The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis kieg. a google fordítóhoz.
Ha requiemmel nyomod akkor olyan amilyen régen volt ahogy közeledsz a másik frakció fővárosához egyre nehezebb lesz ha az első vonalban nyomod. És ez így elfogadható egyre többen lesznek. Úgymond egyre elkeseredettebben védik ami még megmaradt. Sokkal gyorsabban meghalsz. Már Riftenért is sok volt de utána már ha az erőd közelébe mész egyedül már halott vagy 😊 Persze ott van a quest is. De jópofa. Így kell legyen ahogy közeledsz egyre nehezebb. Itt már 5 perc alatt estem pofára annyiszor mint Riftennél összesen. 😊 Gyorsan megölnek.

Google fordító, de 10 évvel ezelőtti. Ha nem megy ne erőltesd.

Ez most google-fordító, vagy ittál valamit?
Nem tudom de a kő papír olló jutott eszembe erről az egész Requiemről. Kicsit komplexebb de az a jó benne itt csak ügyességgel semmire nem mész. 😊 Volt egy nagyon jó menetem tényleg villámként cikázva itt ott csaptam le. Aztán egyedül megrohantam egy kisebb stromcloack csapatot. Jó az ai az íjászok is meg a berserk is célba vett. Nem volt 2 sec a csodás futás véget ért 😊 Egy nyíllal meg a szétvert fejjel. Pedig ez a kari már nagyon jól felszerelt de nem tank és ezt elfelejtettem. 😊

Ma poénból le akartam nyomni egy újabb várfoglalós csatát. Mi az amit a requiem tanít még ez a 2.0 verzió is. Minden szidás ellenére. Pedig ez az alkalmas arra felidézze mi volt régen azoknak akik nem ismerték és azoknak is akik elfelejtették.
Hős csak a végén leszel erről szólt minden rpg.
Kb 12x vertek le eddig a Riftenért folyó csatában. Mert én is elfelejtettem. Nagyon jól rakták össze a régi rp dolgait új köntösben. Tényleg jó. Ha valaki tiszta erőből rád akar verni és nem térsz ki az leveri a hp-d ha nem speciális. A Requiem mint írtam az ami a neve. De mókás ahogy lv 30 felé is agyonvernek. Hiszen meg van a saját specialitásuk a stromcloaknak is.

A CC modok is csak pont olyan modok, mint a többi. A CC semmit nem csinál meg neked, csak közzéteszi a modokat és amit kifizetsz, letöltheted. Bekapcsolni is pont úgy kell őket, mint bármelyik másikat.

Kipróbáltam a PS VR verzióját a játéknak, és azt kell hogy mondjam, hogy aki valaha is szerette kicsit a játékot, az mindenképpen próbálja ki ha teheti ! Egész döbbenetes élmény, egyszerűen ott vagy a játék világában. Hirtelen minden részlet feltűnőbb. Az elején úgy bámultam meg a szekéren velem szemben ülő rab lyukas térdét, meg a saruból kilógó lábujjait, mintha a metrón ült volna valaki velem szemben ilyen cuccban.
A méretek azok amik lenyűgözőek, minden valós méretben van. A börtönben megnéztem minden kis szalmacsomót a sarokban, bementem a nyitott ajtajú zárkába és borzongató visszanézni, a gödörből, hogy milyen érzés lehet ide bezárva lenni. Mint egy várlátogatáson.
Mondom mindezt úgy, hogy sajnos én úgy tűnik nem bírom a VR-t, 5 percen belül hányingerem lesz tőle 😊
sziasztok,
tudnátok abban segíteni, ha eredeti játékban akarok modokat használni akkor a hivatalos modok között a creation club-ban lehet -e olyan modokat találni és beállítani amik pl a fizikát segítik, pl.: xp32 skeleton és egyebek amik egyébként más programokkal együtt működnek sima modolásnál? tehát ezt ezekután is csak ugyan így plusz programokkal tudom beállítani vagy ezt a creation club megcsinálja helyettem?
köszönöm
Lépcsőzetes azt jelenti a világban vannak epic ellenfelek. Nem egy, Ez az alap verzióban talán egyedül Alduin volt Ez hiba volt mert addig könnyűszerrel elmentem majd az gond volt. A skyre verziót nem értékelem maga nemében jó de az akciójáték és nem gondolkodás. Ez viszont gondolkodás ami az rp sajátja. És szintezett. Ha beleszaladsz egy durva ellenfélbe az durva lesz. És menekülni kell. Epic az epic vagy 80-100 közötti skillek kellenek vagy csapat. Ezt jelenti. Dragon Priest megjelenése és mágiája egyedi nem tanulható. Csak master szinten. Dragon Priest master és a Requiem azzá is teszi. Tök mindegy milyen gyors vagy vagy mit hiszel magadról ha a karaktered nem master szint vagy nem találsz ki valami nagyon jót. A bejáratot 3 strom guard őrizte. Kitaláltam, hogy lehet legyőzni őket 12-14 visszatöltés után. 😊 A dragon priesten nem is gondolkodok 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.12. 20:24:42

Ma teszteltem a dragonborn részt Fozar patchel. Voltak fenntartásaim az orosz gyerekkel. De hozza amit kell,
-Lépcsőzetes. Az epic ellenfelek azok azokra tökéletesen felkészített karakterrel csak.
- Hozza a requiem érzést. A hp-mana-stamnia kombó tökéletes. Ha ezt mondja valaki ki lehet hozni ebből is valamit ilyen szintet mint ez nem hiszem el. Nem nevek vannak ilyen bandita olyan bandita ilyen mászkáló olyan. Hanem felszerelés létszám, és AI. A banditák lv 20 felett is végeznek veled ha kilépsz a karakterből amit játszol. Helytől, létszámtól szinttől felszereléstől függően. Epic? Most találkoztam először dragon priesttel requiem verzióval. Halványan emlékeztem előjön ha kinyitom. Ott is volt. Aoe spellt használt semmi esélyem nem volt. Ezen a szinten. Szó szerint összerogyott a karim 😊 .

Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.12. 20:17:50

Lassan a végére érek a kis kalandnak a 2.0-val.
Alapvetően a nagyon lenerfelt skillekre és alap statokra épít. Már az alap resithez is potionok és vagy mágia kell az öledbe nem hullik semmi értékes csak úgy.
A dragonborn vér az csak lehetőség a végére. Ma utoljára az uralkodót próbáltam megölni a már nem rossz lv20-as karival. felgyorsított tőr kezelés, méreg, illusion. Szerintem nem rossz. De az uralkodót nem nyeretlen kétévesek őrzik mint az laap szar skyrim sztoriban. A requiem tényleg jó lett azt kell mondjam. Meglepem az őrőket takarítom az utat. De mikor a fedélzetre lépek ott utamat állják az agents egység nyilasok pajzsosok, one-hand gyilkosok. Az uralkodó közelébe se fogok jutni. Még csak spellt se nagyon tudok elsütni mert már kiszúrnak és jönnek. 70-es stealth 50 feletti one hand 50-es illusion, jófajta mérgek mind kevés mert ami zseniális. A hp az ami és a rendszer az ami, a tömeg legyűr mert nem szuperhős vagy. Meg lehet oldani biztosan. Lehet sikerül is. De ez így tökéletes. A statikus világ utolsó TES játéka életre kelt egy kicsit. Az uralkodót nem nyeretlen kétévesek őrzik.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.08. 20:42:49

Youtubot nézegetve.

Ez egy jó video kimerevítve az egyik kedvencemet a skyrim történetében.

Nehéz kimondani de 12 éve volt az oblivion mikor akkor könnyűnek nevezhető rp-t megszerettem mert minden eleme jó volt jó oké a grafika nem. De az egész egy működő valami volt. Ebből a skyrim idejére semmi nem maradt csak a 6 éves a fakarddal meg a lobogó cloakkal. A Requiem viszont ebből a messze szarabb rendszerből is vissza hozta azt a feelinget amiért ezt a hard rpsek által megvetett egyszerű szerepjátékot megszerettem már a morrowind idején. Élő lélegző világ de kihívással. Az alap egy fos volt a requiem meg visszahozta amire egyetlen mod sem volt képes. Nekem akinek konzol csak szart jelent. Élvezhető lett.

Oké félreértések elkerülése végett a Requiem sárkányai azok valósi sárkányok a legkisebbel bezárólag már az ordítás is menekülésre késztet mindenkit. Nagyon fel kell készülni még a kis sárkánykára is. Most, hogy végeztem Ciceroval sem gondolom megidézhetem őket. Nincs semmim ellenük. Csak egy jó kardom ez kb 2-3 secre elég. Ez a Requiem Nagy Betűvel!!!

Sokadik játék mikor olvasom az ordítozását. Valakinek akit az istenek már nem segítenek. Aki talán bolond lett de nem adja fel. Astrid a másik. Érdekes ellenfelek. Aki a csend idején vezeti a guildet 😊 A Dark Brotherhood az egy pillanat a történetből. Ami érdemes a Morrowind sztorija mellett. Erre emlékezni fogok a kibaszott sárkánykákra meg a semmire se jó viharlovasokra nem.

Szóval ha valaki emlékszik az oblivionra tisztán az tudja mit kel csinálni ha nem akkor csak szenved persze az ennél komplikáltabb volt de ma ennek is örülünk. Nem survival game. De rpnek tökéletes. Fél este ráment de átjutottam éés egy kérdés után nekimentem rövid gyors párharc volt nekem se maradt sok de most Cicero húzta a rövidebbet. Cicero nagy betűvel a kor hőse. Egy letűnő világ utolsó hőseinek egyike. Szerencsém volt maradt pár hp-m a 3 seces küzdelemben túljutva az őrein akiket ugye normál fegyver nem igazán sebezz. De itt ez volt a lényeg. Hoztam magammal valamit amivel volt egy kevés esélyem 40-60% neki és nyertem.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.29. 20:45:30

Nem tudom milyen változások lesznek. Ha lesznek a Bethnél de sztori szinten biztos érdekel a folytatás. Remélem amíg élek ez a mese folytatódik. 😊 Úgy is, ha a játék színvonal az nem is az amit elvárok.

Másképp nézzük ez már nem az a pillanat, ez ismert történet, mikör valami szuperül megy majd jön egy fiaskó. Te ebből végleges következtetést vonsz le. Én nem. Az, hogy valahol megállították őket időlegesen vagy véglegesen az még nem jelenti azt ez a bukás kezdete. Másképp látjuk ennyi.

Szóval a "kor urai" nem bírnak el egy provinciával pedig előtte a Birodalom teljes ereje ellen is nagy sikereket értek el. És de, érdemben legyőzték őket. Cyrodiil-ban a Thalmor főerő megsemmisült.

De látom neked hiába írok bármelyik topikban bármiről csak a saját verziód az elfogadható mindenben. Innentől kezdve nem foglak zavarni.
Egy ideje, jó ideje van egy különös érzésem, a párbeszédek és a szövegek, olyanok mintha számítottak volna rá a moderek feljavítják majd, és a szövegek nem csak üres locsogások lesznek. Pont ott tartok mikor Veezara mondja nem kövesd el a hibát amit én alábecsülöd ezt a bolondot. Requiemet ismerve jelenleg utána se merek menni.

Az, hogy nem bírtak a redguarddal és visszavonultak még nem jelenti, hogy nem ők a kor urai vagy csak malmoznak. Annyit jelent nem tudják rátenni a kezüket a kontinens jó részére. Még nem győzte le őket senki érdemben. Az már egy következő történet : )

Egy, a TES IV az az Oblivion. Kettő, a Thalmor és Birodalom kölcsönösen szétcsapta egymást. A békeszerződés értelmében ugyan nem lehet Talost imádni a Birodalomban de amíg a Thalmor a háború elején komoly ellenfél volt a Birodalom teljes erejének. a háború végén békeszerződés után Hammerfell egyedül harcolt tovább ellenünk és a Thalmor 5 évnyi harc után kénytelen volt visszavonulni onnan mert nem bírt velük. Azóta csak malmoznak és szájalnak a saját felsőbbrendűségükről. Szeretik azt mondani, hogy ők a főnökök de ez nagyon nincs így.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2018.12.27. 18:04:57
Kis érdekesség még a TES IV érájáról. A Thalmor győzött. Ezt az alapjátékban nem érzékeled. Mert ott tipikus amerikai filmként lekaszabolandó gonoszként van jelen. Skyre már javított ezen. De lehet nem sokan vagyunk akik úgy játszanak mint én de kell a komplexitás. Közepes, jó, nagyon jó, kurva jó szinten, szintű játékoknál. Nam baj ha nem szuper de legyen minden eleme jó. Mint az Oblivion. Most beszélve a Thalmorral. Eddig mindig kihagytam, de most ez a karakterem respektálja őket nem szereti de respektálja őket. Marakath. Mindenki ismeri már. Mégis így ezzel a móddal ahol a Thalmor a győztes a kor ura, ez a mondat másképp hangzik mintha az alapjátékban olvastam volna. Empire is exists because we allow to its exist. És így ezzel móddal a kevés dolog ami jó maradt értelmes lesz. Marius fia, az apja intelmei a nord nő aki vissza várja. A vesztesek is léteznek. Sőt jó karaktereik vannak. De ehhez, hogy ezt lássa valaki el kell felejteni a dragonborn szart. Ez az óriási hibája a játéknak elfelejtve mit jelent az rpg sztori szinten már az elején szuperhőst gyártott belőled. Pontosan tudjuk miért. Ettől még ebben a játékban sok helyen ott van miért szerettük sokan ezt a világot régen 😊

A balansz egyik lényege ez az egyetlen mód ami leredukálta stealth fejődését a legdrasztikusabban valamint 25 után 50 kap perkeket. Ezzel és a tényleges láthatóság nem láthatóság generálta azt nem leszel szuperhős ezzel, mert még a banditák is kiszúrnak ha nem árnyékos helyen vagy mozogsz ahhoz, hogy így érvényesülj kell például az illusion. De nem folytatom akinek kedve van belevág és kitapasztalja. Mit alkotott emberünk. Készített gy módot ami nevében requiem de már alkalmazkodik ehhez a light, fps vonalhoz. Mégis élvezetes.

Kiegészítés:
Csak addig tudod cserélni a ruházatot fegyverzetet amíg nem detektálnak. Onnantól ez nem lehetséges Soltheimben sem.
Ma egy kicsit mentem vele. Szóval még nem láttam ehhez hasonlóan balanszolt játékot. Csak a korábbi requiemek azok viszont nehezebbek voltak amire ez a játék érdemes. Így ezzel a verzióval a közepesről a jó szintre lépett.
Ami még érdekes lehet. Annak akik mást keresnek mint az fps rajongók például. A játékban az új perkekkel és fával mint említettem sokféle karaktert eljátszhatsz. Csak ragaszkodj hozzá, amit elkezdtél. Ne lépj ki belőle és menni fog. ha illusion stealth, méreg amit játszol akkor ez működik a többi ami 5-10-15 skillel rendelkezik nem fog működni. Pont ez a lényege, hogy leredukált minden skillt 5-15 közzé. El lehet kezdeni 5 skillekel is fejlődni csak lassabb. Minden faj specifikusan kapja 15-ös skilleket pár darabot a többi 5-10 lesz. De ez egy zseniálisan kitalált rendszer. Nincs másik. Csak a régebbi requiemek. Ez viszont jó lehet kezdőknek is. Olyan mintha megtanulnál játszani az oblivionnal ás onnan majd váltasz erősebb szerepjátékokra.

Sziasztok!
Ignussen jóvoltából a Special Edition kiadáshoz is elkészült egy nagyszabású mod pack! Minden mod, és textúra magyar nyelven érhető el. Az alap pack mellé kiegészítésként egy Adult és egy Textúra pack is tölthető! Utóbbi bővűlnit fog, csakúgy mint néhány fordítás is a későbbiekben. A mellékelt Telepítés pdf-et ajánljuk először letölteni, amiben minden fontos információt megtaláltok!
További részleteket és a mod packot is a Discord szerverünkön találjátok!
Jó játékot és Kellemes Ünnepeket!
Utoljára szerkesztette: G0thM4n, 2018.12.24. 08:43:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
illusion, one hand alchemy combot használok light armor speccel, az illusion értelemszerűen random műkődik ezeken, a kis taknyos ash spawnok jelentik a kihívást be se megyek az erődbe minek ahhoz hős kell ez nem az. Most gyors mozgással kipróbáltam a megelőző blokkolást használok már egész jó stamnia teherbírásom sok ütés és megelőzés belefér egész jól ment amikor hátulról megleptek. Ez a kieg. így arra jó relatíve gyorsabban fejlődjön a karid ha ügyes vagy. Ez persze egy módszer. Ebben a módban életre kell a játék mi leszel? Mármint mi az oblivion adta classok közül 😊

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.23. 17:52:05

Mai nap meglátogattam Soltheimet. Nézegettem a reditet és volt egy patch amit agyon dicsértek. Ez a Fozar patch.
Nem bonyolult készíteni patchet az SE verzióhoz. Kb 2 óra alatt megvolt tegnap. Akinek nem megy szóljon elmondom magyarul, hogy kell. Szép leírás van róla angolul.
Szóval nem requiem. Félreértések elkerülése véget. Harc közben tudsz fegyvert váltani. Ez értelemszerűen alap, hogy a requiemmel nem. Harc közben nincs váltás csak konzol játékokban.
Ettől függetlenül emberünk jó munkát végzet. A minionsok nem szuperhősök mint sok módban de nem is lv10 környéke.
A patch adja amitől a requiem a harcban jó. Egyenlőre ennyit tud. Ha light armor van rajtad nem normál fegyverrel rendelkezőkket taktikázva próbálja aki feltette. Semmiképp se várd, meg, hogy megüssön. Nem nehéz rendszer van a mozgásukban értelemszerűen. Ha jól kapcsoltad be a skilleket, nem csak találomra. Hanem a "classodnak" megfelelően. Nem igazán kell visszatölteni állást. A lényeg ami az oblivionnal is volt! 25-50-75-100 ez az alap. Erre épül ne akarj megölni egy elit ellenfelet 50-es skillel. Nem fog menni mégha ügyes vagy is ez nem az a játék. Ahhoz jól fejlesztett kari kell jó felszereléssel és specializáltan. Az elképzelt karakternek megfelelően.
Edit: egy sima ütéshárítás is levitte a hpmet 10% alá a nyomorult fire sebzéssel pedig volt rajtam 30% immunitás. Ezért maradt életben 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.23. 17:43:05

Benéztem a shaartalba is kis karakterem mágiát ment oda tanulni a nighblade vonalhoz. Tolfdir az mester mágus de jó hogy mentettem. A draug sokféle és ha ketten hárman vannak megidézve lényeket. Akkor probléma lehet. Érdemes felvenni a kezdő cuccot a dungeon előtt. itt komoly csaták vannak. Még a segéd és adark elf tanonc is besegített így is kevés volt.
Az frost atronach közelébe alacsony szinten nem szabad menni.

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.22. 16:18:18

Spoileres akkor olvasd el ha nem szereted a meglepetéseket. Inkább hagyd ki.
A Thalmor a requeimmel az ami, a kor urai. Kiszabadítottam egyet a strromcloack fogságából a viharkabátosok persze meg akartak volna ölni ez sikerült is volna. A Thalmor mágus még a kardomat is alig vettem elő már végzett velük mivel rossz irányba futottam a banditák is kijöttek, egyedül ledarált mindenkit. Szóval meggondolandó ha bele akarsz kötni egybe lv20? alatt?

Vannak részek ahol látszik az amit anno régen a megjelenés után talán előtt is sejteni lehetett volna. Amin senki nem tud javítani. Illetve a szerzői jogok. Ha megérkezel Whiterunba már birodalmi katonaként hozva az üzenetet, akkor is a kurva sárkánykákról kezd el beszélni a jarl. Oké összehozták valahogy mert nem teljesen szar, a jarlt a támadás érdekli. És így kiderül te ott voltál nem is mondhatod, hogy nem, mert nincs ilyen lehetőség. Ja igen az FNV az más dimenzió.
Edit: Mindezzel együtt requiem nagyon ott van mert amikor nem kell feltétlen "azonnal" menned valamire fel is készülhetsz már ismerve mi vár rád ha nem egyedül mentél a koronáért és épp hogy túl élted Hadvarral Rikeekal mi van ha egyedül mész? 😊 Ezt megadja 😊 Szóval a középszerről a jó szintre emel.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.21. 19:41:54

Pár észrevétel aki először kezdi.
1. Vannak jó foodok a kocsmárosoknál. Mint a régi rpkben.😊 Tudsz venni ami az alap szar visszatöltést javítja 10-20%-al, az is valami.
Pénzed kevés jó ideig nem is lesz sok az utazás drága kezdetben gondold meg mire költöd. Amit nagyon megnehezítettek az a hp potion összerakása. Mivel átírták nagyjából az egészet, ez nem hullik az öledbe de sok lehetőséged van. Mára a Requiem egy alap lett azoknak akik butító, hülyítő cuccokon nőnek fel. Elkezdesz gondolkodni 😊 Ez a requiem light verziója.
Természetesen a hp nem töltődik vissza magától. Annyit könnyítettek ha lehet annak nevezni régen az alap rpgékben is így volt sokan elfelejtették. Alvással pihenéssel visszatöltődik. Főleg ha használod a heal italkát amit lehet gyártani és egy időre ad heal regent. Jó cucc.

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.21. 18:22:07

Igen a én meg a google fordító 😊 Aki akarja érteni érti, aki meg gúnyolódni akar azt is szabadon megteheti 😊 Ahogy te is meg a másik zseni.
Elkezdtem tesztelni ezt a mára már lebutított 2.0 requiemet amiért sírnak a redditen sokan. Pedig még ez is egész jó. Nem hiszem valaha is befejezem ezt a játékot hamarabb megunnom. De ez jó mod. Rakás ficsőrrel, olyan dolgokkal mint a lassan visszatöltődő magicka és stamina taktikázásra kényszerít de ehhez jól módosított ellenfelek vannak, minden kap egy kis értelmet, hogy legyen miért használni de ne fps legyen mint a skyre pl. Istenek már nem figyelnek rád ebben a hitehagyott világban. Hiába nyomkodod a imahelyeket, Élvezetes lett a quest lánc is a jutalom már nem unalmas dolog mert a kazamaták, alagutak nincsenek tele kincsekkel. Requiem light verziója adja azt amit az oblivion adott. Kis kihívást az unalmas konzoljáték helyett.

coolpet
Megvan 😊 Nem írt senki csak Altought. Végig láttam de #ID alapján csak ő firkált 😊

Battletag: coolpet#2467

Ami kell SSE engine fix. Be kell tedd a script könyvtárat a SKSE csomagból. Valamint az SSE engine dll-t direkt be kell tenni az Skyrim gyökérbe. És nagyjából teljesen fagyás mentesen fog futni. Kb 1 alkalommal fagy le talán egy este.

Betettem lentebb egy linket amin portolt verzió letölthető, az 1.9 és a 2.x is rajta van. Én a 2.02-t használom, mod organizerrel elég jól fel lehet rakni. Szerintem megy nexus managerrel is. Eleinte azzal próbálkoztam de valamiért nem jött össze.
A mod organizert használsz egy dologra figyelni kell. Mivel ez virtuális rendszert használ.
1. Az organizer data fülén szerkeszt a szükséges iniket. Pl. reqitificator.ini
Van leírás róla, hogy tudod azokat a requiem patchokat konvertálni amik USLEEP használnak USSEP-re. Elég egyszerű.
Minden oldrim modot a CK-ban futtasd le, majd írd felül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.20. 15:50:40

Dante73
Nem, nem ugyan az.
A motor más, át lett dolgozva 64 bitesre. Nagyon sok mod nem működik vele.

http://www.freetvmaci.info/

SE-hez egyáltalán nincs -? miért ? nem ugyanaz a két játék ?

genndy
Ott van az: Requiem - The Roleplaying Overhaul
Csak a sima Skyrimhez van, nem az SE-hez.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

a requiemet honnét lehet leszedni ? a nexuson mintha nem lenne rajta

Montanosz
nálam látszik, frissits az uj hozzászolások opcioval

az irása sajna ilyen, asszem google forditoval magyarít szegény csak

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

coolpet
Én miért nem látom a többiek hozzászólásait? Valami bugom van?

Egyébként Although Nagyon nehezen olvasható amit írsz, számomra összeszedetlen.

Battletag: coolpet#2467

Ennyi év után. Talán fura lassan de értem a dark brotherhood quest láncot. Azt látom az alap szar mögött még ott van az a világ amit szerettem. Ami nem a nyaljuk fényesre a segget, a vásárló seggétről szól. Biztos vagyok benne sokaknak leesett akik angolul játszották. Mára nem spoiler. Nekem mára esett le ez a sztori nem lehetett más úgy lett megírva jó vagy nem más kérdés. De erre szerintem jó. Aristid tényleg a guildját féltette. Mikor ott abban a pillanatban. Na oké normális rp-ben ami a bethet sajnos egy ideje nem jellemzi. Jó ideje ott van az nem árulod el de ehhez időt kell bele tenni. Nemcsak a felszínességbe amit itt esznek mint a cukrot. Hanem a mélységbe is.

De így ez tökéletesen össze van rakva te ellensége leszel attól a pillanattól, és ez elkerülhetetlenül vezet a végzethez. A Dark Brotherhood sztori mégis így egy jó sztori. Most eset le az alap nem mert az csak parasztvakítás. A mellékág az ami valahogy megvan írva. Hogy minden "visszafordul" és újra "jó lesz". Lehet nem így kellett volna megírják és most nem zárnák be őket? De ezek a karakterek a mellékágon. Aristid, Cicero, te és a többiek elfogadhatóak lettek. Ha innen nézem.

Oké megvan, megpróbálok lelépni mert ez nem az én szintem akiket megidéz meg a fagyhullám az messziről nézni se jó. Jelenleg nincs semmim amivel felvehetem a versenyt vele. Ezt jelenti a független encourters világ amikor nem csak olyanok jönnek akiket le tudsz győzni. Hanem olyanok is akik elől csak elmenekülni tudsz. Még ha egy szar dragonborn is vagy.

Mára is volt élmény több is. Elsőre egy kardfogú hátulról jött nem is láttam. Túléltem és módszeresen amit kellett bevetve elintéztem. Megyek tovább Veezara szórakoztat. Majd egy farkas és mágus csata. Kegyetlen kis gyilkos karim elindult kihasználni az esélyt. Sikerült is 😊 Épp fosztogattam a hulláját amikor elért a fagyhullám. Azt sem tudom honnan jött pedig körülnéztem de valaki rajtam kívül figyelte az áldozatot.

Immersive world
Nem tudtam megállni ma újra kis kalandozások pár órában. Ez a mód érdekes, nem az amit a organic encourters jelent gyerekcipő de a srác adja a legjobb útmutatót, hogy lesz a statikus világból dinamikus. Azt gondolom a Beth már felfigyelt rá. Hiszen a gyerek új mérföldkő.
Ez a mód meg. Mikor Veezara megjelenik üldözve egy áldozatot. Szóval ez jó cucc. Nem csak a requiemhez.

Oké pár tanács aki belevágna.
-A fent tartott spellek mint a dark vision amik harc közben zabálják a manát vagy futás közben függően mennyire fejlett karaktered van, nyilván a novice az nem sokat ér. Viszont szép lassan töltik fel a skilledet.
-ha nincs heavy armor skill bekapcsolva akkor olyan mintha túl terhelt lennél, ha fel veszel ilyet. Cserébe ami rajtad van nem számít bele a hordozott súlyba. Ez minden viselt cuccra igaz.
-Tényleg, viselkedj úgy amilyen karit játszol felejtsd el teljesen a szuperhős modot mégha skyre hős vagy is. Ez más motor itt mindenki életben akar maradni és megölni téged ha ellenség vagy a bandita is. Hős csak a végére leszel. Ahogy kell. Az meg már unalmas. 😊 Figyeld miben van az ellenfeled ha noname cuccban akkor nem kell nagy taktika de ha nem abban akkor az már nevet szerzet és nem lesz könnyű megölni nyilván ahogy mész előre a a szinten nem a bandita lesz a probléma.
- Ha mindezeken túl vagy elkezded élvezni a nyersanyag gyűjtést is a lélekkövek gyűjtését ha olyan a karid mert értelme lesz. 😊
Mondjuk mágusoknál nem a cucc a probléma ha látod specializált akkor arra készülj fel, mert tornádóval fogad és nincs két dobásod ha nem térsz ki nem a hp fele megy el hanem már nem állsz fel második körre.
-
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.16. 22:37:00

Nem panaszkodok mert jó féle potionok voltak nála, köztük hp is csak már nem tudta használnia félelem légkörében 😊

NA SIKERÜLT 😊 Régi idők türkjét használtam, megvártam míg közel jön és az utolsó pillanatban nyomtam el a spellt harmadik visszatöltésre működött. És így pont levertem 😄 A társán meg még kill mozi is volt 😊 Most hallgathatom a városig a szívdobogást mert természetesen hp visszatöltés sincs és már nem maradt potionom. Még a börtöncellákat kell kipucolni de szerintem ma meg leszek ezzel. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.12.16. 22:06:02