TDK dolgozat segítség

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nekem nagy a szám, te játszod a nagy öreget, beképzelt stílusban osztod az észt, mikor nyilvánvalóan nincs rálátásod annyira a dolgokra, mint amennyire állítod, különben nem jönne belõled ez a sületlenség. kicsit túl nagyra tartod a bme-t, mint nagyon sokan ott, persze értem én hogy valami elitizmus mindenkinek kell, sajnálatos hogy neked ez jutott, de mielõtt okoskodsz, egy ICIPICIT legalább nézz körbe. a bme már nem az ami volt. pont

Molnibalage
A külföldi alatt mit értesz? Mert a küldöldi listákra esélye nincs felkerülni. Ez egyrészt azért van, mert a listákbat szándékosan olyan kritériumok alapján rakják össze. Pl. hány Nobel díjas van az oktatói gárdában. Attól, hogy valaki Nobel díjas még lehet pocsék tanár / elõadó.
Asszem Oláh György egyik TV-s felvételén vagy beszélgetésén konkértan elaludtam.

Milyen egy jó elõadõ?
Pl. ilyen.

A többi videót képtelen voltam megnézni, mert elalszok az elõadók stílusán. A BME-n számtalan kiváló elõadóval hozott össze a sors. Persze igen tehetségtelenekkel is, de õk voltak kisebbségben.

Van egy olyan érzésem, hogy HH-nek személyes negatív tapasztalatai vannak és ezt extrapolálja...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi a BME saját ligája? Nem a külföldi egyetemek, de lángész...

Hány éves vagy? Kicsit nagy a szád...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ezt a felmérést meg örülnék ha megmutatnád, mert véletlenül pont tudom, hogy hol áll, tekintve hogy kezem közé keverednek ilyenek, mivel oda járok, és hát hogy nem elsõ az biztos

ne hozzunk már ilyen példákat fel, én gyorsabban futok mint egy mozgássérült dawn kóros, nyilván a bme is jobb mint a gdf, nem ugyanabban a ligában játszanak.

a bme a saját ligájában egy kupac szar, a tanárok szarnak a fejedre, az oktatás buta tömegképzés, semmilyen szinten nem rugalmasak, nem alkalmazkodnak a modern kor igényeihez, semmilyen szinten nem tudták adaptálni a bolognai rendszert, amit leadnak az köszönõviszonyban nincs a munkaerõ piac igényeivel, ahogy leadják az botrányos, amit a tanárok megengednek maguknak, az felháborító. felszereltségre sehol sincs egy külföldi egyetemhez képest, vagy belföldi más tudományágakat képviselõ egyetemhez képest.

egyetlen egy elõnye van, Magyarországon mérnök képzés 3 helyen folyik, bme, bmf és miskolc, ebben a mezõnyben nem nehéz nyerni, de ez sehol nem jelenti azt, hogy ez egy jó egyetem. külföldhöz képest meg sehol sincs, csak baszott nagy a neve, amit régen kiérdemelt, most meg élõsködik belõle.

talán úgy, hogy oda járok? és elég sok ismerõsöm is mindenféle szakon?

talán úgy MEREM, lol. na errõl beszélek

Büdös Bohóc
Nem tudom honnan veszed ezeket a hülyeségeket, BME még mindig az elsõ helyen van minden belföldi illetve külföldi felmérésen a siker szakjait nézve talán legalábbis.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Molnibalage
Aha. Mondjak egyet? Gábor Dénes? Egyébként te mit végeztél, hogy ennyire fikázod? Milyen alapon mered?

alapjában véve rosszul álltál a dologhoz. sztem. nem egy fórumon kell ilyenben segítséget kérni, hanem a konzulensedtõl és egy cégtõl aki ezzel foglalkozik. ha már fórum, akkor meg pláne nem az sg. én a szakdolgozatomnál a külsõ konzulensem egy gyárigazgató volt, érdemes megkeresni, lehet hogy szívesen segítenek/foglalkoznak veled.

és egyébként ne essünk azért át a ló túloldalára, hogy elvégeztük a bme-t, annál szarabb egy egyetemet azért nehéz találni, borzalmas ami ott folyik, csak a neve viszi el már nagyon régóta azt a kupac trágyadombot : \

Büdös Bohóc
fuck yeah

Molnibalage

Büdös Bohóc
Csatlakozok molnibalagehoz csak én meg osztatlan tanterves ("régi") progterv. mat. Mondjuk én se raktam össze TDK-t helyette a diplomamunkából lett egy rangos nemzetközi konferenciára cikk. De az azért nem egy fajsúly a TDKval...

Molnibalage
Ha már ennyire személyes hangvételûre veszed akkor megnyugtatásul közlöm, hogy a BME-n végeztem még az osztatlan képzésben, az egyik leghardcoreabb szakirányon. Láttem egy pár TDK bár én soha nem raktam össze egyet sem, de állandóan noszogattak. Én inkább nemet mondtam.

A tantervben négyszer volt olyan mélységû feladat a szakirányú képzés alatt - elvben 3 félév alatt (!) - hogy kötelezõ jelleggel kellett gyak. egy majdnem TDK-t vagy TDK szintû dolgot csinálni. Ezek után nem meglepõ, hogy a diploma összerakása rutinfeladat volt...

Fizetés? Mondjuk rakjál oda egy 3-szoros szorzót, + bónuszt + egyéb jutattásokat. 😊

Igen, megérte tanulni.

Molnibalage
Ha már egy szóból is regényt tudnál írni, akkor nem kellene a mi segítségünk...

tudhatnád, hogy itt mindenki nobel-díjas sztár már
lefogadom mondjuk, hogy vmi ratyi fõsulin végzett lámák ugatnak havi 100 bruttóval, hogy mekkora láma vagy, mert éppen õk tudják, hogy mi az a TDK és rögtön szakavatott szaktekintélynek érzik magukat
másik oldalról nem tudom mi a szart képzeltél, mások segítenek majd valamilyen munkádban, ingyen és bérmentve? MAGYARORSZÁGON? best be jokin nigger

Akik kötekedni akarnak, azok menjenek máshova, kössenek bele másba. De ha vkinek téli szünetében semmi dolga nincs, akkor Való világ nézés, meg ilyen hülyeségek mellett segíthetne is valakin. És nem mondhatjátok, h bazi sokat kértem.

1. Máshogy állnék a dologhoz, ha innentõl csak ezzel tudnék foglalkozni.
2. Pont hogy nem a projektmunkámat kell összerakni, csak címszavakat. Én azokról már összeszednék minden lényeges dolgot.
3. Akkor úgy fogalmazok, hogy a wikit IS néztem már.

De amúgy nem tudom, ti mit tennétek az ügy érdekében. Jó, összegyûjtöttem én is már sok publikációt, amit mondtam is, de ezek mellé ti nem hoznátok létre topikot, h talán vki pár címszót írna neked? Ha már egy ember egy nyamvadt szót is ír a témával kapcsolatban, már az is több a semminél. És mint mondtam, én abból az egy szóból is regényt tudnék írni.

Molnibalage
Az, hogy megemlíted, hogy a wikit már nézted nem utal túl nagy elmélyülésre...

Mégis mit vársz, hogy a fórumozók összerakják a projektmunkád?

Talán vedd fel a kapcsolatot a 3D Brigade-del. De ha így állsz a dologhoz, nem hinném, hogy érdekled õket.

pxxl
te is megvetted a TDK együttes új lemezét? tied üres volt? 😄

All hail the double x!

Kösz szépen, növeljétek még a lelkiismeretfurdalásomat, ha csak ez megy nektek....

Én komolyan veszem, csak nem biztos, h lesz nagyon keresgélni idõm. És persze lehet, h páran jobban ott vannak a témában, azok mondhatnának témaköröket a MoCap világából, amik mondjuk a folyamat közben szóba jöhetnek. Csak címszavak kellenének elsõsorban.

Nem tudom, mi a gond azzal, hogy pár fogalmat kértem volna a témában. Készül már egy ideje a dolgozatom, de eléggé elhúztam az idõt vele, így h haladni tudjak, kellenének plusz fogalmak. Van persze jó pár könyv és publikáció a tarsolyomban, ahonnan még tudok ötletet meríteni, de biztos ami biztos, kérdeztem itt is. De persze mindenki csak cikizni tud minden témanyitót.

bakkerman
nyomjad haver! :SDDD fail

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mousee
Egy kis protekciónak hála, van betekintésem a TDK-s szakdolgozatokba (nem mondanám meg melyik egyetemen, nem akarok bemártani senkit).

Véleményem szerint irtózatosan nagy gáz ami az országban folyik. A tanítás lassan tényleg ÁmerikÁJi színvonalú. És ez rohadtul nem pozitívum.

Olyan bugyuta bárgyú dolgok vannak témáknak, hogy az valami fájdalmas. Beleolvastam pár készülõ dolgozatba, és elszörnyedtem. Komolyan, nem akarok nagyzolni, de középiskolában ha egy olyan téma volt kiadva, ami engem érdekelt, én színvonalasabban oldottam meg a dolgot.

Vicc ami itt folyik. Vicc.

Eskü tudatosan megy a néphülyítés.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Molnibalage
Ez most komoly? Ez ma a TDK szint? Egy TDK estén, ha az elején azt sem tudod, hogy mit és merra, az már nagy gáz. Ennél gimis koromban egy 20 perces elõadásra jóval, jóval többet gyúrtam. Pedig akkor még net sem volt nagyon. Legalábbis nekem nem volt...

te most komolyan wikipediaval allsz neki a tdk-dnak? epic fail... (amennyiben a nyíregyi fõsulira/tf-re/társaira jársz elnézést, és ez esetben tudom ajánlani a nõk lapja horoszkóp rovatot, mint tudományos cikk)

wikipediaból nem írunk szakdolgozatot/tdk-t/diplomamunkát/disszertációt. pont.

www.eisz.hu az egyetemed belsõ hálózatából, talán ha már anyagot akarsz gyûjteni

Felkészítõ tanár nincs?

REAL MADRID

morleone
országos Tudományos Diákköri Konferencia

Dynamic
bigapó
mi a faszom az a TDK? ennyire öreg nem lehetek...

The Matrix has you...

Armagedown

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

passatgt

remélem segítettem

CaviaR
hehe 😄
jah, most volt novemberben az egyetemen a TDK, tetszett a bírálóknak így javasolták, hogy én is képviseljem a sulit az OTDK-n 😊
egyébként az elsõ három helyezés automatikus belépõ az OTDK-ra, csak be kell adni a jelentkezést

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Büdös Bohóc
így igaz

amúgy nagyon biztos vagy te magadban, hogy otdk-n leszel <#idiota> netán már bejutottál rá? Gondolom azért mondod.

CaviaR
Azé' illene ennél komolyabban venni a TDK-t.. Ez nem a "jaj tanárnõ, megette a kutyám a házimat" tanulóknak van.
Minden esetre hajrá, aztán találkozzunk a 2011-es OTDK-n

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

<#eljen>

Jah Live!

PrasCo
Ez ütni fog. OTDK-szagot érzek.
Fresh Duke
<#taps>

A heavy cost. I pay it gladly.

Lacee86
Még mindig meghökkenek az ilyen topikokon, pedig már láttam párat... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Boconadi
😄
Sadist
Milyen fogalmak kellenének? Mind le van írva nagy vonalakban a wikin, ha annál részletesebbet akarsz, az már egy teljes dolgozat lenne...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Büdös Bohóc
<#eljen>

Büdös Bohóc
Elég király vagy, ha TDK dolgozatot írsz és ilyen szintû segítséget kérsz...

bakkerman
zárható

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Üdv mindenki!
Elõször is nem egy teljes dolgozat kell, mielõtt valaki zárná a topikot.
Szóval Motion Capture-el kapcsolatos fogalmak kellenének, amelyek valamilyen szempontból érintik a témát. A Wikipédiát már olvastam, ha valaki onnan írna be fogalmakat.
A készítés jellegével kapcsolatos dolgok is jöhetnek, akármi. Kösz elõre is.

← ElőzőOldal 2 / 2