Fotózás és videozás mobillal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én is dobok k800is képet holnap 1-2õt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ne érts félre, nem az itt a gond, hogy egy osrégi szar nokiával életlen, digitális-zajjal teli képet csinálsz!!
A baj ott, van, hogy neked EZ tetszik, mitobb ez a legjobb fotód...
Na leptem innen
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A topik lévõ képeknél a minõség is nagyban számít. Mivel nem csak úgy általában a fotózásról, hanem kifejezetten a mobillal készült képekrõl van szó.
Gondolom topiknyitásnál az alapötlet: melyik telefonnal, milyen minõségû képet lehet csinálni. Persze a képek minõségét, nem a profi fotósok szempontjai alapján kell vizsgálni hanem pl, a telefonban lévõ kamera alkalmas-e arra, hogyha megörökítünk vele egy nyaralást/kirándulást/bulizást stb, akkor élvezhetõ minõségben tudjuk-e megmutogatni másoknak, esetleg késõbb visszanézni.
(Pl ezért is fontos hogy ne photoshopolt, meg ne kinézhetetlenül kis méretre kicsinyített képeket rakjatok.)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A mûvészi besorolás már eleve teljesen kizárja, hogy a minõségtõl függjön a kép értéke.
Esetleg úgy mondanám, hogy mobillal nem egy tizenhétmillió dolláros fényképezõgéppel kell pixelszinten minõségi összehasonlításokat csinálni.
mobil: Nokia 6230 (szegény most mondta fel a szolgálatot közel 7 év használat után :S )
készült: kb két éve készült

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nem létezik jó minõségû mobilfényképezõ, így más szempont nem igazán marad.
Ezekkel a képekkel szerintem simán benne lennél a top5-ben egy "a legjobb PC-s hátterek" versenyen 😊
Nagyon szép!!!!
Ha kérhetlek, felraknál egy esti képet? Kíváncsi vagyok milyen a led benne.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
is 😊
Természetesen a kisebb képekkel sincs baj mondom. (fõleg az ilyen szépekkel <#worship>#worship> )
Ettõl még a kép jó!
Egyébként ez egy HDR technikával készült kép, ahogy a következõ is:

Egyik kedvenc képem:
(iPhone4)