Fight Night Champion

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Update & DLC is on the way :)

http://www.ea.com/fight-night/blog/dlc

3-4-5 menet alatt beviszed a 75 ütést nem nehéz csak gyorsnak kell lenni utána 2 meneten keresztül vigyázol a szemedre és aztán agyonvered és te vagy a bajnok.

Na végre sikerült legyõznöm Frostot! Köszi mindenkinek a segítséget!

Pár gyors testütés és tipli a ring közepére, vagy legalábbis próbálj meg eltávolodni tõle a lehetõ legmesszebb. Ezt ismételgesd egy párszor. Ha jól emlékszem 3 menet alatt kell összehozni a 75 bodypunchot, ha elég gyors vagy, meglesz 2-bõl és egy kis szerencsével max csak 1x fog leütni... <#alien>

Törölt felhasználó
Én sokat táncoltam körülötte
Frost ellen tud valaki valamilyen jó tippet hogy tudom minél gyorsabban bevinni a 75 testütést? Mindig kiüt az a g*ci!

DeerHunter01
LT + RS-el hajolgatsz összevissza, aztán mikor az ellenfél melléüt, akkor jelzi a játék egy kis belassulással aztán megütöd

\"Errõl van szó!\"

upsz ezt hogy érted? "alkalmazni hogy kihajolok, belassul a játék "
én ilyet máég soha nem csináltam hogy kell melyik gombal?
DeerHunter01
ahhoz hogy egy ütéses KO-kat véghez vigyél, akkor a left/right hookra kell fejlesztened és az utolsó fejlesztésnél jelzi is hogy KO, tehát megnõ rá az esélyed sokkal. amit úgy szoktam alkalmazni hogy kihajolok, belassul a játék ugye, aztán jobbal megküldöm és fekszik is általában :D
1. menetes kiütések megszoktak lenni pro módon ezzel.

a másik dolog meg hogy a skill traininget legalább 1-et csinálj meg a meccsek elõtt és szedj belõle sok pontot össze hogy legyen elég pontod fejleszteni és ez általában mindegyik dologra ad egy kis pluszt.
az hogy visszaáll az természetes, hisz formába kell lendülni a meccsek elõtt, valóságba se 1x gyúrnak a boxolók aztán abból élnek :D

\"Errõl van szó!\"

halki!
Köszönöm a gyors válaszod arra az ütés tipusra lennék kiváncsi amivel eggy ütésbõl kitudom ütni vagy legalább úgy megrendíteni hogy lemenjen neki pirosba a szintje.
Igen arra lennék kiváncsi hogy fejlesztem természetesen a manuszomat minden meccs elött de eddig csak atletik edzést nyomattam neki ami valamelyik képességét feljavította a meccsre, de én azt nem értem hogy következõ meccsre megint visszaállt az alapra 75-re.Míg az ellenfélé megmarad a magassabb pontértékba.Remélem értelmesen írtam le.
DeerHunter01
hogy lehet am a LEGACY módos karakteremet átrakni a rendes boxolók közé ?
mert csak egy régi 71-es szintû van ott nekem, és már én a heavyweightbe léptem fel és 90-es vagyok átlagba

\"Errõl van szó!\"

DeerHunter01
ha az erõs ütésre gondolsz akkor azt az RB gomb folyamatos nyomva tartásával tudsz alkalmazni.
karrier módba meg a skils trainingeken tudsz pontokat szerezni az elér pontoktól függõen és ez is segíti az erõnlétet,gyorsaságot,stb.
az athletic trainingnél pedig egy bizonyos dologra (erõ, sebesség, kondi, reflex,stb.) tudsz gyúrni.

\"Errõl van szó!\"

Hali!
Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal naon tetszik de egyszerûen nem tok nagyot ütni (punch) remélem jól írtam,hogy kell alkamazni ezt az ütésfajtát? Szarrá verem az ellenfeleimet általában azt bekapok egy ilyen ütést és már le is pontoztak.
Másik kérdésem az lenne hogy legacy modban mit a legjobb fejleszteni mert nekem az értékeim mindig visszaállnak 75 pontra, mig az ellenfeleim pontértéke egyre jobban nõl mikor összehasonlitom az értékeinket.Pedig már 5 meccsett játszottam és mind az ötöt ko-al nyertem. Lehet hogy béna vok de vki segítsen légyszi egy kissebb leírással ha van rá ideje.
Elõre is köszönöm.
DeerHunter01
am rohadt nehéz ez a legacy mód, egyszerûen alig kapsz xp-t fejleszteni és pro módon olyanokat kapok testre hogy egybõl megszédülök aztán ki is ütnek pár menet alatt, amatõrön nyomom inkább azon meg mindenkit leverek pár menet alatt :DD
általában 1-2 menetig húzzák ellenem

\"Errõl van szó!\"

a jobb kezed megsérült az elsõ mentben és csak a bal kézzel üthetsz h ne padlózzál!!!! én is szívtam vele sokat :D aztán agyonvertem a feketét <#boxer>

már meg van végig is toltam :D
10/10 a sztori <#worship>
filmet is csinálhatnának belõle!<#smile>

remélem dlc lesz majd hozzá és valami újdonságot tesznek még bele :D

Nem lettem okosabb :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én bírtam ellene 4 menetet is, de az egyszer se sikerült, hogy ne padlózzak már az elsõ menetben...
Na majd most, hogy megnézem a videót :)

a zöld kesztyûs néger állatot, hogyan lehet kiütni a champions módban?
3-4 üt és fekszem is:S

inkább szimulátor jellegû, szóval nem az az arcade bizness, nekem eléggé adja =)

A Champion mód tényleg elég elég rövid, de legalább jó hogy van. A prison fight hatalmas (no rules). Egy dlc-be igazán betehetnék a termek közé.

sztori mód lehetne tényleg sokkal hosszabb is.
De bitang jó lett ;)

Muttley
jó hasizma van :)

amúgy mennyire adja a valódi box-feelinget?
értsd: amikor lemész a terembe kesztyûzni

Just do it :)

Butterbean <#alien2>

http://www.drpepper.com/promotions/

Van egy pár extra content a Dr Pepper weboldalán.

Törölt felhasználó
Egy jópofa sztori, pár jó bunyóval.
Out Now!

h h 4 óra??? (mi van benne)

Törölt felhasználó
Jelentem a sztori mód 4 óra :(
De most jön a Legacy mód :)
Törölt felhasználó
Basszus ez a sztori mód nagyon, de nagyon állat lett!
Jó karakterek, picit B-kategóriás, de mégis élvezhetõ sztori, és hangulatos zenei aláfestés.
Ennek tükrében már is zavarnak annyira a demóban megtapasztalt hibák.
Törölt felhasználó
Fight.Night.Champion.XBOX360-COMPLEX
A játék már elõrendelhetõ néhány helyen.

kokó nem lesz benne?<#idiota>

PC-re akarom!! AZONNAL! :D

Prince Naseem nincs benne..:(((
Viszont van Pacquiao,Hopkins,Butterbean,Klitschko...és még egy csomó nagy kedvenc <#eljen>

Kell vennem egy dobozt..:(

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fizika terén nagyon sokat változott a FNR4-hoz képest, ezt a Full Spectrum Punch Controlt meg szokni kell mert könnyebnek tûnik de valahogy mégsem az így a demo alapján, lol.

Törölt felhasználó
már kint van
DeerHunter01
jó lesz nagyon várjuk, remélem demo fent lesz torrenten hamarosan

\"Errõl van szó!\"

LoSA
Biztosan jó kis game lesz! :) Érdekes, hogy Prince Naseem Hamed-t nem teszik bele... Pedig szívesen játszanék vele. :)

Totti5
Grafikán már nem is volt mit csiszolni. Toltam közvetlen utána FN4et és a graf annyiban más hogy nem olyan élénk színes a Champion. Jelenleg nem tudom melyik a szebb, nekem a FN4 jobban tetszik, mert jobban látom az izmok mozgását, de majd ha a fullba lassítgatok akkor biztos kijön az eltérés az új javára. Gameplay terén egyértelmû hogy champion nagyon lépett elõre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Törölt felhasználó
Nem tudom nekem annyira nem tetszett a demó. A kamera mozgások jók lettek, de a grafika nem sokban tér el a 4. résztõl.
Persze a nagy újjítások majd a karrier módban lesznek, azt meg nem látjuk még a demóban.
A legjobb az egészben, hogy alig egy hónapig és már játszhatunk is.
Kár... de azért emiatt nem veszek dobozt! :D Köszi..

www.smart-bus.hu

sapkafej
a fight night egy isten. az ufc egy fos. a többi egy fos. ennyi

György

Lineup:

1. Augustus, Emanuel
2. Calzaghe, Joe
3. César Chávez, Julio
4. Corrales, Diego
5. Cotto, Miguel
6. Donaire, Nonito
7. Foreman, George
8. Frazier, Joe
9. Gamboa, Yuriorkis
10. Guerreo, Robert
11. Hagler, Marvelous Marvin
12. Hatton, Ricky
13. Hearns, Thomas
14. Jones Jr, Roy
15. LaMotta, Jake
16. Lewis, Lennox
17. Chad Dawson
18. Monzon, Carlos
19. Mora, Sergio
20. Morrison, Tommy
21. Mosley, Shane
22. Ortiz, Victor
23. Pacquiao, Manny
24. Pavlik, Kelly
25. Paz, Vinny
26. Robinson, Sugar Ray
27. Taylor, Jermain
28. Tyson, Mike
29. Whitaker, Pernell
30. Wright, Ronald "Winky"
31. De La Hoya, Oscar
32. Holyfield, Evander
33. Hopkins, Bernard
34. Klistchko, Vitali
35. Klistchko, Wladimir
36. Liston, Sonny
37. Sugar Ray Leonard
38. Ali, Muhammad
39. Danny Jacobs
40. Erislandy Lara
41. Roberto Duran
42. Cristobal Arreola
43. Tim Bradley
44. Anthony Mundine
45. Billy Dib
46. Fernando Vargas
47. Kevin Kelley
48. Eddie Chambers
49. David Haye
50. Jesse James Leija
51. Peter Manfredo Jr.
52. Butterbean
53. Zab Judah
54. Kendall Holt

ott a pont, ez a Champion meg iszonyat komoly lett.

Totti5
Nincs, de még csak konzolra sem. Az MMA játékok is szépek és jók, de ez a Fight Night szária egy sokkal magasabb szint a mûfajban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PC-re nincs valami hasonló játék?

www.smart-bus.hu

Ez a játék mindig valós fejlõdés mutatott eddig is.
Várom már nagyon.

http://www.ea.com/fight-night

megjelenés 2011.03.01

Demo alapján elég sokat fejlõdött az elõzõ részhez képest

← ElőzőOldal 2 / 2