Transformers 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
anti hero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spoilerbe a húszárok miatt...szóval egy producer mondta, hogy tervezik majd a folytatást, de nem rebootba gondolkodnak..de akkor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igen reklám...bant a köcsöginek...😄DD
nincs kedvem újra leírni...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért Acélfej, mert Ûrdongó túl népszerû a gyerekek közt és a franchise egyik fõ arca Optimusz már meghalt, Racsni meg egy totál niemand. Acélfej ellenben népszerû, viszonylag kidolgozott jellemû, és ezért a nézõkbõl érzelmeket válthat ki az halála. Kár, hogy a filmben meg mintha megfeledkeztek volna róla...
Az újak közül néhányan a Xantium hajóval érkeztek a második film elõtt, csak nem küldték ki õket a harctérre, egyesek meg a második és harmadik film között jöttek.
Hali. Szerinem ott rontották el a filmet,hogy fölöslegesen halt meg az a 2 autobot,Acélfej és a másik akinek nem tudom a nevét de az új autobot.
Talán oké is,hogy meghal 2 autobot de miért pont Acélfej? Miért nem inkább az újak közül valamelyik akikrõl senkinek sincs fogalma,hogy kik õk. Egyáltalán honnan jöttek? Õk is túlélõk? Vagy valami autobot rejtekhelyrõl
az ûrbõl?
De ez csak az én véleményem.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
S egy szomorú hír: Nemrégiben, 49 évesen elhunyt Francesco Quinn, aki az eredeti filmben Dino hangja volt.
Bár ha több szerepet kapott volna, akkor talán nem csak így tudtam volna meg, hogy így hívták a színészt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Vannak jó jelenetek benne nem vitatom,de a sok Holdas jelent az elején nem kellett volna. Pár baki is akadt.
Talán azért volt más mint az 1. és 2. rész mert nem tudtunk azonosulni a fõszereplõvel. Hisz az 1.ben a szemüveg miatt üldözik és védelmezni kell a 2.ban meg a fejében lévõ jelek miatt. Itt már nincs kivel azonosulnia a nézõnek nincs kinek a bõrébe bujjon szerintem,hogy egy fanatikus beleélje magát a filmbe.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Christopher Nolan rendezze
Fõbb szerepekben:
Fõbb szerepekben:
Arnold Schwarzenegger
Emma Watson
Pamela Anderson
Morgan Freeman
Brad Pitt
Angelina Jolie
Nem is értem mit vacakolnak ennyi idejig ilyen dolgokon pedig olyan egyszerû<#idiota>#idiota>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ám tekintve, hogy mennyire jövedelmezõek ezek a filmek, szerintem nem kell túl sokat várni a következõre. A stúdió majd ráerõlteti valakire, hogy készítse el.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amúgy összehasonlítva a 2. és 3. részt, nekem a 2. rész IMAX jelenetei sokkal nagyobb élményt nyújtottak mint az egész 3. 3D-s képe, de szerintem bennem van a hiba<#szomoru2>#szomoru2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ON-abb: Adatok az effektekrõl. Például olyanok, hogy a fúrószörny 70,051 elembõl épült fel, és pusztán megnyitni a fájlt majd' egy óráig tartott az ILM szuperszámítógépeinek.
bírom én stathamet de nemár :-)
http://palace4picture.wordpress.com/2011/07/06/jason-statham-shia-labeouf-orokebe-lep-a-transformers-4-ben/
2 részre bontható a film:
- Sam munkát keres
- Sam megmenti a csaját.
Én nem vagyok filmkritikus nem tudok róla sokat írni. Voltak benne ötletes dolgok amik tetszettek (felhõkarcolós csúszda, repülõ mókusok) a nagy csata az nagy csata volt, Megatron végigülte a filmet betört fejjel. A végét jól elkapkodták valami nyugalmi állapotot néztem volna még. Az autópályás és városi harc az elsõ részben már lement egyszer, Bay nem gondolkozott sokat a helyszíneken! Csaj jó volt. A szülõk megint megnevettették a nézõket. Sam talpraesettebb lett mint Harry Potter a 7. részre 😄
Kicsit elgondolkozok hogy megéri e moziba járni mert valahogy sosem azt kapom amit várok egy trailer alapján. Zene is mi volt? 1. részé kicsit másképp pedig a bemutatóban amikor "Optimus!" után kiállt szem és beindul a dara és alatta szól a zene na az nagyon hideg kiráz érzést keltett bennem. Ja még az ismétlésekrõl... ez a nõci aki most benne van a nagyfõnök a 2. részben is volt egy fõmufti akire hallgattak és miatta baszódott el minden. Na jó errõl lehetne még írni!
Nézze meg aki nem látta mert Transformers 3 3D-ben és kész! <#crazya>#crazya>
A háttértörténet is lekötött legalábbis 1 megnézésre biztosan. Tudott meglepetést okozni.
Sam csaja szép volt és még mintha némi színészi tehetsége is lett volna de ennél többet nem igazán lehetett megállapítani róla.
A 3D és az akció nagyon jó volt de lehetett volna kicsit több robotcsata. John Malkovichnak viszont nem tudom mennyit fizettek hogy laza 10 percben tönkrezúzza a az eddig felépített nimbuszát...
Mindent összevetve amit vártam azt kaptam 8/10.
(Borbiczky Ferenc)