Quicktime 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldva, ugyanoda kellett felraknom ahol volt(bár eddig is próbáltam ugyanoda felrakni, de nem ment, de mindegy).
Szerintem tudna, de már beletörõdtem abba, hogy nem lesz jó.
Ok, nem kötözködésbõl ... de ismerõs/barát se tudna "kölcsön" szolgáltatni gépet erre a célra?
Az a baj, hogy egy gépem van, de már mindegy, felfogtam, hogy nem fog mûködni, csak újrarakással.
Lehet butául hangzik, de telepítsed azt a verziót ami neked fent volt egy másik gépre és onnan másold át a mappát és tartalmát.
Most Revo Uninstaller-rel töröltem le, már telepítettem újra a programokat, de úgy se jó.
Az érintett programokat telepítsd újra.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Töltsd le ezt: CCleaner
Ezzel el tudod tüntetni a nyomait is, és ki tudod törölni a telepített programok listájából is. Utána rakd fel újra.
Ezzel el tudod tüntetni a nyomait is, és ki tudod törölni a telepített programok listájából is. Utána rakd fel újra.
Amúgy xp-m van,újraraktam,de még most se megy.
Tedd fel újra, ennyi.
Bármelyik segítségkérõ topikba elfért volna.
Bármelyik segítségkérõ topikba elfért volna.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Császtok!
Mivel nem tudtam, hogy hol nyissak egy ilyen témát(máshol nem találtam).Az a problémám a Quicktime-mal, hogy hülye fejjel letöröltem a mappáját, ez azért lényeges mert nem az uninstallal töröltem, hanem simán a mappáját, amikor töröltem a mappáját, azt írta ki, hogy: Ha letörli ezt a mappát, akkor nem fog mûködni néhány program! és én letöröltem, és azt kérdezném, hogy fent van a quicktime 7 és nem mûködik néhány program( ulead videostudio, toon boom), és a gép újratelepítése nélkül nem lehetne megoldani, hogy mûködjenek a programok és a quicktime 7 is(nem hozza be a quicktime 7-et).
Mivel nem tudtam, hogy hol nyissak egy ilyen témát(máshol nem találtam).Az a problémám a Quicktime-mal, hogy hülye fejjel letöröltem a mappáját, ez azért lényeges mert nem az uninstallal töröltem, hanem simán a mappáját, amikor töröltem a mappáját, azt írta ki, hogy: Ha letörli ezt a mappát, akkor nem fog mûködni néhány program! és én letöröltem, és azt kérdezném, hogy fent van a quicktime 7 és nem mûködik néhány program( ulead videostudio, toon boom), és a gép újratelepítése nélkül nem lehetne megoldani, hogy mûködjenek a programok és a quicktime 7 is(nem hozza be a quicktime 7-et).