Papírsárkány eregetés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
amit én toltam az végülis nem papír, hanem nejlon, de annak idején nálunk ez a fajta volt az ultimate win 😊
házilag is mékelhetõ, de sztem megér 250-300huft

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

VRSDM
én nagyon sokat sárkányoztam kiskoromban...
(csináltunk olyat ami azért nem repült mert a kötél súlya lehúzta, pedig vékony damillal volt ám. szóval fiatalok voltunk és bohémek.
meg meguntam.

szóval érdemes nézelõdni, dekatlonban árultak kite-ernyõt, ami persze annak komolytalan és bóvli volt, ellenben sárkányozni (irányítósdi persze, két "damilos" (sárkány szakszó híján vagyok bocsi) szóval erõsebb szélbe simán elhúzott a földön. úgy már izgis volt :]]

u dont have to listen anybody else but me

Sadist
Mert a lentebb látható deltoid ritka fos konstrukció, fõleg ha a függõleges tengely két végénél van rögzítve a zsinór.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

byzhouse
én régen mesekönyvekbõl csináltam "papírsárkányt",de sajnos túl nehéz volt <#idiota> anyám kicsit mérges lett,hogy összeragasztottam a könyveket. <#shakehead>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Narxis
Ejnye, értelmes hozzászólásokat várunk.<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakvarnyu
Nekünk sose sikerült olyat összerakni ami rendesen repült.

Tinman
Szerintem eregess galambot, az ingyen van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tigeroo
így ö 😄
tigeroo
tigeroo
hali! na mivel jön a jóidõ, szánsájn..... vaaagyis elõtte még szeles-szeszélyes idõjárásunk úgy gondoltam hogy hétvégén építek egy papírsárkányt, és eregetek egy jót mint puja koromban 😊

néztem árakat a neten, de én tuti nem adok ki ~5ezret egy "bizéért"

sztem bambuszból lesz a váza, meg snitzerrel kivágok vmi nagyobb reklámtáskából anyagot hozzá.

aztán míg nem csinálom meg addigis szerettem volna errõl beszélgetni, hogy ki hogy ûzi még aktívan, tippek-trükkök amiket meglehet osztani, és így továb...

na uff
← ElőzőOldal 2 / 2