6 év börtönt kapott és 20 évig nem forgathat a neves filmrendezõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Egyben biztos vagyok: Nem ugy tortent a dolog, ahogy a nyugati lapok irjak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A politika ilyen: tele va Sz.rházyval monden oldal. Leginkább azok, akiket politikusoknak hívnak, mert ugye a politikus az a miniszter, aki a minisztériumban pont nem ért ahhoz, aminek a minisztere... Robertone én még a 2/3-ot is betiltanám.. az a biztos, hogy esélye se legyen egyik majomnak se saját képére formálni bármit. Ja és én nem diktatúrát írtam, hanem viktatúrát, tudod az olyan, mint a demokratúra... szójáték, de ha élnek a lehetõségekkel, akkor nem lesz mindenkinek vicces... mindenki azt gondolja, hogy nem lesz itt olyan sz.r, mint az iráni mókusoknak a cikkben, de mit lehet tudni...
Kit érdekel hogy külföldiek=idegenek mit gondolnak az új szabályozásról elõször nézzenek szét a saját szemét dombjukon mi elõtt másokba kötnek bele.
Mibõl gondolod, hogy agresszív, hatalommegõrzõ döntéseket hoznak? Olvastad a törvénytervezetet? Tényleg?
És Angela Merkel vagy a Luxemburgi külügyminiszter szerinted olvasta?

Szerintem véleményeket olvastak róla és ez alapján beszélnek nem a tények alapján. Ezeket a véleményeket pedig kik is hangoztatják?

Ja igen, azok akik tényszerûen is elkövettek dolgokat, de ez téged persze nem érdekel, hiszen semleges állampolgárként a tények nem olyan fontosak számodra mint az egyik politikai oldal hisztériakeltése arról, hogy szerintük mi fog történni.

Még tiszta szerencse, hogy te nem vagy szûklátókörû.

Ne írj ilyeneket mert a végén még megszüntetik az SG.hu-t!
csuszi
mint ahogy az a vélemény is nevetséges amikor minden jelenkori bûnt a múlt bûneivel állítanak párhuzamba és azzal mentegetik.
már megbocsáss de én mint semleges átlag polgár jobban szeretném ha nem hozna a jobboldal JELENLEG olyan agresszív hatalommegörzõ döntéseket, amelyekkel az egész országot minõsítik külföldön, és a szimpatizánsok annyira szûk látókörûek hogy annyira telik náluk de hát a gyurcsány is. már megbocsáss, ki a faszomat érdekel?
ami pedig a felemlített törvényt illeti (de lehetne itt pszáf-et, ab-ét, kt-ét és másik száz független szervezetet említeni):
"Az EBESZ vizsgálja a médiatörvényt"
"Vizsgálja az EU a magyar médiatörvényt"
"Merkel a jogállamiság elveire figyelmezteti Magyarországot"
"Führerstaat lett Magyarország a német lapok szerint"
"Diktátornak nevezte Orbánt a luxemburgi külügyminiszter"
"Már a Magyar Hírlapnak sem tetszik az új médiatörvény"
"Az Európai Újságírók Szövetsége is aggódik"
"Nemzetközi megfigyelõk érkeznek a médiatörvény miatt"

büdös komcsik mi?
hej de szép az élet európa szívében.

MJ rulz Pink Team The Only One

Javaslom, hogy ha valakitõl ilyen szövegeket hallasz, jól nézd meg mit csinált az elmúlt években, mindjárt tisztábban fogsz látni.

Csak szólok, hogy a nagy demokráciaféltõk 2002-ben egy teljes körû tisztogatást vittek végig a közmédiában, indoklás nélkül tettek utcára egy csomó jó szakembert és tapasztalatból mondhatom neked, hogy az elmúlt években ellenzéki véleményt akár csak szûk körben is hangoztatni nem volt jó szakmai befektetés a média vagy a mûvészetek környékén.

Mindezek után viktatúrát emlegetni, mert hoznak egy olyan szabályozást amivel remélhetõleg végre be lehet tartatni a törvényeket a valljuk be igen csak elkanászodott médiumokkal már megbocsáss, de milyen pocsék duma már...

Egyébként ha kilövetnék az elvtársaik szemét, akkor is csak arról kezdhetnének el beszélni, hogy 1-1, addig a diktatúra szót lehetõleg mindenki pont annyiszor vegye a szájára, ahányszor az elmúlt években is megtette, különben elég nevetséges lesz a véleményével együtt.

Nyugi! Alakul ez nálunk is. :( Majd az új médiatörvény megmutatja milyen az igazi Viktatúra... XD (azért remélem nem így lesz...)
Hogy sejtettem, hogy nem Polanski lesz a hírben...

WiiHun administrator

Nálunk is van egy-kettõ akit eltiltanék a filmrendezéstõl. Hát ottan így mûködik a demokrácia.De legalább hallunk róla,és nem csak simán eltûntek valahol.
Nagyon jó filmek, borzalmas hírek ezek...