The Avengers (2012)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman

Regards,

skinnyman
OFF:

Eleg erdekesnek nez ki. Ugy tunik viszonylag osszeszettek magukat, es mindent megprobalnak, hogy beinduljanak a moziban, kivancsi vagyok mennyire sikerul nekik. De azert fura, hogy osszesen 1 filmjuk volt (Man of Steel - ami nem is volt olyan oriasi siker) es maris kombinalt "szupercsapatos" filmekkel jonnek (Batman v Superman - amiben lesz Wonderwoman is, Suicide Squad), egybol a lecsoba vagnak. A Marvel-nel azert volt 4 kulonallo, onmagaban is jo film az Avengers elott, az elott meg csak easter egg szintjen utalgattak egymasra a kulonallo szuperhosok. Igy pedig nem sok eselyt latok ra, hogy olyan jol fel legyen epitve az egesz, mint a Marvel-nel. De jo kis popcorn mozinak nez ki, az biztos.

Regards,

skinnyman
Annyira en sem, de amugy ahol bemutattak azt mondtak, hogy ez csak "teaser", szoval azert bizok benne, hogy direkt csak keveset mutattak benne, es jobban ki fog bontakozni a filmben. (megha nem is lesz olyan oriasi vilag-szintu esemeny, mint a kepregenyekben - amirol csak hallottam mondjuk).
Pl nem mutattak benne se Vision-t, Ant-Man-t, Spiderman-t, pedig tudni lehet, hogy mindharmuknak lesz benne kisebb-nagyobb szerepe. Volt viszont Black Panther 😊

Regards,

Seth
Nem vagyok lenyűgözve

PSN ID.: Beegabor

skinnyman

Regards,

skinnyman
Elvileg fake de azert erdekes:

Regards,

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

cylonflatus
Már forgatják a 2.-t

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

Shiwo
esetleges SPOILER

gondolom ez alapján

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cataflam02

Rossz lett a link 😄

One more story

cataflam02
Hivatalos az Avengers 2 címe
http://www.sg.hu/galeria/1323660357/13236603571374388327.jpg

One more story

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

skinnyman

Regards,

cataflam02
<#eljen>
Nagy királyság lesz..

One more story

skinnyman

Regards,

Shiwo
<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jól néz ki ez a fehér-vörös páncél is.. a háttérben meg úgy tûnik, az egyik páncélnak valaki bepancsolt, mert fejmagasságban törött az üveg és félre van billenve a feje

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skinnyman
skinnyman
1-2 jogos cucc van benne amin kicsit rohogtem, de haromnegyedeben szerintem baromi eroltetett dolgokkal probaljak kritizalni.

Regards,

Ezen behaltam 😄

skinnyman
Eloismeretek nelkul is valamennyire elvezheto gondolom (elvegre egy akciofilm), viszont eleg sok finomsag el van benne hintve amit nyilvan azok tudnak ertekelni akik lattak az osszes elozmenyfilmet, credits utani jelenetekkel egyutt, de olyan finomsagok is vannak benne amikhez a kepregenyeket is ismerni kell. En tuti nem neznem meg legalabb az elozmeny filmek nelkul...

Regards,

BoneDragon
Szerintem kezd a magyar nyelvtannál. 😊

akyyy
de eléggé zavar hogy az elsõ 10 pec kb ugy van megcsinálva hogy mindenkit ismerni, tundi a nevét, stb. és igy eléggé szar😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
csajú haj...😄DDD
nem hiba...nyugodtan lehet azok nélkül is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
elkezdtem nézni de csak az elsõ 10 percig birtam, mikor a vörös csajú hajt kérdezi ki egy két orosz társaság.

gondolom hiba volt mindenféle elõzmény nélkül nézni. csak a vasembert láttam 😄 meg a régi hulkot.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sólyomszem egyébként Seregéllyel jön össze, szóval ha lenne egy filmjük és benne románc, akkor én örülnék ha nem egy új páros, hanem a képregény szerinti pár jönne össze. Bár nem tudom, de lehet, hogy együtt voltak azért egy rövid ideig valamikor.

Antman engem nagyon nem érdekel... Helyette inkább Póknõ, Seregély, Fekete Párduc jöhetne. Rájuk azért kíváncsi lennék. (bár Párduc úgy tudom Ciklonnal jön össze, szóval z már az X-Men filmekbe nyúlna.)
LasDen
mikor elõször láttam már akkor mondtam, hogy õk ketten kaphatnának 1 filmet....a két karakter talán elvinné...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

skinnyman
Hat vegulis Die Hard 5-ot is itt forgattak 😊

Regards,

A Marvel újra támad...

LasDen
a mostaniban nem hiszem....legalábbis úgy tudom, hogy shield helyett CIA van...

egy wolverinenek jobban örülnék pók helyett amúgy 😄

cataflam02
Pókember a Bosszúállókban?

Kis érdekesség!
http://filmdroid.blog.hu/2012/06/11/pokember_a_bosszuallokban
A szülei mint Shield ügynökök..
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_and_Mary_Parker

szerintem tuti, hogy legalább a SHIELD-re lesz utalás az új Pókember filmben.

One more story

Igaz!!! Okosan kötött egy olyan szerzõdést az elsõ Vasember film után, hogy alapgázsit kér az össze olyan filmben amiben Vasember ill. Tony Stark benne van s ha az adott film nagyon sikeres akkor a bevétel x százaléka jár neki!!😊 Laza!!!😄 Jelen esetben ez kb. ennyi!

skinnyman

Ez vajon igaz? R.D. Jr. tényleg nagyon felkapott színész mostanában.

Regards,

a másik Hulk filmben is benne van Ferigno, õ a szekus az egyetemen
skinnyman
Avengers-ben õ Hulk hangja 😊

Regards,

gErIbÁ
Dupla poén hogy a Hulk elsõ részében Lou Ferigno val van, aki szintén játszott Hulkot . 😊

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Törölt felhasználó

És most mozgásban.
és már ez sem a teljes 😊
skinnyman
Kapcsolódó 😊
És ez közel sem az összes, Thor-os sincs benne pl

Regards,

tegnap megnéztem, még mindig a hatása alatt vagyok, ez valami kurvajó volt 😄
skinnyman
Túl lett már tárgyalva, de a Hulk-os témára olvastam egy elég jó összefoglalót, ami szerintem elég jól megmagyarázza:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why Hulk went from being out of control to being in control. (spoilers)

I see a lot of people confused by this, but the movie actually explains it well.

When he hulks out the first time (out of control):
- He wants to avoid turning into the Hulk.
- He made it very clear that he didn't want to be involved directly.
- Just before transforming, he blamed Black Widow for dragging him into it.
- His thought process was influenced and his rage was amplified by Loki's spear.
- After the explosion at the helicarrier, it became clear that he was indeed going to be directly involved--something that he really did not want--his anger became too much for him to control.
- Hulk's anger was mainly directed at Black Widow, which is again because he blamed her.
- Hulk later attacks Thor because Thor attacked him first.
- This all results in Banner turning into an extremely savage Hulk due to his uncontrollable rage as evidenced by his involuntary transformation.

When he hulks out the second time (in control):
- After the old man confirms that Hulk purposely aimed his landing away from any civilians, Banner starts to consider Stark's earlier words about Hulk being concerned when it comes to saving innocent lives. He is now alright with transforming into the Hulk.
- Banner has forgiven Black Widow and completely come to terms with being dragged into it after learning to trust Hulk.
- Bruce's rage is no longer channeled towards his own teammate, but instead, he channels his rage towards the aliens the same way he channeled it against Abomination in The Incredible Hulk.
- Hulk holds a small subconscious resentment against Thor for their earlier scuffle, which is why he punched Thor.
- This all results in Banner turning into a Hulk that works with the team due to the fact that Banner willingly transformed through controlled rage as evidenced by the controlled transformation.

Regards,

LasDen
nagyjából a képregény isten...😄 a marvel comics korábbi elnöke és neki köszönhetõen lett hatalmas multimédia vállalat a cégbõl...és többekkel együtt õ találta ki amerika kapitányt, pókembert, hulkot, az x-ment, thort, az avengerst, a fantasztikus négyest és még karakterek százait....

kill3r21
legolasos poént vettem, de kb énis csak egyedül a moziban, pedig nem is láttam a gyürük urát, de tudom hogy orlando bloom a legolas a nyilas faszi...de ki az a stan lee? googlen rákerestem hogy egy öreg pasi de ki is õ? ?
LasDen
stan lee szinte az össze képregényének a filmjében szerepelt (4 pókember, fantasztikus 4es, 2 hulk, thor, amerika kapitány, avengers) 😄
másrészrõl nem hiszem, hogy olyan sokan tudják ki az a stan lee...😄

Oldal 1 / 4Következő →