ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ti melyik ROMot javasoljátok? (amelyik gyors és stabil)
Innen például a stable mod vagy a Nightly Builds jobb?
És ez a módszer jó?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Be lehet valahol/valahogy állítani, hogy az alkalmazásokat amiket a Market-rõl szedek le SD kártyára mentse és ne arra a kevés belsõ memóriára?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az aksija átlagban meddig bírja?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Most is ezt vennétek x hónap használat után vagy még szánnátok egy másik telóra pár ezret? 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki tudna videót feltölteni amit felvett a telóval?!
Gondolkozok egy blade-ben vagy egy skate-ben ( mert végülis szinte ugyanaz)
Jó választás amúgy? Persze itt olyanok vannak, akinek van..szóval elfogultság beszél mindenkibõl 😊)))
Olvasgattam, volt aki felrakta, de tetû lassú volt + van már hozzá 1-2 update is.
GGMU
40MB szabad hely (így mentettem le a romot, ez elég gyorsan lecsökkent 15MB-ra és kevés maradt) helyett 180MB szabad ^^ Végre lesz helyem. 😄 (az app2sd is mûködik egyébként, de az sem sokat segít, mert a dalvic-cache az amúgyis a system partíción van...
Mikortól lehet fizetni PAYPAL-on keresztül a Marketen?
Ahogy olvasgattam a cikkeket, csak a porhintés megy, semmi konkrét.
Hátha valaki tud valami tutit.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ma vettem egy ilyen telefont a Telenornál.
1-2 kérdésem lenne:
¤ Hol tudom megnézni hogy ez most az 512mb romos vagy a kisebb? (olvastam valamit h frissítés feloldja) (?)
¤ háttérképet hogy tudok normálisan kirakni? mindig bead egy keretet kivág egy darabot a képbõl az meg bûn pixeles lesz...
Ott a fórumba 2-en is rákérdeztek, hogy mi van ilyenkor, ott sincs semmi válasz rá. hihetetlen...
Nem tudom kideríteni, hogy most akkor milyen értékeket ajánlott használni, és ez után vissza tudom-e állítani a backupolt romot. (nem találtam hozzá részletes leírást, hogy mit hogyan...).
KATT
Csak kicsit zavaró, hogy semmi hibaüzenetet vagy ilyesmit nem lehet látni, csak ennyi, hogy tölt az android felirat végtelen ideig :@
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet... Láttam már nem egy helyen, hogy tegra-s játékokkal játszottak blade-n, többnyire a Chainfire 3D app segítségével. Beállítottam ahogyan kell, pl. nVidia-ra a Plants vs Zombies game-t is, de semmi sem változott, nem tudtam átverni.. Ha valaki jártas a témában, tud ajánlani egy alternatív app-ot? Köszönöm elõre is!
Mindegy, végülis 5 perc alatt újrarakja a lementett romot, és kb. ennyi backupolni is. ^.^
Macerásabb progi telepítése elõtt érdemes utánajárni, h merre-meddig.