Ki a jobb?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Cassano,
te mit mondasz tényleg? :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
Batistuta
õt szerettem

szucsy89
Na akkor indítok egy újat: Cassano vagy Pazzini?
Steve Downie
jogos!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

limperatore
nem azért de ha valdes ott van, hol van julio cesar? :D a 2-t össze se lehet hasonlítani :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
egyet nem tudok írni
hármat írok!!! casillas-buffon-neuer

legszarabb viszont valdes-de genya:D:D
bár cseh kapus is nagy potyagép

Steve Downie

bakkerman
azt kell hogy mondjam,a Barca csúnyán kikapott a Liverpooltól <#ravasz1><#ravasz1><#szeret>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

2 és 9

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hmm AC Milan v a Liverpool:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Steve Downie

limperatore
josé, ez egyértelmû

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csertõi a király <#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
meg a mészöj géza,múltkori ns-ben olvastam,hogy már 3 nb1-es csapatot is visszautasított mióta a szövetségben dolgozik. szerintem SAF helyére pályázik

Effe88
tornyi barna
õ a legnagyobb tanár

Ferguson, Del Bosque, Pep, Mourinho, Wenger, Mancini, Klopp, Löw, Prandelli

cesc fábregas

bakkerman
Mourinho,Ferguson,Del Bosque,Pep,Wenger,Mancini,Klopp,Prandelli,Löw

szerintem.

Voyager5
JM, és SAF nálam az elsõ.
Guardiola és Del Bosque a második.
Löw, Wenger, Mancini a harmadik.
Prandelli és Klopp a negyedik.
Trapattoni:D:D:D:D

viccen kívül: J.M.

Steve Downie
Ki a legjobb?

bakkerman
1-2 éve láttam a natgeon egy mûsort,abba tesztelték Ronaldot meg még pár klasszist,és ott az jött ki,hogy õ a leggyorsabb,én abból indultam ki :) akk grat Valenciának :)

Tyler1
"In the Blackburn v United game Valencia set a new record becoming the fastest Player in the World to run with the Ball, his record was 35.1km/h thus becoming faster than Real Madrid's Cristiano Ronaldo who was 33.6km/h then came Arsenal's Winger Theo Walcott with a time of 32.7km/h."

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Antonio Valencia a leggyorsabb(ez hivatalos) :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
pedig de :D

az egy tank volt a labdával együtt is:D

limperatore
nem hiszem h o lenne a leggyorsabb
lehet 1 kenyai 2. osztalyban van nala gyorsabb :)

meg az tuti h nem annyira gyors mint obamartins volt :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
Becks egy igazi karmester volt,rohadt nagy esze volt ehhez a játékhoz,de közel sem volt annyira látványos fénykorában mint most Ronaldo. CR egy gép,a leggyorsabb futballista(ez hivatalos),és ha megindul gólokat lõ. Más a feladatuk a pályán. Én azért csíptem Beckhamet,mert abszolút letisztult,elegáns volt a játéka a pályán,nem vágott le kilóméteres sprinteket,nem cselezgetett fölöslegesen,de minden labdájánák "szeme" volt,ezért nagyon szerettem õt! :) Mai napig megállná a helyét akárhol,csak ne kelljen sokat futnia

Casillas
CR balszélsõ, Becks jobbszélsõ :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ja spanyol kis csapatoknak mesternégyeseket igen...váljék egészségére. Amúgy sem ugyanaz a poszt. CR támadó, Beckham pedig az abszolút középpályás, akinek nem a gólszerzés volt a feladata...mégis volt õ is egykoron a világ legjobbja amellett h õ volt a 90-es évek vége felé a playboy...

Casillas
...idegenben.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Ronaldo meg rúg egy szezonban 20+ gólt.
limperatore
c ronaldo meg csinál 2 bicikli cselt összeesik fogja az arcát és az ellenfél pirosat kap

melyik a hasznosabb? :D

Itt csakis Balotelli neve szerepelhet :D
Beckham 60 méterrõl bárki fejére odavarázsolta a labdát...

limperatore
azért beckham jobb mint c roni merész :)

2es csapat jobb, bár nem tudom h ki védekezne? :D

nem rossz összehasonlítás:

Nehéz lenne mindkét korszakot összehasonlítani:

Rooney<Ronaldo
Ibra<Henry
Iniesta<Ronaldinho
Messi>Zidane
Beckham>CRonaldo
Xabi Alonso<Makelele (Vierát és Gattusot is ide lehetett volna írni)
Ramos (Daniel Alves v Maicon)<Robi Carlos
Terry>=<Maldini
Puyol>Cannavaro
Casillas=Kahn

Voyager5
Szvsz a kapus és a jobb szélsõ kivételével az összes poszton a 2-es nyer :D
Steve Downie
2

Steve Downie

Schweinsteiger nem biztos hogy játszik az olaszok ellen.
szucsy89
Akkor Pirlot mondanám, még mindenképpen. Ha meg csak az EB-n mutatott teljesítményt nézzük, akkor is az olasz.
Pirlo vs Schweinsteiger

szucsy89
Én a második képet nem látom.
bakkerman
nem egy korosztály,én a tapasztalat miatt azt mondom Pirlo,de a németnek még lehet minimum 5-6 jó éve,BL gyõzelemmel,esetleg válogatott sikerekkel

FERNANDINHO1997
Henry

Romario

Voyager5
Romario
limperatore
Romario

Oziris666
Henry