Forza Motorsport 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvettem.Hétfön jön meg.<#eljen><#wave>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Rendszeresen szarakodik a szerver (online versenyek állandóan befulladnak) és a weboldal. Van mikor egész nap az fogad az fm.neten, hogy jelentkezzek be, közbe be vagyok. Ezzel sajnos együtt kell élni. fizetünk a játékért a Lájvért és még kapni is akarunk valamit? Lehet sokat várunk.

No de van aminek örülni kell!
Jövõ héttõl újraindul a weboldalon a Drift Bajnokság.

Mindenkit szeretettel és nagy-nagy gumifüsttel várunk! Beharangozó

Szombaton indul a Clio Kupa: Versenykiírás

A Fotóverseny is új erõkre kapott elvileg jövõ héten újra indul az is...

Jó tapadást és rövid féktávokat nektek! /Forza Racing Hungary/

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Gallardo007
Én kitöröltem a régiket a játékban és ha nagynehezen bejön a My Profil oldalamnál a kép, akkor a régi képeket látom. Az újakat meg nem engedi feltölteni, mert az írja, hogy foglalt az összes hely.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Gallardo007
Nekem sem mûködik rendesen, nagyon ritkán jön be.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Muttley
azt tudja vki, h
miért van hogy adott verseny mondjuk 'A Class'-re van kiírva
átváltom 'A'-s autóra és elég soxxor elõfordul, h ugyanaz a verseny mire visszamész, máris 'S Class'
idegesítõ tud lenni a javából :)

Just do it :)

blackcalibra
Na, ennek örülök, megveszem az alap kiadást....
Köszi szépen!
Totti5
1 pálya van ami a limitedhez volt, az a top gear focipálya. A sima repülõtér az alap természetesen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

blackcalibra
A Top Gear pálya csak a Limited Edition-hoz járt?
Már egy ideje vadászok ilyen kiadást, de nem nagyon van.
Legfõképp a pálya miatt szerettem volna olyat.
Nem lehet azt valahogy megszerezni teljesen legálisan a Limited kikerülésével?
w77d
ez nem a forza 4 community, hanem forza 3.. a forza 4 itt van, de nekem nem mûködika my forza rész

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

w77d
a forzamotorsport.net oldalon eddig a myforza menüpontnál meg tudtam nézni a lementett képeimet, most csak szöveg van... valahová máshova kerültek a kirakat képeim?

be vagyok jelentkezve, de mégis kéri, hogy jelentkezzek be... akárhányszor jelentkezek be újra, ugyan ez.

Totti5
A legkönyebb pénzszerzés a riválisok. Pl Top Gear alap setup, a megfizethetõ autóval. Ha jó köröket mész és megversz valakit akkor akár 150.000 is lehet a jutalom, de van millió event, ahol lehet kockulni és lenyomni az idõket.

Így van, nincs több autó, helyette pénzt kapsz minden egyes szintlépésnél.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
elértem az 50-es szintet. innentõl nem kapok tovább ingyen autókat szintlépésnél a karrierben? legalább pénzt kapok majd?

Sziasztok,segítsen nekem valaki,még pedig,WORLD TOUR szinten vagyok,3 pályát már tudtam vanni. de ezek után a következõ üzenetet adja ki nekem:
NO LEGAL CARS
There are no events available that match any cars in your garage. Purchase additional cars and/or level up to continue with world tour.
valamilyen autót kéne vennem? de milyet,nem írja le értelmesen
Minstrel
az ajándék volt VIP játékosoknak, szerezhetsz még az aukciós házból, rivális versenyeken elért helyezéssel és a facebook-on lévõ Forza4 fotóversenyen is

http://topgearhungary.blogspot.com/

w77d
unikornis autókat hogy lehet szerezni? állítólag 17 van belõlük, most kaptam csak úgy a semmire egyet, egy Camaro SS-t...

Totti5
Quick race módba nem lehet semmit állítani.

Két lehetõség van.

1, karrier => eseménylista, ahol van millió verseny
2, csinálsz online játékot, ott minden apró részletet tudsz állítani és be tudsz tenni 16 AIt is

w77d
olyat nem lehet csinálni, hogy beállítom, hogy melyik pályán hány körös versenyt akarok menni milyen autók ellen?

Totti5
<#eljen>

w77d
hehejj meghallották imámat és megvásárolható lett ma az összes elõrendelõi kocsi a store-ban :D

zaki
esetleg gamer365 eladó játékok topicjában... ott szoktak ilyenek lenni... pl gow karakterkódok, stb... vagy vatera talán.

w77d
basszák meg... pont az egyik kedvencem a BMW 1M 2011 is elõrendelõis.. nem elég a köcsögöknek, hogy megvettem a limited collectors-t?

Totti5
Nem.

w77d
sziasztok. Az elõrendelõi autókat utólag valahonnan meg lehet venni?

4GB-os xboxom van,ez is uygan ugy mukodik mint a forza 3-nal,a masodik lemez nem kotelezo a jatek inditasahoz,es feltelepiteni se szukseges?

Jimi Hendrix

Macccy
En nem ... akkor most kocsog vagyok vagy csak nem esek ketsegbe ? :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Tedd be az elsõ lemezt, nézd meg az intrót, nyomd le a tutorial versenyt és amint beérsz a menübe ott lesz a 2. lemez telepítésének lehetõséges.

Hülyén van megoldva kb mindenki szopott vele...

Hoffi
Sziasztok! lesz egy nagyon hülye kérdésem. próbálom feltelepíteni a második dvd-t. rámegyek a 2. dvd installálására, és kidobja azt az ablakot hogy tegyem be a második lemezt. kinyitom a tálcát és a box visszarak a dashboardba..ha elindítom a második lemezt akkor meg kéri az elsõt. egyszerûen nem tudom mit csináljak. segítsetek légyszives! köszönöm szépen elõre is!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Totti5
<#eljen>

shumika
Köszönöm mindenkinek a választ. akkor jön egy 250-es gép...

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Macccy
Az a két "cd" az valójában kettõ darab DL DVD lemez, összesen valami 10,5 GB-ot telepít fel a Forza4 a második lemezzel ...!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Ne vegyél HDD nélküli gépet!

Amúgy nem fér rá!

Hey,
Ha minden DLC-t meg tartalmat le akarsz tölteni, akkor szerintem nem... Meg gondolom, nem csak egy játékkal akarsz játszani.
shumika
Hy all!

Xbox vásárlás elött vagyok és érdeklõdnék hogy ugye a Forza 4 2 cd-s. A 4Gb elég neki??? Vagy több???

Remélem érthetõen kérdeztem :D.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

November Speed Pack Car List

2012 Lamborghini Aventador LP700-4
2012 Aston Martin Virage
2011 #2 Audi Sport Team Joest R15++ TDI
2011 Audi RS3 Sportback
1957 Chevrolet Bel Air
2012 Dodge Charger SRT8
2011 Ferrari #62 Risi Competizione F458 Italia
2013 Ford Focus ST
1992 GMC Typhoon
2011 Volkswagen Scirocco R
Köszönöm szépen!
Állandó futamunk vasárnap van, de hamarosan indul egy online csapat verseny és most szombaton szülinapi futam!

részletek mindig a weblapon, majd nézegesd.

Macccy

Macccy
Jesssszzzzz ... <#vigyor> Bár nemtom minek örülök, így is még béna vagyok. Egy srácot próbálok lenyomni csak a 'Starter Car Rival Challenge' -ben meg a 'Top Gear Reasonably Priced Car Rival Challenge' -ben mert õ van elõttem pont. Tizedeket kéne csak lefaragnom asszem az elsõben, de nem megy se az Agila -val, se a többivel. Ezzel kínzom magam, ha van idõm odaülni a box elé. Sajnos most éjszakásba melózok, de majd hétvégén ha lesz valami futam akkor mennék szívesen kontrollerrel ...

Akkor kezdjük újra...
"Fõnök, én regisztráltam már az oldalatokon? Nem emlészem rá, bocsi, de úgy rémlik talán igen, még a Forza 3 derekán ... "

Most néztem. Igen regisztráltál még májusban!

Macccy
"Amúgy a kérdésed nem értem, hogy hogyan tölts fel egy 0.9-es képet?"
Azért nem érted, mert én se értettem még eddig. Mivel a 8M -es kép elkészültekor azonnal megkérdezi, hogy feltöltöm e. A 0.9M -esnél meg nem. Ezért sem volt egyértelmû számomra és ezért volt evidens a 'hogyan töltsek fel BigShot képet' ...

Akkor most én "szem elõtt vagyok"? Mi ez, valami próbaidõ? <#smile> Majd regisztrálok is mint rendesen, de tényleg úgy emlékeztem, hogy régebben egyszer már megcsináltam. Vagy legalábbis belekezdtem a crazyman.hu -n. De nem züllesztem le a clubot ígérem, na! Inkább megtanulok rendesen vezetni, meg majd jövök versenyezni ha majd nem melózok ...

Nem vagy hülye, de hogy csak akkor jelenik meg az ALL gomb ha van fent 0,9-es képek azt én sem tudtam. Mivel nekem az elsõ dolgom volt hogy fotózzak. Bocsánat.

A tagság. Eddig kettõ ember van akik nem regisztráltak és úgy Klubtagok. A társvezetõ hibája, csak nyomkodott, nem ellenõrizte. Ezek szerint az egyik vagy te, haha
Na, õket már nem fogom kirúgni, de szem elõtt vannak!

Amúgy a kérdésed nem értem, hogy hogyan tölts fel egy 0.9-es képet? Hát ahogy a Big képet felraktad, simán feltöltöd.
Arra figyelj, hogy 18db a max amit feltölthetsz 0.9-bõl és ha megtelik akkor ne az fm.neten akard törölni, hanem a játékon belül a Kirakatodból töröld õket. Ebbe a hibába sokan beleesnek.

Minstrel
elõször menti és utána megkérdezi, hogy felöltöd-e, vagy késõbb is feltöltheted a profilom/médiák/képeim menübõl

Macccy
<#fejvakaras>

Macccy
Hi. Akkor mégse én vagyok a hülye. Fel kéne tölteni egy 0.9 megapixelest is?? Hát ez 'kicit nem mûködni jól' akkor most?

És hogyan töltsek fel 0.9 megapixelest? Azt a gépre akarja elmenteni alapból, nem? Vagy utána fel is engedi??

Minstrel
elõször kellene feltölteni képet, tölts fel egy 0.9megapixelest is ha csak big shot van feltöltve

a recent photos alatti sorban kellene lennie a 'view all' linknek

Macccy
hát megb*szódok, nem látom hol vannak a fotók ... Légyszíves kicsit pontosabban magyarázd el, akár gombról-gombra mert úgy látszik hülyébb vagyok mint hittem ...

Macccy
Hali

Szóval:
1) Az "online bankod" a COMMUNITY (gondolom nem feliratossal játszol, ha nem értetted a második kérdésed) menüpont alatt találod, amint oda belépsz meg kell kapd a napi Credit ajándékot, ha itt mégsem, akkor a leveleidhez mész be (LT) és ott az arról szóló levél alján nyomsz egy megfelelõ gombot.

2) A gép csak akkor tuningolja automatikusan az autód, ha te ezt megengeded neki, verseny elõtt felajánlja hogy (A)Tune automatically (X)Race anyway or (B)Cancel (magyarul: automatikus tuning, versenyzek így vagy visszalépés). Ha te magad akarod kategóriánként, alkatrésztípusonként kicserélni õket, akkor menj be a Tuning részbe és adj neki!

3) A mûszereket nem szeressük közelebb, mert ha kalapos skodásként rágörbülsz a kormánykerékre, akkor csökken a sebesség-érzet. Ha szeretnéd látni mennyivel mész, illetve mennyi a fordulatszám, akkor kapcsold be a kijelzésüket a My profile/Preferences/HUD résznél (remélem nem mondtam hülyeséget és a fordszám mérõt is be lehet) ... Ha azonban ez nem volna elég és mégis elõrébb kívánod húzni az ülésed, ám legyen: My profile/Preferences/Video/Multi screen> ON -ra és a legalsó csúszkát húzd, majd próbáld ki mit eredményez. 40 körül már elég közel "ülsz"!

Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem...

Merre találom az Online bankot. Kaptam lovét oda, de nem tudom felvenni!

A gép automatikusan tuningolja a verdáimat versenyekre. Rettentõen idegesít, hogy rátesz ilyen olyan cuccot, pedig én nem is azokat az alkatrészeket szeretném megvenni?

Lehet valahogy közelebb hozni a mûszereket a belsõ nézetben, hogy jobban lehessen látni a fordulatszámmérõt, meg sebességmérõt?
Köszi