Japán szerint 30 év múlva...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2028-tól a mozilátogatók már nemcsak három dimenzióban élvezhetik a filmeket, hanem érezni fogják az eseményeket kísérő szagokat, sőt az időjárást is.

4D mozi (sőt parasztvakításból 5d, 6D stb) már így is van. Max azt jósolhatják, hogy ez lesz az általános
2050-ben felszabadítják a robotokat a rabigából, majd késõbb Amerikában elnök lesz egy robot.
Brit tudósok szerint pedig 2040-re üzembe helyezik Pápua Új-Guineán az elsõ villanykörtét...

Az lehet viszont a világ nem tanul és pontosan az fog bekövetkezni csak épp nem lesz idõutazásos baromság 😊
adam924
a japánok 30 év múlva...
... is aberráltak lesznek 😊

http://meska.hu/ProductView/index/101569

klisészar

a 70-es években meg azt jósolták hogy 2000-re marsbázis lesz, a holdra meg úgy járkálunk majd mint most vonattal a szomszéd városba.
Bár ez utóbbiban lehet hogy igazuk lesz lassan, legalábbis a máv állapotát tekintve...

erdekes elorejelzes... mindezt ugy fogjak elerni, hogy kozben egyre tobben halnak ehen, a termofoldek elsivatagosodnak, az edesviz lesz a legnagyobb kincs, kihalnak az allatok, csak szivos novenyek maradnak amivel nincs mit kezdeni, es egyre jobban fog hasonlitani a bolygo a mars-hoz. Ezeket is szamitasba vettek?

Ha 71 óta állítják össze a jelentést, akkor érdemes lett volna azt is odaírni, mit jósoltak akkoriban erre az idõszakra, csak a tisztánlátás végett az ilyen jelentésekkel kapcsolatban.

azt is kihagyták, hogy elfogy az olaj, amivel kb. véget ér az emberiség technikai fejlõdése

2041 egy katonai számítógép öntudatra ébred és minden más számítógép rendszer felett átveszi az irányítást. A házi robotok és a robotpilóták irányítását átvéve megkezdi az emberiség kiirtását. 2042 (A maják benézték a +30 évet) az emberiség maradéka a holdi bázisról ellencsapásra készül de a "Skynet" átveszi az ottani számítógép felett is az irányítást és egyszerûen kiereszti az oxigént a világûrbe. 2042 dec. 22. a Földön meghal az utolsó ember is a haláltáborban.
Az emberiség kihal ,a maják tévedtek +30 évet. Köszönjük japán és amcsi gecók !
Izgalmasabb kérdés pl. a mûvér, mintha erre lett volna egy magyar találmány is pár éve.
Elektromos autóból is lehet nagyot és erõset építeni (pl.: troli) de viccet félretéve, attól hogy elektromos, még lehet luxus vagy gyors. Ott van a Tesla Roadster ami már most is elérhetõ, olcsónak sem nevezném.
zola2000
Kíváncsi vagyok, ki fog beszólni elõször az elektromos kisautókra (a nagy, erõs autók iránti rajongás a nyugati kultúrák egyik legnagyobb bûne a környezet ellen, lassan már nem azért kell nagy autót venni mert szükségem van rá, hanem mert "társadalmi elvárás").

A

Kihagyták a 4-es metrót és a magyar euróbevezetést. Bár ezeket én a holdbázis létrejöttéhez kötöm már egy pár éve.

nincs, nem is lesz...

Szerintem bizonyos vonatkozásokban igen visszafogott lista.
Molnibalage
Sosem szerettem a hurráoptimista embereket akik nem látnak a rózsaszín ködtõl. Az ilyen listknak szerintem semmi értelme.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM