L.A. Noire (Xbox360/Ps3)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
magyarítást konzolhoz külön fel akarsz rakni??
bowden
Ha valaki még olvassa ezt esetleg egy xbox 360 magyarítást tudna adni mert a konzolozz már hónapok óta elérhetetlen.
Köszi

Hy all!
Mennyire repetitív ez a játék? Mert vannak ilyen kritikák is a játékról.
Meg azt írják, h dlc-k nélkül 21+40 nyomozás van. Ennyire rövidek lennének ezek a nyomozások, h ennyivel is csak 20 óra a játékidõ?

Ironmask
Megszereztem a játékot nagyon jó tetszik,már a második lemeznél járok.
amiket útközben kapok küldetéseket muszáj,akkor és azonnal megcsinálni???
A sztori után nem lehet mellék küldetés ként??

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Seth
Kötelezõ.Ez egy sztoriközpontú játék,nem GTA. Persze anélkül is végig lehet biztos vinni,de értelmetlen,mert ez nem egy akciójáték

PSN ID.: Beegabor

sziasztok
mennyire kell a játékhoz angol nyelv tudás? anélkül is élvezhetõ?
Skynet
Nagyon jó játék csak itt ott Rockstar módra tettek bele egy poént de kihagyták a lehetõ legnagyobb poént ami megalapozta a játékban szereplõ karik arckifejezéseinek hírét..:)

Az egyik nyomozás során egy nemi erõszak miatt nyomozunk,eljutunk a "díszlettervezõhöz" ahol megtaláljuk a tükör mögötti rejtett szobát...
Amikor bemegyünk és szétnézünk az is kiderül hogy a budiban lévõ tükör is "áttetszõ"...Az év poénja lett volna ha belenézünk a szobából ebbe a tükörbe és társunk épp irgalmatlan arcmimikával tolta volna a kábelt a budiba..:DD
Sziasztok én is igy vagyok ezzel ki jött ez a remek játék!!!! Én már játszok vele csak az a bajom hogy már elakadtam benne aki tud az legyen szives segiteni!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszönöm!!!
Victor1103
Kint van a játék és senki nem diskurál róla, még a warezosok se? Én per pillanat gyûjtöm rá a ca$h-t:(

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sapkafej
nem lesz moderálva basszameg

György

ez a fórum SOSE lesz moderálva basszameg ? lassan 5 éve vagyok itt néhány értelmesebb topik miatt de asszem itt csak színvonal csökkenés van..

Szeretem a cicákat

bertino
hat... ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

shaddam
Ezt a fóbiádat kezeltesd, mert ha 2-3 év múlva jön az új generáció gumiszobában fogsz pattogni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Seth
Nyaljátok ,faljátok csak egymást, ennyi

PSN ID.: Beegabor

bertino
:DDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd

ennyi :)

figyelj Viktor pajtim ide <#nezze> át csusszanhatsz nyugodtan ezért fölösleges volt fáradnod, "de mivel az elsõ célközönség a konzolok lesznek" és ezért már nem is tudnak átfáradni a konzolosok a már létezõ topikba amit fentebb mutattam? <#wave>

"játssz tovább a Hello Kitty Online-al"

bocs ilyen nevû agysorvasztó kábítószerrel nem élek.<#puszi>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Bence94
már miért puhulna ? team bondi játéka nem a rockstaré.szerintem nagyon is jól ban ez igy hisz akkor ez nem krimi lenne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

sapkafej
székben görnyedõ görbehátú férfiak és kanapén lazuló ratyi csicskák?

György

lolSL
hát igazad van, elég részrehajló elnevezések
férfiak fóruma és ratyi csicskák fóruma reálisabb lenne

Hihetetlen ez az arcmimika, nem értem David Cage milyen jogon fikázza :D Egyedül azt nehéz elfogadnom hogy zsaruval vagyunk..látszik hogy a Rockstar is puhul. Mindenesetre várjuk !

Szeretem a cicákat

shaddam
Tudsz valamit amit más nem? A red dead redemptiont is már rég portolták ugye...
A régebbi topiknak meg jó helye van ott ahol van, hülyeség az egész játékosok/konzolosok fóruma felosztás.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Victor1103
Jólvan Réka, inkább menj játssz tovább a Hello Kitty Online-al<#integet2>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Victor1103
Hát ne ez az igazság:D
Legalább ott már belerakják majd a sok Dlc-t.

bertino
"Nos, tudom, hogy ennek a játéknak van topicja már a Pc-s részlegben, de mivel az elsõ célközönség a konzolok lesznek és csak hónapokkal késõbb fogják portolni lehet Pc-re gondoltam megérdemel egy topicot ez a gyöngyszem.

<#gonosz3>

Victor1103
Nos, tudom, hogy ennek a játéknak van topicja már a Pc-s részlegben, de mivel az elsõ célközönség a konzolok lesznek és csak hónapokkal késõbb fogják portolni lehet Pc-re gondoltam megérdemel egy topicot ez a gyöngyszem.

Hogy mirõl is van szó aki esetleg még nem hallott volna róla:

"A Team Bondi csapata ezúttal egy hangulatos Noire stílusú játékkal állt elõ a piacon, mely eddig inkább csak a filmekre volt jellemzõ.

A történet szerint egy detektívet alakítunk, aki az 1947-es bûnnel teli Los Angeles-ben tengeti mindennapjait, és rejtélyes gyilkosságok felgöngyölítésével foglalatoskodik.

A Rockstar nevéhez méltóan, most is Open World alapú a játék, melyben a 47-es Los Angeles korhû másolatát járhatjuk be.

A Noire stílusnak köszönhetõen az egész játék egy szürkébb világot tár a szemünk elé, némi cigarettafüsttel és Jazz zenével." Forrás: konzolvilag.hu

Valószínûnek tartom, hogy a játék a forradalmian realisztikus arcmimika és grafikai prezentáció miatt fog több díjat is a év végén bezsebelni. Hozzájön még egy izgalmas történet és neves színészek mint John Noble(Fringe) és sok más híresség felvonultatása és máris kész egy akár év játéka díj várományos.

Ime a harmadik trailer ami pontos képet ad arról, hogy az elõbb leírt dolgok nem csak marketing duma hanem Május 20.-án valóban ezt szállítja nekünk a Rockstar

http://www.youtube.com/v/BtEZK6cBYvk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Gameplay trailer

http://www.youtube.com/v/jeYym1U226M&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340">