TDK dolgozat segítség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem Oláh György egyik TV-s felvételén vagy beszélgetésén konkértan elaludtam.
Milyen egy jó elõadõ?
Pl. ilyen.
A többi videót képtelen voltam megnézni, mert elalszok az elõadók stílusán. A BME-n számtalan kiváló elõadóval hozott össze a sors. Persze igen tehetségtelenekkel is, de õk voltak kisebbségben.
Van egy olyan érzésem, hogy HH-nek személyes negatív tapasztalatai vannak és ezt extrapolálja...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hány éves vagy? Kicsit nagy a szád...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a bme a saját ligájában egy kupac szar, a tanárok szarnak a fejedre, az oktatás buta tömegképzés, semmilyen szinten nem rugalmasak, nem alkalmazkodnak a modern kor igényeihez, semmilyen szinten nem tudták adaptálni a bolognai rendszert, amit leadnak az köszönõviszonyban nincs a munkaerõ piac igényeivel, ahogy leadják az botrányos, amit a tanárok megengednek maguknak, az felháborító. felszereltségre sehol sincs egy külföldi egyetemhez képest, vagy belföldi más tudományágakat képviselõ egyetemhez képest.
egyetlen egy elõnye van, Magyarországon mérnök képzés 3 helyen folyik, bme, bmf és miskolc, ebben a mezõnyben nem nehéz nyerni, de ez sehol nem jelenti azt, hogy ez egy jó egyetem. külföldhöz képest meg sehol sincs, csak baszott nagy a neve, amit régen kiérdemelt, most meg élõsködik belõle.
talán úgy MEREM, lol. na errõl beszélek
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
és egyébként ne essünk azért át a ló túloldalára, hogy elvégeztük a bme-t, annál szarabb egy egyetemet azért nehéz találni, borzalmas ami ott folyik, csak a neve viszi el már nagyon régóta azt a kupac trágyadombot : \
A tantervben négyszer volt olyan mélységû feladat a szakirányú képzés alatt - elvben 3 félév alatt (!) - hogy kötelezõ jelleggel kellett gyak. egy majdnem TDK-t vagy TDK szintû dolgot csinálni. Ezek után nem meglepõ, hogy a diploma összerakása rutinfeladat volt...
Fizetés? Mondjuk rakjál oda egy 3-szoros szorzót, + bónuszt + egyéb jutattásokat. 😊
Igen, megérte tanulni.
lefogadom mondjuk, hogy vmi ratyi fõsulin végzett lámák ugatnak havi 100 bruttóval, hogy mekkora láma vagy, mert éppen õk tudják, hogy mi az a TDK és rögtön szakavatott szaktekintélynek érzik magukat
másik oldalról nem tudom mi a szart képzeltél, mások segítenek majd valamilyen munkádban, ingyen és bérmentve? MAGYARORSZÁGON? best be jokin nigger
2. Pont hogy nem a projektmunkámat kell összerakni, csak címszavakat. Én azokról már összeszednék minden lényeges dolgot.
3. Akkor úgy fogalmazok, hogy a wikit IS néztem már.
De amúgy nem tudom, ti mit tennétek az ügy érdekében. Jó, összegyûjtöttem én is már sok publikációt, amit mondtam is, de ezek mellé ti nem hoznátok létre topikot, h talán vki pár címszót írna neked? Ha már egy ember egy nyamvadt szót is ír a témával kapcsolatban, már az is több a semminél. És mint mondtam, én abból az egy szóból is regényt tudnék írni.
Talán vedd fel a kapcsolatot a 3D Brigade-del. De ha így állsz a dologhoz, nem hinném, hogy érdekled õket.
Véleményem szerint irtózatosan nagy gáz ami az országban folyik. A tanítás lassan tényleg ÁmerikÁJi színvonalú. És ez rohadtul nem pozitívum.
Olyan bugyuta bárgyú dolgok vannak témáknak, hogy az valami fájdalmas. Beleolvastam pár készülõ dolgozatba, és elszörnyedtem. Komolyan, nem akarok nagyzolni, de középiskolában ha egy olyan téma volt kiadva, ami engem érdekelt, én színvonalasabban oldottam meg a dolgot.
Vicc ami itt folyik. Vicc.
Eskü tudatosan megy a néphülyítés.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
wikipediaból nem írunk szakdolgozatot/tdk-t/diplomamunkát/disszertációt. pont.
www.eisz.hu az egyetemed belsõ hálózatából, talán ha már anyagot akarsz gyûjteni
REAL MADRID
jah, most volt novemberben az egyetemen a TDK, tetszett a bírálóknak így javasolták, hogy én is képviseljem a sulit az OTDK-n 😊
egyébként az elsõ három helyezés automatikus belépõ az OTDK-ra, csak be kell adni a jelentkezést
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
amúgy nagyon biztos vagy te magadban, hogy otdk-n leszel <#idiota>#idiota> netán már bejutottál rá? Gondolom azért mondod.
Minden esetre hajrá, aztán találkozzunk a 2011-es OTDK-n
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Jah Live!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elõször is nem egy teljes dolgozat kell, mielõtt valaki zárná a topikot.
Szóval Motion Capture-el kapcsolatos fogalmak kellenének, amelyek valamilyen szempontból érintik a témát. A Wikipédiát már olvastam, ha valaki onnan írna be fogalmakat.
A készítés jellegével kapcsolatos dolgok is jöhetnek, akármi. Kösz elõre is.