Vonat, busz, kamion fotózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Zephyr Retiring
Hazafelé jövet mentem el mellette. Ugyan nem teljesen témához illő a verda,
de olyan szép volt, hogy le kellett fotózzam<#nevetes1>

Mellesleg egyúttal gyakorlom is kicsit a rendszámeltüntetés mechanizmusát..<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Ezen nem látszódik egyik sem<#idiota>
Ma reggel 5 óra 11 perc..

Minden kezdet nehéz, de majd lövök pár közelebbit is legközelebb<#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.04. 21:42:00

Szabi
rendszámot és arcot törölj/kockázz ki 😄

Zephyr Retiring
Ezt most igennek veszem 😊
Jövőhéten jelentkezem pár fotóval.
Addig mesélhetnétek pár hasznos tippet a dühösen reagáló kamionosok ellen, ha esetleg rosszul reagálnának a kéretlen fotók miatt 😄

érdekes ez a jármű fetisizmus, én nem is tudtam, hogy ez egy létező jelenség, amíg bele nem ugrottam az ETCS2 projektbe. Pl amikor egy Nohabbal mértünk, akkor tűnt fel, hogy az a mozdony valószínűleg a Magyarországi vonatok Palvin Barbarája, a vonatszerelmesek majd kiugrottak a bőrükből, miközben körbefotózták 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szabi
<#eljen>

Zephyr Retiring
Látom, ez sem egy hülyére látogatott totyik 😄

Egy kamion parkoló mellett megyek el szinte naponta. És egy vasútállomás meg egy buszpályaudvar mellett is mellesleg..
(Komoly, nem vicc.)

Ha kapok legalább egy visszajelzést, hogy kattintsak pár fotót vonatról, buszról, kamionról, akkor még benézek..

2 in 1, spoilerben, mert nagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
október 8 volt tegnap Marty.. 😄

EZEN A NAPON... 1965. szeptember 23-án, kerek 50 észtendeje, hogy az Ikarus székesfehérvári üzemegységében elkészült az első alumínium autóbusz.

Az Ikarus Karosszéria- és Járműgyár története a felprédált és tönkretett, semmissé tett iparunk eklatáns példája!

A képen a legendás Ikarus 66 a Tatai Ikarus találkozón

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Misuka963
Kedvencem az MP3,nagyon gyönyörû <#taps><#wow2>

Dj káka
Tápiószele vasútállomás 2012 😊

Szabi
mert még nem volt beleszerelve a chemtrail <#idiota>

Coral Springs
Jó kép, bár nem sokat húzta a csíkot az égen. <#zavart2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

v43 001
Szép! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Szabi
Álmos Vezér 😄

Telós kép

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Dj káka
fasza kép 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Nem én készítettem, csak másoltam facebookról, mert ott láttam.

v43 001
Ez kurvajó kép lett!!!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ulvar

v43 001
Egy mai füstös menet 😊

KATT

Csoda, hogy az autósok nem hívták a tûzoltókat 😄

v43 001
Hoztam még 2-õt, de a csatornámon még találtok párat 😊

Igen, jó ez az Ausztria és Németország 😊 Spital am Pyhrn tetszett a legjobban, arról a videó ugye fent 😊

Nohab
Színes forgalom van arrafelé. A képek is nagyon tetszenek. <#eljen>
whiskeyman
Gondoltam benézek lefekvés elõtt...na majd alszok, ha megnéztem a videókat 😄

<#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

v43 001
Na meghoztam a videókat 😊

Remélem jól beraktam 😊

Ulvar
há ezen én is kint voltam! 😊 Igaz nekem egyszerûbb volt, akkor még nyíregyen laktam 😊.

Nohab
Most nézem, hogy a nyíregyházi reptéren készült képeim fel sem raktam még ide. 42 kép van az FB-on, remélem ezen a linken meg tudjátok nézni. Link Sajnos valahol itt van a fényképezõm határa...

v43 001
Oké, majd szólok, ma rakom újra, meg egy másik is felkerül 😊 (a tervek szerint)

Háhá, milyen különös véletlen, én tavaj voltam elöször Sommertickettel Ausztriában, és elhatároztam, hogy 27 éves koromig amíg lehet ilyet venni, addig menni is fogok! 😊 Úgyhogy nyáron irány Österreich! 😄

Nohab
Köszi! A videódat sajnos nem tudtam megnézni. Szólj, ha újra feltöltöd! 😊

Egyrészt így nehezebben felismerhetõ a terep, másrészt jobban néz ki háttérképnek.

A közös fotózás jól hangzik. Ha minden összejön, akkor lesz nyárra az a ingyen utazhatsz Osztrákiában a másodosztályon jegy. 20 rugó, de az egész országra érvényes az üdülési szezonban. Kb. júniustól szeptemberig. Szóval, akár Ausztria is szóba kerülhet. 😊
v43 001
Ez jó lett 😄 Miért tükrözted a képet?
Van rá tippem 😄 Amúgy majd egy fotózást összehozhatnánk, ha nem is mostanában de majd a nyáron 😊

Nohab
Mondjuk azért még egy vágás nem ártott volna ennél a képnél.
Nohab
Egy kicsit most leálltam a postolgatással, mert láttam pár embert (nem itt), aki a "vadászterületemen" járkál jelentõs technikai fölénnyel és zéró kreativitással. Nem szeretném, ha "ihletet" kapna a képeimtõl...
Geri szerintem ismeri egy FB csoportból az illetõt.

Ulvar
Én várom a képeket 😄. Van pár videó neten amit csak úgy linkelgetnék. Mondjuk a fényvillamosról idén készült kép? Valaki csinált?

v43 001
Bocs, elcsesztem a videó beszúrást 😄

v43 001
Kicsit kihaltunk :S

BUÉK mindenkinek!

Hoztam egy videót, ma töltöttem fel a nyári német/osztrák kiruccanásom elsõ videóját. 2 rész még biztosan lesz, de lehet megtoldom még 1-el 😊

tatra😊 jó kis fotó, hasonlít a kombinó villamosra 😊

lájkolom az oldalukat: https://www.facebook.com/pages/Transeu-Road-Transport-System-HU/100238346707519

v43 001
Ausztriában jártam:
Link

thomson002
Tatra KT8D5 zakatol az esõben.

http://indafoto.hu/Thomson

csgery
Nem az új Uzsgik voltak azok véletlenül?😄
RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

v43 001
😄DD
Én még a lengyel EB mozdonyokat nézném meg, azok is szépek lettek 😊

Hernád EC egyik kocsija Füzesabonynál.... a foci EB mindenhol ott van! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim