Éden Hotel (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Vagy ezek szerint akkor csak 7 hétig tartott a forgatás? Õk 12 hétrõl beszéltek!
UI: grat Máté+Edina. Bár ez a széria sokkal rosszabb volt mint az elsõ. Ott olyan drámák voltak, hogy csak ámultam. Itt meg legyintésre hullottak a játékosok!
Én nem vagyok oda Mátéért, de korrekt volt h õ legalább végigvitte...
★ 汤姆 李
Lehet nem érdemelte meg igazán egyik sem, de ezt a végjátékot szépen játszották.
Ez így korrekt volt tõlük.
★ 汤姆 李
Egyébként én fordítva csináltam volna, egymással szemben állva, és egymás felé közeledve egyre nagyobb összegnél.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Azért az is érdekes lesz hogy kibírja-e a Máté-Edina páros a végéig. Azt gondolom Máté tutira elejti 20 millánál 😄
★ 汤姆 李
LOL: 48 -> 12*7=84! Elírták a súgógépben? <#idiota>#idiota>
Az agyhalott ribanc meg szegény Roland-dal !
Roland Levente Szöcske Noémi Petra Gábor Omar Márk
Akik nem érdemlik meg:
Anikó Edina Máté Kira Krisztián Tamás Pit Andi Niki
Roland egyszerû de még van hova fejlõdnie agyilag Anikó agyhalott ribanc Edina álszent ribanc Máté meg egy rossz piás ! xD
Az igazi nyertes lett a játéknak, ha nyerne ma, én kurvaélet, hogy vissza-fizettetném vele a leivott mennyiséget és egy fillér nélkül menne haza! 😄
jószándéku meg minden ezt becsülöm,de egy 5. általános iskolás szintjén van az agya:S:S:S:S((
Itt arra gondolok, hogy szerintem nem fogja fel, hogy mirõl is lehet dönteni és ha ott áll a döntõben Edinával, akirõl nem tudom tényleg eldönteni, hogy a legnagyobb színésznõ vagy a legostobább nõ a kerek Földön, akkor sok jóra nem számíthat.
Anikó önként feladja majd, azt mondta, hogy csak ott akar lenni a döntõben! 😄 Ez megvan, csomagolhatna is! 😊
Meg végül is igaz, játék vége, de ki lehetett volna még Anikót véreztetni azzal, hogy csak a Szöcske megy haza, akkor 3 fiú, két lány felállásban még egy kört lehetett volna futni. Ahol akár Máté is repülhetett volna. Bár, amilyen mákkal meg manipulálással végigvitte ezt a játékot, pedig már vagy egy hónapja nem is reszelt Edinával, hát az kész csoda. 😊 Rajt-cél gyõzelem, szinte.
Levente most túl könnyen esett ki, Kíra ugyanez volt, nem volt befolyása a dolgokra, õt komolyan siratom a mai napig. Anikó helyett 100x inkább õt kellett volna megtartani, Márk aztán meg is kapta érte a "jussát".
Na de este meglátjuk! 😊
Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, õ addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan. "
S ez miért baj? Mert vannak még normális,értelmes emberek? 😊
Akik elõrébb tesznek minden mást,mint hogy átbasszák a másikat.
Tudom,mostanában az a menõ ,ha Te vagy, csúnya szóval fogalmazva a leggecibb... de szerencsére nem reménytelen.
Egy a lényeg,ne Anikó nyerjen.
Glory, Glory Man. United!
Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, õ addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan.
Amúgy tényleg rossz felállás került így a döntõbe, Anikónak már rég nem itt lenne a helye, de vitán felül áll, hogy rohadt jól végighisztizett mindent és ahol lehetett ott úgy ekézett bárkit, hogy õ csak jól járhasson. Rafinált nagyon. Hogy emberileg 0 azt ebben a játékban senki nem veti a szemére majd és utána sem, mint az elõzõ ÉH szereplõk is a szürkeségbe poshadtak, nem hiszem, hogy "celeb" válna belõle.
Hogy innen ki viszi a pénzt azt nehéz megjósolni most. Ha Edina-Roland páros, akkor szinte biztos, hogy Edina, az Anikó Máté páros, már érdekesebb téma, a kérdés, hogy megismétlõdik e az ÉH1, ahol azt mondta a Kristóf, hogy 11 millió neki elég az új életéhez, itt csak az dönt, hogy ki pénzéhesebb. Na, hát ma kiderül!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Edina meg egy naiv szûz ribanc amint Leventével mûvelt az aljas dolog volt de ö is ki mutatta a foga fehérjét mi mást is várhatunk volna !
Szerintem is Roland nyerje meg és ne a többiek !
Kíváncsi lennék azt Edina hogy értette hogy nem fogja senki kedvéért csak úgy eldobni a 11 hetet !
Edina akkor lesz egy szinten Anikóval akkor lesz belöle is egy gátlástalan gerinctelen ember ha cserben hagyja Rolandot pedig ez lesz ugy cserben hagyj mint a pinty mert az érzelmei erösebbek Máté iránt !
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ezt szerintem Noémi maga sem hiszi el, majd a pozsonyi go-go klubban ledobja a textilt, aztán látja nem csak Omár, hanem mindenki más is! 😄
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
De igazad van, nagyon pénzéhes a társaság, kivéve Omárt!
Csak hát ugye 25 millió a tét, és pont a tavalyi sorozat végén jött a csattanó, amikor ennek az összegnek a felét sem vitték el végül el, akkor Kristóf 11-nél eldobta a gömböt, ha itt is ez lenne támogatás címszóval ki kéne a felét fizetni a volt lakóknak, meg akikkel még paktumok lettek kötve menet közben (Noémi+Edina páros...).
Na de persze sok hét Mexikóban ingyen, all-inclusive ellátásban, már ez milliós tételben mérhetõ / fõ. És idén már megvan a nyaralás. 😊
Amúgy feltûnt, hogy tavaly is volt bróker, meg rendezvény szervezõ? 😄 Csak idén nincs futball edzõ, az már kicsit meleg lett volna! 😊