Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
infidel
1 hibával találkoztam az pedig nem más mint,hogy a marketbe nem tudok belépni :(
pedig lenne pár alkalmazás amire szükségem lenne...
infidel
az app2sd-t (hogy memóriakártyára tudjak telepíteni) a rom felrakás után elég feltenni ugye?
Köszönöm a segítséget <#eljen>#eljen>
ezt? akkor ez jó rom?
Azóta nem fagy a telója :D
Félnapot bénáztam a superoneclick progival, végül a flashtool programmal sikerült 1 klatyolással rootolnom a mobilját! :D
ami a jack csatlakozó mellett van az mi? mert láttam olyan headsetet amin az is rajta van...
Bazinga!
szerintem a csatalakozója rossz, vagy koszos!
van egy x8 -am, és valami gond van a headset csatlakozójával, gondolom én
amikor bedugtam egy 3,5 -es fülest nem érzékelte, ugyanúgy a teló hangszóróján szólt a zene
újraraktam rajta az androidot a gyári programmal, ez annyit javított a helyzeten, hogy érzékelte a fülest, de viccesen halk az egész... maxra nyomva a hangerõt is alig-alig hallani valamit
aztán felraktam a legfrissebb GingerDX -et, hátha attól megjavul a helyzet... de ugyanaz
akkor ez hardveres hiba? vagy valami piszok/por ilyesmi okozhat ilyet?
Bazinga!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
infidel
Öcsémnek néha fagy a gyári soft! :( Azért nevetséges, hogy veszek 40.000ft-ért egy telót, és nem adnak hozzá egy frissítést! Még jó, hogy léteznek fõzött rom-ok, mert gyárilag nem nagy cucc a mobil szoftvere! :(
használom a gps-t akkoe olyat csinál hogy
hirtelen csak kidob,és azt irja ki hogy a
google maps alkalmazás váratlamul leáll.
mit lehet ez ellen tenni,hogy müködjön a
gps. szoftver frissitést már végeztem rajta
hátha segít de nem.
Egyik napról a másikra, az összes bejövõ hívásom ismeretlenként ír, lehet valamit állítani, frissíteni stb?
Honda - The Power of Dreams
SD kártyára is telepíthetõek vagy csak a belsõ memóriába? Hol lehet ezt beállítani?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Dolphint használok most..
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
link
infidel
ez mind kb 14kor megyek,hazaérek 21re.
Batery stat? az hol van, hol lehetne törölni?
Hátha ez az információ segít. ;)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
You tubot szeretném használni a telón, de nem tölti be, néha tök sötét lesz a kijelzõ, majd kiírja, hogy accunt error. Már átírtam mindent,felhasználónév, jelszó, ki-be kapcsolgattam a telót, de ugyanazt csinálja mindig. Egyszer kijelzett egy képet,hogy írjam be, megerõsítésnek amit a képen látok, de akkor meg a billentyûztet nem adta ki, és belassult. Ötlet???<#help>#help>
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.