Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
\"If in doubt, flat out!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem nem engedi még illetve még nemnagyon találtam több infót, de biztató 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
infidel
Nothing is True, Everything is Permitted
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.02.04. 19:40:24
Jelenleg egy Lumia 800-as mobilom van immáron 2 éve, amit egyébként nagyon szeretek...de gondolkozom a váltáson és a Lumia 735-öt néztem ki magamnak. Mennyivel jobb ez a telefon? Érdemes most váltani? Persze abból a szempontból mindenképp, hogy a mostani telókon már WP 8.1 van, de ezen kívül? 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És még egy dolog a Windows 10 frissítéssel kapcsolatosan, úgy olvastam hogy legalább 1 GB RAM-mal kell rendelkezzen az okostelefon.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.23. 18:21:14
\"If in doubt, flat out!\"
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
"Microsoft saját időjárás appja"
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Ebben a legjobb szvsz az android 4.4, ahol ha hosszan nyomod a wifi ikont akkor ki- és bekapcsolod, rövid tapira pedig behozza a wifi beállításokat. Talán ez megmaradt a lollipoopban is, csak ott kétszer kell lehúzni az értesítősávot (ne kérdezzétek ebben mi a jó).
Reméljük a 10-re már sikerül elérni egy kiforrot lehúzható notit <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.23. 08:07:07
Az nem elég forradalmi, hogy ugyanaz az oprendszer fut a telefonodon ami a tábládon, a laptopodon és az asztali gépeden? De van rengeteg újítás pl toast notification-nél azonnal tudsz válaszolni nem kell appot nyitnod ami elég jó cucc. A sapnyol viaszt megszarni nem tudják, mit vársz olyat ami jelenleg nincs vagy wp vagy más platformon?
Egyébként te néztél cikkeket is arról mit demóztak meg mit is tud a rendszer? Az előbb is alattad linketek egy cikket teli képekkel.
Jo ez, bar nincs semmi forradalmi. Inkabb azt csinalnak meg, hogy ha lehuzom a noti centert, akkor a Wifi-t ne csak ki/be tudjam kapcsolni, hanem ha hosszan nyomom, akkor jojjenek fel a lehetseges halozatok es ne a menun keresztul kelljen bemasznom. Vagy csak bena vagyok es van erre megoldas?