Észak-Korea
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem vennék mérget rá hogy semmi sem lesz... 60-40%-ra taksálom hogy rövid idõn belül elkezdik.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
észak-k,kína,(oroszprszág) vs. usa,dél korea,szövetségesek stb...
vagy ezt lenyomják a koreaiak
észak vs. dél aztán lesz ami lesz?
Gondolom azért nem mert Szíria mit tudna csinálni? Semmit. Pláne most, hogy tombol a polgárháború. Észak - Korea egy bombázás után meg gondolkodás nélkül megindítaná a háborút, amit meg az amik úgy néz ki, hogy nem akarnak. Bár egyébként nem tudom, hogy az amik mikor bombáztak szíriai atom létesítményt. Tudtommal az Izrael volt.
A turbó kommentelõk és a balfasz sajtó szerint igen. A US Navy és a többi haderõnem is rutinszerûen mûködik a környéken. Nem csoportosítottak át semmit sõt, mive Irakból kivonultak valójában kisebb az jenki erõk koncentrációja, mint mondjuk 5 éve.
Na, ennyit a "napirenden tartásról"...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
???
A Közel-Keleten 1948 óta csak Izrael és az arab országok / szomszédok között volt 5 nagyobb (48,56,67,73,82) és ezekhez képest három elhanyagolhatóan kicsi - 2006, 2008 és 2012 - mert ez lényegében csak a Palesztín fennhatóság egy része elleni hadmûveletek takart. 1982 óta az USA-nak lényegében semmiféle készülõdésbe nem kellett fognia soha, mert az IDF azt rúgott seggbe, akit akart... A Liberty incidens óta meg az ember elgondolokzik. 1982-ben is a háború legvégekor jelent meg U-2-es gép Izrael partjainak közelében a fegyverszünet elõtt, hogy nézze, hogy a felek tartják-e magukat ahhoz, amihez kell. Kb. ennnyi...
Nem települt át jenki század sehonnan sehova, nem vezényeltek oda hordozót, stb. Ehhez képest most - bár semmi szükség rá - de azért közelebb zavartak kb. egy századnyi F-22-est. Még ez is komolyabb reagálás, mint ami '82-es háború idején történt.
Nem értem, hogy mi szükség van ilyen szeretotíp és rendkívül pontatlan beszóláskora.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
nyilván az apja idejébõl megmaradt elit diktál, õ csak egy báb,egy eszköz
Azt a sört remélhetõleg más okból fogyasztják majd😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezek a koreai kommunisták sem különbek, nem latolgatnak esélyeket, csak az eszme védelme a fontos. És ha csak fitogtatják az erejüket és játsszák magukat akkor mi van? A nácik is így kezdték...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Az egyetlen bajt egy háború esetén Kína jelentené, de ha lenne is valami, kétlem h. Kína bármit is tenne élelmiszer és fegyver szolgáltatásain kívûl, maximum elfoglalna pár északi területet a "stabilitás" végett.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elég durva, mintha a sztálini SzU lenne...
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Az észak-koreai hírügynökséget azonban olyan apróságok, mint a valóság nem téríthették el" 😄D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szerintem már az agyukra ment ez a bezártság, korlátozások, nem tudnának magukkal mit kezdeni.
PSN ID.: Beegabor