Samsung GT-I5800

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Kedves" ismerõs beállíott képernyõzárat, de nem emlékszik a mozdulatra. Most mit tehetek? A telefon újraindításkor is kéri a mozdulatsort...:(

Köszi.
Valaki tudna segíteni, hogy a fülesrõl a gyári fülvédõ mûanyag elveszett, és hogy olyat tudok e valahonnan szerezni?
HeadHunter86
Hali! SpeedView-ban tökéletes nálam a GPS, viszont a gyári Navigációval csak keresi a mûholdat és semmi, már próbáltam egy csomó helyen, de semmit. A GPS Optimisation progit is feltettem rá és semmi.
HA valaki tud megoldást írja le pls.

Köszi!
a Sajátgép felismerte.De pont a Kies többi alkalmazását szeretnénk elérni,mint például a névjegyzék elérése/módosítása.
Rage47
A Kies elég megbízhatatlan. Olykor segít, ha újraindítod a gépet, vagy elõbb indítód el a Kiest, aztán dugod be a telót. Sokszor a Kies nem ismeri fel a telót, de a Sajátgép igen, és akkor itt is lehet másolgatni, törölni stb.
Szevasztok!
Egyik ismerõsöm megvette ezt a telot.aztán bajban van,mert nem sikerült összehozni a telo meg a gép közötti (intim) kapcsolatot
mi lehet ennek az oka?
Feltette a Kies programot,de vhogy nem jön össze a dolog
Aquir
Több samsung modellnél mûködõ LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*#      have fun

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
ajánlom az appbrain.com oldalt
ráklikkelsz egy alkalmazásra, akkor automatán szinkronizálja a telóddal, és a telódon egybõl installálhatód az alkalmazást.
most raktak bele új lehetõséget, mely szerint háttérképet egybõl cserélhetsz az appbrain.comon keresztül a telefonodon
Rage47
nekem nem kapcsol ki, bár nem figyeltem igazán, vagy csak nem beszéltem 1 percnél többet:D
gneoka
megvettem, nagyon jó kis készülék
azt nem tudja valaki hogyan lehet beállítani hogy hívás közben ne kapcsoljon ki a képernyõ 1 percen belül mert olyan zavaró hogy mindig meg kell nyomni egy gombot és csak utána tudom lerakni

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

gneoka
Gondolkodok egy ilyen telefon megvételén
érdekrlne hogy az összes androidos alkalmazást tudja kezelni? vagy ez mitõl függ az androidnál ? felbontástól? vagy minden alkalmazás készülék specifikus?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Egy Galaxy Spicához képest ennek a telefonnak sokkal letisztultabb a formavilága, meg elvileg gyengébb a hardvere, de egy gyors tesztjáratot követõen azt vettem észre, hogy erre sokkal jobban optimalizálták a rendszert. Kevesebb Force Close és lassulás jelentkezett, a sebesség meg folyamatosan stabil volt!

De Spicáról nem sok értelme van erre váltani...
Aquir
akinek ilyen van az biztos szereti :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LoSA
Szép kis telefon, Samsung Galaxy S azért szebb... <#nyes>

Aquir
aki nézni akarja a szemével:

Prince of Máté
Nem a samsungról mondtad el a véleményed, hanem arról samsung telefonról.
Hülyeség lenne 1 telefon alapján osztályozni egy gyártót...

SimaSuna
nagyon jól tudom..
csak elmondtam a véleményemet a Samsungról.
whiskeyman
Szent igaz

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

MR ME
irigyek vagytok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
haggyad má' egyedi betûje van xD istenkirály <#taps><#worship>

All hail the double x!

whiskeyman
Megsúgom, hogy ez is Androidos, méghozzá 2.1-es

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

bertino
és akkor most te vagy az ász ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
Samsungot telefonban egy életre meggyûlöltem.
2-3óra telefonálás után az akksiján rántottát csináltál..meg még testre se szabható.
most 14k-ért vettem Vodafone 845-t. Androidos, tehát nem zárt rendszerü..
egyedi betûtipusom van már rá...és veri az LG GT540et sebességben :)

de használd egészséggel :)
circa
Attól, hogy érintõképernyõs miért tartana 3x annyi idõbe tárcsázni, gyorsan megszokod majd és ugyan olyan gyorsan megy, kivéve ha szar a telefon menüje.

Teló spec.

whiskeyman
Semmi infó a telefonról? Én tudom melyik ez, de aki nem ismeri, annak nem mond semmit, hogy neked mennyi időbe kerül tárcsázni.

Ennek a telefonnak nem találtam meg a topicját. Beszélgessünk hát!:)

Én egy Nokia 6300-ról váltottam, életem elsõ érintõképernyõs telefonja. Ötletes szép kis telefon sok hasznos és okos megoldással. Egyedül telefonálást tartom körülményesnek (de ez valszeg az összes érintõképernyõs telefonnál gondot jelenthet). Amit korábban 3 mp alatt megoldottam (pl. tárcsázni egy számot), az most min 10mp-ig tart.

Alapjában véve úgy gondolom, hogy jó az ár-érték arányú eszköz szereztem be.