Sony Ericsson X8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Factory reset megvolt már? A hiba nálad van, ez a GDX a többségnél bugmentes.

infidel

köszi! sikerült feltenni, gond nélkül.
1 hibával találkoztam az pedig nem más mint,hogy a marketbe nem tudok belépni :(
pedig lenne pár alkalmazás amire szükségem lenne...
Nem kell telepíteni, rom-ban benne van.

infidel

utolsó kérdés!
az app2sd-t (hogy memóriakártyára tudjak telepíteni) a rom felrakás után elég feltenni ugye?
Köszönöm a segítséget <#eljen>
Jó rom csak már régi. :)

GingerDX 2.3.7 v28b (2012/06/23) Innen letöltheted.

infidel

GingerDX 2.3.7 V21 (2011/12/27)

ezt? akkor ez jó rom?
zoliii
öcsém X8-ra rátettem a legfrissebb GingerDX-et!
Azóta nem fagy a telója :D
Félnapot bénáztam a superoneclick progival, végül a flashtool programmal sikerült 1 klatyolással rootolnom a mobilját! :D

Attól nem javul meg. Ami mellette van az a mindenféle plusz vezérlõkkel ellátott hs-ek vezérlése jó, ilyen multimédiás cuccokhoz. Ha minden hs és hangszóró halk és a fülpiszkálós alkoholos pucolás sem segít, akkor vagy jack aljaz hiba vagy az audió vezérlõ ic szórakozik.
precision
pc hangszóróval is ugyanez a tünet...

ami a jack csatlakozó mellett van az mi? mert láttam olyan headsetet amin az is rajta van...

Bazinga!

zoliii
dugd rá a pc hangszóróját, vagy ami 3,5-ös jack dugós.
szerintem a csatalakozója rossz, vagy koszos!

precision
segítsetek pls!

van egy x8 -am, és valami gond van a headset csatlakozójával, gondolom én
amikor bedugtam egy 3,5 -es fülest nem érzékelte, ugyanúgy a teló hangszóróján szólt a zene
újraraktam rajta az androidot a gyári programmal, ez annyit javított a helyzeten, hogy érzékelte a fülest, de viccesen halk az egész... maxra nyomva a hangerõt is alig-alig hallani valamit
aztán felraktam a legfrissebb GingerDX -et, hátha attól megjavul a helyzet... de ugyanaz

akkor ez hardveres hiba? vagy valami piszok/por ilyesmi okozhat ilyet?

Bazinga!

Dettó :) Bár az X8 már csak másodlagos telefon de attól még odafigyelek rá :) GingerDX nálam is hibátlan.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A GingerDX romokat nagyon dícsérik és azok jók gyári kernellel is. Jelenleg a v28b-nél járnak, én is ezt használom. MininCM rom-ról váltottam aminél azért tapasztaltam néha problémákat. A GingerDX-et v26-óta használom és eddig nálam atomstabil. Innen elérhetõ.

infidel

Nekem már lassan két éve csak gyári ROM van rajta és soha semmi fagyás nem volt. Jelenleg is a legfrissebb 2.1 van fent, igaz rootoltam és van rajta jit.
zoliii
Sony Ericsson X8-ra, valami stabil, normálisan mûködõ rom létezik?
Öcsémnek néha fagy a gyári soft! :( Azért nevetséges, hogy veszek 40.000ft-ért egy telót, és nem adnak hozzá egy frissítést! Még jó, hogy léteznek fõzött rom-ok, mert gyárilag nem nagy cucc a mobil szoftvere! :(

köszi megprobálom
AlieN911
Használj IGO-t.

Honda - The Power of Dreams

sziasztok. egy problémám lenne.amikor
használom a gps-t akkoe olyat csinál hogy
hirtelen csak kidob,és azt irja ki hogy a
google maps alkalmazás váratlamul leáll.
mit lehet ez ellen tenni,hogy müködjön a
gps. szoftver frissitést már végeztem rajta
hátha segít de nem.
sziasztok. tudtok egy olyan oldalt ahol mobilom lehet tv-t nézni? vagy ez nem igy megy? x8am van köszi
AlieN911
Megvan, tárgytalan..
trémobil alkotott megint...

AlieN911
Üdv

Egyik napról a másikra, az összes bejövõ hívásom ismeretlenként ír, lehet valamit állítani, frissíteni stb?

Nálam a gyári 2.1-en kártyán van szinte minden. Csak root és Link2SD kell hozzá.
Martin82
Én megcsináltam ezt 2.1-en is csak egy kicsit trükközni kell.
Oh, pedig olyan kevés a beépített memória...

Panzeradler
Alap rommal csak a teló memoriába tudod, 2.2töl van alapból benne az app2sd.
Hogyan lehet beállítani, hogy az apk fájlokat hova telepítse?
SD kártyára is telepíthetõek vagy csak a belsõ memóriába? Hol lehet ezt beállítani?

davidka003
Simán nyomd meg röviden a bekapcs gombot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hali van egy se x8 am és vagy 2 napja nem zár le magától pedig be van álitva 30 másodpercre de semmi valami ötlet???
Microsoft Exchange-t tudja kezelni a gép? :D
Azt :) A wifi vagy 3g zabálja az aksit nem a böngészõ :)

AlieN911
Tudtok olyan böngészõt, ami nem zabálja annyira az aksit?
Dolphint használok most..

davidka003
Na mégegyszer fuss neki magyarul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lelehet e tiltani szerintetek az android telefonokat mert vetttem egy sony er xp neot és nemtudom elõfizus e és saját kártyával máködhet??
davidka003
Ide írj inkább:
link

Hali mindekinek nekem lenne egy olyan problémám hogy particionáltam a memkarit majd elinditottam a G sripttet és ujrainditottam a telót de azóta se a teló se pc nem látja a memkarit.
davidka003

sapkafej

György

AlieN911
Húú, gari még kell, más módszer nincs?

Lehet unrootolni is ugyanazzal a programmal, illetve ha SEUS-al vagy PC Companionnal újrahúzza a rendszert eleve megszûnik a root is.

infidel

PCán kell egy egyszerû programmal rootolni... de garancia vesztést okozhat a telefonodnál...

AlieN911
Fogalmam sincs, hogy mit jelent az a rootolás, ha leírnád nekem a lépéseket, megköszönném :)

ez egy fájl amit rootolva lehet elérni... ez a fájl tartalmazza az akkumulátor adatait, töltöttségét stb... minden android rendszeren egy idõ után összezavarodik, sokan mondják hogy nem értik miért kezd el hirtelen gyorsan merülni a telefon és kitalálják hogy a wifi illetve 3g egyik napról a másikra 2x akkora szívó hatással lesz... De ez baromság, egyszerûen megkavarodik az a fájl és pl mikor 70% on van az aksid õ azt 100 nak hiszi. A fájlt csak törölni kell és vissza is ál normálba az egész. Már régen csináltam de ha rootolva vagy és érdekel megnézem pontosan mik a teendõk.

AlieN911
MIlyen módszereket ismertek, amivel meg lehet hosszabítani az aksit idejét?

AlieN911
Elmegyek suliba, vonaton oda netezés, suliban nem, hazafele megint netezés ez kb össz 2 óra, meg telefonálás, ez változó, max 1 óra, menetel elött leveszem töltõrõl 100% hazaérek kb 5% :S
ez mind kb 14kor megyek,hazaérek 21re.

Batery stat? az hol van, hol lehetne törölni?

nekem napi 1óra netezéssel és játék nélkül 4-5 napig elment... lehet törölnöd kellene a battery stat ot...

AlieN911
Van valami megoldás, hogy ne 2 órát bírjon az aksija ? :/

fery02
Mától gmail adatokkal kell bejelentkezni youtube-ra is.
Hátha ez az információ segít. ;)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok!
You tubot szeretném használni a telón, de nem tölti be, néha tök sötét lesz a kijelzõ, majd kiírja, hogy accunt error. Már átírtam mindent,felhasználónév, jelszó, ki-be kapcsolgattam a telót, de ugyanazt csinálja mindig. Egyszer kijelzett egy képet,hogy írjam be, megerõsítésnek amit a képen látok, de akkor meg a billentyûztet nem adta ki, és belassult. Ötlet???<#help>

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

AlieN911
Valakinek egy fekete tmobilos kb 1 év garis X8? :)Ö

davidka003
FriendCaster-t próbáld ki, kurvajó.