Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Ezzel Edina csak jól járt, ilyen szeszkazánnál oszt sokra ment volna 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

OptimusPrime
És nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a legnagyobb nyertes Máté, aki nemcsak, hogy rajt-cél gyõzelemmel vitte ezt végig, de nyaralt Mexikóban másfél hónapot, magába bolonditott egy csajt, azt, amikor lehetett levarrta, minden este egy vidéki kiskocsma forgalmát leöntötte a torkán és mindezért még 12,5 milliót is hazahozott. Az élet császára, komolyan! :-) Felmondok a munkahelyen, elmegyek EH3 lakónak, ha lesz..., már az utazás megéri! ;-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

szép volt a vége, így megérdemli mindkettõ

Én nagyon örülök neki, hogy az Edina nyert pénzt, és ezt tényleg Alíznak köszönheti, aki így végigélhetett egy olyan finálét, ami tényleg happy end

Steve Downie
Azért valljuk be, erre nem sokan számítottunk 😊 Még a taktikai isten Ádám is azt jósolta, hogy Máté eldobja a gömböt 😊 Jó látni, hogy ilyen is van, grat nekik!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

OptimusPrime
Semmi gond, láttuk Mátét a Westendnél egy harmadik csajt ölelgetve, aki sem Edina, sem pedig a Keresztes Ildikó hasonmásverseny gyõztese nem volt.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

wesker24
Szóval hiába nyerte meg Máté és Edina az Éden Hotel 2-öt amint vége lett a játéknak Máté azonnal dobta Edinát és kijelentette hogy csak a pénz miatt taktikából volt Edinával igy 12,5 millával a zsebében távozott viszont a barátnõje is szakított vele mikor rájött mit mûveltek Edinával !
gduck
Persze és minden héten a maradék 3 napban hibernálták õket? 😄
Vagy ezek szerint akkor csak 7 hétig tartott a forgatás? Õk 12 hétrõl beszéltek!

UI: grat Máté+Edina. Bár ez a széria sokkal rosszabb volt mint az elsõ. Ott olyan drámák voltak, hogy csak ámultam. Itt meg legyintésre hullottak a játékosok!

Úgy tûnik Anikó üres kézzel repül haza.,

Én nem vagyok oda Mátéért, de korrekt volt h õ legalább végigvitte...
Edina+Máté.Felezték a 25 millát

★ 汤姆 李

jackoneill90
Ki nyerte?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

OptimusPrime
Na, akárhogy is ez nem volt egyszerû, én 20-nál dobtam volna, gyenge vagyok ez van! 😄 Bár Máté kijelentése, hogy nem adok senkinek sem pénzt a beállásért már mintha elõre vetítette volna, hogy egy paktum része az lesz, hogy a támogatóknak egy forintot se osszanak le a nyereményalapból. 😊
Lehet nem érdemelte meg igazán egyik sem, de ezt a végjátékot szépen játszották.

Jól csinálták azért grat nekik😊
Ez így korrekt volt tõlük.

★ 汤姆 李

Casillas
Dehogynem, most megy 😄
Egyébként én fordítva csináltam volna, egymással szemben állva, és egymás felé közeledve egyre nagyobb összegnél.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jackoneill90
Nem ma van az utolsó rész?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Casillas
Anikó egyértelmû, hogy ledobta volna, ne viccelj. Még ha Leventével áll ott, akkor is, nemhogy Rolanddal.

Casillas
de csak hétfõtõl csütörtökig van mûsor, 12*4=48 😄

Azért arra kíváncsi lettem volna hogy Anikó elejti-e a gömböt azok után hogy csak Rolandnak köszönhette volna a döntõbe jutást... de ez már soha nem derül ki 😄

Azért az is érdekes lesz hogy kibírja-e a Máté-Edina páros a végéig. Azt gondolom Máté tutira elejti 20 millánál 😄

wesker24
Edina ezt elbasztad hajrá Roland ! XD
Hajrá Roland+Anikó!!<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gduck
Máté: "Az elmúlt 48 nap itt a hotelben" Ezt ugyan honnan szedte?

LOL: 48 -> 12*7=84! Elírták a súgógépben? <#idiota>

wesker24
Na ennyi volt az álszent ribanc és az alkoholista manipulator együtt újra kész röhej !

Az agyhalott ribanc meg szegény Roland-dal !
wesker24
Ujabb párcsere ne basz ! xD

Máté és Edina tuti együtt lesz !
OptimusPrime
Jó adás lesz ez, ha egész nap Charlie meg V-Moto Rock szól majd.

wesker24
Aki megérdemli/megérdemelte volna :

Roland Levente Szöcske Noémi Petra Gábor Omar Márk

Akik nem érdemlik meg:

Anikó Edina Máté Kira Krisztián Tamás Pit Andi Niki
OptimusPrime
A mai nap után már csak egy kérdés marad nyitva: ki érdemelte volna leginkább a lóvét az összes eddig bejutott játékos közül? Ezen is érdemes lehet agyalni, ki volt olyan feddhetetlen, akiben tényleg volt spiritusz, csak rosszkor volt rossz idõben, rossz emberekkel vagy pont hülye volt?

wesker24
Abban egyetértünk hogy a bent maradt döntösök egyik sem 100-as !

Roland egyszerû de még van hova fejlõdnie agyilag Anikó agyhalott ribanc Edina álszent ribanc Máté meg egy rossz piás ! xD
ebben mondjuk igazad van jelen pillanatban én sem tudok mást mondani akinek adnán a dijat......

OptimusPrime
Mondjuk az durva, az a srác VÉGIGPIÁLTA az egész mûsort! 😄
Az igazi nyertes lett a játéknak, ha nyerne ma, én kurvaélet, hogy vissza-fizettetném vele a leivott mennyiséget és egy fillér nélkül menne haza! 😄

wesker24
Hát még mindig jobb az agyhalott ribanc Anikónál és az álszent naiv ostoba ribanc Edinánál vagy az alkoholista manipulátor Mátéról beszélve !
értelmes? épp az a lányeg,hogy az a gyerek baszki általános iskolába való nem EGYETEMRE!! miféle egyetemen tanul az baszki??? szánalom

jószándéku meg minden ezt becsülöm,de egy 5. általános iskolás szintjén van az agya:S:S:S:S((

OptimusPrime
Nem baj, hogy van ilyen ember, tényleg jólelkû srác, csak egyszerû...
Itt arra gondolok, hogy szerintem nem fogja fel, hogy mirõl is lehet dönteni és ha ott áll a döntõben Edinával, akirõl nem tudom tényleg eldönteni, hogy a legnagyobb színésznõ vagy a legostobább nõ a kerek Földön, akkor sok jóra nem számíthat.

Anikó önként feladja majd, azt mondta, hogy csak ott akar lenni a döntõben! 😄 Ez megvan, csomagolhatna is! 😊

OptimusPrime
Húzásnak baromi jó volt, azt egy percig sem mondtam, hogy nem! 😊

Meg végül is igaz, játék vége, de ki lehetett volna még Anikót véreztetni azzal, hogy csak a Szöcske megy haza, akkor 3 fiú, két lány felállásban még egy kört lehetett volna futni. Ahol akár Máté is repülhetett volna. Bár, amilyen mákkal meg manipulálással végigvitte ezt a játékot, pedig már vagy egy hónapja nem is reszelt Edinával, hát az kész csoda. 😊 Rajt-cél gyõzelem, szinte.
Levente most túl könnyen esett ki, Kíra ugyanez volt, nem volt befolyása a dolgokra, õt komolyan siratom a mai napig. Anikó helyett 100x inkább õt kellett volna megtartani, Márk aztán meg is kapta érte a "jussát".

Na de este meglátjuk! 😊

Pontosan. Itt nem a jó pofiról, meg a haverkodásról szól a játék. Itt a lényeg hogy átverj mindenkit és te gyõzz. Ezen mi nem érthetõ? Te is, én is így játszanánk. Mint az életben.
Rash87
"Az a baj, hogy ez a Roland gyerek akkor faék, mint ide 'Lacháza!
Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, õ addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan. "

S ez miért baj? Mert vannak még normális,értelmes emberek? 😊
Akik elõrébb tesznek minden mást,mint hogy átbasszák a másikat.
Tudom,mostanában az a menõ ,ha Te vagy, csúnya szóval fogalmazva a leggecibb... de szerencsére nem reménytelen.

Egy a lényeg,ne Anikó nyerjen.

Glory, Glory Man. United!

gduck
Miért volt aljas? Levente nem a párja, játék vége van, ráadásul a minõsíthetetlen Anikó párját ejtette ki! Sztem zseniális húzás volt!

OptimusPrime
Az a baj, hogy ez a Roland gyerek akkor faék, mint ide 'Lacháza!
Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, õ addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan.
Amúgy tényleg rossz felállás került így a döntõbe, Anikónak már rég nem itt lenne a helye, de vitán felül áll, hogy rohadt jól végighisztizett mindent és ahol lehetett ott úgy ekézett bárkit, hogy õ csak jól járhasson. Rafinált nagyon. Hogy emberileg 0 azt ebben a játékban senki nem veti a szemére majd és utána sem, mint az elõzõ ÉH szereplõk is a szürkeségbe poshadtak, nem hiszem, hogy "celeb" válna belõle.
Hogy innen ki viszi a pénzt azt nehéz megjósolni most. Ha Edina-Roland páros, akkor szinte biztos, hogy Edina, az Anikó Máté páros, már érdekesebb téma, a kérdés, hogy megismétlõdik e az ÉH1, ahol azt mondta a Kristóf, hogy 11 millió neki elég az új életéhez, itt csak az dönt, hogy ki pénzéhesebb. Na, hát ma kiderül!

Edinában van valami fura. Mintha a naivitása legalább annyira stimulált lenne, mint amikor Anikó belelovalja magát az aktuális hisztériájába. Taktikailag rosszul tette, hogy Leventének adta, mert ha ez nem így történik, akkor még lehetett volna esélye visszaállni Máté mellé. Mellesleg megint érdekes, hogy valahogy véletlenül a két legunalmasabb ember került egy párba, aztán ki is estek. Ha az Éden Hotel kicsit jobban meg van rendezve mint gondolnánk, akkor nem róhatunk fel semmit a játékosoknak

Darthmushroom
szerintem pont h edina rolandot választja és máté azért lesz kibukva

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

wesker24
Én is igy vagyok vele Anikó egy aljadék egy nõ egy hisztis aljas gerinctelen ribanc ha tényleg ö nyerné meg felkötöm magam vazee !

Edina meg egy naiv szûz ribanc amint Leventével mûvelt az aljas dolog volt de ö is ki mutatta a foga fehérjét mi mást is várhatunk volna !

Szerintem is Roland nyerje meg és ne a többiek !

Kíváncsi lennék azt Edina hogy értette hogy nem fogja senki kedvéért csak úgy eldobni a 11 hetet !

Edina akkor lesz egy szinten Anikóval akkor lesz belöle is egy gátlástalan gerinctelen ember ha cserben hagyja Rolandot pedig ez lesz ugy cserben hagyj mint a pinty mert az érzelmei erösebbek Máté iránt !
Nuno88
Ezt a Mátét úgy pofán vágnám h beszarna, már bocsánat. Anikó is egy vicc, egy színész, egy moslék aljas nõ. Edina meg egy naiv kislány. Nyerje meg Roland, nem csípem a srácot de a többi nem érdemelné meg.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

OptimusPrime
Na ez érdekes lesz, hogy mit sírdogál Máté a lépcsõn ülve a döntõ napján... Amúgy Edina húzása Leventével tényleg aljas volt, bár taktikailag meg jó, ez kábé a Muzsikus-Fater paktummal volt egyenlõ, ahol kezet is fogtak a "család" védelme okán, aztán úgy b*szarintotta ki Fatert, mint a sicc! 😊

OptimusPrime
Edina talán megvilágosodott?! Mondjuk befejezni a mondatot nem volt nehéz! 😊 Eldobná e vajon most a gömböt? Na ez holnap kiderül...

Azért Edina most rendesen segget csinált a szájából.

OptimusPrime
"Fattyadék" - új szó a magyar reality egén, jól jegyezzük meg! 😊

OptimusPrime
Még, hogy nem fogja Omár Noémi mellét sosem látni! 😄
Ezt szerintem Noémi maga sem hiszi el, majd a pozsonyi go-go klubban ledobja a textilt, aztán látja nem csak Omár, hanem mindenki más is! 😄

Steve Downie
Ok mondjuk nem tunnek butanak, ugyhogy akar a klasszikus ertelemben vett brokerek is lehetnek. Viszont valahol olvastam, h penzugyi tanacsado ceg alkalmazza oket, az meg akar az utolso komolytalan harom betus MLM "vallalat" is lehet, ahol manapsag csak az "dolgozik", akinek mast nem dobott a gep.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

gduck
Kristóf 12,5 millánál dobott 😉 Viszont az elsõ szériában sokkal nagyobb drámák voltak, sztem magasan veri a második szériát!

De igazad van, nagyon pénzéhes a társaság, kivéve Omárt!

brókerekrõl aszem egy másik h-s blogon olvastam, hogy mind máté meg éh1 ádám ugyanannál a cégnél melózik nem tudjátok hol? kiváncsi lennék, h mit értenek itt bróker alatt??azt hinné az ember a bróker milliót keres itt meg rongyos 25-ér szól a játék...
OptimusPrime
Tegnap azért érdekes volt, hogy mennyire pénzéhesek lettek ezek a régi lakók! Melák 3 milliót akart (volna, ha nem küldik haza 😛), de ez a Dávid gyerek is 2-vel szállt volna ki, Alexa meg még 1-et, a meglévõ 800ezrére. Nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de Anikónak ebben igaza volt, hogy bent volt egy hetet, aztán 1,8-al mehetne haza. Nagy biznisz! 😊
Csak hát ugye 25 millió a tét, és pont a tavalyi sorozat végén jött a csattanó, amikor ennek az összegnek a felét sem vitték el végül el, akkor Kristóf 11-nél eldobta a gömböt, ha itt is ez lenne támogatás címszóval ki kéne a felét fizetni a volt lakóknak, meg akikkel még paktumok lettek kötve menet közben (Noémi+Edina páros...).
Na de persze sok hét Mexikóban ingyen, all-inclusive ellátásban, már ez milliós tételben mérhetõ / fõ. És idén már megvan a nyaralás. 😊
Amúgy feltûnt, hogy tavaly is volt bróker, meg rendezvény szervezõ? 😄 Csak idén nincs futball edzõ, az már kicsit meleg lett volna! 😊