Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kifli
nem mindegyikre jön én úgy tudom, eddig kérdés volt, hogy jön-e 512-es készülékekre. (wmpoweruseren nem lenne hír ha eddig egyértelmű lett volna)
benőmenő
Elvileg minden win 8-as, vagy újabb készülékre jön.
Köszönöm a válaszaitokat!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

SigS
530-ra jön? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

benőmenő
Másként elég nehezen jöhetne az olyan gyenguszabb készülékekre, mint az 520, 620, 625, stb.
maffioso
A frissítés jó kérdés, de amúgy rendben van. Nekem is faterom használ ilyet, sosem volt vele gond. (bár néha nem csörög a telefon, de nem jártunk a végére)

\"If in doubt, flat out!\"

kifli
2 haverom meg faterom használ ilyen telót, meg vannak vele elégedve, akku idő jó fluid a felület és a böngészés. Játékokra sincs panasz. Az kérdés hogy az 512 miatt frissíthető lesz-e win10-re, de elvileg ez februárban derül ki.
bakkerman
fateromnak ilyen van,ő inkább netezésre használja itthon és a melóhelyén,nincs semmi gondja vele,ha nincsenek nagy igényeid,és megtudsz lenni vaku nélkül,akkor tökéletes vétel. Például az én 925ösömmel eddig több gond volt mint az ő 630-ával,stabil kis telefon.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kifli
Elvileg elindult az insider program résztvevőinél a frissítés

Nekem nem engedi még illetve még nemnagyon találtam több infót, de biztató 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek ez megéri az árát? 512 MB ram nem kevés manapság? Illetve ezt később lehet majd frissíteni 10-re?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Az összes gyártott szinű (fekete, fehér, zöld, narancssárga, kék!) hátlapot meg tudod venni utolag is. Ebay-rol kb. 3000huf.

infidel

CroftManor
És vajon kapok még fehér színben? A lumia 800-al is úgy jártam annó, hogy márcsak fekete színben tudtak adni a telenornál.

Nothing is True, Everything is Permitted

mgenya911 az #5038 hozzászólásában a nagy Lumia táblázatot foglalta össze. Nekem pl. azok a Lumia telefonok tetszenek, amelyekben az az alsó 3 "gomb" elfordul, mikor el van fordítva a képernyő, ilyen pl. a Lumia 630, Lumia 635 és Lumia 735 is az újabb kiadások közül (nekem nincs Lumia telefonom, de a videók/képek alapján láttam ezeket). Árban és okosságban a Lumia 735 a legelfogadhatóbb.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.02.04. 19:40:24
benőmenő
Erősebb vas, nagyobb kijelző, jönni fog rá a windows 10 is, a 800-assal ellentétben.
CroftManor
Hali!
Jelenleg egy Lumia 800-as mobilom van immáron 2 éve, amit egyébként nagyon szeretek...de gondolkozom a váltáson és a Lumia 735-öt néztem ki magamnak. Mennyivel jobb ez a telefon? Érdemes most váltani? Persze abból a szempontból mindenképp, hogy a mostani telókon már WP 8.1 van, de ezen kívül? 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

maffioso
Ez csak pletyka, de nagyon örülnék neki.

bakkerman
l925-re is fellehet majd nyomni gondolom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bon
Remélem így is lesz és 4.-én már lehet telepíteni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
office csomag ingyenesen ios-re és androidra is van, a saját készülékükből nem valószínű, hogy kiveszik
Most nem lehet tudni, hogy be lesz-e téve teljes licencel a Windows 10-be a Microsoft Office csomag. Még kérdéses a dolog, ahogy olvastam. Nagyon jó lenne, ha be lenne téve.
Ryder159
Egész pofás ez a Win10. Lehet tényleg beújítok egy 1520-at...

Gladiator
Deee, legalabb most mar nekem is ugy mukodik a Wifi short cut, mint nektek, tehat bemegy a wifi halozat valasztoba, ha rakattintok, nem csak ki/be kkapcsolgat.

Gladiator
Ezt nem hiszem el😄 Tehat eddig szar volt a 930-am kameraja, mert a kep jobb oldala mindig tok elmosodott lett. Most feltettem a Denimet, es valamiert minden kepen van egy szurke folt. De a legviccesebb, hogy a mar Denim elott keszitett kepeken is ott van, pedig nem volt. Elegge feltuno, eszrevettem volna eddig is.

papi08
A neve simán Windows 10 lesz. 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
Elvileg ez leszba neve, a windows phone megszűnik. Legalábbis wmpoweruseren ez volt a cikk címe.
Jim Morrison
windows for phones?😞

microsoft band bemutató

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha a gépbe nincs beintegrálva a Bluetooth, akkor lehet vásárolni olyan kis Bluetooth kütyüt, amit be kell dugni egyik USB portba és kész.
nyirog
ha van az asztali gépbe bluetooth vevő akkor persze, de mivel ninics így marad a kábel, amúgy gondolom ha már van rajta bluetooth akkor fogni tudja a wifit is és akkor nem telóról akartam volna ráküldeni...

nyirog
én csak azt olvastam h elég ha a WP8.1 van rajta, csak azok a készülékek fognak frissülni, tehát pl az én 520-am is meg kell h kapja mert 8.1 van rajta ,hiába 512 a ramja

Asztali gépre is Bluetooth-on keresztül.
nyirog
igen bluetoothon lehet, csak én nem laptopra hanem asztali PC-re akartam (nem volt elég hosszú UTP) aztán barátnőm androidja oldotta meg ideiglenesen.

Azt hiszem, ha bekapcsolod a Bluetooth-ot, akkor azon keresztül megoszthatod az internetet. Valahol írja ezt a hivatalos oldalon.
És még egy dolog a Windows 10 frissítéssel kapcsolatosan, úgy olvastam hogy legalább 1 GB RAM-mal kell rendelkezzen az okostelefon.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.23. 18:21:14
nyirog
Okos órára visszatérve pedig számomra nonszensz h ahhoz h kijeleze h ki hív, meg üzeneted jött és esetleg zenét tudj vele lapoztatni, ennyire profin le kell határolni h most az óra bluetoothon milyen mobil op rendszerről kapja majd az adatokat, nem vagyok programozó, laikusként mondom, de az olyan okos óráknak amik a kategóriában a legbutábbak, arra a pár alapvető funkcióra nehogy már így meg legyen kötve h milyen eszközzel kommunikál adatokat.

nyirog
így vagyok vele én is, tökéletesen meg vagyok elégedve a kis lumia 520-ammal, talán a ram lehetne benne több, de szoftveri oldalról könnyen kezelhető tökéletesen tesreszabbható nem össze-visszaság, ami hiányzik az a net megosztása vezetéken keresztül USB terthering a neve azt hiszem. Amit nem értek, h miért éri meg jobban az a rohadt android, ma már sztem a WP sem elhanyagolható részt tudhat magának a paicból. MIndenesetre úgy érzem h maga a készülék és a szoftver még így is igényesebb mintha egy androidot vettem volna, kár a fontosabb dolgokból kihagyják viszont.... és nem értem h a microsoft miért nem ösztönzi valahogy a fejlesztőket, gyártókat - akkor gondolom a bővebb támogatás miatt a készülék is még jobban fogyna.

maffioso
Néha agyalok rajta, hogy vajon mennyire tudatosan rombolják a wp imázsát? Orrba-szájba nyomják ezt a tetves androidot és egy forintot nem ér a legtöbb készülék vele.

nyirog
pff, hihetetlen h alig akarnak terméket csinálni wp-re, appkból is tök bosszantó h minden egyből megjelenik iosre meg androidra, de wp-re kb ha imádkozik az ember se biztos h megjelenik.

lang14
Sziasztok, jól gondolom, hogy egy szolgáltatónál vett Dual Sim-es Lumiába mindkét kártya a szolgáltatóhoz kell tartozzon? Ha különbözőt akarok akkor vegyek kártyafüggetlent?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

lang14
Köszi, ez volt a kulcs 😊
"Microsoft saját időjárás appja"

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

benőmenő
Ez engem is zavar egy kicsit.
Ebben a legjobb szvsz az android 4.4, ahol ha hosszan nyomod a wifi ikont akkor ki- és bekapcsolod, rövid tapira pedig behozza a wifi beállításokat. Talán ez megmaradt a lollipoopban is, csak ott kétszer kell lehúzni az értesítősávot (ne kérdezzétek ebben mi a jó).
Reméljük a 10-re már sikerül elérni egy kiforrot lehúzható notit <#worship>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.23. 08:07:07
kifli
Ha bekapcsolt állapotban rányomsz, akkor pont bevisz a wifi beállításokba, hol a probléma? Milyen szoftververziót használsz? (de emlékeim szerint ez így volt mindig)

Az nem elég forradalmi, hogy ugyanaz az oprendszer fut a telefonodon ami a tábládon, a laptopodon és az asztali gépeden? De van rengeteg újítás pl toast notification-nél azonnal tudsz válaszolni nem kell appot nyitnod ami elég jó cucc. A sapnyol viaszt megszarni nem tudják, mit vársz olyat ami jelenleg nincs vagy wp vagy más platformon?

Egyébként te néztél cikkeket is arról mit demóztak meg mit is tud a rendszer? Az előbb is alattad linketek egy cikket teli képekkel.
mgenya911
Nekem pont az a bajom, hogy nem lehet csak úgy ki/be kapcsolni, ugyanis amikor bekapcsolt állapotban rá "koppintok" akkor a wifi beállításokhoz visz... (wp8.1 denim) nem cserélünk? 😄

bardocz
Word flow lesz valamikor magyar nyelvhez is?
Gladiator
okos karperec van a Microsofttol meg van vmi kulsos ceg is, amelyiknek kompatibilis a karperece.

nyirog
sziasztok lumiákhoz van okosóra?

Gladiator
Koszi, akkor ezt picit beneztem.

Jo ez, bar nincs semmi forradalmi. Inkabb azt csinalnak meg, hogy ha lehuzom a noti centert, akkor a Wifi-t ne csak ki/be tudjam kapcsolni, hanem ha hosszan nyomom, akkor jojjenek fel a lehetseges halozatok es ne a menun keresztul kelljen bemasznom. Vagy csak bena vagyok es van erre megoldas?

kifli
bon
Pedig elég sokat demozták tegnap, ja és nincs külön WP10 csak Windows 10.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P