Tarr Kft.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
anno 1987
Sõt, ha a hûségidõd alatt bevezetnek egy jobb csomagot, akkor általában lehetõséget adnak ingyen váltani a hûségidõ megújítása fejében.
1 év húséggel, tõlük vett vezetékes telefon mellé havi 5Kért ilyet adnak amúgy:
Bár ez nyilván senkit nem vigasztal... 😞

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[/spam]™
Tarr:
-köpet minõség
-drága
-szarnak a fejedre
-kénye,kedve szerint emelgeti az árakat
Sajnos semmilyen más alternatíva nincs Zalaegerszeg (Ola) ezen részén, ugyanis DIGI és barátai csak a városközpontban, bizonyos panelsorokon léteznek.
UPC sincs..
Március végén jár le velük a szerzõdés, inkább leszek net nélkül, minthogy velük folytassam, csak imádkozni lehet meg hullócsillagokat várni, hogy addig legyen valamilyen alternatíva.
Irreálisan drága (megtehetik, nincs konkurencia), kimondhatatlanul borzalmas szolgáltatás (de inkább semmilyen sincs).
Ha pár évszázaddal korábbi "szabályok" lennének érvényben, keletkezésük elsõ hónapja után már meg is szûntek volna létezni (tömeg által).
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Utóbbi idõben az amúgy is gyatra szolgáltatás már hihetetlen mélypontokba süllyedt, állandó sávszélességcsökkenés, óránkénti 2-3 kiesés, egekbe szökõ pingek, és mindez irreális áron. Az i-re a pontot nálam most az tette fel, hogy külföldi weboldalakat egyáltalán el sem érem, de ha netán mégis akkor a google szolgáltatásait még mindig nem.
Ajándék kép: