Elégedett vagy a barátnőddel?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
le >>> lep
salsoul
miért nem le meg ez a válasz ...
soha sehol nem írtál le konkrétan semmit

érvek nélkül vagdalkozol, ahogy NG is írta
clio1616v
úgy ahogy õ nem beszél a kapcsolatáról úgy én sem fogom újra leírni amit már leírtam többször

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem olyan dolgokról beszélünk, hogy érvelnem kellene

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
valóban elõnyben részesítettem és részesítem mai napig is az elõadásokon való részvételt és jegyzetelést, de ehhez tisztelnem kell és elismernem az elõadót

most elkaptad erre nem fog tudni mit írni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

NessieGraf
Ha tudnál olvasni, azt is tudnád, a könyvek nem nosztalgiázásra valók. Az ember nemcsak fizikailag és érzelmileg létezik. A szellemi szintje meg nemigen emelkedik a hétköznapi dolgoktól. Emellett a könyvek is a környezetedben lévõ ingerek között vannak.

Kezdem sejteni, hogy igen különlegesen tehetséges ember lehetsz, hiszen még tanulmányaidat is könyvek nélkül végezted. Azt még nem tudom, hogy végeredményül a funkcionális analfabéták, vagy a zsenik sorait erõsíted.

Tetszett az "élete vége felé" megjegyzésed. Szépen mutatja az érvek nélküli vagdalkozást és a gondolatok hiányát egyaránt. Vajon melyikünk tudja megmondani, kinek, mennyi van hátra? Egy nap? Fél évszázad?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

salsoul
#375 - gondolkodj el rajta
clio1616v
a te hozzászólásaidra miért ne reagálnék? 😊 ha van kedvem... 😊

salsoul
clio, ne terelj, fejtsd csak ki, hogy pontosan mirõl és mi alapján is beszélsz

bár a semmit nem lesz könnyû kifejteni
én is terelnék ...
salsoul
valóban

aki a pöcegödörben nevelkedett, annak büdös a tiszta levegõ 😉
clio1616v
mesélj inkább te a barátnõdrõl, mi fontos neked benne mi az ami leginkább tetszik a viselkedésében?

salsoul
rendben, és akkor ezentúl a szimpla hozzászólást kurzorozd és nem a nevem melletti "válasz erre" -t

majd beszélek sg adminokkal, hogy legyen olyan is, hogy "monománia erre"
clio1616v
te tetted rám a vörös szemüveget, neked kellene tudnod

clio1616v
az hogy neked milyen elképzeléseid vannak, hogy nekem mit kellene írnom a véleményemrõl, az engem nem érdekel... nem azért írok ide, hogy te elmondd, hogy hogyan formáljam a véleményemet, hogy a te kedvedre való legyen és én azt megfogadva átfogalmazzam a kialakult véleményemet dolgokról, hanem hogy megosszam veletek a saját tapasztalataimat pusztán jószándékból és minden érdek nélkül vonzzóvá tegyem azt a viselkedésformát, ami nekem mûködik

salsoul
mint mindig, most is kíváncsi vagyok rá, és igazán kifejthetnéd ezt
mesélj errõl a mesevilágról, amit mellesleg meg se tudsz tapasztalni, meg érzékelni sem tudsz

mire futja a monomániádból?
salsoul
mondd clio, ha rajtad vagy egy vörös szemüveg, akkor hogy legyek bármilyen más színû, mint vörös a szemedben? hogy tudnál így nem vörösnek megismerni?
salsoul
oké, csak akkor monomániás rizsa helyett annyit kell csak írnod:

"én elképzeléseimben ... nem férnek bele"
clio1616v
de mesevilág amiben éltek

clio1616v
csak és kizárólag te vagy a hibás, ha a hozzászólásaid alapján félreismerlek

nekem nem célom megismerni téged így neked kell erõfeszítéseket tenned, hogy jól legyél megismerve olyannak amilyen vagy, már ha neked célod, hogy ne ismerjelek félre...

clio1616v
miért osztanám meg veletek más elképzelését dolgokról, mint a sajátomat? 😄

mivel vannak saját gondolataim és elképzeléseim amik mûködnek és boldogságomhoz vezet a használatuk, az azok szerint élésem; ezért azokat megosztandónak tartok

az hogy te könyveket ajánlsz másoknak illetve azokból idézel hasznosnak tartod õket használni ezek az én elképzeléseimben abban a formában ahogy te elõadod nem férnek bele

salsoul
és legalább figyelnél oda
nem mesevilág, hanem mesemaci 😉
salsoul
honnan veszed, hogy bárki eltart minket?
honnan veszed, hogy bármilyen pap beszél hozzánk, és azt követjük?

"én inkább aszerint élek, hogy a környezetembõl érkezõ ingereket elsõkézbõl érzékeljem és tapasztaljak, tanuljak saját magamnak"

Az életnek sok rétege van sok rétegûen lehet érzékelni. Vannak dolgok amik az anyagi érzékek által érezhetõk és felfoghatók, és vannak amik ezeknek elérhetetlenek, és csak a szellem "antennái" számára elérhetõek.

Tudod, mint a rádióhullámok. Se nem látható, se nem érzékelhetõ közvetlenül érzékeid által.

És mint mindig, elõbb tájékozódj mielõtt órási tévképzeteid prezentálod. Mint ahogy lejjebb a cikk esetén is. El se olvastad, meg se nézted, de már osztod róla az észt ...
Mi alapján? Ha azt sem tudod mi az ...
salsoul
clio, van egy csodás mondás, miszerint mindenki magából indul ki - és tényleg, mi másból tudna kiindulni?

amit a könyvekrõl írsz az a te egyoldalú szegényes elképzelésed dologról, és arról, hogy a könyv mire való
soha senki sem én, sem NG nem írt arról, hogy a könyv arra való lenne amirõl te itt süketelsz, vagy arra a célra kéne használni, vagy valaki egyáltalán arra használná

ráadásul pont te aki elsõ kézbõl akarsz megtapasztalni mindet, olyan korlátokat emeltél a kis megtapasztalásod koré ami nem engedi, hogy meg tudj tapasztalni mást, mint a mostani monomániád
clio1616v
az a mesevilág aki túlmisztifikál dolgokat(emberi kapcsolatok, könyvek, isten) és a nem létezõrõl elhiszi hogy valós.

ez egészen addig mûködik is, amíg a könyveitiek mellett eltunyultok és nem vesztek részt a valós emberi kapcsolatrendszerben

emellett szerencsések vagytok, hogy megtehetitek mert kényszerbõl vagy szeretetbõl eltartanak titeket vagy vannak akiktõl ezekért az információkért fizetést kaptok

ezért szokták azt mondani a fõpapok, akik az ilyen (el)hívõkbõl élnek, hogy - boldogok vagytok lelki szegények, mert tiétek lehet a mennyek országa 😄 az anyagi javaitokra meg nincs is szükségetek adjátok oda

igazából megígérhetnek bármit, ami nem létezik és húderohadt jó dolog 😊 hiszen ingyen vannak a szavak nekik...

Nessiegraf remélem nem haragszol meg az ilyenfajta gondolatokra, elhiszem, hogy az embernek az élete vége felé már szüksége lehet lelkisegítségre, hogy elviselje a halál tudatát

én inkább aszerint élek, hogy a környezetembõl érkezõ ingereket elsõkézbõl érzékeljem és tapasztaljak, tanuljak saját magamnak

emellett szívesen megosztom másokkal a jó érzéseket itt fórumokon vagy személyesen, de az egoizmusom nem engedi meg, hogy mások tapasztalatait egyoldalúan olvasgassam könyvekbõl

clio1616v
a könyvolvasás mitõl ne lenne ingerszegény?

saját magadban indukálod az érzéseket a korábbi tapasztalataid alapján

nyugodtan tartsd baromságnak, ha nekem a környezetem ingereire van igényem, nem pedig "nosztalgiázásra"

GyuriX2572
2. héten szerintem tök normális már lefeküdni

NessieGraf
Szép hosszú beszélgetések, végigolvastam a sort. 😊

#228 Dear Sir! Örömmel olvastam ismét egyszerû és lényegretörõ hozzászólásodat. Kiegészíteném annyival, hogy a nem szuszog, nem forgolódik... résznél ha átmész a kanapéra aludni úgyis utánad megy, ha csak húzni akart a tartózkodásával (mer az olyan tuti megy).

#273 Az ingerszegény környezet és a könyvolvasás résznél szerencsére nem voltam egyedül, így sikeresen kihúztak az asztal alól ahova beestem a röhögéstõl. Bevallom rengeteg baromságot olvastam már, de a könyvolvasás mint ingerszegénység mindegyiken túltett. Köszi, hogy felvidítottad a napom!

#Salsoul! Sokak számára a szavak, az írott beszéd, a kérdések, a mozdulatok és a tettek értelmezése rendkívül nehéz feladat. Fõleg azoknak, akik ingernek a mesterséges dolgokat tartják csak. Õk valóban a habos mesemaci világában élnek. További türelmedet kérjük. 😊

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

salsoul
mesemaci habbal
clio1616v
mit kellene mérnem?

jó szórakozás volt nézni a színes videókat lekötött és végül legutolsósorban még a feleléskor is hasznát vettem színesítettem a vizsgáimat elégedettségemet növelte, amikor jó jeggyel értékeltek

clio1616v
minek ha a tapasztalataim nem mondanak ellent neki?

nekem nincs idõm utánajárni, meg inkább a meglepetéseket szeretem és túl nagy jelentõséget sem tanusítok az ilyen lényegtelen dolgoknak

ami érdekel és fontos annak utánanézek és beleásom magam

salsoul
barátnõdtõl vettél vérmintát, hogy tényleg úgy van e?
salsoul
és a gyakorlati életben te kipróbáltad? utána mértél?
vagy csak még benyelted hozzá a videókat is és a kis kifestõt is
clio1616v
hihetõ volt és logikus, feltétel nélkül sose hittem elkellett róla néznem videókat festettem meg sejtfalakat... stb

salsoul
ez a cikk is az
ha ott nem volt baromság, itt sem az

egyébként középiskolába be lehetett szopni mások biokémiai tapasztalásait?
miért nem nulláról te magad tapasztaltad a biokémiát?
clio1616v
talán nem szopatni kellene, hanem szopnia magától és irányítsd hogy mi esik jól és mi nem

kompromisszumot kellene kötnöd...

clio1616v
középiskolában minden érdekelt ami biokémia

salsoul
clio legalább nézd meg mirõl beszélsz - semmi marketing bullshit nincs itt

egyébként mondd csak, honnan tudsz a testben lezajló ciklikus biokémiai folyamatokról, meg nõi hormonokról?
tmp
Hmm hogy mit utálok benne?

Azt, hogy kurvára öklendezik ha szopatom, és nem nyeli.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

pedig nagy igazságok vannak benne
clio1616v
sal nem érdekel senkit a marketing bullshit...

azok esetleg elolvasnak ilyesmit, akik unalmukban és ingerszegény életük nem rejteget elég kihívást és izgalmat

ewuk
azért az nem ugyanaz. egy vállalkozásba is bele lehet bukni, de egy házasság vége nem csak anyagi kárt okoz. elõre pedig egy éles eszû férfi se látja a jövõt.
salsoul
nyilván
aeris
Semmi rosszat nem tettél, de lehet van egy enyhe apakompexusod. Nincs ezzel semmi baj és nem kötekedésbõl írtam ezeket. Ez az embert sokszor elõre viszi, megmutathatja, hogy milyen hibákat kell még kijavítanod. A lelki aktivitást életben tarthatja.

clio1616v
nem alapul arra és nem kell fejleszteni

ewuk
akkor nem kellett volna volna a rákospalotai szemétégetõnél átélnem az elsõt, ezért nem áll már föl a brém.
salsoul
de mégis az elsõre alapul, amit akkor megéltél, és fejleszted így vagy úgy tovább 😊
clio1616v
én az elsõt nem akarom átélni újra és újra.. azt egyszer átéltem és mindig újabbat és újabbat akarok átélni ami nem is hasonlítható egyik korábbihoz sem

egyébként mi bajod van? mi rosszat tettem?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.