Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srác újravágta a dolgokat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Trónok Harca SPOILEREK: Íme, a jóslatok,amik megvalósultak (és azok, amik nem) - Trónok harca - 8. évad
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.25. 18:18:05
Trónok harca: A petíciót indító közösség jótékonysági akcióba fogott

Akkor már inkább Valyria. Ott még maradt némi misztikum.
Nem hinném, hogy a Bloodmoon kitekint majd Valyriára, vagy max. említés szintjén csak. Itt az Erdő gyermekei, az Elsők, Andalok, az első Mások, az Éjkirály születése, mágia, misztikum, stb. lesznek terítéken szerintem. Kb. erre lehet számítani.
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 22:22:08
De végül is vége, szép volt, jó volt, jöhet a következő.
A The Expanse következő évadát várom már nagyon.
A Better Call Saul-nál szerintem valamennyire működik ez, még ha más tészta is...
Én is azért kezdtem el nézni 7-8 évvel ezelőtt, mert tele volt hollywoodi klisés jelenettel.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
És a fotó listán is szürke.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.05.24. 19:03:45
Együtt harcolt Theonnal hogy védjék Brant, aztán neki is kampec lett.
Itt van ki élte túl, és ki halt meg a GOT 8 évada alatt. Annyit hozzáfűznék, hogy Alys Karstark szerepelt az S08E04 -ben, szóval ő nem halott karakter. Mondjuk azt nem tudom, hogyan élhette túl Theon Greyjoy deresi Brant védelmező csapatában.
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 18:53:20
Varys. Elég sok munkát fektetett bele hogy, megismertesse a világgal az új fejleményeket. Aztán semmi. Sem az, ahogyan lelepleződött, sem az, hogy bárki megkapta volna a leveleit, és elindult volna valami mozgolódás, semmi. Nem tudjuk, hogyan bukott le. Tyrion kinyögte hogy Varys, és már égették is el.
Jon leölte Danyt. És? Hogy tudta meg dany serege? Ki fedezte fel, hogy egy szőkével kevesebb van a várban? Hogy terjedt el a tragédia híre, Jon hogy úszta meg, hogy azonnal felnyársalják? Ki értesítette a westerosi házakat, és hogyan, és miért? Hónapokig tart az utazás északról is, meg dorne-ból is királyvárba. Addig az ott lebzselők dominóztak? Egy ilyen esemény komoly lelki trauma mindenkinek, és?
Bronnt hogy fogadták égikertben? Pár szót érdemelt volna az új Dorni herceg, meg a felcseperedett Arryn is. Akivel negyed óráig vacakoltak, amikor kisujj meglátogatta, és rávette, hogy segítsenek a fattyak csatájában. Most meg semmi.
És még lehetne sorolni mindazokat a fájóan hiányzó Martini megoldásokat, amik miatt a sorozat annyira tökéletes volt az elején.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 18:13:33

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 17:44:55
Azt mondák: szarjuk el az egészet, hogy jól felbosszantsuk a nézőket. Muhahahahahaha .Mert mi ilyen gonoszak vagyunk. Ez így volt.
Annyira szánalmas már a hisztizésetek. Tudod mit? Álljatok neki pénzt gyűjteni, és ha előg össze jön, szerződtessetek le színészeket és forgassátok le ti újra 8. évadot.
A HBO vígan állta volna a több epizódos, több kibontást lehetővé tévő évadok költségeit, de ezek ketten valahogy beleszartak az egészbe.
Várta már őket a star wars univerzum, ahol gondolom még zsírosabb szerződést tudtak nyélbe ütni, pontosan a GoT sikere miatt.
Erre pont ezt csapták össze. Shame ... shame ... shame ... ...
De nekem az egészből talán Brienne könyves jelenete tetszett a legjobban a benne levő sok áthallás miatt is.
Most is azt gondolom: a probléma oka, hogy egyrészt nincs könyv, másrészt nincs elég epizód, normálisan megcsinálni a dolgokat. Ami az utolsó részben történt, azt legalább két ilyen epizódba bele kellet volna tenni. Ezért olyan suta az egész. Illetve ezért is.
Végülis amúgy mindenki ott van ahol lennie kell. Egyetlen élő szereplő se nagyon panaszkodhat, Tyrion-é az igazi hatalom, azt teszi amihez ért, a dolgok vissza álltak a végén a normál kerékvágásba,
Ez tetszett. A legvége. De ahogy oda eljutottak, a megvalósítás ami nem tetszik. Szóval Jon miért nem ölték meg? Honnan röffentek oda a tanácskozni a nagyurak? És mi a tosz történt úgy egyáltalán?
Épp ez az, ezt több epizódon keresztül kellet volna bemutatni. Mondjuk hogy Jon gosgában, a Makulátlanok és a dohtrakiak ki akarják végezni, de körbe veszi őket az északi sereg, harca készülnek, esetleg lesz is esetleg megy a tárgyalás, ravaszkodás, odaérkeznek a maradék nemesi házak seregei, és aztán valahogy cska eljutnak oda hogy tárgyaljanak...
Ehelyett, hopp Jon leszúrta. Hopp tárgyalás.
Nyomorék a király? Pff. Volt magyar király aki vak volt. Azért vakították meg , hogy ne lehessen király. Van ilyen.
De az hogy kinek mi lett a sorsa, és hogy újra működik a kistanács Tírion-al az élen az jól van.
Én nem vártam kararzist. Mégis , nem tudom, mit kellet volna várni? Valami...nagy fene karartikus lezárást? A történet a végére ért, a szálakat elkell varrni.
A hiszti meg továbbra is nevetséges. De persze értem én a rajongók , akik valósággal függtek ettől a sorozattól, jött az utolsó évad, várták a nagy orgazmust, nem olyan lett mint amit vártak(pedig eddig se volt olyan jó, mint amilyennek képzelték!) most jön a csalódás.
Szóval, míg a régebbi harcoknál nem próbálták Jon-t se ilyen helyzetekbe hozni, vagy Sam sem került ilyen nevetséges módon halál közelébe a vadak ellen, most ott fetrengett egy hullahalmon tőrrel a kezében...
Meg, amikor olyanokat írtak, hogy a Trónok Harca végét sokáig emlegetni fogják, tévétörténelmet ír. Mennyire átvertek mindenkit ezekkel...
erre kaptunk 3-3 részt mind a két felére.
Még az régi kamuleak is sokkal jobb lett volna annál, mint itt elénk raktak.
A kamuleak tartalma.
- Deresi csata. Nagy veszteségekkel + pár üres trükkel legyőzik a Derest ostromló sereget.
- Már éppen a sebeiket kezdenék nyalogatni, amikor feltűnik a Golden Company + Lannister sereg. Cersei termsézetesen geci volt és felküldte a sereget, hogy ha Jonék túlélik akkor nyirják ki őket.
- A Golden Company ostromolni kezd de feltűnik az IGAZI sereg a NK-val az élen és felszecskázza a G és Lannister sereget.
- Hőseink menekülni kényszerülnek az újra ostrom alá vett várból.
- A Holtak Serege továbbvonul és elpusztítja Királyvárat. A jnéktől szenvedett veszteségeket A GC és Lan -sereggel + Királyvárral pótolják ki. + tényleg megjön a TÉL.
- Euron visszamenekül a Vas szigetekre. Theron megérkezik és még éppen ki tudja szabadítani a Yarát mielőtt holtak oda is elérnek. Elvisznek hajón annyi embert amennyit csak tudnak.
- Jon + a többiek rájönnek hogy itt nem lehetséges sima győzelem. Sasbérc (vagy hova az a bevehetelen erőd) vonulnak vissza a megmaradt sereggel + azokkal akiket még hadba tudtak szólítani + maradék Lannister stb seregek.
- És végül OTT kerül sor a végső csatára és a NK legyőzésére.
Szerintem ez sokkal vállalhatóbb sztori lett volna még ha ugyanúgy Szuper Ayra győzi is le a NK-t aki legalább előtte fél Westeros bedarálásával villanthatott volna valamit.
Komolyan két évig fogatták EZT? Ja mert meg kellet várni a telet. Miközben egy kezemen meg tudom számolni hány jelenetben volt hó. És még azok a jelenetek is olyannak tűnek, amiket egy stúdióban simán le lehetett volna forgatni.
Deresi csata 55 nap? Mi volt ezen annyi?
Go Jeff Go!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
Utolsó megjelenésük: Az élőholt Viserion akkor pusztul el, amikor az Éjkirályt megölik (S08E03 - A Hosszú Éjszaka), Drogont Euron Greyjoy öli meg (S08E04 - Az utolsó Starkok), Drogon pedig elrepül Westerosból, miután Dany meghalt (S08E06 - A Vastrón)
Ezek szerint Rhaegal él...! 😛 😄
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 13:11:30
Lyanna Mormont
Első megjelenése: Amikor először látjuk, Lyanna üdvözli Havas Jont és szövetségeseit (S01E01 - Közeleg a tél)
Utolsó megjelenése: Lyanna holttestét elégetik, miután a deresi csatában életét vesztette (S08E04 - Az utolsó Starkok)
Öööö, nem. A kiscsaj egészen biztosan nem szerepelt az S01E01-ben, akkor kemény 5,5 éves volt.
The Broken Man S06E07-ben tűnt fel először.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.24. 13:01:20
Trónok harca SPOILEREK: Jason Momoa meglehetősen agresszívan reagálta le az utolsó epizód nagy fordulatát - Trónok harca - 8. évad
Trónok harca: Minden fontosabb karakter első és utolsó feltűnése
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.24. 12:48:40