Korkülönbség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én idõsebb nõvel azért nem tudnék tartós kapcsolatot elképzelni, mert nagyon máshogy gondolkodunk.
nehéz kérdés, de legalább értelmesen elbeszélgetünk 😊
A korkülönbség mindig is társadalmi kérdés marad - vannak, akik eleve így választanak, s vannak, akiknek elsõdleges a személy, s csak aztán (esetleg) annak kora.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem gond szerintem a kor, bár elõfordulhat nézeteltérések abból hogy az egyik túl sokat élt már meg, a másik viszont aligha...
De, ha tudnak kompromisszumot kötni vagy teszem azt együtt teszik meg a dolgokat, akkor nincsen gond.😊
És persze azt sem szabad elhanyagolni, hogy a valódi kötõdés próbája igazából az, hogy ha jön valami 'kísértés'..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Matrix has you...
legelsõ HSZ-emben feltettem ezt a kérdést ugyebár a Korkülönbség témában még erre lettem volna kíváncsi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szeretem a cicákat
Tartja is a mondás, hogy gyenge vagy mint a citromos Gösser. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de legalább már tudom, hogy ilyen is van... durva
ez a citromos gösser viszont nagyon szar, ilyent ne igyatok:SS
anno 1987
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lehet, hogy találkozol élõben is ilyen esettel, és megdöbbensz.
És nem csak cigányok között van ilyen.
Szerintem, ennyivel le is lehetne zárni a témát (Google - "Lipcsei testvérpár"):
KLIKK A KÉPRE!
én is írtam saját példával, ahol nem lett semmi bajuk és még egészséges gyerekük is született
azért ha komolyra fordul a dolog egy genetikai vizsgálat mindenképpen kell, de aztán lehet semmi nem lesz belõle, mert ezt most csak elmélet szintjén hoztam fel😊
anno 1987
igazából nem ajánlatos, mert az unokatestvér is majdnem ugyanolyan rokon mint a testvéred...nem is értem komolyan egyesek a saját rokonukba, hogy tudnak belezúgni😄
amúgy vérrokoni kapcsolat, tehát sztem gáz...másodunokatestvérnél is nagy a kockázat a vérfertõzésre..."
szóval ha csajban van cigány vér akkor szerinted nem lesz probléma?
(negyed részben az ha jól tudom)
anno 1987
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De mondom, sajnos nem történt semmi azon felül, hogy mikor látott, folyamatosan vigyorgott, és tetõtõl talpig pásztázott a mosolygó szemével. :-(
ez már durvább Saiyan eseténél is😄 várok további ilyen cifra dolgokat😄, de ez már tényleg meghaladja azt az esetet, amikor a 40-es nõ agyatlan és felmerül a kérdés mi oka lenne egy kifejletlen kamasszal kezdenie? 13 éves kor az tényleg korai, de még a 15 évesre azt mondtam talán elmegy a 34 évessel😄
Amúgy egyrészrõl az életfelfogás és a csalódások is közrejátszathatnak ilyen esetben, ha egy 40-es nõ a kamaszokat keresi...
(annyi pénzük van, hogy bármikor megtehetik, hogy még ilyen korban is gyereket vállalnak ez pedig ebbe simán benne van)
a gyerek téma az másik dolog, csak, mint mellékes dolog kapcsolódik a topikhoz, eléggé kitértem, csak érthetetlen akkor is, amit elsõre kérdeztem...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alig 16 éves lány 31 éves pénisszel, 69 évesen gyermekcsináló úr 50 körüli nõvel (a gyerek egészséges), hogy két környezetemben lévõt említsek, illetve tudok unokatestvérek közti (egyébként rövid) kapcsolatról.
És ahogy myl0 írja a #69-ben, a korkülönbség relatív, és idõvel elhalványul.
Magam részérõl a #66-hoz hasonló típusba tartozom, bár 18 alá már nem nagyon mennék. <#smile>#smile>
Volt nálamnál 11 évvel idõsebb, és 9 évvel fiatalabb nõm is, mindkét kapcsolat szupijó volt, a maguk szépségével, mindkettõre szívesen emlékszem vissza.
Egyetlen dolgot sajnálok felnõtt fejjel: anno egy 40 feletti csinos nõ baromira szimpatizált velem 13-14 éves koromban, csak még "töketlen" voltam. <#duma>#duma> Nyílván itt most nem komoly kapcsolatról beszélek. -.-
>:C
van annyi😉
amúgy azt mondom, ez rosszat nem tehetett neked, fõleg, ha titokban maradt a dolog, sok tapasztalatot szereztél elvileg, viszont a közös jövõ elég érdekes lett volna vele😊 mondjuk úgy, hogy más igényeitek lett volna, ilyen helyzetben tényleg a szex az, ami összetart egy efféle kalandot...
>:C
#70:
amúgy vérrokoni kapcsolat, tehát sztem gáz...másodunokatestvérnél is nagy a kockázat a vérfertõzésre...
errõl viszont eszembe jutott az ideális Nõ számjegyei: 60-90-40...
akit érdekel miért az olvassa a spoliert😊
The Matrix has you...
És csak egy sztori a kis millióból.
Gyerekeik egészségesek, õk köszönik, de több mint húsz éve boldog házasságban élnek.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Minden korban más korkülönbség az elfogadható sztem, pl ha 20 év alatt korosztályról beszélünk, teljesen más 4 év, mint mondjuk 30 felett.
Ha egy 30x éves emberke összejön egy 15-16 évessel az beteges minden szempontból. A 30 évesre nézve gáz, a tini szemszögébõl pedig valószínû apakomplexus. Bár ez utóbbit átgondolnám, ismerve a mai 15-16 évesek motivációit (tisztelet a kivételnek): milyen kocsija van? milyen ajándékot tud nekem venni, milyen márkás cuccokba járkál stb.
Az hogy egy 60-70 éves "tata" összejön (megvásárol) egy 25 éves picsával, az inkább az anyagias qrvát minõsíti, ott sztem nem nagyon lehet érzelmekrõl beszélni, sokkal inkább a pénzrõl.