Miért fizettél már a neten ?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyógyszerekért

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Én elégé pórul jártam a NETes fizetésekkel, mert sok olyan erotikus weboldalt látogattam meg, amirol nem is tudtam hogy fizetos. Amikor meg a vírus bántalmak miat újra kellett formatálni a merevlemezemet, akkor meg minden fajlom, koztuk azok a drága erotikus oldalak is elvesztek nekem. Akkor nagyon gyuloltem miatta a nem tudásomat és a tobbit.
Havainas papucsot minden színben, minden alaklomra 😊
Nekem inkább a Teva vált be,de a Merrell cipõk-bakancsok is jó minõségûek.
abszolút egyetértek az elõttem szólóval,egy Merrell bakancs mindent megér 😄
egyetértek,ha az ember normális helyrõl rendel akkor nem lehet probléma,én mondjuk leginkább kirándulós cuccokat szoktam rendelni,most kaptam kézhez nemrég a Merrell bakancsom,amit akármennyire is szerettem volna már régóta megvenni,esélytelen hogy lett volna rá idõm...na ilyenkor érdemes inkább rendelni.
szigetlakó
Web szolgáltatás

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

ezzel a netrõl-rendelõs dologgal kapcsolatban kicsit én is szkeptikus vagyok,hallottam már olyat,hogy nem sikerült kézhez kapni az árut nem is egyszer...viszont múltkor rendeltem egy teva szandit és azzal nem volt gáz.nyilván a szerencsén is múlik,meg nagyon utána kell járni a dolgoknak
NeverwinterKING
anyádért

\"You are fucking crazy people!\"

Encore
Épp a topikhoz kapcsolódik a kérdésem. Rendeltem már sok mindent, külföldrõl, itthonról, de ezek súlyban könnyû termékek voltak pl.: ruhák, dvdk, ilyesmik.
De mi van ha mondjuk kamerát vennék külföldrõl? Kell vámot fizetnem rá, ha mondjuk EU-n kívüli országból rendelem? És ha EU-s tagállamból, mondjuk Angliából rendelném? Mivel átszámolva onnan kb. féláron megkapnám, vagy rá kell itthon fizetnem még Áfát...

Rendelt már valaki ilyesmi elektronikai eszközt angliából, mi a tapasztalat?
tutituti
steam,vatera,teszvesz,hardverapro,sg vip,trrntoldal sms támogatás régen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

morleone
MÁV jegyet vettem eddig még csak! 😄

Tarajos Sül
Csak az elsõ kettõért fizettem neten keresztül, a másik hármat mind megrendeltem, és személyesen fizettem értük, azt sokkal biztonságosabb módszernek tartom, és néha az utazás(nekem legalábbis) sokkal olcsóbban jön ki, mint a postaköltég.
Tarajos Sül
<#vigyor><#vigyor>

Amugy régen sg vip, telofeltöltés, elektronikai alkatrészek, telo hangszoró, jah mag most egy 34x45cm poszter.
Stb.Stb.
szõke, kékszemû néger qrvákért 😊)

Amúgy steamen játékért, meg vettem joystickot pixmánián 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

TaRka0107
Én eddig csak rendeltem neten és úgy fizettem ki a futárnak!(pl. hardware, bicycle kártya, 2.1)😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Terensz
"Miért fizettem", vagy "Mit rendeltem" ?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

columbiancocaineonline, meth.essentials, mdma-regroup.org, lsdeasy.com, tripdoctor.org, legalchemdistributors.net, sg.hu <#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

clio1616v
azért fizettem mert ott vásároltam -.-

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

hogy miért fizettem? <#fejvakaras>
mert ha nem fizettem volna az lopás lenne

zaki
vatera
ja és múlt héten elõször rendeltem külföldrõl játéko(ka)t

Pretorian
Kaja, szoftver, hardver, repülõjegy, ribancok. lol.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

NessieGraf
Google, GoDaddy: domainek. CD, DVD: több helyrõl. Számlabefizetések.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

UV-kért rendszeresen <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

N o N a m e
Szekszuális szolgáltatásokért, támogatásért és természetesen SG vipért 😊

persze kaját is neten rendelek, de a futárnak fizetek
Falkon
Edigital, vatera, sg vip.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

tommygear
ja meg sg vip <#idiota><#idiota>
DJ RX7
sok vatera, sg, cipõk, bringához cuccok, számítógép

:3

tommygear
edigital, cd galaxis
Brolly
Végülis, nem lehet azt mondani, hogy hülye kérdés 😄 de nem, nem vagyok buzi 😄 nem olyan okból rendeltem rusht.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

lpmaskmancick
Vaterás dolgok fõleg, de emellett internetes áruházakból rendelt dolgokért mint hangrögzítõ, médialejátszó, kameratartozék, stb.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Vadnokedli
meleg vagy? rush?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Steam(Játék); Ruha

2 év SG VIP 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SL
Steamen 7000-et biztos elköltöttem azon kívûl vatera, paypal meg volt egy oldal ahol új Dreambox HD-s beltérit vettem 90.000Ftért bankkártyával, de lejött Mo.-ra :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Elnézted az userszámot. <#ejnye1>

kemszi2
detto
Brolly
könyvek, mûszaki cikkek, táplálékkiegészítõk, rush.. 😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nearo
+1 😄D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Loál János
iPON, Edigital, FotoMarket, Digifenykep, Vatera, Heavytools, Playersroom, Mountex, Poloexpress, stb.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
FÚ, CSOMÓ MINDEN.

Mindenféle ruha (cipõ, pulcsi, póló, zokni, alsógatya) és kiegészítõk (napszemüveg, táska, kesztyû, törölközõ), sok mûszaki cucc (komplett gép mindenestül, alkatrészek, fényképezõgép, objektív, tölthetõ aksi, digit képkeret), könyv, DVD.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

bakkerman
nem írnám le a dílerem elérhetõségét,köszipuszi <#banplz><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

azért én is XDDDDD

jhetedikj
livejazmin

anno 1987

milk4
Egyszer vettem egy nagy
SHUT THE FUCK UP
-ot

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

passatgt
dealextreme.com

smith09
focimezért, nadrágért, telefonért, tornazsákért, cipõért, firewire usb átalakítóért, újságért, könyvért, pulóverért, kabátért, nyakláncért, koncertjegyért napszemüveg, stb....

Ebay fõleg de vatera is elõnyben !
bertino
ebay.co.uk
amazon.co.uk
game.co.uk
zavvi.com
play.com

http://uk.sonispherefestivals.com/buy-tickets/
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Montanosz
argep.hu
arukereso.hu

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bardocz
Aha, szóval neten fizeted be a wowot?
Dati ért. xd

Oldal 1 / 2Következő →