Vonat, busz, kamion fotózás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de olyan szép volt, hogy le kellett fotózzam<#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg egyúttal gyakorlom is kicsit a rendszámeltüntetés mechanizmusát..<#nyes>#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ma reggel 5 óra 11 perc..
Minden kezdet nehéz, de majd lövök pár közelebbit is legközelebb<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.04. 21:42:00
Jövőhéten jelentkezem pár fotóval.
Addig mesélhetnétek pár hasznos tippet a dühösen reagáló kamionosok ellen, ha esetleg rosszul reagálnának a kéretlen fotók miatt 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy kamion parkoló mellett megyek el szinte naponta. És egy vasútállomás meg egy buszpályaudvar mellett is mellesleg..
(Komoly, nem vicc.)
Ha kapok legalább egy visszajelzést, hogy kattintsak pár fotót vonatról, buszról, kamionról, akkor még benézek..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az Ikarus Karosszéria- és Járműgyár története a felprédált és tönkretett, semmissé tett iparunk eklatáns példája!
A képen a legendás Ikarus 66 a Tatai Ikarus találkozón

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Igen, jó ez az Ausztria és Németország 😊 Spital am Pyhrn tetszett a legjobban, arról a videó ugye fent 😊
<#eljen>#eljen>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Remélem jól beraktam 😊
Háhá, milyen különös véletlen, én tavaj voltam elöször Sommertickettel Ausztriában, és elhatároztam, hogy 27 éves koromig amíg lehet ilyet venni, addig menni is fogok! 😊 Úgyhogy nyáron irány Österreich! 😄
Egyrészt így nehezebben felismerhetõ a terep, másrészt jobban néz ki háttérképnek.
A közös fotózás jól hangzik. Ha minden összejön, akkor lesz nyárra az a ingyen utazhatsz Osztrákiában a másodosztályon jegy. 20 rugó, de az egész országra érvényes az üdülési szezonban. Kb. júniustól szeptemberig. Szóval, akár Ausztria is szóba kerülhet. 😊
Van rá tippem 😄 Amúgy majd egy fotózást összehozhatnánk, ha nem is mostanában de majd a nyáron 😊
Geri szerintem ismeri egy FB csoportból az illetõt.

BUÉK mindenkinek!
Hoztam egy videót, ma töltöttem fel a nyári német/osztrák kiruccanásom elsõ videóját. 2 rész még biztosan lesz, de lehet megtoldom még 1-el 😊
lájkolom az oldalukat: https://www.facebook.com/pages/Transeu-Road-Transport-System-HU/100238346707519

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én még a lengyel EB mozdonyokat nézném meg, azok is szépek lettek 😊

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim