Hawaii Five-0 (TV)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát én eddig 2 részt láttam belõle és nagyon elégedett voltam de ezek után lehet, hogy én sem várok tovább, mert ebbõl úgy fest az idén már semmi nem lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LoSA
Hát akkor szerintem nem várok rá tovább... <#nevetes1>

Shep
Hát a frász megeszi a hülye Megaszar miatt nem lesz ebbõl semmi, ráadásul az NCIS LA is lekerült a mûsorról 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LoSA
10.11 amerikai nézettség

Nem semmi, hogy többen nézik, mint a House-t... 😊 Csak nem lehet olyan rossz! <#nevetes1>

LoSA
Én is így vagyok vele, majd elkezdem nézni a TV2-n! 😉 Remélem, hogy jó lesz... 😊

Shep
Pedig jobb lett volna a 12 😊 (bár az mondjuk kedd, nem péntek, de hát ilyen apróságra nem adunk. Én mindenesetre nem is nézem tovább angolul jó lesz ez nekem szinkronosan is.

LoSA
pffff... deee! 😄 elírtam...

Shep
Inkább 22, nem?

LoSA
Ez a zene már legalább száz mûsorban volt, többek közt a Rém rendes családban is meg stb...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Minstrel
volt már magyar tévében az eredeti? mert valahonnan nagyon ismerõs a zenéje, de nem emlékszek, hogy láttam volna

http://topgearhungary.blogspot.com/

Az eredeti sorozatnak a zenéjét imádom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

a.carkey
Nekem elég volt Selleck a Killersben. Borzasztó volt.

A medve nem játék.

LoSA
"Akkor mégsem az AXN-en novemberben bemutatkozó The Defenders érkezik meg hozzánk legkorábban az országos újoncok közül. Október 22-én péntek este elindul a TV2-n a Hawaii Five-0. Ez, ha jól számolom azt jelenti, hogy a téli szünetig 8-9 rész adásba kerülhet és elvileg március közepén folytatódhat a sugárzás. Vajh beválik a gyors premier?"
Forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/

LoSA
Gondolom te sem láttál belõle... <#nevetes1>

Alapsztori alapján uncsi. Inkább hallgatnám Higgins háborús történeteit álló nap ...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

LoSA
Még elviselhetõ... 😊

túl nagy a banner
LoSA
Hagyjuk már most ezt a Magnum-t... 😊 Valaki írjon már valamit ERRÕL a sorozatról! 😊

Atomreaktor
én egyetértek 😉

Victor1103
Ez ilyen csihi puhi sorozat?😊 Valaki írjon már róla rövid summary-t eddigi tapasztalatok alapján! Jó, nem jó, pörgõs lapos? Csak azért kérdezem, hogy megéri-e belekezdeni mert amennyi sorozatot már nézek az ember olyankor már meggondolja hogy belekezdjen-e még 1be😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LoSA
És milyen? <#nevetes1> Neked tetszik?

5w0rdf15h
igen 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

LoSA
Egyébként valaki nézi ezt a sorozatot? <#nevetes1>

Tyler1
én az étcsokisat, meg a mogyorósat nagyon 😄D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

#3 meg #5: a magnum a világ és minden idõk legjobb sorozata! aki nem így gondolja, azt csak sajnálni tudom. 😄
ez így is van! 😄 de azért kíváncsi lennék egy remake-re... filmet is mióta ígérgetik...
LoSA
Én nem szerettem a Magnumot... 😊

ProGabe
minek? az úgy tökéletes, ahogy van

ez meg nézõs! nem olyan blõd, mint a többi akciósorozat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
magnum szar...nem kell senkinek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

magnumból kéne remake-et csinálni, nem ebbõl :S
LoSA
A történet egy Steve McGerrett nevû rendõrrõl szól, aki miután apját megölik, visszatér Oahu szigetére, hogy nyomozni kezdjen az ügyben. Mivel Danny Williams helyi zsaru már elkezdett rajta dolgozni, így nem nézi jó szemmel Steve magánakcióját, de végül a két férfi összefog, és csatlakozik hozzájuk Chin Ho Kelly is, akit korábban olyan bûncselekményekkel vádoltak, melyeket nem õ követett el. A három rendõr így együtt próbálja megoldani a különféle bûnügyeket, miközben Steve tovább nyomoz apja gyilkosságának ügyében.

Nézettsége elég jó a sorozatnak... (09.27)
1 Dancing With The Stars (ABC, 20.00) – 21,34M
2 Two and a Half Men (CBS, 21.00) – 13,91M
3 Hawaii Five-0 (CBS, 22.00) – 12,72M
4 Mike & Molly (CBS, 21.30) – 11,12M
5 Castle (ABC, 22.00) – 11,07M
6 House (FOX, 20.00) – 10,18M
7 The Event (NBC, 21.00) – 9,06M
8 How I Met Your Mother (CBS, 20.00) – 9,00M

Trailer:

← ElőzőOldal 2 / 2