Suzuki Bandit 650 - 1250

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Szép a motor a színe, nagyon bejön! Meg látom azért már túrára készen!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

gyorgy74
Szia nagyon szép a motor gratulálok és balesetmentest hozzá! Örülök, hogy regiztél az SG-re, ha valamiben segíthetek állok elébe szívesen! Ha én nem tudok akkor a fórumozók biztosan tudnak. Bár még elég friss a topik de minden kezdet nehéz! Üdv. Gyuri!<#worship>

pézé 650SA K8
Sziasztok!
Az elõbb regisztráltam a sportmotor.hu bandit fórumán is. Teljesen új banditos vagyok, még egy százast sem mentem a géppel. Tavaly november végén vettem, a motoros szezon végén. Itt is szeretnék véleményeket, tapasztalatokat olvasni a motorról. A fõ célunk a túrázás. Az ehhez való felszerelések érdekelnek majd leginkább. Elõre is köszi!
1 kép:
http://kephost.hu/share-C1A0_4D85E5C1.html

gyorgy74
Ha gumi akkor R17!<#wave>

gyorgy74
Azért kicsit lealázza a sportmotort, persze a pilóta is számít!<#wave>

http://www.youtube.com/v/8KoikhL4Z5g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

gyorgy74
Igyekszem kedves barátom!<#eljen>

kaposi1
Nagyon szép ez a moci Gyuri!<#wave>
Így egyben még nem is láttam.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

gyorgy74
Itt a moci és a Magas Tátra Szlovákia gyönyörû!!!!<#wave>

gyorgy74
Igen a túramotorozás nem a száguldozásról szól! Mi minden évben ha az idõ és az anyagiak engedik azért beütünk egy egy túrát. Tavaly a Magas Tátra meghódítása volt a cél nagyon gyönyörû, szerpentinekkel tarkítva elmondhatatlan élményt nyújt. Ha idõm engedi majd tolok fel pár képet róla. Persze párosítani kel egy jó megbízható túramotorral amit az általam is használt bandita maximálisan teljesít. Úgy kényelemre mint megbízhatóság terén! A Suzuki Intruder nem egy kanyarvadász masina de szintén nagyon jó motorok a maga kategóriájában.

gercse
hát ezek pont túrázásra való motorok, persze lehet velük gyorsan menni, de mivel nem?
azért mégsem gsxr szint

Attila8805
Tapasztalatból mondod hogy nem lehet élvezni a száguldást?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ha már motor...

Én vennék motort de... nem száguldásra hanem túrázásra. Motorozni kell nem száguldani, utóbbinak értelme a legkevesebb, élvezni kell a szabadságot, a túramotorozásnak van egy feelingje.

Egy Suzuki Intruder-rel bõven megelégednék...
gercse
jaja, tudom, hogy nem két fillér, és akkor a benzinrõl még nem esett szó :D

gyorgy74
Igen mindenképpen a tanulásra koncentrálj és utána egy jó munkahelyre törekedj. Aztán jöhet a motorvásárlás aminek a fenntartása sem kis költséggel jár. Gumi, Lánc, Fékbetét stb.<#wink>

gercse
valóban az lenne a legjobb, gondolom az fut a legsimábban a 3 közül, meg a hangja is szép, de engem lenyûgöznek a v2-es sv-k is :), mindegy egyelõre sulibefejezés, majd melószerzés van soron, utána lehet kezdeni gondolkodni :)

gyorgy74
Jó az ízlésed ha ajánlhatom sor négy bandit! És nem vagyok elfogult!<#smile>

gercse
Egyetértek, pedig nulla tapasztalatom van, de elég sokat olvasgattam errõl, fõleg sportmotorfórumon.
400-as motor tök jó lenne kezdõnek, de pont amit te is írsz, az taszít engem is leginkább, így én most ha motort vennék majd valamikor, egy kawa er-5-ösben, vagy suzuki sv-ben, 600-as banditban gondolkodnék, ezzel ki is merítve a különbözõ fajtákat :D (sor2, v2, sor4)

gyorgy74
Igen igazat adok neked a formája az motor de a 400-as bandital azért vigyázni kel! Japán belpiacos motor és ha bele trafálsz egy széthajtott motorba sokba fog kerülni. Egy az, hogy az alkatrész árak is nagyon magasak hozzá nem beszélve hogy heteket kel várni rá. Ha teheted akkor egy 600-as banditba gondolkodjál az minden igényt kielégít és még tartalékokkal is rendelkezik. Az alkatrészellátás meg sokall jobb mint a fentiekben említett 400-as típusé!<#taps>

SötétBarom
Én most tavasszal lehet, hogy megcsinálom a jogsit.. :) Egy 400as vagy akörüli bandit pont meg is felelne minden igényemnek.. Ráadásul a régieket egész jó áron be lehet szerezni. Aszongyák netszerte, hogy kezdõmotornak kiválóak.

Gyorsaságit nem vennék soha, a choppereket horror áron adják, a nagytestû robogó meg buzis. A bandit meg azért tetszik, mert abszolút motor formája van. :DD Ha egy kisgyereknek azt mondod motor, valami ilyesmi fog eszébe jutni :DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gyorgy74
Nagyon szép moci!!!

Ez az egyik motor ami tetszik, de én se vennék sosem...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

gyorgy74
Szia nem is azért nyitottam a topikot igazából hogy pörögjön. Ha valakinek segítség, vagy észrevétele van a témával kapcsolatban akkor vagy én vagy a fórumozók biztosan segítenek!!! Én elég sokat motorozom évente 20000 kilométerét van némi tapasztalatom és ha kérdeznek szívesen megosztom másokkal!<#wink>

gyorgy74
Igen közkedvelt motor én is egy 650-es boldog tulajdonosa vagyok! Nagy megelégedéssel ajánlhatom mindenkinek aki komolyan gondolja a motorozást illetve túrázgatás!<#eljen>

Attila8805
Na nekem meg pont fordítva van:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

gercse
ez egy 250-es inkább :D de bandit végülis

nekem megvan a jogsim, csak pénz nincs egyelõre, hogy vegyek motort, bár banditban nem nagyon gondolkozom, de jó motorok

pxxl
+1

All hail the double x!

Attila8805
Ez is addig fog élni mint a gsx-r topik sajnos itt nem nagyon pörögnek az ilyen motoros dolgok:(

ScarY MAN
<#eljen>

sose vennék motort.

...

gyorgy74
Sziasztok! Suzuki Bandit motorkerékpárral kapcsolatos kérdések, tapasztalatok, észrevételek.<#wink>

← ElőzőOldal 2 / 2