A. Schwarzenegger: I\'be back
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem illegális 😊 Egy full movie 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Next PC upgrade: 2022
Valahol muszáj volt kinyilvánítanom a véleményemet errõl 😊))
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Hogy innentõl mi igaz belõle és mi nem, azt már nem tudom.
Qwerty4
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
- Ne írd alá... politikusok vagyunk, nem színészek...
- És akkor mi volt az a tárgyalás a Penge 5-rõl tegnap??
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
i'be back ÁJ BÉ BEKK áj bé bekk
what an awesome fail
<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mindkettõben fõleg az audió élmény volt a legnagyobb, elsõnél azt hittem összeszakad a mozi 😊
The Matrix has you...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Be happy. :) Running!
fölösleges nagyobb story hozzá
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az akciórészek jók voltak benne,sõt nagyon jók, de a sztori lehetne kicsit mélyebb.
Be happy. :) Running!
Mindenesetre filmen is szívesen látnám, de nem félmeztelen, bár a mai technikákkal meg lehetne oldani, hogy ne látszódjon az öreg, szottyadt bõre. Félreértés ne essék, imádom Arnie-t, a filmjein nõttem fel, nekem egy félisten lett idõközben, de a kor meglátszik mindenkin😊
Stallone sem olyan, mint az Expendables-ben látható a tetkós résznél. Nekem speciel sok jelenetben amorfnak tûnik az alakja, mintha valami hibádzna és nem tudok rájönni mi az. Pl a futása az valami iszonyat😊 A film az kurvajó összességében, régen szórakoztam ilyen jót akciófilmen, nekem nagyon tetszik.
Múlt héten láttam a 100 legjobb Arnie-s szöveget is és kedvet kaptam ahhoz, hogy megszerezzem az összes filmet amiben szerepelt😊 nem kis meló lenne, kurva sokban játszott 😊
The Matrix has you...
Én ezeket várnám tõle.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kérdés viszont az, hogy ha valóban újra filmezni kezdene, akkor miket választana? Egy könnyed vígjátékot vagy újra formába hozná magát és lezúzná a világot egy ütõs akciófilmben? Mivel többszörös testépítõ világbajnok és végül is ez volt a hobbija talán nem lesz nehéz neki visszahoznia a régi alakját. Most, hogy Arnold szabad Sly-nak könnyebb dolga lesz ha be akarja szervezni a The Expendalbes második részébe, esetleg cimborájával James Cameron-nal is összehozhatnak valamit, mondjuk egy szerepet az Avatar 2-ben, és hát a legörömtelibb lenne ha a Terminator 5-ben ismét (de ezuttal már nem csak arcával hanem testével együtt) visszatérne.