The Avengers (2012)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a "két" személy ugyan az.
Õ lenne az.

Törölt felhasználó
Erõsen 9/10 a film. Jó volt a hangulata, a látvány piszok jó, jól muzsikált a 3D is. Annyi hibájva van, hogy 20 perccel lehetett volna rövidebb, mert 1-2 üresjárat azért akadt.
R3TR0
Hali

Tegnap láttam moziba és lenne 2 kérdésem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik hogy ki az aki Lokinak adja a botját illetve aki fenyegeti , a másik pedig hogy ki az akit a film végén a bónusz jelenetbe utoljára mutatnak?????

Képek beszúrása

skinnyman

Regards,

Szolnokboy1
pár hsz-szel lejjebb én is ezt nehezményeztem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

skinnyman
Eredeti nyelven kb csak a MOM-ban nyomják ahogy látom, ott pedig 3D-s van, annál jobbat szerintem nem találsz...

Regards,

Ezt a szívást, sehol se találom eredeti nyelven 3D nélkül.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

skinnyman
Akkor talán a legjobb ha mindkét verziót megnézed, és úgy összességében láttad jó minõségben is és eredeti nyelven is, csak persze nem egyszerre volt a 2 😊

Regards,

Szolnokboy1
mom parkban lesz eredeti nyelven felirat nélkül 3D-ben. imaxben 3D-ben szinkronnal. sehogy se jó. :/

skinnyman
MOM parkban adják amúgy eredeti nyelven? Általában ott szokták a filmeket úgy is adni ahogy emlékszem.
IMAX-ben pl csak szinkronos lesz? Látványban az azért mégdurvább lehet, de a szinkront még úgy sem nagyon tudnám elviselni szerintem...

Regards,

Szolnokboy1
nekem is az lenne a legjobb, HA nem 3D lenne és HA nem társasággal mennék, akiknek kell a magyar felirat. így kénytelen vagyok szinkronnal nézni. még reménykedek, hogy lesz feliratos változat, de a MOM Parkban azt mondták, hogy erre nem nagyon van esély.

írtam e-mailt a forgalmazónak is ez ügyben, de basztak válaszolni.

skinnyman
A "3D + eredeti hang felirat nélkül" opció mondjuk nem is lenne olyan rossz. Mindenképpen eredeti nyelven nézném, láttam a szinkronos trailert és a gyomrom is felfordult tõle :S

Regards,

Szolnokboy1
eddig csak pozitív kritikákat/véleményeket olvastam róla, már nem bírok magammal. viszont kiderült, hogy nem lesz MO-n feliratos, 2D-s verzió a filmbõl egyik moziban sem. szánalom komolyan. csak 3D + szinkron, 3D + eredeti hang felirat nélkül és ha minden igaz 2D + szinkron egy pár moziban.

skinnyman
Azta qrva, top 250-ben van a film: imdb
Mondjuk ez késõbb még csökkenni szokott, de mindenképpen jó elõjel.

Regards,

Szolnokboy1
már csak 2 hét!! 😊

skinnyman
Szolnokboy1
Loki mondta, hogy vannak más kiskapuk is. A képregényben ráadásul teleportálni is tud a Mjölnirrel. Bármi lehet.

drop
egy kérdés thor hogy jön el a földre mert a filmbe elpusztitota amivel utazot?

skinnyman
Japo treler uj jelenetekkel: Link.
Brutal lesz!

Regards,

Szolnokboy1
igen.

skinnyman
Angol trélerben is valami ilyesmi dátum volt.
Amúgy nem Bosszú Angyalai kéne legyen a címe?

Amúgy ismerve az eredeti hangokat majdnem lehánytam a padlót ettõl a szinkrontól, most már biztos, hogy eredeti nyelven nézem... <#wilting>

Regards,

magyar elõzetes itt azt mondják, hogy április 26. Mi elõbb kapjuk mint USA?

skinnyman
Don't Hassel the Hoff! 😄

Regards,

cylonflatus
Nick Fury - csak egy kicsit másképp.... 😮

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Szolnokboy1
Ez a Leviathan lesz. A képregényben eredetileg egy tengeri monszta, nem ilyen mechanikus cucc.

skinnyman

Regards,

gErIbÁ
Valahogy átkonvertálódott egy ûrhajó a transformers 3ból 😄. Egyépként nagyón jó lett ez elõzetes.Mikor lesz már május 4!!? 😄

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Az mi az isten volt ott a legvégén? 😄

kill3r21
Hát az én lelkivilágom szétalázta ez a trailer...
EPiC 😄
LasDen
Lokitól sokat várok...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Új Trailer!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szolnokboy1
nerdgasm!!!!!!!

Csúcs! 😊

Loál János
05.04. be with you.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bullet
Loller.
Most látom kint van fõoldalon is.
Sry.

Bullet
Köszi. :-)
Seth
Van

PSN ID.: Beegabor

Az Amerika Kapitány film végén, a feliratok után vannak még jelenetek?
Mint például a Thornál.

Ezt jól benéztem. Kaptam is a pofámra, hogy ez NEM AZ. 😊

itt van HD-be http://www.youtube.com/watch?v=zqwaxJw6JP8&feature=player_embedded
na és szerintetek ha benne lesz Thanos aki ugye vagy 1000 szuperhõst is elpusztít csak egy kisujjával azzal a kesztyûvel.Akkor ide még kellenek hõsök nem? tuti Loki hozza a skrullokat és a kesztyû Asgard-ban van szóval Loki odaadja majd neki gondolom én.De remélem feltûnik Fekete Párduc,az a Hangya aki Óriás is meg a csaja mert elvégre õk is az elsõk közt voltak 😄
adampierson
Képregényt követni vagy sem, nekem a tököm tele van már az egyetemista/gimnazista Parker Péterrel. Felnõtt krapek Pókembert akarok. Meg aztán ahogy ezt az elõzetest elnéztem nem nagyon fog több "Pók-fílínget" adni mint amit Raimi filmjei adtak. Ha már Raimi, ott is csak a 3. résszel van bajom, az elsõ kettõ nagyon bejön még ma is.

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

De ez The Avengers topic!
Rakd bele a Pókember topicba!😊

Poén az hogy a film elvileg az Ultimate univerzumot követi mégis ezerszer közelebb áll ahogy látom az original képregényhez.. Szóval ez inkább Original egy kis Ultimate-el megfejelve, de a lényeg hogy a képregényeket követi! Nem úgy ahogy a Raimi féle változat hanem rendesen..