Fotózás és videozás mobillal

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Manó313
Vodafone 845el:

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

Maxtreme
itt valamit nagyon elb*sztál 😊
A D900i-vel SOKKAL jobb fotókat lehet készíteni.

shumika

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Looooser
nem ez a legjobb fotóm, de ezt szeretem, a kettõ nem egy s ugyanaz....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
Beszúrandók normál (Átalakított) méretben, nagyok Linkelve.     pl.: #68

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

<#eljen> viszont fasza,hogy kis képeket látunk és nem linket!
én is dobok k800is képet holnap 1-2õt
[HUN]FaTaL
Na ez gyönyörû hsz lett ráadásul van ami kétszer ment :/

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Néhány régebbi képem. 😊 Teló: SE K800i

http://goo.gl/gd6Zi5

Maxtreme
sztem is. Bár az elsõ postban azt írtam h lista szerûen az átláthatóság kedvéért, de mint utána említettem a fórummotor miatt az ugrott.

DanielT
Linkeljetek már direktben, mi a frásznak kattintgassunk egyenként a linkekre?!
Maxtreme
S5230-tól ez nagyon jó <#worship>

Maxtreme
Erre szoktam mondani hogy nem a képen van némi zaj, hanem a zajon van némi kép.. <#idiota>

clio1616v
iphone 4-el készült és 32PFL9705 tv-n

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Falkon
Ez az éjszaka közepén készült
Kép2
A képek evvel készültek, gondolom senki nem kell bemutatnom.
A mostanival, (w995) nem csináltam még ilyen képeket.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

na madj feldobok én 1-2 képet 😄
Blasta
Ez valami borzalom. <#wilting>
Ne érts félre, nem az itt a gond, hogy egy osrégi szar nokiával életlen, digitális-zajjal teli képet csinálsz!!
A baj ott, van, hogy neked EZ tetszik, mitobb ez a legjobb fotód...
Na leptem innen

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Willi Betz
Ezt még a nyáron csináltam.

ilyennel

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Maxtreme
Így van!

kifli
Nem csak a te hsz-edre válasz hanem az elõzményekre is.

A topik lévõ képeknél a minõség is nagyban számít. Mivel nem csak úgy általában a fotózásról, hanem kifejezetten a mobillal készült képekrõl van szó.

Gondolom topiknyitásnál az alapötlet: melyik telefonnal, milyen minõségû képet lehet csinálni. Persze a képek minõségét, nem a profi fotósok szempontjai alapján kell vizsgálni hanem pl, a telefonban lévõ kamera alkalmas-e arra, hogyha megörökítünk vele egy nyaralást/kirándulást/bulizást stb, akkor élvezhetõ minõségben tudjuk-e megmutogatni másoknak, esetleg késõbb visszanézni.
(Pl ezért is fontos hogy ne photoshopolt, meg ne kinézhetetlenül kis méretre kicsinyített képeket rakjatok.)
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Grr1234
Kép1 Kép2

Ezzel készült.

Maxtreme
Ezt ma lõttem csak úgy 😊

Manó313
mert?😄

akyyy
jobb olsdalon az a kocsi lopott 😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Manó313
Nokia 5700:

DanielT
"Mobillal nem fotózunk mûvészit, ha mégis, az nem a minõségtõl, hanem a kompozíciótól és/vagy a hangulattól függ."

A mûvészi besorolás már eleve teljesen kizárja, hogy a minõségtõl függjön a kép értéke.

Esetleg úgy mondanám, hogy mobillal nem egy tizenhétmillió dolláros fényképezõgéppel kell pixelszinten minõségi összehasonlításokat csinálni.

Looooser
Ez a legjobb mobilos kép amit valaha csináltam, nekem nagyon bejön fõleg hogy homályos és a zaj teljesen rá illik a kép hangulatára
mobil: Nokia 6230 (szegény most mondta fel a szolgálatot közel 7 év használat után :S )
készült: kb két éve készült

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Maxtreme
Áhh fenét. Ott nem lehetett rossz képet készíteni 😊

theone91
iPhone HDR-app. Nuff said.

theone91
Akkor már most bukott a topik... Mobillal nem fotózunk mûvészit, ha mégis, az nem a minõségtõl, hanem a kompozíciótól és/vagy a hangulattól függ.

Nem létezik jó minõségû mobilfényképezõ, így más szempont nem igazán marad.

Tarajos Sül
Hmmm... 😊
Ezekkel a képekkel szerintem simán benne lennél a top5-ben egy "a legjobb PC-s hátterek" versenyen 😊
DanielT
Más hangulatú kép.

Falkon
Szifon4, ilyen képet csinál? <#merges2>
Nagyon szép!!!!
Ha kérhetlek, felraknál egy esti képet? Kíváncsi vagyok milyen a led benne.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Maxtreme
"kamera tudás elemzõ topik?"

is 😊
Természetesen a kisebb képekkel sincs baj mondom. (fõleg az ilyen szépekkel <#worship> )

DanielT
Ja, hogy ez egy pixelszámolgatós, kamera tudás elemzõ topik?

Akkor eltévedtem.
Maxtreme
ha a fájlok nevét megnézed, kiderül hol készült 😊

Maxtreme
Kis felbontásban nemigazán látszik a kamera milyensége. 640x480ba majdnem minden kép szépnek tûnik 😊
Ettõl még a kép jó!

DanielT
Miért? Ott voltál amikor csináltam a képet? 😉

Egyébként ez egy HDR technikával készült kép, ahogy a következõ is:

DanielT
Milyen kicsi méretben? Eennél kisebb méretben pakolnak fel profi fotós oldalakra profi gépekkel készült képeket.
ajem kisa
Szerintem meg nem élethûek a szinek!

Maxtreme
Csak ilyen kicsi méretben csalóka 😊)
De amúgy tényleg jó.

LoSA
Hm... Nem rossz! <#wow1>

DanielT
Jó téma, én is ezzel kezdtem foglalkozni, miután besültem a profi géppel ami soha nem volt nálam.

Egyik kedvenc képem:

(iPhone4)
tenkenorman
ott késüzltek a képek is ?

http://www.tenke.hu

szabii98
én megértem 😊
csak mondtam hogy valószínûleg azért nem találta 😊

I met God. She's black

Maxtreme
Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be!
Gratulálunk!

<#vigyor>

Aquir
felsõ sarkoknál homályos

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Oldal 1 / 2Következő →