Internet Explorer 9

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Áh, úgy van feltüntetve, hogy copy shortcut...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Jobbklikkelek egy képen és nem lehet kimásolni az URL-jét? <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jakuza001
Tisztan latszik lol. Te egy magus vagy mert tisztan latod a nagy semmit.

lck
Beletelepít egy bõvítményt az IE-be. Plusz felrak egy programot, amiben a szûrõlistákat lehet karbantartani. A szûréshez egyébként NINCS szükség a program állandó futtatásához.
Beleimportáltam egy Operás urlfilter.ini fájlt. A Firefox-os Hunfiltert azonban valamiért nem importálja - sajna. De egyébként böngészés közben is hozzá lehet még adni szûrni kívánt objektumokat.
Nagyon hatékony, és a böngészés is mégjobban felgyorsult. Pedig eddig sem volt lassú.
Az oldalak nálam úgy gördülnek mint a szél, még azok is amikben sok a kép és a flash objektum. - Nagyon állat.
passatgt
#1 elsõ képen azt írja hogy extensios, szóval szerintem leszne hozzá

5c0rp330n
egy exe? ie-hez tenyleg nincsenek addonok? ez igy eleg vicces.

MerlinW
Mindhárom friss telepítés, tisztán látszik. Egyedül a halas teszt értelmetlen, mert az a géprõl függ. Nálam pl 40fps felett van mindhárom böngészõvel.

[merlinw.org]

Hegi90
te is kipróbálhatod, szerintem eléggé meggyõzõ teszt.

Hegi90
<#taps>

lck
Adblock szûrõ IE9-hez:
http://www.adblockpro.com/
( Okosság is van hozzá. )

Jakuza001
Jol latod, hogy az ilyen teszt kb semmit nem er, mert azt sem tudod mi van feltelepitve pluginkent az egyikre, mi a masikra, elinditottak e valamelyiket elotte, ami miatt gyporsabban betoltodik kesobb stb.
Tipikus peldaja a nesze-semmi fogd meg jol tipusu tesztek egyikenek.

Rage47
humorosból😄
passatgt
a fülek kezelése hogy mûködik? ha túl sok van akkor új sorba rakja vagy mi?

Hegi90
3 napos videó, szal igen, jól látod.

berczely
Jól látom hogy az FF kicsit le van maradva sebességileg most?

Hegi90
IE9 vs Chrome 7 vs Firefox 4

MerlinW
Sebességben a Chrome 7 olyan magasra tette a mércét, hogy nehéz lenne váltani😊 No nem mintha megfordult volna valaha is a fejemben😊

[merlinw.org]

Hegi90
Ha ezt javítják, akkor lehet énis felrakom 😊
"nem áll le a böngészõ, feladatkezelõben többször is megnyitódik (?)"

Nekem lassabb, mint a Firefox (4), szal hagyom inkább.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berczely
Nekem eddigi észrevételem a bétával kapcsolatban:

Pozitívum:
- gyors, semmivel sem lassab mint az új FF vagy Chrome (ezeket használom most is, õk a hasonlítáasi alapok)
- letisztult egyszerû mégis minden ami kell kézre esik nincs túlkombinálva!
- a letöltés kezelõ nagyon szuper tiszta FF copy, de nem baj 😊

(Béta)Negatívum:
- 1-2 oldalon nem mûködött a letöltés, nem tudott kapcsolódni a letöltõ szerverhez
- az új letöltéskezelõ sokszor nem jön be!
- nem áll le a böngészõ, feladatkezelõben többször is megnyitódik (?)
- nálam most a 32bites része el sem indul, hibával leáll egybõl

Mosrt hírtelen ennyit tudtam felsorolni!Folyamatos használatban van nálam szóval olyan hatalmas gondok nincsenek vele!

MerlinW
DirectX 10 D2D algoritmusát használja (hardveres gyorsításhoz) az IE9, DX10 pedig mint köztudott nem kompatibilis az XP-vel.

XP támogatása 2 éven belül megszûnik, azután semmi sem lesz hozzá.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Nagyjából semmit nem fognak már kiadni XPre 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
Akkor nem próbálom ki és maradok a jól bevált FF-nél. Nem velem csesznek ki a microsofték 😄
lol

Szeretem a cicákat

berczely
Amúgy csak én vagyok ilyen vak és béna, de nem látom hogy a kezdõlapot hol tudnám beállítani!?

berczely
Nem!
Csak Vista és Windows 7 rendszerekre jött ki!Haladni kell a korral!

FZoleee
Kipróbálnám, dehát XP verziót nem látok, arra nem adták ki? <#wow3>
IE8-tól már rendben vannak az IE-k. A 9-eshez sem kell szerintem külön css-t firkantani. De ettõl függetlenül IE marad és ez elég távolságtartást szül az emberben.

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom 92 pontot ér el az acid3-on szóval annyira nem lehet vészes.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az tuti biztos. 😊 Azonban vedd figyelembe, hogy az átlagfelhasználók által használt weblapokat is webfejlesztõk szülik és pusztán ezen figurák kitartó és állhatatos munkáján múlik az, hogy megcsinálják-e az IE 7-6 kompatibilitást. Azonban ha a felhasználók nem használnák ezen böngészõket, hanem szabványkövetõ böngészõket használnának (Firefox, Chrome, Opera, Safari) akkor nekünk sem kellene az igazított css-ekkel vacakolni.

Szóval, használjátok inkább majd a Firefox 4-et. 😉

berczely
Hát mivel átlagfelhasználók igényeit és szokásait vették figyelembe a fejlesztéskor ezért gondolom hogy nem a webfejlesztõk fogják majd használni a véglegest!

Aki webfejlesztõ, az ezentúl is elkerüli az IE-t, mint használandó webböngészõt. A 9-es verzió csak annyi újdonságot hoz neked, mint webdizájner, hogy ha elkészültünk a weblappal, akkor egy picivel kevesebb idõt kell majd töltenünk az ie9.css fájllal...^^

szabii98
Csak Vistahoz meg 7hez jó?:o

I met God. She's black

szabii98
Jól néz ki, ezt mondtam a 8ra is.1 próbát megér, persze csak azért, mert a firefox mindig lefagy, remélem nemlesz ilyen az IEnél 😊

I met God. She's black

most próbáltam ki pont, jqueryt 5-bõl egyszer tudta csak betölteni
lolSL
hát ha még firefoxot használnék akkor lehet váltanék rá, gyors már a beta is, gyorsan nyílik meg, tabok is 1 fokkal elviselhetõbben viselkednek mint a 8-ban stb
de a chrome ellen azért ez nem elég 😊

berczely
Sziasztok!

"Egyszerû, brutálisan hatékony eszközökkel próbálja visszahódítani a felhasználókat az Internet Explorer 9. A Microsoft új böngészõje minden más browsert megszégyenítõen gyors, és a Chrome-hoz hasonlóan átlátható lett."
Origo Techbázis teszt

Úgy néz ki a Microsoft böngészõje új erõre tör!Én ahogy olvasgattam a teszteket csak jó írnak eddig róla!Felküzdötte magát a nagyok közé (Firefox,Chrome stb.)
Felsorolnék pár újdonságok:
¤ Rögzített webhelyek
¤ Közvetlen menük
¤ Leválasztható lapok
¤ Letöltés-kezelõ SmartScreen szûrõintegrációval
¤ Teljesítmény-tanácsadó beépülõ modulokhoz
¤ A megbízható mûködést szolgáló funkciók

Az alábbi link gyûjteményben részletesen olvashattok ezekrõl az újdonságokról!

Népszerû az IE9 elõzetese!
Kipróbáltuk az Internet Explorer 9-et!
Az Internet Explorer 9
Megjelent az Internet Explorer 9 bétája!

Pár képlopat:

A végére pedig egy link a bétához! >> A letöltéshez katt ide! <<

Lehet írni a véleményeket, tapasztalatokat, észrevételeket, linkelni teszt eredményeket stb.!<#wave>

← ElőzőOldal 2 / 2