Samsung GT-I5800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
HA valaki tud megoldást írja le pls.
a Sajátgép felismerte.De pont a Kies többi alkalmazását szeretnénk elérni,mint például a névjegyzék elérése/módosítása.
Egyik ismerõsöm megvette ezt a telot.aztán bajban van,mert nem sikerült összehozni a telo meg a gép közötti (intim) kapcsolatot
mi lehet ennek az oka?
Feltette a Kies programot,de vhogy nem jön össze a dolog
Hívószámoknál:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ráklikkelsz egy alkalmazásra, akkor automatán szinkronizálja a telóddal, és a telódon egybõl installálhatód az alkalmazást.
most raktak bele új lehetõséget, mely szerint háttérképet egybõl cserélhetsz az appbrain.comon keresztül a telefonodon
azt nem tudja valaki hogyan lehet beállítani hogy hívás közben ne kapcsoljon ki a képernyõ 1 percen belül mert olyan zavaró hogy mindig meg kell nyomni egy gombot és csak utána tudom lerakni
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
érdekrlne hogy az összes androidos alkalmazást tudja kezelni? vagy ez mitõl függ az androidnál ? felbontástól? vagy minden alkalmazás készülék specifikus?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
De Spicáról nem sok értelme van erre váltani...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hülyeség lenne 1 telefon alapján osztályozni egy gyártót...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2-3óra telefonálás után az akksiján rántottát csináltál..meg még testre se szabható.
most 14k-ért vettem Vodafone 845-t. Androidos, tehát nem zárt rendszerü..
egyedi betûtipusom van már rá...és veri az LG GT540et sebességben :)
de használd egészséggel :)
Teló spec.
Én egy Nokia 6300-ról váltottam, életem elsõ érintõképernyõs telefonja. Ötletes szép kis telefon sok hasznos és okos megoldással. Egyedül telefonálást tartom körülményesnek (de ez valszeg az összes érintõképernyõs telefonnál gondot jelenthet). Amit korábban 3 mp alatt megoldottam (pl. tárcsázni egy számot), az most min 10mp-ig tart.
Alapjában véve úgy gondolom, hogy jó az ár-érték arányú eszköz szereztem be.