Ridge Racer: Unbounded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akkor hozza a jó öreg nfs-es gépcsalós idõket.De nem baj kell bele valami nehogy már csak nyomd a gáz és nyerjél mindig.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
na ezt szépen megfogalmaztam. <#taps>
Mindegy, a lényeg kivehetõ.

Maxtreme
Amúgy az egyik legnagyobb baj ezzel a játékkal hogy a gép oylan szinten pofátlanul csal hogy az hihetetlen. Egymás után volt 2 nitro töltetem, 4 autó meg nirozás közben simán lehagynak engem a célegyenes elõtt 30m-re. (úgy hogy közben õk nitro nélkül jöttek)Ráadásul sokszor oylan mintha a gép instant egymás után kapná a nitrolöketeket, mert nem egyszer láttam olyat hogy egymás után az elõttem levõ 3at nyomott el..

Kongy
Arról ne is beszéljünk. Azt csak videókon láttam, de a sírás és a hányás határán voltam, mikor megláttam. A Flatout 2 az isten. pont.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Tegnap hajnalban kipróbáltam!Az elsõ pályán a látott videók alapján mondom ott aratunk ezerrel.Jött is az elsõ szinte hivógató fal már csak azt kellett volna rá kiirna "rombolj le". És hát nem lehetett<#idiota> Nem is lettem azon a futamon elsõ!
Lehet ahogy haladunk elõre majd úgy tudunk jobban rombolni,mert a videóban amiket néztem elég sok mindent lehetett.
Amúgy nem rossz ,ha a game split second tetszett ez is fog!

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Maxtreme
próbáld ki a flatout 3-at. <#idiota>

Még pár kép:

A track editor am egész pofás. Rendesen kitolja a játékidõt. (már ha az embernek lesz még vele kedve játszani 😄)

Mondjuk egy 1.5 GB-ot nyomóról mit is várhattunk.
Kongy
Na, ilyen szarral is rég játszottam már.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jobb, mint a Split / Second. Az olyan semmilyen csak annyi, hogy lerombolod a kocsikat 'oszt csõ.
Prince23
Nekem ezekrõl a képekrõl a kategóriáján belül a zseniális Split / Second jut eszembe

bár A ridgerõl elég sok rosszat hallottam, tényleg még arra sem érdemes hogy leszedjük?

Nem nagy szám. Olyan jó nincs, mint a FlatOut-ban!
Bence94
kocsik törése milyen ? split-screen van benne valamilyen formában ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Egész jól rombolható a körnenyzete, de csak nálam ilyen baszott sötét vagy másnál is???

(Remélem nem a CRT-t megvilágtó panel baszakszik.)
Bár ahhoz képest nem rossz 😊
Sokat ne várjatok ettõl...nameg 2 GB-ot nyom összvissz.
Maxtreme
utóbbi.

ffxi
Hülye kérdés volt. Ridge Racer-ben sosem voltak igazi márkák 😊

Fákjúal!

ffxi
Liszenszelt kocsik vannak vagy képzeletbeli márkák?

Fákjúal!

Maxtreme
Végül is annyira nem rossz 😊
A játékmenet arcade mint arra számíthattunk (szerintem hangulatosabb mint a burnout) a gépigény rendben van, a látványvilág is teljesen korrekt (fõleg ha azt nézzük h 1500mb feltelepítve 😄)
Az irányítást pár perc után meg lehet szokni.

Pár kép:

A grafikai finomhangolást nem vitték túlzásba:

érdekes hogy nincs AA, de mégsem recés abszolút a kép. Vagy valamit nagyon tudnak, vagy alapból használ a motor AA-t.

Kinek ajánlom? Akinek tetszett a blur és a splint seconds. Szimulátor rajongók viszont nagyon nagyon messze kerüljék el, mert az autók viselkedése igencsak elrugaszkodik a valóságtól.

Részemrõl pedig lassan go meló, szal további jó játékot mindenkinek 😄

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ridge.Racer.Unbounded.Repack-ali213

Elvileg nem fék'.

Maxtreme
BurnSeconds...

Nekem ez így nagyon nem 😞

First 15 Minutes Gameplay Video on XBOX360
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Ridge.Racer.Unbounded.XBOX360-SWAG kipróbálható<#idiota>

bulba
Ha a FO1 szellemiségét vinné tovább simán berendelném, így viszont túl necces.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

grebber

grebber
Késik! Az új dátum március 30!

grebber

grebber

Megjelenés: március 2-án De szerintem bukás lesz.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

már a Flatout Ultimate Carnage-vel elcseszték mert semmi újjitást nem vittek bele,mert a 2 még iszonyatosan jó volt,de utána már kész......de úgy tudom hogy a válság a céget is utolérte ezért haldoklik most a cég és gondolom nehéz akkor így jó minõségû játékot is csinálni.

bulba
Alapvetõen semmi gond nem lenne a drifttel, csak nem mindegy, hogy teszel is azért hogy drifteljen a kocsi, vagy csak lenyomsz egy gombot és csinálja magától (játékok 99%-a ilyen sajnos).
Elõbbi élvezetes, utóbbi rettentõ unalmas (számomra).

Szegény Bugbeares srácok. Kezdték a még ma<#sir>i szemmel nézve is tökéletes Rally Trophyval, aztán jött a zseniális FlatOut, most meg egy ilyen foschra van a tehetségük kárhoztatva <#rinya>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

de ne várj el ettõl a játéktól tökéletes szintet 😊
A másik fele hogy ez nem Burnout,Flatout,Split Seconds...hanem ez a Ridge Racer,és olyannak kell elképzelned mint a konzolon,csak egy fokkal jobb.Az hogy lesz-e törés modell az még kérdéses.

Azért ez egy kicsit más, tényleg split/second érzete van az embernek. Igaz abban sem volt nagy szám a törés. De én azon az elven vagyok hogy vagy törjön rendesen vagy egyáltalán ne. Nálam a törés legalább a burnout paradise-szint.

a konzolos Ridge Race-be se sérült a kocsi.....

Na mind1 még véleményt nem akarok kialakítani magamban mert még egyáltalán nincs kész a játék és szerintem valamikor nyáron jön majd jövõre addig meg úgy is csak jobb lehet.

grebber
Ez egy fullosan arcade game mit akarsz törést benne? Mellesleg minimális sérülés van.Ez így jó ahogy van elökörködni jó lesz!

Mi? Az hogy áttörsz a falon és nem sérül az autó?

grebber
Ennek direkt ez a lényege!

Fpocok
Eh... Elég gáz.
Látom nekik is bejött a Split Second.
Én amúgy úgy vagyok az autósokkal, hogy olyannal nem vagyok hajlandó játszani, ahol látványos drift vagy nitró van... Igen, régen játszottam már olyannal, ahol nincs, és még jó darabig nem is fogok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úristen nagyon nincs még kész a játék:

Olyan mint ha habszivacs darabokat törne át az autó. Alig van törés. Kár volt nekik bemutatni a játékot ebben az állapotban szerintem.

grebber

MR ME
jónak tûnik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber

Semmi új hír?

grebber

MR ME
pegi 3 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber