Call of Duty Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. a Rage full-ra húzva FullHD-ban ugyan ezen a vason szaggatás mentesen fut. És azért annak a grafikája messze űbereli ennek a játéknak a képi világát. Itt valami nagyon el lett baszarintva a programozáskor.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
amúgy az a mostani patchel már nagyon jól lehet nyomni a gamet. Lényegében nincsenek is azóta gondjaim a gamemmel.
* Feljavítva a szálak feldolgozása 2 magos processzorok esetén
* További teljesítménybeli javítások
* Hozzáadtak egy beállítási lehetõséget, miszerint a shadereket elõre be lehet töltetni már a pályatöltéskor. Ez néhány videókártyánál okozott komoly problémát, mivel eddig a játék a shadereket akkor töltötte be, amikor megláttuk a pálya olyan részét, ahol ez még nem történt meg.
* Javították a véletlenszerû fagyásokat sok PC konfiguráció esetében
* Mostmár lehet csapatot váltani Ranked szervereken, ha az nem okoz túlerõt sehol (szerver admin lehetõség)
* Hozzáadtak egy csapatváltó "türelmi idõt" a meccs kezdetekor (szerver admin lehetõség)
* Hozzáadtak további 4 fentartott helyet (reserved slot - szerver admin lehetõség)
* Konzolban "/connect" parancs
* Feljavított Quick Match eredmények (szerver oldali változtatás)
* Videók nézése Combat Record-on keresztül javítva
* Javítva a "compassSpectatorsSeeEnemies" exploit
* Javították a 3. személyû nézet fov hibáját
* A "végtelen támogatás kérése" exploit is kijavítva
* A sztereoszkopikus 3D-ben ugráló célkereszt hibája javítva
* Számos spawn fejlesztés
* Számos hang fejlesztés
* Zombi fix - a csapattársak árnyéka nem látszott rendesen
* A radar eddig nem mindig maradt a helyén One in a Chamber módban, ez is javítva
* Domination meccs alatt a Position Secure medál már nem késleltetett
* A "'Hardened: Equipment Shot'" challange mostantól teljesül, ha kiiktatunk egy Camera Spike-ot
* A meccs végi Final Kill Cam akadozását megszûntették a dedikált szervereken
* Számos pálya glitchet javítottak
* A heti és havi toplista minden gyilkolást, halált és asszisztálást helyesen számol el (az All Time toplistát ez nem érinti)
* Mixelt hardcore playlist hozzáadva
* Mixelt barebone playlist hozzáadva
* 12 játékos verziók lehetõsége mostantól minden playlist-ben
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ranked meccseknél nem lehet csapatot váltani, míg unranked-eknél lehet.
Amúgy ugyanott találod a csapatválasztást mint az összes Call of Duty-ban!Csak mint mondtam még nem lehet kiválasztani!Keresgélj még egy kicsit biztos megtalálod!Majd szólj ha meg van...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szóval tudom mirõl beszélsz,csak egy kicsit máshogy látom a dolgokat mint te!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez a hsz-ed máris okot adna a vitára.Gondolom még nem multiztál vagy ha multiztál is nem baráti társasággal.Különben nem írnál ilyen baromságot.Na elmagyarázom neked,hogy megértsd miért rossz az ha nem lehetünk egy csapatban.Tudod ha van egy baráti társaság akik együtt szoktak játszani azok szeretnek egymás oldalán harcolni és nem egymás ellen.Megvan egy összeszokott csapat,akik játék közben beszélgetnek is egymással és megvan a különféle játék modokban a taktikák,stb. ami elõnyhöz juttatja a csapat tagjait az ellenféllel szemben.Így a játékélmény is egész más.Javaslom próbáld ki,és utána nem kérdezel majd ilyen hülyeségeket.
Szóval ha megkérhetlek akkor a cikkre reagálj vagy a játékról írj véleményt és ne az én hozzászólásomba köss bele légyszives!Hagyd meg nekem a véleményemet ha kérhetlek! Köszi!
ez nagy visszalépés.Visszasírom az Infinity Ward-ot!A magas eladási számot is az MW2-nek köszönhetik nem a minõségének.Gondolom senki sem számított visszalépsére.Én is ebbe a csapdába estem...:(
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az egyetlen egy gond amiben egyet értek sokakkal, 2e Ft -nál többet egyáltalán nem ér. Rövid, lineáris, inkább egy interaktív film mint játék. De ezt manapság melyik játékról nem lehet elmondani?
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
A
www.adamexdesign.hu
Nekem nagyon tetszett a kampány, történet egészen jó volt és a filmes hatás is sokat dobott rajta.
@koswarz: Én a vége elõtt majd beszartam, ilyen fordulatot.
a végigjátszás után 1 órával már nem emlékeztem szinte semmire a játékból
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
"5-6 óra játékidõ kevés?"...
bocs, nem téged akarlak bántani, csak ezen most nem tudom nevessek -e, vagy sírjak. esetleg mind2.
egykét apróság mivel látom életedben nem codoztál nekem is ez az elsõ amit megvettem, de 6. részét osztálytársam accján toltam és ami fontos nincs már olyan hogy a csipa még bele se néz a távcsõbe és már megölt , kevesebben vannak az auto shotis nerdek ja és SMG steady aimmel már nem olyan mitn 1 gyorsabban lövõ assault rifle mert messzire szór és nem sebez annyira itt megjegyzendõ hogy mivel a cod alapjában véve árkád shooter a játékmód is befolyásalja ezt a tényezõt ill ha headquarters és a sok hülye nem fragel hanem arra megy akkor lecsökken a pályamérete ezt is figyelembe kell venni meg még írhatnám tovább de akkor már miért nem én írtam meg a cikket .p , ott azért tagolnám a szövegemet btw, de mind1 is, azért grat a cikkhez..p
Ezt te sem gondolod komolyan...
Ezt hol álmodtad? Ha ettõl lineárisabb lenne, akkor már filmnek hívnák, nem játéknak.
Ebbõl a mondatból még flém lesz figyeljétek meg :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
jelenleg a multi miatt is értelmetlen megvenni a játékot. elõbb fejezzék be, aztán tegyék ki a polcra legközelebb.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
2. Ugyanannyira unom már a mostani modern hadszintér dömpinget, mint anno a IIVH-t és Vietnamot.
3. Ugyanakkor nagy FPS kedvelõ vagyok.
Konklúzió: remélem nem b*sszák el a Bioshock 3-at.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A cikk iroja meg egy fanboy.
Hell Is Burnin\'
Viszont ami van az jó. MW2 single playerét sose akartam végigjátszani másodszor, ezt szerintem még végig fogom...
cod - 10000 ft - 6 óra
problem?
a multi így is ott van, viszont akkor is sajnálatos ez a trend manapság.