NASA új bejelentése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ökörködni akarsz, akkor arra ott a gumiszoba.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
egyébként remélem nem ilyen szarság lesz hogy lol vizet találtunk a Marson, akkor már tényleg legyen inkább a Megtévesztés foka jól eljátszva, hátha legalább abból is csinálnak filmet 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
vagy felgyújthatod magad valameik greenpeace rendezvényen 😊
A világgazdasági válságok meg nem örökké tartanak, igaz szörnyû áldozatokkal is járhatnak, de miért ne vállalnánk be egy nagyobb válságot, ha cserébe egy jobb, egészségesebb, élhetõbb "világot" kapnánk, és utána már nem is biztos lennének ilyen krízisek, mert alapjaiban változna meg az egész rendszer?
A csapvízzel mûködõ autót, és ehhez hasonló hasznos dolgokat, pedig már nagy valószínûséggel, a múlt században feltalálták Tesláék, vagy valami hasonló "õrült" tudósok...
elõször ezt kell elpusztítani vagy megváltoztatni...
régen természetes volt a dolog vírusok és társai de ma már hamar meggyógyulunk többnyire.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gondold csak el, holnap feltalálják a csapvízzel mûködõ autót. Mi történik holnap után? Az orosz gazdaság összeomlik, az arab világ szintén, Amerika is minimum megroggyan. A 2008-as világgazdasági válságot pedig egyetlen bank okozta... Magyarán, a világgazdaság úgy omlik össze, ahogy áll.
Ellenben a népesség (úgy összességében) növekszik, a nyersanyagok meg fogynak. Logikusan egyetlen kivezetõ út van, (Ha nincs is rá közvetlenül, sürgõsen szükség) elõbb a naprendszer "meghódítása" majd, ahogy a technika, és a tudomány fejlõdik, jöhet a többi. Ennek az elején járunk, és én inkább úgy vélem, hogy nem sokat, inkább keveset költünk erre a célra. Ugyanis a technológiának, tudománynak "motor" kell, és az ûrkutatás már bizonyította, hogy alkalmas erre a szerepre.
http://www.freetvmaci.info/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sok mindent lehetne, ha csak arra fordítanának minden pénzt, csak fejlõdni nem igazán tudnánk mellette
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
és még olcsóbban is jönnének ki! 😄 meg robotokat fejlesztenek,de minek így is el van kényelmesedve az emberiség.( rengeteg mrd $ megy erre is mikor sokkal hasznosabb dolgokra lehetne fordítani ezt a pénzt.
lehet ökörséget írtam,de szerintem így van. :| maradjanak a szupertávcsöveiknél és a mûholdaknál,ha jön valami meteor arra már úgy is van terv: discoveryn volt róla 1 adás,hogy hogyan kell kitéríteni. már csak idõben kell észrevenni a meteort és idõben kell cselekedni. 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"A NASA Cassini szondája kimutatta, hogy a Szaturnusz második legnagyobb holdján, a rettentõ hideg és heges Rheán gyér légkör, úgynevezett exoszféra található, benne oxigénnel és szén-dioxiddal, vagyis megvan rajta az élet alapvetõ feltétele."
http://stop.hu/articles/article.php?id=784028
Qwerty4
A heavy cost. I pay it gladly.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem rég olvastam a Megtévesztés fokát (nagyon jó izgi könyv) és ugyan így kezdõdött...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://www.freetvmaci.info/
Bejelentik, hogy léteznek más értelmes életformák is a világegyetemben és már meg is adóztatták õket.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
REAL MADRID
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azért a SETI klienst nem állítom le a gépemen <#alien2>#alien2>
<#boxer>#boxer>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"