ZTE Blade/Orange SanFrancisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Nembaj ha olvastad, akkor tudod, hogy azóta felküzdöttem a gingert, az legalább mûködik :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Balumann
Majdnem írtam valami hülyeséget, de látom ph-n is kérdezted (jobban jártál, mintha én válaszoltam volna :DD ). Ilyenrõl még nem is olvastam, hogy gen3-as lenne és vissza kéne gen2esíteni.

Metalmilitiakid
Sikerült nekem is felraknom a svédet, az a baj, hogy nem akarja észlelni a T-Mobi hálózatát egyáltalán így a nete se érem el vele. Elõször azthittem, hogy repülõ módban van, azért rányomtam, erre most az is beragadt, mert el van szürkülve a repülõ mód kikapcsolása opció. Ilyenkor mit tegyek ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Okés köszöntem.
Balumann
Az image mappát mindenképpen töröld (vagy legalább nevezd át), nehogy véletlenül megint lefuttasd, amikor ne mszeretnéd. A zipeket is törölheted, a Swedish zipet ha van helyed hagyd fennt, hogyha kell netán újra tudd telepíteni.
Ha beállítottad a rendszert, a clockworkmod recoveryvel tudsz backupot cisnálni bármikor (célszerû idõnként csinálni egyet, bár nekem még nem kellett restoreolnom azóta sem), mondjuk most éppen nem is az van fennt, hanem az ICS, de szerinem vissza fog kerülni.
A telefonkönyvet célszerû szinkronizálni, és akkor bármi ilyesmi van, rom újratelepítés vagy hasonló, automatikusan visszaszinkronizál mindent. Nameg a googleba belépve akár géprõl is lehet módosítani, újat hozzáadni, stb.. Ugyanez igaz a google naptárra és másra is, ha használod.

Megoldottam Contact Remover segített.
A nevek duplán szerepelnek,ezt lehet valahogy csoportosan kitörölni az egészet és én majd Importálom? hogy ne keljen egyesével törölgessem?
Még annyi hogy akkor a sd-kártyáról a csak az image mappát törlöm vagy a Gen2 zip-et is? Gondolom a Swedish zip az marad.
Megvan reboot system mow. Hááááát nagyon köszönöm a kitartást és a sok sok segítséget,na meg elnézést a sok-sok láma kérdésért de látod elõtte mennyi szívás volt.Valahogy lesörözzük. <#worship>
Megcsinálta vagyis "Install from sdcard complete" a kilépés hogyan történik? menjek visszafelé?
Balumann
igen... :D

újraindítás a BEKAPCS + HANGERÕFEL + MENU kombinációval mármint ezzel ugye? mostmár tényleg jövök sörrel :)
Balumann
nem kell semmit átnevezni, csináld a particionálást majd a rom telepítést. Majd utána töröld az image mappát

Közbe felraktam az SD kártyára a Swedish-Snow-RLS7-TPT.zip -et
Letöltötte,kicsomagolta leellenõrizte,ott van az SD-n Gen2-v1a és egy image mappa amibe egy image.bin és nandroid.md5 melyiket kell átnevezni? a Gen2-v1a-t? vagy a image mappába az image.bin-t?
Most tölti le a Zip-et
Igen ezért kérdeztem rá,mielõtt még valamelyiket is feltelepíteném hülyeségbõl! A TPT-Helpert most szedem a Marketrõl és telepítem.
Balumann
A recovery manager az nem tudom mi. A ROM Manager az egy alkalmazás (playrõl letölthetõ), az is tud ilyen rom telepítést indítani meg clockworkmod recoveryt is telepíteni, bár én nem használom (próbáltam, de nálam nem igazán akart csinálni bármit is, recoveryt próbáltam frissíteni vele azthiszem :| ). Hagyd a fenébe.
Közben most jutott eszembe, hogy a TPT Helper rákérdez, hogy melyik recoveryt szeretném, úgyhogy még a clockworkmod recovery se biztos, hogy kell (sõt akkor a root se XD ).
A TPT Helper playrõl letölthetõ, nem tudom milyen apk-ra gondolsz.

Okés úgy csinálom ahogy írtad. a Root meg van. A Recovery manager és a Rom Manager az egy és ugyan az? mert ilyenek jöttek be a Clockworkmod recovery-t letöltve. A TPT-Helpernek az apk.ja kell ugye? és remélem már több kérdésem nem lesz :)
Balumann
illetve a kombináció se biztos hogy kell, a TPT Helper is el tudja indítani elvileg, bár lehet, hogy gyári rom esetén nem lesz hajlandó így

Balumann
A backupot hagyd a fenébe, mert úgyis vissza tudod állítani a gyárira a TPT-vel (az visszaállítja a recoveryt is meg mindent). Megcsinálod a rootot, felrakod a Clockworkmod recovery-t és TPT Helpert.
-felrakod az SD kártyára a Swedish-Snow-RLS7-TPT.zip -et (akárhova, ezt majd ki kell tallózni úgyis)
-TPT Helpert elindítod, kiválasztod a ROMnak megfelelõ partíciókiosztást (2MB cache, 128MB system ), letölti, kicsomagolja a ZIP-et, utána rámész hogy leellenõrizze az update mappát, újraindítod a telefont a BEKAPCS + HANGERÕFEL + MENU kombinációval. Végigfut az a csík, utána be fog jönni a recovery, és ott rámész install zip from SD , majd kikeresed a Swedish-Snow-RLS7-TPT.zip -et.
Ha fölraktad, az update mappát töröld (vagy nevezd át) az SD kártyáról, mert ha véletlenül benyomod azt a kombinációt, akkor megint letöröl mindent a telóról.

Most mindjárt nekifogok csak még mindig nem vagyok tisztába valamivel.Megcsinálom a Root-ot felrakom a Clockw.rec-et mentem aztán telefon bekapcsol és utána jön a TPT-Helper. ez egyenlõ itt lejjebb belinkelt oldalon a Swedish-Snow-RLS7-TPT.zip-el ez kell?
Van olyan hogy Recovery manager és van olyan hogy Rom Manager ez ugyan az? mindegy melyiket rakom fel?
Regisztrálnom kell :)
Balumann
Szerinted a Z4root-ot honnan szedjem le? mert van egy csomó.
Balumann
A clockworkmod recoverybõl kell telepíteni. Particionálás után elvileg annak kell bejönnie. Install zip from SD card és kitallózod a rom telepítõjét.

Köszi. Balumann is ezt linkelte,ennek akartam nekifogni csak útközben problémák adódtak és itt kötöttem ki mint amiket lejjebb is írogattunk. Most megint belevágok igaz az englis tudás az 0 de megpróbálom: akkor a sorrend az ez:? Z4root > rootolás, Clockworkmod > gyári rom mentése,TPT Helper-particionálás,a rom telepítése az mivel? <#worship>
precision
ne szenvedjetek ilyen gyári 2.3.5 -el

rakjatok fel egy Swedish Snow RLS7 -et, az is 2.3.5 alapú és nem fogtok ráismerni a telóra :)

http://www.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/

Bazinga!

2.2 es verzió.Nos ha esetleg van kedved tovább majd segíteni akkor holnap.Köszönöm a kitartásod. <#worship>
Flashelt és megcsinálta <#eljen><#worship><#worship><#worship>megvan .
Balumann
Hát ha ez nem mûködik, akkor én már tényleg nem nagyon tudok segíteni, prohardveren érdeklõdj te is szerintem.

okés,ezt még megpróbálom ha ez sem fog sikerülni akkor majd holnap folytatom,és ha esetleg lesz idõd segíteni azt megköszönöm, mindjárt írom hogy mit csinált a teló.
Balumann
Igen szerintem töröld (vagy nevezd át).

Szerinted az SD kártyáról a gingerbread image mappát töröljem a telõrõl?
most szedem lefelé(regisztráltam)
Balumann
én regisztrálva vagyok (már régebb óta)

nem engedi leszednem,nálad nem kéri hogy regisztrálj?
okés máris csinálom
Igen az jött vissza <#falbav>
Balumann
Vagyis várjunk.

TPT-s visszaállító csomagok:
T-mobile vagy http://www.4shared.com/rar/t_cGksWr/tmob.html
MD5: 3f099cbb86202f6c27be8cf2842058d8

Miután kiválasztottuk a nekünk szükséges csomagot, és letöltöttük, bontsuk ki, és a benne lévõ image mappát, benne az image.bin fájllal másoljuk be a telefon SD kártyájának gyökerébe.

<...>illetve megpróbálhatjuk a POWER+HANG FEL+MENÜ gombok kombinációját kikapcsolt készüléken. Ez FW függõ, hogy bevállik-e

Itt nem zip fájl van. :| Ezt próbáld így.

Balumann
Nem kell kicsomagolni a zipet.

Balumann
Végigfutott ez az Update from T-Flash card, és visszajött a gingerbread, nyelvválasztás? :| Elvileg utána a recoverynek kellene bejönnie, ahonnan kiválasztod a zipet és fölteszi a romot. A TPT -nek mindent törölnie kéne.

Azon gondolkodtam hogy nem e kellett volna kicsomagolni de ezt írja"recovery módban) indít >>> Install zip... >>> Choose zip... >>> Betallózod az elõbb letöltött és SD-re felmásolt stock recover.zip-et
Fölment egy csík balról jobbra de itt nem volt semmi tallózási lehetõség és újraindította a gépet és megint az jött be mint amikor a délbe telepítettem a 2.3.5 Gingerbread-ot vagyis válasszak nyelvet.
Köszi a kitartásod most "Update from T-Flash card" ot nyomja
Balumann
POWER+HANG FEL+MENÜ kell neked szerintem ehhez :/

A Letölt >>> SD-re felmásol >>> Bekapcsoló gomb+hang LE (recovery módban) indít >>> Install zip. nálam egybõl a FTM jön be<#falbav> mindjárt széjjel vágom zsíros ETZ láncfûrésszel
Köszi lejött,akkor csinálom tovább. :)
Balumann
Nekem sikerült. Felraktam: ide