Korkülönbség

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz a megerõsítést! :)

clio1616v
vannak fontos dolgok a párkapcsolatban, de az nem az, hogy ki hány éves

az a lényeg, hogy jó legyen a szex
ne csináljatok egymásnak problémát semmiben
és jó legyen az önértékelése mind a két félnek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
:D méghogy foglalt...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha tehetném és szingli lennék simán összejönnék egy 40 éves nõvel is, ha megtetszene a személyisége. Mondjuk az egy dolog h foglalt vagyok, de nálam még egy középkorú nõ is nõ még feltéve, ha nem akar gyereket.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem simán, mondjuk úgy 10 év különbség már picit problémásabb, de a szerelemnek ez sem probléma.

simán...ilyen korban abszolút nem baj.

13 éves lány mondjuk egy 18 éves sráccal az még nem igazán oké és fordítva is még elég fura lenne, de huszonévesek között én nem verném nagy dobra.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Viszont most az a kérdésem, hogy szerintetek... ha a lány 4 évvel idõsebb... az még bõven elfogadható, igaz?

Mérlegeld, majd döntsd el.

itt nem a lángról volt szó
köszönöm a lehetõséget, de most kihagyom :)

akarsz róla beszélni mi vezetett oda, hogy kialudt a láng?

azt nem mondod komolyan?

szingli lettem 6 év után ^^ jelenleg örülök, hogy lyuk van a seggemen :D

gondolom nálad minden oké e téren:) ha szabad lennék állok rendelkezésedre, ha netán hiányzik neked valami kis kényeztetés:D:P<#circling><#vigyor2>

ha nincs jó szex, akkor nincs kapcsolat... ez igaz!

clio1616v
nem a korkülönbség számít, hanem hogy jó legyen a szex

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Én is örülök, hogy benéztem <#puszis>

ha szeretek valaki, akkor nem érdekel a külvilág... mert nem õk szeretik, hanem én. Véleményük lehet, meghallgatom, DE én döntök ^^

chhaya
hát aki többet ad a környezet véleményére, annak úgy is kell

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

örülök, hogy benéztél. Igazságszerint a külsõ környezet is rendkívül befolyásoló lehet egy egy ilyen különleges kapcsolatnál...

Miért probléma, ha kölcsönösen elfogadják egymást, akkor le van ejtve a kor ^^

Zeraa
soha ez vicces feltételezés xD

hmm érdekes:)

nálad is jelentkezett régebben az apakomplexus? vagy rosszul gondolom?

azárt vagyunk itt, hogy kibeszéljük az egykori élményeinket, a jelenlegi gondjainkat és a távlati célokat ez itt a Privát szféra ez a topik...Mellesleg az a jó a fórumban, hogy senki nem látja ki vagy akármit mondhatsz

Zeraa
nem akarok részletekbe bocsátkozni mert ez már magánszférába tartozó téma,meg hát azt sem tom kivagy meg stb xD <#nevetes1> najó annyit elmondok h az elsõ komoly párkapcsolatom egy tõlem 10 évvel idõsebb ffi-val volt anno,de nem mûködött hosszútávon,mert féltékeny volt mkire,birtokolni akart stb,belefáradtam és kiléptem a kapcsiból,volt 4 év korkül kapcsolatom is,az sem mûködött,túl gyerekes volt,nem jöttünk ki,de azt bizton állíthatom h 2 év korkülönbségû kapcsolat tökéletesen mûködik xD de szerintem ez nem általánosítható,ahány ember annyi féle...ha nem lenne férjem, akkor se jönnék össze se jóval fiatalabbal,sem jóval idõsebbel...röviden ennyi,hosszabban is tudnék neked papolni,de nem akarok xD <#nyes>

mikor fogsz?

Zeraa
igérem válaszolok csak nem most xD

mesélj volt e valaha késztetésed arra, hogy náladnál jóval idõsebb sráccal? esetleg jóval fiatalabbal jöttél-e össze? volt-e életed korábbi szakaszában olyan, hogy meg tetszett volna neked esetleg náladnál jóval fiatalabb srác (mondjuk egy 5-6 akár 10-es évvel)? ha nem lenne férjed összejönnél-e esetleg jóval idõsebb vagy jóval még ifjabb ürgével?:) írd le, amit gondolsz

Zeraa
loool neked is van topikod xD <#crazya>

drsenorita
még igen...kb. évvégéig:D

helyes legalább elárultad a korod:D 23 vagy ezekszerint

drsenorita
nekem se annyira, de most jó õket visszanézni. én 94-ben kezdtem a sulit, aztán lettek nagyon népszerûek...:D

meg Hip hop boys meg a Pa Dö dö szarságok:D nekem nem jöttek be akkoriban mondjuk még óvodás voltam...

chhaya
Azt ne mondd, hogy zeneileg visszasírod azt a Backstreet Boys korszakot.:D
Sok minden hiányzik abból az idõbõl, de a zene pont nincsen köztük.:))

drsenorita
én mindig sokat nosztalgiázom:D pár nappal ezelõtt az akkori fiúegyüttesek klipjeit néztük youtube-on:D felejthetetlenek XD

jaja a 90-es évek még jó volt imádtam, ugyebár te is én is akkor voltunk gyerekek jó volt tényleg...

drsenorita
...jaja, így vizsga után:P
fúúú, lakótársaimmal mindig kiszoktunk borulni az ilyesmiken. amikor mi ennyi idõsek voltunk, léteztek még normális gyerekek. pl. játszottunk,"csatáztunk", bicajoztunk, meg az osztálykirándulásokat sem azért vártuk, hogy minél hamarabb berúgjunk és rámászhassunk az elsõ fiúra/csajra... érdekes...*.*

szeva, benéztél a topikomba? jó olvasgatást:D

múltkor a Stadionoknál leszálltam a villamosról és kb egy töpszli, kinézetre 9 év körüli csaj beszélt a mobilján (véletlen hallottam, ahogy mentem a zebra fele), hogy akkor mikor randizunk? és a kiscsaj kisbarátnõje meg ott bíztatta így meg úgy:D:D szakadtam. Elég kemény mennyire korán érõ a mai fiatalság...

drsenorita
ez komoly??? mondjuk gondoltam, de valahogy bíztam benne, hogy 13-14 évesen még nem dugnak mindnyájan, csak aki "olyan"...huh -.-

jaja, sejtem...el tudom képzelni

azt nem is mondtam hogy szûz még :D de amúgy az. és a mai lányoknál már ritka ha 13-14 évesen szüzek. ezt jobb ha tudod.

hmm az jó, kapásból, ha ilyen érték van benne, akkor érdemes kezdened vele, egyedül a szexxel kellene várnod (feltéve,ha kibírod akkor vállald ezt be) Majd, ha mondjuk õ akarja és totálisan biztos benne h veled akarja elvesztetni a szüzességét, akkor felõlem belemehetsz.

NessieGraf
Boris Vian: Öljünk meg minden rohadékot.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

hát elég fejlett agyliag is meg testileg. elég sok fiatal lánnyal kavartam, és azt mondom hogy 17 éves csajokat is odaveri mindenben. ha nem lenne értelmes nem is foglalkoznék vele.

NessieGraf
Igen. :) Meg Terry Pratchett és sokan mások. Vidám, meghökkentõ, elgondolkodtató. De a csúcson még mindig a Kazohínia. Fõleg, mióta a a 9. fejezet (http://mek.niif.hu/01000/01071/html/kazo09.htm) innen: "Jól körül akartam nézni új hazámban, tehát elindultam az udvaron." törvényerõre emelkedett itt Magyarországon. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megeshet, de Szathmári mégiscsak jól ismerte az embereket. :D

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Tényleg nem vagyunk vitapartnerek. Nézd meg a Te stílusod és nézd meg az enyém. Ha hozzá veszem a múltkori anyázásom, akkor is túl teszel rajtam. És akkor csak a stílusodról beszéltem, a kommentjeid tartalmáról (sírás sorozat) még nem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ez érdekel engem is. pedig életembe 1 könyvet nem olvastam ki... :D

hmmm. Attól függ a csajszi mennyire számít "érettnek" külsõleg, belsõleg. Bár nála mégcsak most jön a kamaszkor, ha látsz benne értéket semmi akadálya. Mondjuk, ha türelmes vagy a szexxel picit talán 1 évet lehetne várni vele, de ezen részébe nem akarok beleszólni, csak nem feltétlen elõnyös, egy 14 éves lányt megfektetsz...Még nincs úgy kifejlõdve, de ez csak az én véleményem

chhaya
Kérekszépen címet, megy az olvasandók közé.:D

ennek nagyon jó sztorija van:D efféle történeteket is olvasol?

én 20 vagyok. a lány 13, 1 hónap múlva 14. nagyon bír engem, simán fel is tudom szedni. csak megvárom amig 14 lesz.

gáz ennyi korkülönbség? mondjuk leszarom, csak kiváncsi vagyok ki mit mond. 20 alatt lehet gáz még a 6 év, de ez van :D

Oldal 1 / 11Következő →