Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos szó nélkül fogadták hogy "Srácok a Khaleesitek meghalt szépen húzzatok haza". Az minimum hogy a rész végére már mindenki feje karókon száradt volna.
Ja és az el lett felejtve, hogy a királyvár lemészárlásban azért a Stark csapatok + Unsulliedek is szépen részt vettek?
Szent a béke mert új király van?
Peldak voltak....lehetett volna sikeres konyvek a dietas/egeszseges taplalkozas, lapos Fold, Mein Kampf, akarmi temakorben, ami irott es az emberek "kovetik" a "tanait"
Hetkoznapi elet, hirek, fej kint a seggbol....nem 1 nagy wasistdas....
Utoljára szerkesztette: Woodpecker, 2019.05.22. 19:02:43
Ettől függetlenül a 7. évad már rég a könyveken túli történésekről szólt. Martin legfeljebb a vázat adta, ha az első résztől ott lévő írópáros lelép, ki csinálta volna tovább? Ki fejezte volna be? Amúgy meg felesleges ezen agyalni, nem így történ, biztos megvolt rá az HBO oka.
Tele van hibával az utolsó évad, egyik tökéletes példa episode 4 vs episode 6 ez így mi a b*d*s p*cs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2019.05.22. 18:03:59
Ha a gyűlésen elmondják, azzal 2-3 dolog végére pont került volna. Pl. mindenki, aki nem Stark, a fejét követeli, hogy élő Targeryen ne maradjon a földön. Sansa a falra küldést is nagy nehezen alkudja ki, ezzel megmentve Jon-t. Akinek végül is a végzete lett volna a vérvonala, pont amiatt nem lehetett király belőle.
Vmelyik kritikában írták, hogy a duzzogó nézők majd ignorálják a 8. évadot és várják a könyvet a jobb lezárásért. Érdekes, hogy bennem ez így is alakult. Mint a True Detective 2. szezonja, lefolyt a szemem előtt, nem volt (olyan nagyon) szar, de nem is maradt meg belőle pár képkockánál több. El van felejtve. A gond, hogy a könyveket viszont nem várom, nem látok rá reális esélyt, hogy valaha elkészüljenek. Részben Martin életkora miatt.
ezt a mitológia és a kezdeti cselekmények sínylették meg, pl. a NK szimbóluma most direkt hajaz a targaryen címerre, vagy ezzel is üzenni akart az évadokon átívelve? stb stb
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2019.05.22. 16:37:46
Igazából nem is értem, a HBO-nál nincsenek lektorok, művészeti asszisztensek? Gondolom csapatmunka volt a sorozat. Ami minden nézőnek azonnal szemet szúrt, azt ott nem kérdőjelezte meg senki, még a forgatókönyv bemutatásakor? Vicc.
Varys milyen leveleket küldött, miket intrikázott mielőtt kivégezték? Semmit?
Hol a picsában van a TÉL? Az elmúlt évszázadokban NK nélkül is eljött és ÉVEKIG tartott akkor is. Jó ezt mondjuk NK megölésével meg lehet magyarázni de jobb lett volna ha a kimerült kontinensre rászakad a tél. "Látjátok barmok egymással háborúzok, miközben talán előre kellett volna gondolkodni..."
Az elmúlt 7 évadban felépített mitológia ment kukába? Azor Ahai, Vörös Papnők, Mellisandre stb... a próféciák lófxxt se értek?
A menő WW szimbólumok + bizarr testszobrok meg úgy általában a természetfeletti szimbolika... Kuka?
Jon egy Targeryen... De minek ha ezt még csak egy büdös szóval sem említik a végjátékban? Nem merült volna fel, hogy ő legyen a király? Így mi értelme volt feltámasztani + mindenféle Azor Ahai jóslatot elnyomni róla?
A híresen barbár Dotharki harcosok mit szóltak hozzá hogy megölték Khaalesiüket? Az lenne minimum, hogy szörnyű bosszút állnak. Ebben nagyon jók. 😊 És általában HOVÁ TŰNTEK! A 3-ik rész óta úgy szaporodtak min a nyulak, erre mire újra történés lenne, megint eltűnnek? Lejárt az idézési idejük?
Ha Sansa a szarrávert/éhezett/zombult Északkal kiválhatott akkor a nyakas öntudatos, és persze nagyjából ÉRINTETLEN hadsereggel rendelkező Dorne miért marad? Ők akik kb mindig szabadok akartak lenni?
Olyan szinten lett elbaszarintva ez a sorozat az utolsó két évaddal, hogy azt szinte tanítani lehetne. Kb MINDENT kidobtak balőle ami Game of Throne-é tette...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.22. 14:22:41
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
2. Nem tudtam, hogy a GoT egy világvallás.
A szaporodásos megjegyzésedhez itt nem fűzök hozzá semmit.
Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy itt nem beosztott-főnök viszony van, hanem szerződéseket kötöttek egymással, még az évad előtt. A kérdés az, miért ment bele az HBO a rövidebb évadokba. Erre nem tudok válaszolni, de biztos meg volt rá az okuk.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sansa sem önzőségből csinálta, hanem mert az apja megölése miatt AZ EGÉSZ ÉSZAKI NÉP többé nem hajlandó letérdelni!! Nyilvánvaló hogy a Stark-testvérek SOHA nem fognak egymás ellen fellépni.
Értem, hogy mit akarsz, de én nem Podrick vagy Sam miatt néztem a sorozatot...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
Ad2..Biblia? Tora? Koran? etc...
Felelmetes..kerlek ne szaporodj....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez a legkisebb hiba a sorozatban, ez nem is hiba, ez szimpla hatásvadászat. Ráadásul egy marginális pontja a történet lezárásának, jelentősége nincs.
Btw tetszett mikor a true detectivet emlitette mint pozitiv pelda ami mar a 2. evadnal elhasalt, lul, ennyit a 888rol
Jah és végre mindenről beszélhetünk spoiler mentesen szóval aki nem látott minden részt ezután magára vessen.
Nagyon remélem, hogy a nem túl távoli jövőben eljutunk oda, amiről az utolsó mondataiban beszélt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tök mindegy?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Itt vagyunk a "középkor" kellős közepén és egy nyomorék, -valószínűleg utódnemzésre is képtelen- arc kerül trónra akiről az emberek 90% -a évek óta semmit sem hallott - max annyit hogy valami Stark kölyök - és egy Lannistert fogad maga mellé segítőnek, egy Lannistert akinek a családja fontos szerepet játszott az egész eddigi elbaszarintásban. Ja és ráadásul a segítő is egy nyomorék torz törpe törpe.
Ha még mindig Martin világában lennénk Brant még a rész végét sem érte volna meg mint király... Nem lenne nehéz megmerényleni, hiszen csak a múltat látja a jövőt nem. Sőt néha még a jelent sem nagyon...
Bár lehet hogy nem is lessz erre szükség ha Tyrion továbbra is olyan ebcseszett öleteket ad neki mint Dannynek...
Most visszagondolva az meg még nagyobb röhely, hogy a ZombiHegy elleni összecsapás tovább tartott mit az Éjkirály elleni. Quiburn Mester tényleg érti a dolgát. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.21. 17:46:49