Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éden Niki
+18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ascii
én sem értettem a bogit, ez télleg ennyire hülye volt...bailey az okfejtésedet én is hasonlóképpen gondolom, de a legnagyobb taposni való továbbra is anikó.pont.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Én is biztos voltam benne hogy Bogi azt a titkot irja le amit elöször mon dott neki Anikó !

Hogy miért nem azt irta le ez jó kérdés csak amgának kereste a bajt !
<#eplus2><#eplus2>

gduck
Bogi ultra gáz volt. Anikó az elsõ este a napozóágyon ülve elmondta neki, hogy amit leírtam titok: .... ÉS SZÓRÓL SZÓRA ELMONDTA NEKI!!!

Erre meg nem azt írja le 😊 Majd leestem a székrõl XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

nem azért, de ez a Pít egy igazi vaskos segg barom. Elõzõ héten Noémi megmentette Mátét. Roland miatt Edina került veszélybe, ezt meg is mondta neki, így Edina nem tudott hova állni. Megmondta, hogy Máté mögül szeretne kiesni, és szerintem fel is volt rá készülve. Így a helyzet megoldása az lett, hogy Márk bevállalta Noémit. Vagyis Dávid támadásának ellenére még mindig mind a hárman játékban vannak. Akkor most mit pofázik itt ez a szarfaszú Pít? Aztán meg a hétfõi adásban nekimegy Noéminak, akinek a nevében most nagyon hangos? Ráadásul összeborulva Anikóval, akit eddig meg nagyon utált. És akit Andi ki akart rakni? Ráadásul Andi mit mûvelt az Edinával is. Barátságot színlelt, közben a háta mögött gúnyolta a kiskutyával, ki akarta rakni, és összeugrasztotta Noémivel is. Itt valójában Pít, Anikó és Andi a gusztustalan. Levente meg egy hülye papucs. Anikó csak azért élezte ki a dolgot a Máté-Edina párra, hogy ne tûnjön fel senkinek, hogy neki kell a legkevesebbet küzdenie a bennmaradásért.

wesker24
Nah vazze most meg a másik rihe rongy kezd el szinészkedni na nee !

Mi lesz itt még ? 😄
wesker24
Nem hiszem el hogy ez a 2 balfasz már megint együtt van !

Ezek 2-en tényleg gusztustalanok !
OptimusPrime
Sebaj Betti, ott a másik fél-iker, hátha az normális! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

ascii
Szöcskének azért hívják, szerintem, mert f*ról f*szra ugrál, ha-ha!

közben meg mondja Noémi: infarktot fog kapni!

dzsizusz

ascii
ez az anikó egy gyépés.

wesker24
Azt a kurva Anikó durván pofára esett ! xD
ahol dolgozott ott a fúnöknõk 90%-a pedig megcsináltatta magát a felsõ vezetéssel....szóval annyira nem gáz.....imádom is azakat a kurvákat eljátszák a nagy Boss-t...aztán meg szopnak mikor berendeli õket a dagadt francia nagygóré.....

mindkettõ😊

lekurta? inkabb benyalta magat
pit lekurta ay osszes fonokcsajt a cegnel....

gduck
<#eljen>

ha holnap az a helyzet áll elõ, hogy Edina vs Noémi, akkor megõrülök. Amióta bejöttek ezek a hülye salakok (Roland, Márk, Dávid, Petra, Betti stb) azóta folyamatosan rontják a mûsor minõségét. Andi jó fej lenne, ha nem lenne ilyen fasz. Pít meg hogy a tökömbe lett ilyen olyan magas beosztású ember az életben. A hülye macsóságon kívül tök sótlan.

edit: hülye Márk is bmeg ott kesereg, hogy így a Kyra, úgy a Kyra, mintha nem õ rakatta volna ki.

ez a szomorú kutyafej annyira unalmas és dühítõ már ettõl a nõszemélytõl...
nem védem edinát, habár sokkal elõrébb van a listámon mint ez a hogyishivják aki folyton szomi kutyafejezik, de ez kb az oviban ment utoljára...

ascii
ez a márk is egyszerû mint a kettes legó...az autistával együtt..

ascii
már rábasztak egy lapáttal elõl a mellkasára....nyehehehehe

OptimusPrime
Máté kialudta vajon magát? 😄
Jó hangok jöttek ki belõle, valaki tuti elhitte, hogy mindjárt rókázik! 😊
Ez a pandora eddig semmi, majd jön az este, meglátjuk akkor mi lesz.
Ez az Andi is megérne egy péklapátot a tarkójára...

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

ascii
seggfétisem ellenére is a bolygó másik pontjára kivánom azt a nõt! (és lõn ott is van...najó volt 😄)

csekkold azt a segget elõször mikor ilyesmi gondolatok kavarognak benned!😄

ascii

ascii
<#banplz>

ascii
igen, nekem is kezd már unalmassá válni, máté állandó satu részegsége és vontatott beszéde, edina folytonos féltékenysége és a szarba is a jó belemagyarázása, noémi full ostobasága, pít unhumorérzéke, és anikó...anikó csak dögöljön meg, nem értem h bir a föld elviselni egy ilyen perszónát.

az hagyján de edina mintha régebben mondta volna, hogy az apja is elég sokat piál/piált erre itt van ez a máté gyerek...
de ez amugy való életbe is hasonlóan van, zsák a foltját
gduck
Máté a nõk álma. És rengeteget iszik. Hát jó a nõk izlése XD

Steve Downie
Szerintem is nagyon unalmas... Annyi pozitívumot tudok elmondani, hogy ezen a héten mindent megtesz Noémi, hogy ráizguljanak az Éden Hotel rajongók 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

hát idáig az e heti 2 rész tök lapos volt...
fel kéne vhogy kavarni az állóvizet mert már nézni is unom. máté bukfencére vártam tegnap, gondoltam beszakad a feje elájul vagy vmi de semmi...
OptimusPrime
Noémi, nekem nem tûnt fel, hogy nagyon piáztál volna mielõtt Máté szájába másztál volna "picit"! Ezt a piára így ráfogni...! 😊
Amúgy nem is volt nagy esés, inkább csak látványos! 😊

OptimusPrime
A tegnapi adás a sorozatoknál megszokott töltelék rész volt igazán, Edina rimánkodásán kívül SEMMI a világon nem történt. Remélem nem a beharangozott Máté zuhanása lesz az egyedüli dolog (de mondjuk lesznek ma új lakók is, úgyhogy sanszos, hogy fejre áll minden).

Noémirõl kerítsen valaki egy pozsonyi Tutti-Frutti magazint, nem hiszem el, hogy csak egy spontán pozsonyi fõiskolás, felfedezték õt már az kurvaélet! 😊 Ki a f*szom visz tényleg combfixet egy mexikói hotelbe? Mondjuk Zsuzsi is vitt anno vibrátort (kettõt is) a VV4-be, ez ahhoz képest tényleg smafu! 😊

Steve Downie
<#taps><#banplz>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

g*ci nagyot 😄DDD

Darthmushroom
fuhh Máté mekkorát esik majd holnap részegen 😮

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hétvégén láttam egy mûsort a storytv-n ahol seal meg heidi klum volt a téma és mutatták, hogy mexikóban is van egy kéglijük és nem pont a mostani éden hoteles vityillót vágták be. errõl van infotok kié most a hotel???
Oziris666
csak akkor lettek volna ha igent irnak a boritékba és lecserélika a párukat... de senki se tette!Tehát senki se védett!

gduck
Sztem már nem lesz új játékos.

Most mi van???? Miért nem védett senki? Eddig úgy volt hogy a pár akit választanak védett lesz. <#rolleyes><#rolleyes>
jövõ héten nem csaj jön be?

örülök, hogy ez a hülye Dávid elhúzott. mi az, hogy "Felvidék ide vagy oda"?? Vadbarom. Erre építette a kapcsolatot?

Noémi most a bõrét kockáztatta

elmondták, hogy nem védett senki

OptimusPrime
Köszi, ezt szépen összefoglaltad, én is így képzeltem el. De már-már valószínûtlen volt számomra is picit. 😊

Nekem még annyi hozzávetésem lenne, hogy Anikó-Levente duó most az egész (fél) heti adás alatt egymást szidták, míg mára ugye megint a legnagyobb rendben volt köztük minden. Megkockáztatom ez Bettinának volt üzenet a jövõ hétre, hogy hagyja békén a párost - mondom mindezt azért, mert ugye most Anikó "megfenyegette" Rolandot, hogy bosszút áll és nem egyedül, ha kipenderíti a védettségével Leventét. Ami ugye nem történt meg. De jövõ héten lányok választanak megint..., és védett Edina meg Márk...

Másnak ez a színjáték sem volt nevezhetõ, hacsak, amit Anikó is mondott, hogy Pít áll a háttérben, ahogy a múlt heti kiesésekben is bõven benne volt a keze, Anikó lehet így akarja ugrasztani a bokorból, de vajon mi célból? Amikor Andrea meg megállás nélkül azt szajkózta egész héten, hogy most kell Anikóékat robbantani, mert a veszekedések miatt semmi értelme, hogy együtt maradjanak és ez jó ómen lehet arra, hogy Anikót kirakják.

Vagy mindez nem igaz és tényleg ilyen hektikusan hiperaktív egy nõszemély, akinek még a menstruációs feszültsége is 3 nap alatt elmúlik a szokásos kábé egy hét helyett. 😊

Érdekes lesz na, azért Kírát sajnálom, jól nyomta, bosszút is állt, még Anikót kirakhatta volna, de végül is Melákot kitette, akinek a legnagyobb volt anno az öröme ebben.

wesker24
Pedig igy van !

Dávid nagyot hibázott mág pedig azt hogy ki akarta rakni Mátét !

De sajnos megbizott egyes emberekben akiben nem kellett volna !

Mikor Betti bogarat ültetett a fülébe Edinának az se volt véletlen ekkor Edina rákérdezett hogy ki volt az és ekkor Betti kibökte hogy Dávid volt az ekkor Edina rögtön rohant Mátéhoz hogy el mondja neki hogy ki akarják rakni de Máté nem volt rest képes volt az egész társasággal össze szövetkezni hogy bebiztosítsa a helyét és ezáltal kirakja Dávidot az egész csak kamu volt mindenki színészkedett már elõre el volt döntve hogy Dávid ki fog esni mivel Máté mikor megtudta hogy kiakarják rakni egyböl lebeszélte a védett sráccal Rolanddal hogy álljon be Edina mögé és ö meg beáll Noémihez mindenki tudott róla csak Dávid nem és Noémit is meggyõzték arról hogy mindenképp mentse meg Mátét ha mellé áll ! Szóval ki volt ez tervelve már akkor mikor máté fülébe jutott az hogy veszélyben van ! Csak Roland is gyáva féreg volt nem állt ki Dávid mellett pedig tisztázhatta volna a helyzetet csak hogy Rolandnak meg az lesz a veszte hogy megbízott Mátéban ugyanis Noémi csak abban az esetben menti meg Mátét ha jövö héten Roland repül !

Meg aztán most Máté meg nyugodhat egy darabig mert nincs Edina közelében a barátnõje miatt !
OptimusPrime
Felvidék ide vagy oda..., ugyan már Dávid! Ehhez ennek semmi köze nem volt. Jó, hogy le nem szlovákkurvázták szegényt már megint... :S

Ezt a reminder-t valaki magyarázza el, fõleg az okokat, Máté csak másik ágyba akart átkerülni és ezért forgatott meg 6 embert?! Ez azért annak is durva lenne...

szvsz ha Noémi okos akkor Dávidot tartja bent. Egyértelmû ha Máté bent marad jövõhéten visszaáll Edina mögé és akkor Noéminak nem lesz párja. Legyen akármilyen Dávid de szerintem simán megbízhat benne Noémi legalábbis egyenlõre...

OptimusPrime
Na akkor lássuk:

Pít > Andrea - borítékolható volt
Dávid > Noémi - ez is borítékolható, Omár emléke is megfakult...
Levente > Anikó - ebben a gyerekben sincs semmi tartás!? 25 millió a becsület? 😄
Roland > Edina - Ezt tegnap is tudtuk! 😊
Márk > Kíra - Ez sem különösebben meglepõ! 😊
Máté > Noémi - OTT A PONT, megmondtam! Megérte nyaldosni Noémi nyakát! 😄 (senki nem számított rá? Komolyan? 😄)
Bettina > Márk - FCK!

Engem nem lepett meg, pedig webrip-et sem néztem, kábé ez volt a forgatókönyv. Márk meg hazudik, vissza fog ez még ütni.
Anikó most nem örül annyira, mint pár hete, amikor Kíra elõször repült.
De Kíra a szívére hallgatott, nem az eszére, sajnos! 😞(

OptimusPrime
😄

Levente: "ember tudtam maradni!"

Papucsemberke! 😄