RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Szerdán indul nyílt Fun Cup sorozatunk a RaceRoom-mal, melyben a Masters WTCC bajnokság pályáin hajtjuk meg az elmúlt Fun futamok közkedvelt autóit. Szerdán a kicsit elhanyagolt 2013-as WTCC autót, a BMW 320TC-t visszük a moszkvai pályára.
Az esemény ingyenes, az este folyamán bármikor lehet csatlakozni. Az első két futam eredményét értékeljük majd a kupa zárultával kategóriánként és összesítve is eredményt hirdetünk. Érdemes ellátogatni a futamainkra, a szezon végén azok között, akik legalább 6 fordulón (12 db értékelt futam) részt vettek 5db 500 vRP-s RaceRoom kupont sorsolunk ki.
További infók a futamról: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5988
Fun Cup Series infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5987
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.27. 15:11:35
...fent leszünk TS-en is, ha bármi kérdésed van szívesen segítünk! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.11. 00:48:34
(sose szoktam multizni, bár egy masters által szervezett gtlegends futamon már indultam (utolso hely, szabályfélreértés miatt diszkvalifikálva) 😄 )
Forza.
Szeptember 21.-én indul a bajnokságunk az új generációs RaceRoom szimulátorral, ahol a 2015-ös WTCC gépek volánja mögött fognak megküzdeni egymással a versenyzők 9 futamon át!
Az elmúlt bajnokságok, kupák tapasztalatai alapján egy izgalmas, kőkemény csatákat hozó bajnokság elé nézünk!
A nyílt gyakorló szerveren mindenki próbára teheti magát, további infók és a nevezés részletei itt olvashatóak, gyertek!
WTCC Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5968
1. futam infója: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5970
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.10. 09:55:23
Indul a Masters WTCC Bajnokság 2016 Ősz!
Szeptember 21-én a harmadik RaceRoom WTCC bajnokságunkat kezdjük meg, immár a 2015-ös WTCC gépekkel!
Éld át a futamok izgalmait, harcolj a bajnoki címért!
A végleges kiírásig várjuk az ötleteiteket, észrevételeiteket. Alakítsd Te is a bajnokságot, szavazd be a neked tetsző pályákat!
Ötletelő a fórumban:http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5949
A Virtual SimRacing életében a HTCC hagyomány lett! 2008-ban kezdődött az első Hungarian Touring Car Championship! A korábbi években a szimulátoros világ krémje megtalálható volt ezekben a bajnokságokban és itt mérték össze tudásukat. Horváth Henrik, Gáspár Zsolt,Wágner Tamás,Báldi Gergő,Huszár Norbert és még sorolhatnánk. Nagy Dani (2-szeres suzuki bajnok és 2016-ban a Zengő Motorsport WTCC csapatában versenyző!) is itt mutatkozott be 2014-ben. Szeptemberben elrajtol a VSR HTCC 2.0! Most már Raceroommal!
>Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében a DTM 2013-as bajnokság! A 8 fordulós bajnokságban két futamos versenyhétvégét tartanak.
>Jelentkezés a nyereménnyel tűzdelt ingyenes bajnokságra és minden egyéb infó<
Sziasztok!
Hamarosan elrajtol a nyári WTCC bajnokságunk a 2015-ös WTCC autókkal! A bajnokság különlegessége,hogy nincs megkötés az autók terén. Tökéletes le tudod tesztelni az összes típust. A 4 pályán akármelyik autóval jöhetsz. Akár 1 autóval végig mind a 4 helyszínen, akár futamonként mással! Csak a 4 pálya kell és legalább egy járgány! Semmi más kiadásod nincs!
> Infók és jelentkezés <
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.06.28. 22:45:07
2014-hez hasonlóan, idén is csináltam egy szimulátoros kérdőívet. Ebbe a különböző szimulátoros szokásokra, programhasználatokra, stb. vagyok kíváncsi. A felmérés anonim, és a felmérés végeztél a teljes eredmény publikus lesz. Akinek van kedve/ideje, azt szeretném megkérni, hogy töltse ki. 😊
Magyar szimulátoros kérdőív 2016
Előre is köszi!
Június 29.-én elstartol nyílt nyári megmérettetésünk a 2015-ös WTCC gépekkel! 5 futamot rendezünk elsősorban tengerentúli helyszíneken, a részvételhez a nulláról indulva is mindössze 3000 forintnyi tartalomra lesz szükség. A kupasorozatnak fődíja is van, a legjobb újonc és az abszolút győztes is Oculus Rift-es szimulátorozást nyer profi cockpit-ben a SimHouse jóvoltából!
A gyakorló szerver 0-24 elérhető, további infók itt:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5899
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.26. 10:32:03
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.25. 22:30:43
Valaki tudna segíteni abban, hogy van egy Trust GXT288-as kormányom amit nem akar felismerni a játék, vagy én nézek be valamit.
Köszi
(nekem legalábbis)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az volt a baj ...
de most már megy kormányanimáció nélkül is
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
tudja valaki hogy mit kell még beállítani hogy a kormány animáció ne csak 90° -os forgást mutasson jobbra és balra ?
már beállítottam a 900° -t a főmenüben
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.05.18. 11:23:25
Ha az ADAC GT Masters 2015-be lévő Bentley-t veszed meg, akkor csak olyan szerverhez tudsz csatlakozni, ahol ez a géposztály van betéve. Ha mondjuk egy olyan szerverre mész fel, aminél csak a GTR3 class van betéve, nem tudsz rácsatlakozni, hiába van meg a Bentley, mert nem ugyanabból a csoportból van megvéve a Bentley.
Általában ahogy észrevettem, próbálják azért a szervereket úgy megcsinálni, hogy ne csak az egyik legyen benn, hanem mondjuk mindkettő (ADAC GT Masters '15 és GTR3 class is).
rákerestem angolul a problémámra, mégpedig arra, hogy a kurzor felfele mászik folyamatosan, pedig nem is mozgatom.
Pár találatot találtam, ebből ki is derült hogy nem nálam van a hiba. Csak raceroom-ba tapasztalom.
Azt irták hogy tiltsam le az eszközkezelőben ezt: "VJoy Virtual Joystick"
Ami a HID-nál van.
De nekem olyanom nincs is ott.
Logitech Virtual HID devices. na az van. Gondoltam letiltom azt, de igy se jó.
Valami ötlet? volt valakinek ilyen gondja?
köszi ha probáltok segíteni.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2016.05.16. 15:38:54
Ádám - HRF1RT.hu
Lassan csak elérkezünk oda, hogy a szerverre való csatlakozáshoz minden tartalmat meg kell venned.
Mondom felveszem a Bentley-vel futott spai körömet...Ahha, hogyne. Az autó nincs meg (ugyanakkor competition-be ingyen használhatod), így a Content Server rinyál, hogy nincs meg az autó. A 2016-os DTM-es Merci ugyanez.
Most szerintetek írjak megint nekik egy leszarozós levelet, mint ahogyan múlt héten tettem? Vagy megb*szódnak végre maguktól is?
Picsába az egésszel...
Öööö szerintem ahhoz a fizika fájlokat kéne birizgálni, de azt meg nem tudod ugye.
mert fontos a bump/rebound közti arány.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Elképzelhető, hogy kicsit jobban csúszik az átlagosnál, mert én személy szerint jobban szeretem az enyhén túlkormányzott kocsit. 😊 (Állíts kicsit a hátsó szárnyon, vagy a TC preset-en.)
Asszem holnap életképesebb leszek tesztelni mert a második üveg bor picit túlkormányozottá tette a monitort<#idiota>#idiota>
Én meg Nissan GT3-at lőttem be úgy Nord-ra hogy meg is lepődtem hogy minden erőlködés nélkül be tudok esni a kanyarokba 😊
Majd linkelem ha megtalálom xD
Kicsit körözgettem az elmúlt 1-2 napban a GT3-as Bentley-vel Spa-ba, és az az igazság, hogy tekergetve jobbra-balra a setupot, mondhatni majdnem egészen normálissá vált az autó viselkedése. Ha gondolod, próbáld ki a setupomat, amelyet itt találsz. (ADAC GT Masters 2015 + Spa competition, 2:16.330-as idő a legjobban - ehhez is találsz setupot a fenti topikban.)
RaceRoom Tatuus Formula 4 Available
Tolj egy gt2es corvettes nordot, tök jól lehet érezni a tapadásvesztést és ahogy a tömeg mozog a huplikon.<#idiota>#idiota>
@Adam szerencsére eddig a GT2őt nem baszarintották el, de remélem nem is fogják.
Nem volt turelmem szorakozni a 4 beallitassal, egyformara allitottam oket😊
FFB settings w/ Fanatec CSW v2 - Formula Rim
900 rotation / 30 lock
100 Force / FF, everything else off.
Ingame :
85% Intensity
0 Smoothing, damper, friction, spring
100% Steering force Intensity
100% Understeer
65% Vertical force
25% Lateral
0% Rack
0 effects
Nálam teljesen jó az ffb (G25) ami kell visszajelzés átjön.
A driver a szokasos, azt nem piszkalom.
A kormanyt 450 fokra korlatozom fizikalisan (nem driver, hanem a kormanyon a gombokkal, az talan a GF GT-n is mukodik?!). Az autok nagyresze 540 koruli, igy jo ez, meg amugy is, az R3E kicsit hinta-jellegu, kell neki😄
Az FFB-nel nem hasznalok Smooth-ot, se a ket kamu allitast (driverben sincs beallitva
A Minimim Force kell, mert kicsit fika kozepen (kormany fuggo).
A 4 "effekt" cuccot (Understeer, Vertical, Lateral, Rack) egyelore allitottam, az Intensity-t meg addig, amig max az FFB kijelzo piros kornyeken mozog (afolott mar nincs visszajelzes, csak kamu rangatas).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.09. 21:02:23