LG GT540 Optimus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közhiedelemmel ellentétben a rootolás nem illegális mint a warez vagy ilyesmi. Meg ez csak szoftveres beavatkozás, visszacsinálható.
Illegális megoldásokkal viszont a fórumon nem lehet foglalkozni, így erre nem is kaphatsz itt választ.
kamilla6666: Igen, van erre megoldás, hogy korszerû maradjon a készüléked, ezek pedig a házi/fõzött/custom/átalakított ROM-ok használata. A gyártók nem örvendeztetnek minket hosszan tartó frissítési támogatással, ezért maradnak ezek. Ebben iránymutató lehet az XDA-Developers fóruma (angol nyelvû, de van sok magyar nyelvû leírás is).
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Könnyû nagyon ellenben igen hosszú, de nekem nagyon tetszik a kialakítása (bár ez elég szubjektív, attól még biztosan van akinek nem jön be :S)
fry day fry day sálálálláláá
http://mobilarena.hu/hir/lg_blog_uj_lg_modellek_es_nemi_sor.html
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Én még nem találkoztam az Optimus One-al, de itt lesz rá alkalmam! Na meg ingyen sör! 😛 http://mobilarena.hu/hir/lg_blog_uj_lg_modellek_es_nemi_sor.html
Hát már most abban a korszakban vagyunk, ha csak arra gondolsz, hogy a googlebe tudsz keresni ott ahol éppen vagy. Vagyis számomra ez jelenti azt, hogy elérhetõ a világ mert ami kiemelt bennünket embereket az állatok közül az a tudás (pontosabban az eszünk), és igazából ezek a telefonok a hidak ehhez.
Na de félre a filozófiát, valaki találkozott már az Optimus One-nal? (p500)
Rájöttem, hogy a live wallpaper-t hogy kell beállítani! 😄
Képernyõ megnyomása középen -> háttérkép -> mozgó háttérképek 😄
Ezt sehol sem írták, hogy csak a youtube videók indulnak el, ha netezek 😞
Én azt hittem, hogy alap dolog, hogy a neten mennek videók.
mirror\'s edge
csak státuszmobilozásra használja. Gondolok itt arra, hogy csak a facebookozásért nem adnék telefont. (Más kérdés, hogy annyi mindenre lehet használni a telefont, hogy a másik véglet - az aki teljesen kihasználja - viszont nem létezik. 😄
Játék terén nagyon sokat ne várj tõle, mert elvileg nem az a kategória, ennek ellenére mennek rajta egész jó játékok is, amin én is meglepõdtem, NFS például. <#rolleyes>#rolleyes> Hogy beszerezni hol tudod, azt passzolom, mert elvileg nálunk a Market fizetõs része nem érhetõ el, innentõl meg átmenne warezbe a dolog...
Amit a Marketrõl szedtem le, azok jók, csak elég gyengus játékok vannak fent 😞
Battlelog: kvantahun
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Wifi-n rá csatlakoztam a netre, majd a menükbõl ki kell választani a market ikont! Majd reggelni a market oldalon, letölteni onnan az Astro file manager alkalmazást, majd kilépni. A wifi-t is ki lehet kapcsolni!
Az SD kártyán csináltam egy játékok, alkalmazások mappát.
Belépsz a menübe, és alul a letöltéseknél nekem megjelent az Astro fájl kezelõ. Elindítottam, majd a játékok mappából telepítettem egy játékot, és elindult! 😄 Ha kilépsz a játékból, akkor legközelebb már a menüben is megtalálja az ember a játék ikonját! Ma egész délelõtt ezzel szórakoztam! 😄 Elvileg így kell az összes Androidos mobilnál szórakozni! 😄 Én meg fikáztam a telót! 😄 Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😄
A headset sajnos elég gagyi, még a Sony Ericsson telóké is jobb 😄
Fürge a teló menüje, pedig csak 600mhz-es proci van benne.
A menüje elsõre fura, de átláthatóbbnak tûnik, nem úgy mint a Samsung mobiloknál. A wifi rész egész gyors 😄 A youtube videók gond nélkül mennek 😄 Az rtlmost oldalon a Barátök közt videó nem megy 😄
Ma még tesztelem tovább a telót! 😄 Folyt köv! 😄
A Motorola Defy törésállósága megfelel az IP67-es szabványnak. Ez a szabvány már számos éve létezik, eredetileg katonai (mi más) megrendelésre, hogy a szélsõséges körülmények között is használhatók maradjanak az elektronikai eszközei. Ha egy ilyen telefon túlélne egy háborút, akkor nem látom be, hogy mégis mitõl nevezhetjük kezdetleges megoldásnak?
Szerintem egy okostelefon egy érintõképernyõs telefon sosem lesz olyan stramp mint egy hagyományos, nem is lehet hisz már maga a kijelzõ érintõképernyõs ez a szó önmagában óvatosságra inti az embert!
Az LG is ilyen okos de sérülékeny ezekre vigyázni kell... Vannak elég jó kísérletek (Defy), de ezek is még elég kezdetleges megoldások...
fry day fry day sálálálláláá
Elképesztõ, ahogy a piac képes igényt teremteni, és alig vesszük meg a vadiúj telónkat már csábítgatnak is a következõvel. És ha visszagondolok, talán még 2 éves sincs a telefonom, de már vállalhatatlannak tartom.. 😞
Egy átlagos okostelefon (és igen, ide értve az Optimust is) olyan mint a hímes tojás, vigyáznod kell, hogy ne karcold meg, vagy ne törd be a kijelzõt egy óvatlan mozdulattal. Már az is bõven elég lenne ha csak a kijelzõ lenne karcálló, de ez nem szerepel szinte egy okostelefon repertoárjában sem.
Az nem lep meg egyébként, hogy az okostelefonok kényesek, minél több minden romolhat el valamiben, annál könnyebben bekövetkezik ez...
De @zsozsizsá NCAA töréstesztje az LG meg a Samsung között engem is érdekelne, hogy hiteles-e, mert azért számít kicsit, hogy mennyire bírják a gyûrûdést...
Egyébként nekem errõl a töréstesztes dologról óhatatlanul a Motorola Defy jut eszembe, amely amellett, hogy gyors, erõs és minden szempontból elsõrangú Androidos okostelefon, még törés és vízálló is (ezt a Mobilarénás teszt is bizonyítja, ahol asztal sarkához csapkodták és egy karc sem került rá).
Azért egy LG-vel vagy Samsunggal én tuti nem játszanám ezt el, az elsõ fuvallat erejétõl kettétörnek. Mondom ezt úgy, hogy az egyik telefonom egy Androidos Samsung... szóval nem fikázni akarom õket, csak mondom, hogy az okostelefonok 99%-ban ennyire kényesek! <#ejnye1>#ejnye1>
Úgyhogy valóban örömmel venném, ha megosztanád velem a tesztelési metodikát <#whatever>#whatever>
akkor szerintem az lG optimus nem a Te telefonod. Szerintem erõs túlzás lenne középár kategóriának nevezni, annál egy picikét drágább. Legalábbis, nekem. 60000 körül van, szerintem az nem középár. Nyilván, meg is kaphatod érte az árának megfelelõ minõséget. Nem sokat tudok errõl a készülékrõl, csak kb az árát, meg, hogy van benne Gps, kamera, Wifi. Én is készülékeket nézegettem karácsonyra, így járt a kezeim között.
Mondjuk, ha lenne rá pénzem, megvenném, mert az árát megéri.
Nincsenek túl nagy igényeim: jól kezelhetõ menü, jó minõségû kamera, jó hangminõség, és persze hogy egyszerûen lehessen rajta netezni, ami nekem fontos. Nagyjából közép-árkategóriájú de azért okos telefont szeretnék..
Az LG márkát és Samsungot nézegettem eddig, korábban mindig Samsungom volt, de igazából egyik se volt túl hosszú életû.. Mit javasolnátok?
Elég hülye menürendszere van 😄
Sajnos mindegyik Samsung ilyen. Nekem volt egy D900-om, de hamar eladtam, mert szerintem egy SE (Sony Ericsson), Nokia, LG kezelhetõbb telefon 😄
Igazából elõfizetéssel veszem 4 ezres havidijjal a vodánál ami 10 ezret fordítok kb és ez a 3 teló jött szóba nálam!
Nem tudom, félek az lg-tõl mer nagyon sokan negatív véleménnyel vannak róla, pl összeszerelés gagyi, recseg ropog és azér iylen olcsó mer minden tekintetben spóroltak vele! (ezt olvasni)
Igaz szebben néz ki meg nagyobb a kijezõje mint a samsungé de ez sztem piti dolog a minõséghez képest. Össze hasolnítottam a kettõt és hát a samsung erõsebb nála😊
Na majd meglátjuk hétvégére meglesz valamilyik😊
De azér köszönöm az érveket!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
( a SE X8 sztem az már kicsi...)
lg vs samsung 😊
sokan írják h lg-t nem nagyon venne...
nekem ez lesz az elsõ "tapi" telon, kiváncsian várom😊
A segítségeteket akarom kérni avval kapcsolatba, hogy szerintetek az LG GT540 jobban megérné mint a SE X8??
Nem tudok a kettõ között választani egyik ezér tetszetõsebb a másik azér?!
Nekem igazából a kamera, zene, videó, játék, kezelhetõség, minõség, számít igazából!
Elõre is köszönöm a tanácsokat!