FSV Mainz 05

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szalai mesterhármast ért el a csapattal a Hoffenheim ellen és a 9. forduló legjobbja volt.

Gondoltam szólok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ivan Klasnicot megszerezte a csapat ingyen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedig a Dortmundban még bírtam is ezt a Zidan gyereket

bakkerman
"majdnem összeverte"

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez bolond

Zidan megõrült az edzésen

Murder3
majd azé kíváncsi leszek a magyarokra:D

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

azért ez az 5. hely nem rossz én gratulálok a csapatnak, Szalai se volt rossz az elején!

Murder3
Hát jövõre a németeknek a bl-be kell bizonyítaniuk mert az EL-be még a csoportból való továbbjutás is kétséges.

fõleg ha a schalke még ki is kap a kupába.

king82
Jó reggelt!

Na valami fergeteges zakó szériában van a Schalke. Mi is felszívtuk magunkat és elhoztuk a 3 pontot. Jó kis mérkõzés volt. Az EL indulás már megvan. Már csak egy kis matematika és szerencse kérdése hogy lesz e szebb az 5. hely.

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
valszeg meglesz az 5. hely,5 pont elõny,2 forduló hátra,sima ügy

king82
Jó reggelt!

NA a hétvégén azért toltunk egy hármast és mélabúsan haza utazott a Frankfurt.

az a jó. Szép lenne az Európa liga a csapattól

king82
Jó reggelt!

A hétvégi fordulót behúztuk a M'gladbach ellen. Még tartjuk az európai porondot.

bakkerman
hát éégeeen...ami a mainz régi stadionja volt/van,azt a szintet mi kb 10 év múlva érnénk el :)

ja ez jó hír valóban

king82

king82
Jó reggelt!

Hivatalos a hír! Stieber Zoltán csatlakozik a Mainzhoz.

amúgy Dortmund - Mainz 1-1.

Ez annak tükrében nagy eredmény, hogy még Sahin a 89. percben büntetõt hibázott!

bakkerman
jah,értem,én is igyekszem írkálni mindenhova,véleményezni,kérdezni stb...hátha kifele jön már a hullámvölgybõl a mainz,én szurkolok nekik az 5. helyért

sok csapathoz odaírok, csakúgy kommentelek, mert bírom a focit és kíváncsi vagyok emberek véleményére itt-ott amott. Sajnálom, hogy kevés csapat topikja mûködik itt. Ez persze nem azt jelenti, hogy divatdrukker lennék. Jelenleg ritkán nézek focit, amúgy pedig a Barcelona focija áll hozzám a legközelebb. VB-n is a Spanyoloknak szurkoltam, de nekik már vagy 2002 óta szurkolok és csak beérett ez a generáció.

bakkerman
amúgy te milyen szurker vagy? láttalak már midnenhol :DD

nyertünk ma asszem

king82
na a végén sikerült felül kerekedni

king82
már 0-2 a bajoroknak

nézi valaki a Mainz-Bayern meccset? sajnos égünk 1-0 ra egyelõre

king82
Jó reggelt!

Hát vége ennek a hétvégének és sajna a múltheti X után se lett jobb most a helyzetünk sõt nagyon nagy zakóba futottunk be a Köln ellen. Remélem ez a 4-2-es vereség felébreszti a csapatott és jövõhéten valami szép eredménnyel hálálják meg a szurkolóknak a kitartást.

áá mindig ez van a magyarjainkkal...tuti szándékos volt és ezekre nem adnak pont sárgát se

king82
A tavaszi szezon elsõ pontjait begyûjtöttük!

king82
0-1 Holtby volt a gólszerzõ!

king82
Jó reggelt!

Nagyon pang a topik! Na mindegy elkezdõdött a meccs és az EuroSport2 közvetíti! Hát ez a kis csapat akinek ma nyernie kell a következõ felállásban lépet ki a pályára:

Bassza meg míg ezeket a sorokat írom Szalait le kell cserélni mert kegyetlenül lerúgták! Hordágyon vitték le.

king82
Jó reggelt!

Lassan itt a hétvége és a következõ forduló. A 20. fordulóban Kaiserslautern otthonába utazunk. Hát nem is tudom mit lehetne ilyenkor mondani talán azt, hogy HAJRÁ! és végre pontokkal térjünk haza. Azaz egy biztos nem lesz könnyû nyerni mer zsinórban két veresége van a lautern-nek és ellenünk biztos felszívják magukat. Meg hát a hazai katlanban biztos a szurkolóknak is villogni akarnak!

köszi ezt a tabellát rég láttam...

bakkerman
én még mindig sanszosnak érzem az EL-t,a kérdés az,hogy most akik elöl vannak,ott is tudnak-e maradni(itt fõleg a Hannoverre gondolok),és akik lentebb tanyáznak,Hamburg,Hoff,Wolfsburg fentebb tud-e kapaszkodni,esetleg átvéve a Mainz,és a Hanonver pozicióját

king82

A Bayern beelõzött minket, 4.-ikek vagyunk 33 ponttal.

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

king82
Jó reggelt!

Sajnos megint egy zakó!

green6k
1 góllal nyer a csapat,nekem ez lenne a jóslatom.

king82
Jó reggelt!

Hát igen lelkes kezdés után jön a néma csend így halnak ki a topikok. Azért beszéljünk a hétvégérõl is sajna a Stuttgart otthonából 1-0-ás vereséggel utaztunk haza. Ami még említést érdemel az csak annyi, hogy bár Szalai nem volt kezdõ de becserélték az 52. percben.
Na de most nézünk a jövõbe és már is láthatjuk, hogy hétvégén a Wolfsburg utazik hozzánk. Igen az a Wolfsburg aki hétvégén pontot lopott a Bayerntõl. Na majd kiderül mire leszünk képesek ellenük.

Murder3
kéne azért egy fõvárosi csapat az a jó 74 ezres aréna is lendítene az alacsony átlag bl nézõszámokon:D
jó igaz az a stadion "csak" 50-60-ig telt meg, akkor volt teltház sorba mikor vezették a bl-t egy ideig.

banok
Én Herthát nagyon hiányolom az elsõ osztályból. A St. Pauli nekem nem hiányozna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

king82
Azt már nem bírná el a szezon. Bár az angoloknál 20 vannak de ott nonstop megy a bajnokság. Nálunk az idõjárás is közbe szol és nem tudnánk megcsinálni a szezont normálisan.

Murder3
sajnáltam is h a 2 kedvencem a düsseldorf és union berlin mellet õk nem tudtak felmenni:D

az lenne a legjobb ha 20 csapatos lenne a bl:)

Murder3
Én a cottbust utálom:D
de a herthának fenn kell lennie.
én még mellé a 1860-t és a düsseldorf, de az 1860-t mindenképp szeretném fennt látni.
Kit ejtenék ki az jó kérdés.
a st paulit nem.
a köln-t azt tuti
gladbachot és nürnberget, de õket csak mert ki kell.
régebbena mainzal meg a freiburgal voltam így de msot ugye nagyon megy nekik szal nem kívánom nekik a kiesést.

king82
Ja a Desden meg feljöhetne a másodba meg a Rostock is.

king82
Én a Cottbusnak is örülnék vagy ha a Hertha is vissza jönne! De a legjobb az lenne ha 2 év alatt mind ott lenne az elsõ osztályban. Bár nem tudom kit ejtenék ki fentrõl.

Murder3
Hát remélem az eggyik oda fog vhogy keveredni a 3. helyre:D

king82
Hát az se lesz könnyû. Düsseldorf a 11. míg az 1860 csak a 9. kevés a pontjuk de egy jó tavasszal talán még meglehet a rájátszás.

Murder3
Tavaly pedig közel voltak.
Ha már a düsseldorf nem jut fel akkor az 1860 feljuthatna:D

king82
Hát ez van! De majd talán egyszer újra ott lesz az elsõ osztályban.

Murder3
Kár h a Düsseldorf oylan pocsékul áll a bl2-be....
szivesen látnám õket az elsõ osztályba

Oldal 1 / 5Következő →