Távirányító hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a tippet!
Ja és sokkal olcsóbb mint egy új távkapcs😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
és merd nyugodtan szétszedni...pár csavar...csak óvatosan odafigyelve mi hol volt...és persze elemet legelõször távolítsuk el...
Minden ugyanaz másképpen.
szétszed...mindent befúj a fent látható sprével...új elem...s láss csodát...
Minden ugyanaz másképpen.
Ne etessel, az is oldoszer ugyanugy rongalja a femet, mint a kb 2 secig a feluletrol elparologtatott viz.
Te most nem arrol beszelunk am hogy evekig az oceanba dobott nyakot halaszunk ki a vizbol, hanem vizzel az erinto feluletek lepucolva es utana hajszaritoval elparologtatva, ami utan ugyanugy nem marad viz.
Biztos a korrozio megeszi ezekutan a nyakot, amit amugy sem hasznalsz max 15 evig, mert mar elavult lesz addigra.
De persze minek ha alkoholba fjtod a banatat es meghajszaritozod te is ?
Az egyszerubb ? 😄DD Vagy a detoxba viszed minden egyes tisztitas utan ?
Ez ilyen egyszerû? Ehhh. Hülye melóhelyemen meg minden alkatrészt kisütnek sütõben a levegõ párája miatt, és X sütés után kuka, mert szerintük szétmállik késõbb a francba a víztõl ... szárítással meg anélkül 😉
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Én meg egy Logitech Harmony 555 boldog tulajdonsosa vagyok már lassna két éve, nagyon profi cucc, nagyon jól testreszabható.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezerszer csinaltam mar kb a taviranyitommal. Igaz utana mindig hasznalom a hajszaritot, hogy ne maradjon nedvesseg az elektromos alkatreszek korul, mert az ugyebar zarlatot okozna.
Altalanossagban elmondhato hogy a gumilapok erintkezoi es a nyak szokott rosszul erintkezni, mert egy ido utan lerakodik benne valamilyen ragacsos massza, meg annelkul is hogy valaki beleontene egy pohar gyumolcslevet.
kb egy masfel evente szokott nalam bekovetkezni az az allapot, amikor szet kell szedni a taviranyitot, persze ez a hasznalat gyakorisagatol is fugg.
Ha nincs csavar, ami azert nagyon ritka, a hatoldalon azert rogziteni szoktak a muanyag hazat a taviranyitonak, akkor muszeresz csavarhuzval nagyon finom mozduatokkal kell az illeszteseknel szetbontani a muanyaglapokat, mert az oszetarto lamellak nagyon kenyesek erre a muveletre es egy kettore letornek, utana meg maximum a szigeteloszalag marad mar csak mint illeszto eszkoz. 😄
de persze ahogy gondolod, nem az enyém de én a helyedbe az sg fórum helyett szakértõ szerelõhöz vinném, jó lehet hogy pénz de még úgy gondolom minig olcsóbb ha megjavítja mint 1 vadi új.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Én most kurvára megszívtam. Philips tv-ém van az eredeti távkapcsoló már rég szarrá ment, vettem egy univerzálist de azzal csak az alap funkciók mennek, közben a gyerek kirágta a kikapcsoló gombját is, de ezt megoldottam egy ócska philips video távirányítóval 😛. A gond az hogy nem tudok csatornát keresni mert se a tv-én nincs rá gomb, az univerzális távkapcsolón a 40 gomb egyikse jó hozzá :p. Az lenne a jó ha lehetne valami potméterrel szabályozni a frekvenciát és elõbb utóbb hátha eltalálnám 😄 Valaki csinálhatna már egy igazi univerzális távirányitót, pl hátulján lyukak a potméterekhez..
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Szélénél fekete-szürke résznél próbáljam meg szétfeszíteni?
"Cigánymunkában" nem nagyon bízok, azért kérdezõsködök..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
esetleg azt tudnám tanácsolni (ez esetben) hogy ilyenkor vedd ki az elemet majd kb 5 perc múlva tedd vissza😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elem csere megvolt.. mégsem.
Ez a szétszedés..kimosás... laikusként semmi hozzáértéssel merjem szétszedni és szó szerint kimosni?? ( arra vagyok kíváncsi, hogy ettõl nem lehet nagyobb "baja" ? )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Remélem van vkinek vmi ötlete a problémámra. Thomson ROC4238 típusú távirányítóm van. Rendben mûködött kikapcsoltam a tévét, letettem majd mikor késõbb kapcsolnám be semmi. Nem reagál. LED világít elemet kicserélem semmi. Majd kis idõ után újra mûködött megint.
Vmi ötlet miért hülyült meg? És nem ez volt az elsõ eset.
Elõre is köszönöm a segítséget.