Észak-Korea
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha azt nézzük, egy év alatt befizetek több százezer forint adót, ha veszek valamit annak a negyedét befizetem mint ÁFA (+a bolt is adózik a hasznából), a cég ahol dolgozom is befizet a munkám után keletkezõ haszonból iparûzési/néhány más adót (azt is úgy veszem hogy én adom az államnak ha nem baj 😊, szerintem bõven évi félmillió felett (talán egymillió is van?) van haszna belõlem az államnak...
A
A
persze sokan tényleg nem akarnak dolgozni az õ esetükben jogos amit írsz.
A
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
practitioner of the forbidden arts of death
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ReaL MaDRid x siempre
practitioner of the forbidden arts of death
ReaL MaDRid x siempre
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ReaL MaDRid x siempre
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ez az egy napgépe van az öregnek? mert minden képen ebben pózol a kis huncut. de legalább lehetne akkora bizniszmen hogy forgalomba dobná a gagyi mûanyag napszempáját Kim Jong-Il style néven,vinnék mint a cukrot.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tömegközlekedésük...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Egyébként valszeg igen. Ehhez képesek alkatrészt gyártani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Although it’s impossible to get any production statistics, North Korea expert Erik van Ingen Schenau estimates that Pyeonghwa makes roughly a thousand cars per year—meaning it’s more of a sales success than Saab is—and a few are exported to Vietnam for sale.
Csak érdekesség
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ReaL MaDRid x siempre