Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A PC-s verzió valószínûleg idén már nem fog megjelenni, ..."
hát szánalmas a gameszar megint....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
<#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc><#taps>#taps>
Én kérek elnézést, a jövõben elkerülöm azt a hibát, hogy bármilyen témát is felhozzak. Úgy látszik képtelenség veletek normális hangnemben társalogni.
Nem számoltam ezzel, az én hibám.
[merlinw.org]
Egyrészt multkor az E3on jelentettek be egy Halo 4et Xbox 360-ra ami 2012 végén jön, tehát ez már üti azt hogy jönne új gép.
2012es E3on megtudhatjuk a gép specifikációit, talán látunk valami kezdetleges techdemókat is majd talán 2013 végén megjelenik az új gép vagy 2014, de elõbb kizárt, hiszen rengeteg játék jön idén és sok játék már most mátcsúszött jövõre, így semmi értelme kihozni új gépet, fõleg hogy eladásokat nézve az Xbox sikere töretlen.
Az teljesen kizárt hogy 2012es E3on bemutatják a gépet és pár hónapra rá már kint is lenne... minimum 1 évre rá, vagyis következõ év õsszel.
Pár link, mert tegnap este fáradt voltam már:
Techradar - Microsoft hints at Windows 8 release date
Exploredia - XBox 720 Release Date And Features (2011)
ÜberGizmo - Xbox 360 references spotted in Windows 8 kernel
Gamespot - Windows 8 to play Xbox 360 games?
CNet - Rumor: Windows 8 will play Xbox 360 games
CNet - Windows 8 to integrate Xbox Live, handling gaming on PCs and tablets
Business Insider - Windows 8 Rumor: Soon You'll Be Playing Xbox Games On Your PC
[merlinw.org]
Új gépek 2013-ben vagy max 14ben jönnek. Jövõre E3on bemutatják õket, minden jel szerint.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd kiderül, de nekem még 2 évre elõre lesz elég gém, egy évre elég 4-5 nagy cím többel úgyse játszok manapság max 1-2-be belenézek, régebben több játékkal játszottam manapság már nem.
Nekem még nem hiányzik.
Geow3, Forza 4. meg lehet nézni. PL amiket én beszerzek boxra.
A kinectet meg a move-t azért találták ki, hogy meghosszabbítsák az élettartalmukat. És ezek még gyakorlatilag gyerekcipõben járnak még, majd ehhez is eladják a +plus kieget, hogy pontosabb legyen azt szvsz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
Kizárt, hogy a következõ 2-3 éven belül új box jön... nem feltétlenül erõltetik a kinectes baromságukat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem mellesleg tömör warezba csapna az egész mivel a only xboxos gameket a pc-s warezosok szereznék be.
Én ebben semmi bizniszt nem látok.
És igen felesleges vitatkozni, amíg ki nem derül.De már most fogadok bármibe hogy ilyen nem lesz soha!!!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
ps3 pc x360 meg marokkonzolok is, mert megtehetik, sõtt magyar emberek nagy része is.
a 3 gép 250-300-bõl megvan.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gondolom megírták azt is hogy a Sony és az MS együtt ad ki konzolt, amikor csak arról van szó hogy a Sony laptop családja lesz a Win 8 fõ "reklám" platformja majd...
Bullshit. Ne európában gondolkodj.
A többirõl pedig, mint írtam felesleges vitatkozni, amíg ki nem derül. Én is csak annyit tudok, amit írt a média. Meglátjuk. Off topik, téma lezárva.
[merlinw.org]
Amúgy az MS OS-t mindenki megveszi akár játékos akár nem, és minden konzollal rendelkezõnek van pécéje is... most hogy Pistike ráizgult az RDR-re és nem hajlandó venni 40ért egy konzolt, inkább vesz 70ért VGA-t és várja a csodát, az MS nem azon fog meggazdagodni, akkor sem ha az RDR xboxos verziója futtatható lenne a gépén. Váltás mindenkép megtörténik, mert egy tollvonással megszüntetni az elõzõ támogatását... ehhez nem kell játék......
Az MS-nek viszont nem igen okozna ez gondot, lévén az X sokkal közelebb áll a PC-hez, mint a PS. Példának okáért ugyanaz a kernel van mindkettõben. A hardvert tekintve pedig, 2013-ban már a 22nm-es 8 magos Haswell Intel processzorok jönnek - nem mintha a Sandy Bridge osztály nem lenne alkalmas a dologra.
De mint írtam felesleges ezen vitatkozni, meglátjuk mi lesz. Az hogy én nem látom semmi akadályát az egy szubjektív dolog.
[merlinw.org]
Logika.
Konzolos játékokhoz ha nem csinálnak a kódokból egy portot a pc nyelvére akkor egy másik program kell ami lefordítja, ezt hívják emulátornak.
Vagyis ez a hír egy emulátort jelentene, ha nem tudnánk azt hogy a ps2-es játékoknak/emulátornak is alig ali tudnak megfelelni a mai gépek.
ami a games for windows átnevezve
csak a retard újságírók szajkózzák a hülyeséget.
nem fog futni semmilyen xboxos játék. hogy is futna..
Arab money
Persze majd meglátjuk egy év múlva.
[merlinw.org]
Igaz, még csak pletyka, de hetek óta ettõl hangos az internet, tehát lehet valóságalapja.
[merlinw.org]
Budaörs/Budapest XI vagy V ker fele van vki, aki bemutatná nekem a játékot?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Egy másik hasonló eset a konvertálással
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A másik eshetõség pedig az, hogy összekeverte és az LA Noire-t látta helyette, mivel most már az LA Noire jön tutira PC re így legjobb esetben is csak az LA Noire megjelenése után várható RDR, de a valószínûbb eshetõség hogy soha.
A látszat csal. 😊