Észak-Korea

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos? Épp most utasították ki az orosz nagykövetség képviselõit Phenjan-ból. Kitelepítették a közepes hatótávolságú rakétákat a keleti partvidékre. Amerika-Dél Korea készülõdik, Tokió készülõdik...

Én nem vennék mérget rá hogy semmi sem lesz... 60-40%-ra taksálom hogy rövid idõn belül elkezdik.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

banok
Rövid távon lófasz se lesz. Hosszú távon meg a jó ég tudja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Pluskast
Sok minden elképzelhetõ. A legújabb hírek szerint a kínai - észak - koreai határon komolyabb kínai csapatösszevonások kezdõdtek. A haditechnika topikba írta valaki, hogy állítólag van olyan terv illetve titkos megállapodás, hogy az USA és Kína felosztja egymás között ÉK-t. De persze elképzelhetõ egy USA,Dél vs ÉK háború is. Szerintem Kína max csak abban az esetben szállna be ÉK oldalán ha az USA kezdene háborút. Egyéb más esetben nem hinném.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Effe88
és kik között?
észak-k,kína,(oroszprszág) vs. usa,dél korea,szövetségesek stb...

vagy ezt lenyomják a koreaiak
észak vs. dél aztán lesz ami lesz?

Pluskast
Szerintem háború lesz.

Effe88
Szerintetek mi lesz a vége ennek?

Pluskast
"Szíriában is bombáztak atom-létesítményeket, de Észak-Korea esetében ezt nem is helyezik kilátásba."

Gondolom azért nem mert Szíria mit tudna csinálni? Semmit. Pláne most, hogy tombol a polgárháború. Észak - Korea egy bombázás után meg gondolkodás nélkül megindítaná a háborút, amit meg az amik úgy néz ki, hogy nem akarnak. Bár egyébként nem tudom, hogy az amik mikor bombáztak szíriai atom létesítményt. Tudtommal az Izrael volt.

Molnibalage
Iránnal szemben is állandóan napirenden tartják a bombázásokat.

A turbó kommentelõk és a balfasz sajtó szerint igen. A US Navy és a többi haderõnem is rutinszerûen mûködik a környéken. Nem csoportosítottak át semmit sõt, mive Irakból kivonultak valójában kisebb az jenki erõk koncentrációja, mint mondjuk 5 éve.

Na, ennyit a "napirenden tartásról"...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Irak nem a Közel-Keleten van? Iránnal szemben is állandóan napirenden tartják a bombázásokat, Szíriában is bombáztak atom-létesítményeket, de Észak-Korea esetében ezt nem is helyezik kilátásba.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Molnibalage
Érdekes ha ez a közel-keleten történe akkor lázas háborús készülõdésbe fogna az USA

???

A Közel-Keleten 1948 óta csak Izrael és az arab országok / szomszédok között volt 5 nagyobb (48,56,67,73,82) és ezekhez képest három elhanyagolhatóan kicsi - 2006, 2008 és 2012 - mert ez lényegében csak a Palesztín fennhatóság egy része elleni hadmûveletek takart. 1982 óta az USA-nak lényegében semmiféle készülõdésbe nem kellett fognia soha, mert az IDF azt rúgott seggbe, akit akart... A Liberty incidens óta meg az ember elgondolokzik. 1982-ben is a háború legvégekor jelent meg U-2-es gép Izrael partjainak közelében a fegyverszünet elõtt, hogy nézze, hogy a felek tartják-e magukat ahhoz, amihez kell. Kb. ennnyi...

Nem települt át jenki század sehonnan sehova, nem vezényeltek oda hordozót, stb. Ehhez képest most - bár semmi szükség rá - de azért közelebb zavartak kb. egy századnyi F-22-est. Még ez is komolyabb reagálás, mint ami '82-es háború idején történt.

Nem értem, hogy mi szükség van ilyen szeretotíp és rendkívül pontatlan beszóláskora.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdekes ha ez a közel-keleten történe akkor lázas háborús készülõdésbe fogna az USA, de itt inkább próbálják elbagatelizálni az egészet.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Pluskast
Már a kedves papa is csak annyira volt komcsi, mint Fletoék amikor énekelték pár éve az internacionálét<#hehe> A népnek kifelé nyomatják a szöveget de sem ez a kövér napközis sem az apja nem (volt) más mint egyszerû diktátorok.

Snexi
azért én nem gondolnám, hogy ez csak a dúvad fiacskája mûve lenne(aki egyébként a fél életét nyugati kultúrában töltötte, úgy hogy én erõsen megkérdõjelezném a kommunista identitását)
nyilván az apja idejébõl megmaradt elit diktál, õ csak egy báb,egy eszköz

Miért is kéne tamtamozni? 😊
Azt a sört remélhetõleg más okból fogyasztják majd😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Mor3llo
jólvan akkor 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Molnibalage
És? Semmiféle egyezmény nem tiltja, totál rendszeres. Északon is szoktak gyakorlatozni, az ellen senki sem tamtamozik.

Molnibalage
Nem talán, biztosan. Bármikor felteszek rá egy rekesz sört.

balintk
Ez csak egy erõfitoktatás, az elkövetkezendõ 50 évben várható egyesülésnek a kezdete.

Pluskast
Igen csak a nácik az akkori világ legerõsebb hadseregével rendelkeztek és Németország az akkori világ második legnagyobb ipari nagyhatalma volt. Ott volt valós fenyegetés. Itt mi van? Egy szegény ország örült vezetõje ugrál (bár lehet nem is olyan örült és tisztában van a játékszabályokkal). Talán még Dél egymaga is képes lenne megverni. Haditechnikailag a 2 ország között úgy majd 40 év van. Az eszméjüket meg feldughatják oda, ha majd jönnek robot repülök.....

vérpocok
Az ideológiai fanatizmussal az a gond hogy ritkán társul következetes gondolkodással. Hitler annak idején nem engedte meg a katonáinak hogy visszavonuljanak az orosz frontról, hanem elõre kellett nyomulniuk akkor is ha nyilvánvaló volt hogy semmi esélyük. A japán fasisztáknál ugyanez volt... ha az Arisakából kifogyott a töltény fogták a kis bozótvágójukat vagy kardjukat és üvöltve rohantak neked és rohattul nem izgatta õket hogy a te kezedben egy csordultig töltött Thompson pihen.
Ezek a koreai kommunisták sem különbek, nem latolgatnak esélyeket, csak az eszme védelme a fontos. És ha csak fitogtatják az erejüket és játsszák magukat akkor mi van? A nácik is így kezdték...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

extra sensory
Kim Jong Il vezénylete alatt nem is volt nagy a valószínûsége, tapasztalt volt, megfontoltabb volt. De a dúvad fiacskája teljesen más tészta. Simán el tudom képzelni róla hogy egyszer csak kiadja a parancsot. A nép meg hanyatt homlok követi.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Pluskast
Meg nincs is nekik használható bombájuk. Egyrészt nem képesek még annyira lekicsinyíteni, hogy az egy hordozó rakétára ráférjen, másrészt meg a hatóereje is kicsi. A mérések alapján a decemberi "atom bombájuknak" kisebb volt a hatóereje mint a Hirosimára ledobott bomba.

balintk
Persze hogy nem lesz háború hiszen Észak-Korea nem engedheti meg magának, hogy csak úgy nukleáris bombákat lövöldözzön, mivel nincs elég erõforrásuk, és háborús viszonyok között hamar kifulladna a gépezet.

Az egyetlen bajt egy háború esetén Kína jelentené, de ha lenne is valami, kétlem h. Kína bármit is tenne élelmiszer és fegyver szolgáltatásain kívûl, maximum elfoglalna pár északi területet a "stabilitás" végett.

Pluskast
És? Minden évben tartanak hadgyakorlatot. Ez az egész felfújt dolog. Dél és az USA nem azért gyakorlatozik ott, hogy egy óvatlan pillanatban meginduljon. Északnak meg a szája jár mert tudja, hogy kb 3 nap alatt szarrá vernék. Minden más meg csak színjáték. A "vicces" ebben az, hogy ezt mind a két fél pontosan tudja.

Mor3llo
amúgy az megvan, hogy nem Észak-Korea gyakorlatozik az USA partjainál, hanem fordítva? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Pluskast
Nem lesz háború. Csak a szájuk jár, illetve az USA-t szeretnék tárgyalóasztalhoz ültetni. Csak éppen ezzel a módszerrel nem fog menni.

Bokafix2
Nem éppen ildomos kiruccanni oda, fõleg most hogy készülnek a háborúra.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Megették, ami mászott, vagy a földbõl nõtt
Elég durva, mintha a sztálini SzU lenne...

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Willenbrock
Na tessék,nyitnak a nyugat felé,építenek nekik egy ilyen csoda palotát,azok meg annyira sem veszik a fáradságot hogy legalább meglátogassák õket.Én csak azért nem nézem meg az országot meg ezt a hotelt mert nem vagyok olyan gazdag hogy csak úgy kedvtelésbõl odautazzak,de ha megnyerném az ötöst biztos hogy oda is kiruccannék.Csak azért is.

Szabi84
ebben nincs semmi érdekes

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
Nem tolonganak a turisták a hotelbe...

Willenbrock
Gyönyörû épület.<#eljen>

Pluskast

desigo
"Élelmiszersegély küldését kérte az Egyesült Államoktól a Kim Dzsong Un vezette új észak-koreai vezetés. Megfigyelõk szerint a kérés arról tanúskodik, hogy Észak-Koreában továbbra is igen súlyos az élelmiszer-ellátás helyzete."
desigo
"North Korea is once again open for tourists from january 10th. Source: Koryo Tours newsletter."
desigo
akkor a colos is PS lehet 😊

Snexi
egyébként az igaz világ utolsó védõbástyája miért a gaz kapitalisták autóit használja a kedves vezetõ temetésén?

Snexi
Manipulálták a Dzsongil-temetés fotóját
"Az észak-koreai hírügynökséget azonban olyan apróságok, mint a valóság nem téríthették el" 😄D

desigo
Torzonborz
szegénykém most biztos gyászol.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én csak rundibundit sajnálom. Mi lesz vele a Kedves Vezetõ nélkül?

Pluskast
Kínában is megtették ott is lazítottak a rendszeren a ruszkiknál is anno Sztálin után.

banok
Nem hinném, hogy ez a párt meg a hadsereg tétlenül nézné.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pluskast
Ha egy ici - pici esze van akkor azt csinálja amit Kína. Nyit a világ felé.

Seth
Vajon ha Junior "jó" útra térne, megnyitná a határokat, úgymond szabadságot adna az embereknek, vajon azok tudnának kezdeni vele valamit ?
Szerintem már az agyukra ment ez a bezártság, korlátozások, nem tudnának magukkal mit kezdeni.

PSN ID.: Beegabor

Kim Dzsongil ma este már jézussal vacsorázik