Korkülönbség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
szerintem a 10 még simán belefér. a durvább tényleg az mikor egy 70 éves van huszonévessel, de azt meg kitárgyaltuk, hogy valószínûleg lóvé miatt van. ha meg idõsebb a nõ, mondjuk 15-el, akkor idõsebb korban lesznek gondok, mikor a nõ már nem akarja, de a pasi még igen...
én idõsebb nõvel azért nem tudnék tartós kapcsolatot elképzelni, mert nagyon máshogy gondolkodunk.
nehéz kérdés, de legalább értelmesen elbeszélgetünk 😊

IMYke2.0.0.0
Volt 2 évvel idõsebb barátnõm is, és a legutóbbi (és egyben legnagyobb) kerek 10 évvel fiatalabb volt nálam <20 vs 30>.
A korkülönbség mindig is társadalmi kérdés marad - vannak, akik eleve így választanak, s vannak, akiknek elsõdleges a személy, s csak aztán (esetleg) annak kora.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

katakpult
Ha bele gondolok a szüleim között is 7 év a kor különbség... és még is nagyon jól megvannak egymással. persze vannak olyan igen érdekes esetek hogy egy 40 évesnek 20 éves a párja.. sõt, találkoztam is már ilyennel.
Nem gond szerintem a kor, bár elõfordulhat nézeteltérések abból hogy az egyik túl sokat élt már meg, a másik viszont aligha...
De, ha tudnak kompromisszumot kötni vagy teszem azt együtt teszik meg a dolgokat, akkor nincsen gond.😊

Szerintem a kötõdés ugyanúgy meglehet egy átlag párkapcsolatnál is, mint egy különcnél. Én a másik elfogadását, tiszteletben tartását tartom inkább fontosnak az erõsebb kötõdés szempontjából. És ez amellett, hogy egyénfüggõ, a kettejük illeszkedése is nagyban befolyásolja. Például, ha egymást kiegészítõ tulajdonságaik vannak.
És persze azt sem szabad elhanyagolni, hogy a valódi kötõdés próbája igazából az, hogy ha jön valami 'kísértés'..
Atomreaktor
biztos valamilyen bögyös hentai csajra gondolt 😊

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nem ismerem az oldalt... kéne? 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigapó
Szerintem nem ez alapján dõl el a dolog. Ahhoz nem kell különcnek lenni, hogy kitartsunk egy másik mellett. Egyszerûen el kell fogadni a másikat olyannak amilyen és azt szeretni benne amije van, nem pedig egy délibábot kergetve megváltoztatni rajta amit csak lehet.

The Matrix has you...

Erõsebb e vajon ez a fajta kötõdés az átlag párkapcsolatoknál? mármint, hogy minél különcebb, egyedi eset egy kapcsolat annál jobban kitartanak-e a párok?

legelsõ HSZ-emben feltettem ezt a kérdést ugyebár a Korkülönbség témában még erre lettem volna kíváncsi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

davidka003
Haverom szerint csak lányok és búzák isznak citromos sört. Én egyik sem vagyok, mégis szeretem néha de én inkább Radlert iszok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

pedig tök finom, csak nem ártana ha nem spórolnák ki a szeszt.

Szeretem a cicákat

jhetedikj
ez jó 😄D

anno 1987

davidka003
"ez a citromos gösser viszont nagyon szar, ilyent ne igyatok:SS"

Tartja is a mondás, hogy gyenge vagy mint a citromos Gösser. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

jhetedikj
hát azért az édes testvéremmel én se tudnám elképzelni, hogy kapcsolatot létesítsek
de legalább már tudom, hogy ilyen is van... durva

ez a citromos gösser viszont nagyon szar, ilyent ne igyatok:SS

anno 1987

TreDoR
Az Ane Haramix-rõl linkelj be képeket, az gondolom többeket érdekelne. <#zavart2>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

rendicsek ti tudjátok😊 ha erre vágysz, akkor mindenképpen ne halaszd el a vizsgálatot... csak érted olyan fura érzés lehet😄, bár sosem volt unokatesóm, hogy "kipróbáljam magam" vele ezt csak te tudhatod milyen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0
Sose mond, hogy soha...
Lehet, hogy találkozol élõben is ilyen esettel, és megdöbbensz.
És nem csak cigányok között van ilyen.
Szerintem, ennyivel le is lehetne zárni a témát (Google - "Lipcsei testvérpár"):

KLIKK A KÉPRE!

jhetedikj
ezzel teljesen nem értek egyet mivel nekem és neki is több mint 50%-ban más a genetikai állományunk míg a testvéremmel ~100%-ban megegyezik van különbség szerintem

én is írtam saját példával, ahol nem lett semmi bajuk és még egészséges gyerekük is született

azért ha komolyra fordul a dolog egy genetikai vizsgálat mindenképpen kell, de aztán lehet semmi nem lesz belõle, mert ezt most csak elmélet szintjén hoztam fel😊

anno 1987

nem problémát úgy értettem, hogy õket aztán tényleg nem érdekli, hogy rokon e az illetõ...úgy érzem ici picivel megfontoltabbak vagyunk mi?, de mindenütt mások a szokások, kapásból volt 1 valaki itt is, akinek felmerült ez az unokatestvérrel való gondolat😉

igazából nem ajánlatos, mert az unokatestvér is majdnem ugyanolyan rokon mint a testvéred...nem is értem komolyan egyesek a saját rokonukba, hogy tudnak belezúgni😄

jhetedikj
"Dél-Amerikában és a cigóknál nem probléma😊😉

amúgy vérrokoni kapcsolat, tehát sztem gáz...másodunokatestvérnél is nagy a kockázat a vérfertõzésre..."

szóval ha csajban van cigány vér akkor szerinted nem lesz probléma?
(negyed részben az ha jól tudom)

anno 1987

Loál János
Egytértek. Nagy eséllyel apa nélkül nõ fel az ennyire kései gyerek, én sem látom értelmét.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Kétgyermekes elvált nõ volt, aki vergõdött valami hótbéna ipsével. Én meg bejöttem neki, mint korán kamaszodó friss hús. :-) Akkoriban idõsebbnek tûntem, mint amennyi voltam, 20-as éveimre ez megfordult.
De mondom, sajnos nem történt semmi azon felül, hogy mikor látott, folyamatosan vigyorgott, és tetõtõl talpig pásztázott a mosolygó szemével. :-(

"Egyetlen dolgot sajnálok felnõtt fejjel: anno egy 40 feletti csinos nõ baromira szimpatizált velem 13-14 éves koromban, csak még "töketlen" voltam. Nyílván itt most nem komoly kapcsolatról beszélek. -.-"

ez már durvább Saiyan eseténél is😄 várok további ilyen cifra dolgokat😄, de ez már tényleg meghaladja azt az esetet, amikor a 40-es nõ agyatlan és felmerül a kérdés mi oka lenne egy kifejletlen kamasszal kezdenie? 13 éves kor az tényleg korai, de még a 15 évesre azt mondtam talán elmegy a 34 évessel😄

Amúgy egyrészrõl az életfelfogás és a csalódások is közrejátszathatnak ilyen esetben, ha egy 40-es nõ a kamaszokat keresi...

példának rögtön beugrott nekem Somló Tamás, és Komár László úgymond 60 felett vannak és még mindig csináltak gyereket, jóval fiatalabb feleségük által kérdezem én miért jó ez nekik, mikor a gyerek mire felnõ addigra valszeg a faterjuk nem nagyon fog virgonckodni, ráadásul ez már nagypapa kor, nem sértésként mondom nekik😄...nem látom értelmét ennek, de csak egyéni vélemény

(annyi pénzük van, hogy bármikor megtehetik, hogy még ilyen korban is gyereket vállalnak ez pedig ebbe simán benne van)

a gyerek téma az másik dolog, csak, mint mellékes dolog kapcsolódik a topikhoz, eléggé kitértem, csak érthetetlen akkor is, amit elsõre kérdeztem...

bogyoka
Ezt nagyon jól mondtad, véleményem szerint is így van😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
No, nem baj, de azért beszélsz még velem? <#wink>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem azt írtad régebben, hogy 30 vagy?😄 De mindegy, úgyis virtuálisan érintkezünk😄D

Loál János
Csak körül kell nézni, és mindenre látni példát.
Alig 16 éves lány 31 éves pénisszel, 69 évesen gyermekcsináló úr 50 körüli nõvel (a gyerek egészséges), hogy két környezetemben lévõt említsek, illetve tudok unokatestvérek közti (egyébként rövid) kapcsolatról.
És ahogy myl0 írja a #69-ben, a korkülönbség relatív, és idõvel elhalványul.

Magam részérõl a #66-hoz hasonló típusba tartozom, bár 18 alá már nem nagyon mennék. <#smile>
Volt nálamnál 11 évvel idõsebb, és 9 évvel fiatalabb nõm is, mindkét kapcsolat szupijó volt, a maguk szépségével, mindkettõre szívesen emlékszem vissza.

Egyetlen dolgot sajnálok felnõtt fejjel: anno egy 40 feletti csinos nõ baromira szimpatizált velem 13-14 éves koromban, csak még "töketlen" voltam. <#duma> Nyílván itt most nem komoly kapcsolatról beszélek. -.-

analfa
Értelmes embereknél szerintem nem számít a korkülönbség...szeressék egymást az a lényeg.

hihetetlen én meg még mindig itt kínlódok, volt h megtettem már mindent, hogy egy lány érdeklõdését felkeltsem és nem elég😄 és még mindig egyedül vagyok ez lol...lassan 21 leszek az is érdekes...

Super Saiyan
Nem nézek ki túl jól, és nem is beszéltem sokat 😄 (a számmal, a testemmel viszont igen.) Azért nekem eléggé megtiszteltetés volt, h õ akart engem az aktus után jobban 😄 Pedig gondolom nem én voltam az elsõ férfi a életében. 😄

>:C

<#lookaround>

van annyi😉
nem vagyok több húsznál kb...

de pszt a férjed meg ne tudja😉

úgy tûnik a tánc csodákra képes😊 ehhez kell ám lehengerlõ külsõ is gondolom, meg az is fix, hogy nagy dumagép lehetsz😄

amúgy azt mondom, ez rosszat nem tehetett neked, fõleg, ha titokban maradt a dolog, sok tapasztalatot szereztél elvileg, viszont a közös jövõ elég érdekes lett volna vele😊 mondjuk úgy, hogy más igényeitek lett volna, ilyen helyzetben tényleg a szex az, ami összetart egy efféle kalandot...

Super Saiyan
Jól nézett ki, én meg táncoltam vele... 😄 Kb ennyi, a többi jött magától. Azóta is kérdezgeti h miújság velem, meg ilyenek... 😄

>:C

bogyoka
<#beka3>

Miért van annyi? Nem vagyok 60 éves😄

bolond😄😄

#70:
bogyoka végül is köztünk is kb 30 év van <#nyes><#nevetes1>

evvel teljesen egyetértek <#eljen>

és ezt hogy csináltad elárulnád?...😮 részletekre is kitérhetnél...

Dél-Amerikában és a cigóknál nem probléma😊😉

amúgy vérrokoni kapcsolat, tehát sztem gáz...másodunokatestvérnél is nagy a kockázat a vérfertõzésre...

bogyoka
Elolvastam a spoilert<#nyes>

bigapó
ilyen nagy korkülönbségnél tényleg megkérdõjelezhetõ annak az embernek az épelméjûsége aki fiatalabb. Logikusan és fajfenntartási (ösztönös) szempontból nézve nincs arra magyarázat miért egy idõs, nagy valószínûséggel nemzõképtelen egyedet választ ki a több milliós populációból...

errõl viszont eszembe jutott az ideális Nõ számjegyei: 60-90-40...

akit érdekel miért az olvassa a spoliert😊

60 milliója van, 90 éves és 40 fokos láza 😄

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Lipcsei testvérpár...
És csak egy sztori a kis millióból.

RaZoK
<#alien2>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

NessieGraf
Az unokatestvérek kapcsolata kérdésrõl: Egy volt kolléganõm utazott el rokonokhoz Ausztráliába. Megismerkedett ott élõ unokatestvérével, egymásba szerettek. Össze is házasodtak. Ezt megelõzõen genetikai vizsgálaton kellett részt venniük, melynek eredménye az lett, nincs olyan gén összetevõ, amely akadálya lehetne egészséges gyermek születésének. Így mindkét országban hatósági engedélyt kértek és kaptak a házassághoz.

Gyerekeik egészségesek, õk köszönik, de több mint húsz éve boldog házasságban élnek.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Atomreaktor
eladta magát a nõ, nem érdekli, hogy megvetik, csak az lebeg a szeme elõtt, hogy 10 év múlva mennyire jó lesz a pali nélkül.

myl0
Mûvészek, ki tudja mi jár a fejükben 😄DDDD

immovable
<#smile>
piros mogyi
<#shakehead><#wow3>

Ne etesd a trollt!

bogyoka
Tegnap volt szó a tv-ben, hogy egy zongoristának aki 71 éves, 35 éves felesége van, aki balett-táncosnõ na ezt már nem tudom elfogadni, mert abban az idõs emberben semmi csábító nem volt, görbe hátú vékony öregember volt. Szóval ez undorító és valószínû a pénz játszik közre itt.

bogyoka
Húha, bár Te mindig ilyen voltál nem változol😄

myl0
De hogy érdemben a témához is hozzá szoljak:

Minden korban más korkülönbség az elfogadható sztem, pl ha 20 év alatt korosztályról beszélünk, teljesen más 4 év, mint mondjuk 30 felett.

Ha egy 30x éves emberke összejön egy 15-16 évessel az beteges minden szempontból. A 30 évesre nézve gáz, a tini szemszögébõl pedig valószínû apakomplexus. Bár ez utóbbit átgondolnám, ismerve a mai 15-16 évesek motivációit (tisztelet a kivételnek): milyen kocsija van? milyen ajándékot tud nekem venni, milyen márkás cuccokba járkál stb.

Az hogy egy 60-70 éves "tata" összejön (megvásárol) egy 25 éves picsával, az inkább az anyagias qrvát minõsíti, ott sztem nem nagyon lehet érzelmekrõl beszélni, sokkal inkább a pénzrõl.

bogyoka
Azért nálad a 15 és 34 éves kor közti különbség ég és föld, elég durva nem is tudom elképzelni. Mondjuk azt a 34 éves nõt totál nem értem meg. Nagyobb korosztálynál más a nagy korkülönbség az még elfogadható.