Playstation Vita (PSP2)

Oldal 1 / 42Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Közben kiderült hogy mégse zár be a PS vita és PS3 store Jim Ryan meggondolta magát:
https://www.playdome.hu/hirek/55879/megmaradnak-a-playstation-3-es-ps-vita-jatekok-a-ps-store-ban

Mondjuk érdekes is volt indie studiók még készítenek játékokat (japánban visual noveleket is) dolgoznak vele aztán kihúzzák a dugót...
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2021.04.20. 08:11:44

A

zola2000
Úgy látszik vettek még annyian indie játékokat vitára, hogy megérte (volna) fejleszteni dolgozni vele, mondjuk maga a gép arra tökéletes, a fejlesztők fel vannak háborodva

https://youtu.be/uapYUZISqq4

A

shaddam
Nyáron lelövik a store-t. Amit megvettél előtte azt továbbra is letöltheted

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zola2000
"Megjelent" a GTA San Andreas vitára

https://youtu.be/jYpxxi-RaoQ

A

zola2000
(az animecicikre a ps4 egyre kevésbé jó választás, szinte minden anime játék cenzúrázottabb mint switchen manapság, emiatt pl az omega labirinth life switch exklúzív lesz, a Mary Skelter 2 is switchre jön nyugatra stb ... pcn a steam nem tudja eldönteni hogy mit engedjen vagy ne engedjen, de pcn ott van a dlsite.com/ecchi-eng )

A

shaddam
Elég jó kis leárazások vannak. Bővítettem is az animu meg indie kollekcióm
Gal*Gun: Double Peace
AKIBA'S TRIP: Undead & Undressed
Jack N’ Jill
Midnight Deluxe
Access Denied
Danganronpa V3: Killing Harmony
VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI-
+PS4-re ez meg az

Platináztam az unchartedet, kb évekig 99%-on volt, zavart hogy nem teljes<#crazya> A killzone-t meg a resistance-t szeretném következőnek(már ha az animeciciktől hozzá jutok). Utóbbi nagyon egyszerű
Aki nem ismerné

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber

zola2000
Ja és most jön március 19.én azaz holnapután a fate/extella link, meg idén még a house of fata morgana tűnik érdekesnek vitára.

Szerintem ezek már nagyon az utolsó játékok, mivel március 1től Japánban is megszűnt a vita árusítása.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2019.03.17. 21:56:45

A

zola2000
https://nisamerica.com/games/utawarerumono-prelude-to-the-fallen/

Azért nem semmi, a Sony 2015 óta nem adott ki játékot vitára, de az új utawaterumono jön 2020ban.

A

zorrobomber
//www.youtube.com/embed/ctijWWXznFg

zorrobomber
The Messenger lenne még állat...

Csibe001
Hm, erről még nem hallottam, majd utánanézek. Elég szomorú lenne, mert rengeteg indie cím érkezik a mai napig store-ba.
Amúgy pont ez a 2 cím érdekelt vitára még így a végén. :(
S Bloodstained az pont castlevania érzés sőt...de így valószínűleg sose fogom játszani, ezek kézikonzolra valók nem nagygépre.

zola2000
Igen, mert jövőre csúszott a játék, akkor már a Sony leállítja a kazetták szállítását nyugatra, de valami PS Store támogatás megszűnéséről is beszélt a fejlesztő (tehát a Storeba sem érkezhet már új cím? )

Ha ez igaz, akkor a Catherine full body angol változatnak is lőttek vitán.

(igaz 3DSen sem jobb a helyzet, lásd a monster hunter XX és a dragon quest 11 3DS változatának a sorsát, azt a gépet viszont a Nintendo támogatja, a vitát meg mintha maga a Sony lőné le)

A

Csibe001
Szia Sheltem, ezer éve. :)
Csak annyi hogy Bloodstained el lett kaszálva PS Vitára sajnos.

Sheltem
Megjelent a Chasm. Kihagyhatatlan.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Istenkirály rajta a Stardew Valley. Asszonnyal meg is volt az első összeveszésem. Most a Chasm -t (4 nap múlva jelenik meg) illetve a Bloodstained -t várom az még idén jön, és akkor kb minden meglesz rá a többi játék mellett ami kell.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Megy minden offline.
Sheltem
Kicsit elhúzódott a dolog, most fogom megvenni.
1 buta kérdés: Offline tudom játszani a stardewt ? Tehát amikor nem vagyok wifiközelben? Menteni stb ?

zorrobomber
Bocsi csak most vettem észre a kommented. Gondolom PCn tolod a játékot, szóval arról nem kell írni, és a különbségek érdekelnek. Elöljáróban annyit hogy teljesen jó a port, kényelmesen kezelhető minden. Néha, pl. esőben picit gyengébb a frame de bőven a tűrhető határon belül van. Csak ezt tolom Vita-n (plusz Spelunky).

zola2000
Nekem oledes van, hátránya hogy nagyon régi (ha olyant látsz használtan minimum 5 éves) de az enyémnek semmi baja strapabíró kis gép.

Minden vita játék fut minden vitán, a hardver ugyanaz (ez a konzol lényege)

A

Sheltem
1-2 hülye kérdés, van az OLED -es vitának bármi hátránya? Pl teljesítményben az még lassabb ? Elmennek azon is az új játékok (pl stardew valley) ?

Sheltem
Nos? :) Ha eladnád a PS Vitádat szólj ;)

Megvettem, de még nem töltöttem le. Jövő héten sor kerül rá, ha nem sürgős, akkor tudok majd írni róla pár sort.
Sheltem
Valaki aki játszik vele mondana véleményt róla? Emiatt az 1 játék miatt tervezek PS vitát venni. Köszi szépen

zorrobomber
Megjelent a Stardew Valley!

zola2000
Érthető okból? Maga a Sony nem szállít akkor sem ha a bolt kérné, ha az ebayt beállítom hogy "PS vita új, EU szállítási cím" van de a részletekböl kiderül hogy japán vagy singapore importot csinált a bolt.

Azaz a sonynak nem éri meg EUt ellátni magánkereskedöknek megéri. A legdurvább a Sony marketingje, a ps4-vita multiplatform játékoknál a kiadónak megérte kiadni vitára a sonynak nem érte meg említeni hogy nem csak ps4re lesz például:
https://youtu.be/p02br_DvYb0

Vagy csak az "apróbetűs részben például:
https://youtu.be/iNkSclzh-bM

A

Nézd meg itt.
Kongy
tudjátok, hogy hol lehetne venni jó áron? A legtöbb boltban már - érthető módon - nem árulják újonnan sajnos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zola2000
Mivel nem szeretek magamban beszélni, ezért itt egy link hogy hol követem a híreket:

http://www.siliconera.com/tag/playstation-vita/

európába a japán címek kb fele jelenik meg, csak ne romoljon az arány.

A

zola2000
Kinnt van a toukiden 2 demoja, ha valakinek ez nem elég AAA akkor semmi:

//www.youtube.com/embed/a2oQoihZNH4?t=11m54s

A

zola2000
A helyzet változott,

http://animeaddicts.hu/forum.php?viewtopic.40.132481.1

Most volt a NISA rendezvénye.

A

zola2000
Aztán rengeteg olyan címet látok a listán, ami nem lesz angolul vitára (pl dragon quest heroes 2) pl a super robot taisen V lesz angolul, de csak ázsiában (ezért kell több memóriakártyát tartani, több accountal)

De akkor is szép lista, nekem az idei címek közül a summon night 6, danganronpa 3, toukiden 2, caligula tuti vétel amik tényleg jönnek európába is angolul.

A

zorrobomber
Úgy látom NeoGaf-on még mindig van lista az érkező címekről:
Upcoming Vita Games (~200+ Upcoming games in ENGLISH) || 2017 Edition ||

zorrobomber
Nem, valamiért az akkor használt public wifi hálózattal volt a baja. Jó halott a topik :)

shaddam
Nem lehet gányolt volt a vita?

zorrobomber
Sziasztok,

Teljes hibakód lista van valahol?

Ezt keresem:
C0-14350-3

Használt kütyünél látok egy bejelentkezetlen usert, bejelentkezési próbálkozásnál, és ha restore-olni akarom az eszközt, akkor dobja ki a kódot.

zola2000
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1924&article

Itt egy vélemény. (egyébként van demója csak rá kell keresni a storeon, az alapján király, ha lett volna előrendelési akció, már tolnám is)

A

Sheltem
Valaki megveszi ezt a Dragon Quest Builders-t ? Ha igen várnék majd véleményt róla <#worship>

Kétlem de úgy alapjában véve a fórumozás minden téren vissza esett.
zola2000
Van még magyar nyelven akármilyen kézikonzolos (ps vita vagy 3ds) topic ami nincs kihalva?

A

zola2000
Ha a googlebe beírod hogy "ps vita ár" sok helyen lehet kapni, meg nemrég voltam a mediamarktban Zalaegerszegen ott is volt.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.09.29. 21:16:30

A

halott a topik de lehet még egyáltalán vhol vitát kapni?:D
zola2000
Én nem vettem észre pedig elég sok játékom van a ps storeos akciók miatt ... elvileg az assassins creed és a borderlands 2 akadozott nagyon, borderlands2n patchel javítottak (nincsenek meg csak olvastam másik oldalon) ... a youtubeon nézhetsz gameplay videókat bármelyik játékról hogy fut ha ettől félsz.

(persze lehet az is a különbség hogy nyugati fejlesztők csak gyatrán portoltak vitára, ma már az sincs, míg japán fejlesztőknek ... még ma is kb ugyanúgy fogy japánban egy multiplatform játék ps vita verziója mint a ps4 verziója, manapság japánban is csak most kezd visszaszorulni a ps3, és ezért nekik fontos hogy a vita verzió is jól fusson)

A

Sheltem
Egyébként sok játék akadozik Vitán? Én az FFX HD -t nézegettem amiatt gondolkoztam egy ilyen kütyün, de érdekelne mennyire "akadozósak" a cumók.

zola2000
//www.youtube.com/embed/qPU011aUyIQ

Nem semmi mit hoztak ki a kis gépböl manapság, nagy terület, sok ellenfél, az egész teljesen részletes, és nem is akadozik nagyon.

Hogy nyugatra mikor jön? A dragon quest builderst idén októberre ígérik hogy jön európába ps vitára is, remélem ez se késik sokat.

(június végén jön a zero escape 3, ősszel a danganronpa 3, YS8, még idén a summon night 6, az atelier sophie, a hatsune miku project diva x, nyáron a god eater 2 ősszel a god eater resurrection, szintén idén jön az open worldbe áthangolt toukiden 2 vitára nyugatra is, asszem egy ideig még elleszek vitával)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.06.07. 10:54:48

A

zola2000
Azaz magyar accounttal kevés, külföldi accountal sokkal több.

Ázsiai R3 régiós account a legjobb (Hongkong, Szingapur, Philippinó szigetek azaz olyan "kínai országok" ahol sokan annyira tudnak kínaiul, mint az írek írül, tehát sehogy inkább angol van) angolul van a psn, és az összes játék angol, japán és kínai verzója is fennt van, sok olyan játéké is ami nincs is kiadva nyugaton, illetve több is van ami nem is lesz, illetve a ps plus is jobb.
http://thevitalounge.net/forum/threads/english-asian-physical-releases.2198/
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.10.14. 15:40:23

A

shaddam
Minden psp játék megy vitán. Már ami psn-ről elérhető

Halo . Gondolkozom egy vita vásárlásán de lehet kezdésképpen egy psp kellene(arra nagyobb a választék) Az a forum nagyon kihalt remélem itt is választ kapok rá. Szóval a psp böl Csak 1004 -est láttam akkor itt Csak azt forgalmazzák? Milyet érdemes venni? Én a konzolvilágon nézegettem.
zola2000
Még mindig nem sok értelmét látom a persona 4 ritmusjátéknak, de az openinje megfogott: https://youtu.be/p3jw89oIjmQ ... meg itt legalább érthető az engrish :) , a sima persona4 betétdalai is elvileg angolul voltak, gyakorlatilag felirat nélkül nem értette senki.

A

Oldal 1 / 42Következő →