Suzuki Bandit 650 - 1250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Az elõbb regisztráltam a sportmotor.hu bandit fórumán is. Teljesen új banditos vagyok, még egy százast sem mentem a géppel. Tavaly november végén vettem, a motoros szezon végén. Itt is szeretnék véleményeket, tapasztalatokat olvasni a motorról. A fõ célunk a túrázás. Az ehhez való felszerelések érdekelnek majd leginkább. Elõre is köszi!
1 kép:
http://kephost.hu/share-C1A0_4D85E5C1.html
Így egyben még nem is láttam.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
azért mégsem gsxr szint
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én vennék motort de... nem száguldásra hanem túrázásra. Motorozni kell nem száguldani, utóbbinak értelme a legkevesebb, élvezni kell a szabadságot, a túramotorozásnak van egy feelingje.
Egy Suzuki Intruder-rel bõven megelégednék...
400-as motor tök jó lenne kezdõnek, de pont amit te is írsz, az taszít engem is leginkább, így én most ha motort vennék majd valamikor, egy kawa er-5-ösben, vagy suzuki sv-ben, 600-as banditban gondolkodnék, ezzel ki is merítve a különbözõ fajtákat :D (sor2, v2, sor4)
Gyorsaságit nem vennék soha, a choppereket horror áron adják, a nagytestû robogó meg buzis. A bandit meg azért tetszik, mert abszolút motor formája van. :DD Ha egy kisgyereknek azt mondod motor, valami ilyesmi fog eszébe jutni :DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nekem megvan a jogsim, csak pénz nincs egyelõre, hogy vegyek motort, bár banditban nem nagyon gondolkozom, de jó motorok