Kinek \"nagyobb\"?

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
azért az a Cadi szép! az átalakítás elõtti...

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Egy 2011-es februári Renault Flluence 1.5 dízel.Egész jó kis autó,a csomagtartó ajtó megoldása viszont egy kalap szar,2x voltunk vele a "Puncisok"nál,harmadjára tudták csak megcsinálni.
Ezt leszámítva eddig egész jó tapasztalatunk van vele,most lesz benne lassan 10ezer.
Fogyasztása,hát az attól függ,ha anyám vezeti akkor kijön (a computer adatja alapján) 4-4,3-ból,viszont ha én használom akkor olyan 4,6 körül van,max 5.
Végre még nem igen próbáltuk,de nem lehet valami nagy durranás,mivel ez a gyengébbik 1.5.

к.ιηтнуα.

Stig95
pepszi elfogyott 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Martinez01
Pepsi: Újreg rulez?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

clio1616v
nem a nagy sebesség az, ami durva volt hanem a gyorsulása

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carmang
Városban? Ólomtalpú cipõ bejátszott? 😄DD

Carmang
Jaaaa... és persze csakis kombiról lehet szó 😊

clio1616v
volt cégesautó 2.0T volvo az nagyon ment, 15 liter/100km volt a fogyazstása 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carmang
Nem írtam, de majd most:

2001-es Volvo V40, 1.6i (109LE, meg valami 145Nm).
Eddig ez a legerõsebb autóm, de ha másodjára nekifuthatnék, akkor 2.0, vagy 2.0T lenne a végeredmény 😊

(Vagy egy 850 T-5, vagy egy 960 3.0 24V aut. 😊 )

clio1616v
mivel jársz? ha írtad már akkor visszanézem, de nem emlékszek

Carmang
Na végre van pörgés a topikban 😄DD
Az a Clio elég vagány.
(pedig nem is vagyok franciaautó-fan)

clio1616v
volt benn kihívás mire megtaláltam

Jól néz ki,durca! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
hagyd le kedves n3whous3 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
ez egy kis fostartály, a kocsimmal simán lehagyom

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

hpx68tl
na mindegy, majd próbálok feldobni képet,de most még a saját galériámat sem találom... 😊

clio1616v
Képfeltöltés a Saját galérián belül

és

Új kép feltöltéshez
kattints ide!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

hpx68tl
hogy dobok fel képet a galériámba? 😊

clio1616v
4 személy kényelmesen...

clio1616v
korlát van, de nem 20kB

hpx68tl
és így már nincs adatkorlát, vsgy így se legyen nagyobb 200 kb-nél?

hpx68tl
te?! és hogy fér el ebben a család? feleség? a gyerek? hová ülnek? <#crazya>

clio1616v
feltöltöd és itt a szövegdoboz alatt van egy gomb, hogy kép beszúrása, azzal ide beteszed a linkjét

hpx68tl
lassu a netem... alig gyõzöm a válaszokat...

hpx68tl
ha a galériába teszek képet, az hogy jelenik meg itt? sehogy?

clio1616v
😊

hpx68tl
he-he tudom mi a topik.. 😊 csak t.od beirtam a keresõbe hogy audi,s elsök között a te üzid jelent meg,s hat válaszolnom kellett

de a fõcímbõl nem!
és a FÕcím a hangsúlyosabb

clio1616v
"Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele? "

alcímbõl egyértelmû

akkor nevezd át a topikot,mert megtévesztõ: kinek "nagyobb"?

clio1616v

clio1616v
a galériádba tudsz

a 2.0 turbómotorral van az A4?

hpx68tl
na látod MOST mondtál ujjat. ezt a cup-ot nem értettem eddig...

hpx68tl
mondtam már hogy a4, de ha jól tudom 20 kb-osnál nagyobb képet ugysem tudok felrakni....😞

clio1616v
"fehér mezeinek hitt clio... " ha annak hittrõl beszélek akkor nyilván nem arról és nem cupé 😊 hanem Cup verzió, ami a normál RS(RenaultSport) verzióhoz képest is erõsebb futómûvet jelent és könnyített a felépítése 50kg-al

clio1616v
és mit csináljak vele? 😊

nekem nincs egy német autóm se jelenleg, nem arról szól a topik, hogy ki tud nagyobbat mondani, hanem hogy ki milyen autóval közlekedik

te milyennel és képet

hpx68tl
és én sem vagyok már 20 éves, nekem sem mindenem a gyorsulás..... DE cliorol beszéltél,nem pedig clio rs cupéról!!!

hpx68tl
he-he és te tudod mi az az audi s4 (344 LE 1640 kg quattro), audi rs4 (420 le 430 nm 1650 kg quattro) ?
vannak a németeknek is nem széria autoik .... 😊

clio1616v
tudod mit jelent a Clio III RS Cup?

hpx68tl
tudod mi az az a4 2.0 tfsi? 211 LE 310 Nm 1450 kg quattro hajtás

hpx68tl
sportos kisauto?
mirõl beszélsz? cliorol beszéltél nem,....
van fogalmad az a4 adatairol? ,s most nem az 1.6-os alapra gondolok...

clio1616v
kinõttem a gyorsulgatásokból meg az amperkodásokból...

ne hasonlítsd már a széria tömeg németautókat egy sportos kisautóhoz... hol maradnál?

197LE 215Nm 1260kg

hpx68tl
válasz a 272es hozzászólásra
Na ne gyere már a renault clio-ddal! Azokból mekkora a legerõsebb??.....kb 101 lovas? Haggyad már magadat...... városban 60-ig lehet hogy jo vagy a kis tömeg miatt,de a városon kívûl.... Mondjuk nekem világ életemben benzinesem volt, most is benzines audi a4 -esem van,de azt azért megnézném ahogy erõlködsz a cliocskaval.... esélyed se lenne.. 50ig talán tartanád magad,aztán elszaladnának velem a pacik 😊
Az a baj,hogy ti csak azokat az enyhén kiöregedett audikat/bmwket látjátok meg az úton, amelyikekben már benne van 3-450ezer km,s letaposásnál okádják a feketét... De még mindíg mennek!azok az öreg dieselek... én sem szeretem a dieseleket,de azt tényleg megnézném ahogy a clioval lenyomsz egy 2000-2001 es audit/bmwt. kicsit eltévedtél az évjáratokban... egy 2001es évjáratú zajudit/bömöst csak hátúlról nézegethetsz (hozzáteszem.: sofõrfüggõ)
Amikre te gondolhattál,a régi audi bmmw dieselekre, azok a szivar audi/audi 100 az a6 elõdje/ audi80 az a4 elõdje, ezek már 80-ban, 90-ben is az utakat rótták....

clio1616v
😄

hpx68tl
Na ne gyere már a renault clio-ddal! Azokból mekkora a legerõsebb??.....kb 101 lovas? Haggyad már magadat...... városban 60-ig lehet hogy jo vagy a kis tömeg miatt,de a városon kívûl.... Mondjuk nekem világ életemben benzinesem volt, most is benzines audi a4 -esem van,de azt azért megnézném ahogy erõlködsz a cliocskaval.... esélyed se lenne.. 50ig talán tartanád magad,aztán elszaladnának velem a pacik 😊
Az a baj,hogy ti csak azokat az enyhén kiöregedett audikat/bmwket látjátok meg az úton, amelyikekben már benne van 3-450ezer km,s letaposásnál okádják a feketét... De még mindíg mennek!azok az öreg dieselek... én sem szeretem a dieseleket,de azt tényleg megnézném ahogy a clioval lenyomsz egy 2000-2001 es audit/bmwt. kicsit eltévedtél az évjáratokban... egy 2001es évjáratú zajudit/bömöst csak hátúlról nézegethetsz (hozzáteszem.: sofõrfüggõ)
Amikre te gondolhattál,a régi audi bmmw dieselekre, azok a szivar audi/audi 100 az a6 elõdje/ audi80 az a4 elõdje, ezek már 80-ban, 90-ben is az utakat rótták....

N o N a m e
szerintem újreg lesz 😊
Effe88
ez pepsié???😄😄 nem rossz kéne😄😄

Sickness
<#gonosz1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

atomabszorpcio

Pespi Twist and his escalade

www.chem.yale.edu/

clio1616v
arra várhat...

Oldal 1 / 7Következő →