Lánc nélküli bringa
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy nézem váltani sem lehet vele.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ráadásul a sok csigának köszönhetõen kétlem hogy anynira hatékony lenne
#4-#5
Valahogy én is így láttam.
Egyetlenegy tesztelõ sem tekerte meg úgy istenigazából.
Ez persze betudható a bicikli árának is. ;)
Valahogy én is így láttam.
Egyetlenegy tesztelõ sem tekerte meg úgy istenigazából.
Ez persze betudható a bicikli árának is. ;)
Just do it :)
adom. feltalálhatnak pogácsából is hajtást a bringának, de MINEK...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hülyeség-.- 600kilóért? Vicc.
Én egy ilyen bicajért szopnék akár<#vigyor>#vigyor><#puszis>#puszis><#awink>#awink>
máuntin bájk
Én egy ilyen bicajért szopnék akár<#vigyor>#vigyor><#puszis>#puszis><#awink>#awink>
máuntin bájk
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Bikemagon volt errõl szó, ez annyira új találmány, hogy a szabadalom valami 10 éves. Semmiben sem jobb a lánchajtásnál.
Szerintem csak egy nyakatekert ötlet egy olyan dologra, amit felesleges lecserélni, mert tökéletesen megfelel a célnak (lánc).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
RTL rulz <#eljen>#eljen>
Am kajakra mind1, nem szakad el a kötél vagymi?
Am kajakra mind1, nem szakad el a kötél vagymi?
I met God. She's black
Tegnap volt a kutatók éjszakája.
Az RTL Klub híradójában az imént mutatták az ott debütáló StringBike fantázianévre hallgató LÁNC NÉLKÜLI kerékpárt.
Nem vagyok mûszakis. Lánc valóban nincs. A fazon két hajtókart magyarázott és én fémhuzalokat (bovden) láttam lánc helyett. Ez adódik a kerékpár angol fantázia nevébõl is. Elõre-hátra hajtható - eredmény: folyamatos elõrehaladás.
Legkorábban 1 év múlva kerülhet kereskedelmi forgalomba. Ára: 2.500 Euro.
Akinek egy pici köze van a kerékpárokhoz, tudja hogy bovden mûködteti a váltókat, fékeket. Ami az aggályom, h a nagy hype nem szól arról, hogy a bovden bizony nyúlik. A fék és váltó esetében egyrészt nincs folyamatos erõhatás alatt, másrészt amikor használják õket, távolról sem akkora az erõhatás, mint a teljes kerékpár hajtásakor keletkezik.
Mi a véleményetek úgy összességében az egészrõl?
Az RTL Klub híradójában az imént mutatták az ott debütáló StringBike fantázianévre hallgató LÁNC NÉLKÜLI kerékpárt.
Nem vagyok mûszakis. Lánc valóban nincs. A fazon két hajtókart magyarázott és én fémhuzalokat (bovden) láttam lánc helyett. Ez adódik a kerékpár angol fantázia nevébõl is. Elõre-hátra hajtható - eredmény: folyamatos elõrehaladás.
Legkorábban 1 év múlva kerülhet kereskedelmi forgalomba. Ára: 2.500 Euro.
Akinek egy pici köze van a kerékpárokhoz, tudja hogy bovden mûködteti a váltókat, fékeket. Ami az aggályom, h a nagy hype nem szól arról, hogy a bovden bizony nyúlik. A fék és váltó esetében egyrészt nincs folyamatos erõhatás alatt, másrészt amikor használják õket, távolról sem akkora az erõhatás, mint a teljes kerékpár hajtásakor keletkezik.
Mi a véleményetek úgy összességében az egészrõl?
Just do it :)
← ElőzőOldal 2 / 2