Kátyúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem kell biztosítási csalást elkövetni ha nem muszáj.
Az enyém ugratást is kibírt.
tábla hogy úthibák vannak nincs, se sebességkorlátozás!
Nagyon hatásos a kép,érdemes megnézni...
dixitque deus fiat lux

nálunk van egy S kanyar, évrõl évre befoltozzák a kátyukat újra és újra 😄
de érted 10 méteren van vagy 8 kátyu ,és nemhogy felvágták volna azt a szakaszt áááá miért is? inkább foltozták a kis gödröget.
tavaly végre azt a szakaszt feltörték és tök új aszfaltot készítettek.
a gáz viszont az ,hogy nem csinálják meg normálisan az utakat!
mondhatják h a kátyuzás sokba kerül meg nincs rá fedezet,de ha 1szer normálisan megcsinálnák akkor nem lenne ez a játék évrõl évre
Persze így a tél elõtt annyira komoly jövõje aligha lesz ennek a derék próbálkozásnak, szóval aligha láttam utoljára a gumikat sunyin fenyegetõ gödröcskéket...
-------------------------
sarvaria75
Gratulálok lesifotósnak! Az õ cikke és videója kellett ahhoz, hogy ma végre nekiálljanak a munkások a hídnak! Teljesen leszedik szerkezetig az aszfaltot és az alaptól csinálják újra. Hónapokig nem tudták ezt megtenni, most hirtelen mégis
-------------------------
kpjotr
Uram isten. Románia volt ilyen 12 éve. Sikerült helyenként arra a szintre visszafejlõdnünk az elmúlt 8 évben. Gratulálok ehhez az illetékes elvtársaknak! Persze lényeg, hogy van M6-osunk alagúttal, viadukttal! :-(
Köszi a videót Lesifotós!
aztán kevesebb km úttal rosszabb kampányolni 😄

Itt meg...
Ha szerencséjük van az embereknek elõbb közmûvesítenek, aztán aszfaltoznak. Persze amit a közmûveknek kiástak lyukat ott még a föld süllyed. Meg persze késõbb az aszfalt is felette. A másik meg hogy pl szennyvízcsõ errefelé az út egyik oldalán megy. És sok helyen csak az út feléig van átvezetve a másik oldali házhoz. Szal ha valamit akarnak fel kell vágni az aszfaltot...
Kátyúzásnál itt még csak szurkot se folyatnak bele. Közútfelügyelet székhelye itt van neme messze. Kis pótkocsin néha hoznak egy kis aszfaltot, ami már persze eléggé ki is van hûlve. Aztán az megy a kátyúkba... (néha zúzottkövet raknak beléjük, az tovább tart mint ez az aszfalt...)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyszerüen katasztrófa az egész.
Általába ha látja õket az ember.Akkor ilyen sárga kisbuszba, éppen megpihennek.Nem tudom lehet az esõt vagy a havat várják de ez mindig igy megy.Ott fekudnek benne.
és ha még sikerrel sem jársz csak plusz költségben vagy. és sajna sok régebbi prémium márka kocsi így jár, mivel precíz futómû elõbb szétverõdik, megérzi a sok kis kátyút, aztán egy rendes szervíz gyári alkatrésszel elég húzós. persze igazság szerint át kéne vállalja az út karbantartó a díjat, de sajnos ez nem mûxik hallomás szerint. legtöbben inkább a sufni szervíz valami bontott szirszar csak menjen megoldást választják mert az a legolcsóbb.
hát viccnek hangzik a kátyúzási módszer de sajna láttam, igaz nem taposást, hanem rávernek 2 õt lapáttal és megvan. aztán nem értem mire számítunk az úttól... szerintem egy komoly útjavítás bontással kezdõdik.
Télen a kátyúba lévõ jégre szórnak egy kis aszfaltot, megtapossák. És már kész is van <#idiota>#idiota>
Legalábbis errefelé ilyet is csinálnak 😄
Az már mellékes hogy ha melegszik az idõ megolvad az aszfalt alatt a jég.
Esetleg mi van akkor, ha beállítok a közútkezelõhöz egy szakértõi véleménnyel, ami leírja, hogy a rossz minõségû út vezetett az adott alkatrész idõ elõtti meghibásodásához, és hozzájárulásukat kérem ahhoz, hogy az õ terhükre állíttassam ki a javítási számlát?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ismerõs octaviájával mentem aradra, és a kocsi aljáról leszakad egy takaró mûanyag lemez, hát beszartam nemkicsit hirtelen 😄
Arról nem is beszélve mennyi a szervíz ha nem veszed idõben észre a 25 centis kátyúkat vidéken.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
zárható...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)