m.sg.hu

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tökéletesen mûködik Dolphi-val... Meg operával is.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bardocz
Skyfireban be van állítva, hogy mindent rendesen töltsön be. És mégsem mûködik.
SötétBarom
Ugyan ez nálam is. Mondjuk ha a fórum is kapna egy ilyen mobilra optimalizált kezelõfelületet, az istenkirály lenne..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Egyszerü, androidnál, én dolphi-t használok, beállítások és user agent - desktop...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bardocz
sg.hu/forumbejelentkezes.php-t mentettem el, és ugyan úgy a mobilos verzióra dob elõször. És akkor a bejelentkezés gomb helyett normál verzió>fórum>bejelentkezés>bejelentkezés gomb úton jutok el a fórumig.
AlieN911
Úgy kell igen. X8-am van:
sg.hu/forum.php van elmentve nekem, és jó.
bár én csak a fórum részét használom, lehet, hogy más része nem jó így.

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Nincs okostelóm, de ha az sg.hu/index.php-t mented el vagy a forum.php-t akkor mi történik?

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
+1
jó lenne ha a fórum is hasonló töredezettséggel menne
bardocz
Nekem is ugyan ez van. És én a telefonom képernyõjén nem találok fórum gombot, ami miatt amúgy ide járok.
Gerygrey
Ok, van egy ilyen. Szubjektiv, hogy kinek tetszik, kinek nem... En valahogy alapbol nem kedvelem az ilyen mobilra butitott oldalakat. Vegre eljutottunk oda, hogy szamtalan, teljeserteku bongeszovel ellatott mobil kozul valogathatunk (iPhone, Android) erre valamiert tendencia lett az utobbi idoben, hogy az egyes hirportalok visszahozzak az 5-6 evvel ezelotti WAP-feelinget... Nem teljesen ertem, de mindegy.

Nekem az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehet letiltani? Hiaba kattintok a "teljes verzio" gombra, a kovetkezo latogataskor mindig a mobilverzio jon be. Az Indexnek is van ilyenje, de ott ha atvaltok teljes verziora, az ugy is marad - gondolom cookie segitsegevel. Az SG-n nem lehetne ilyen, vagy valami direkt link a desktop verziohoz, amit el lehet menteni konyvjelzonek a sima sg.hu helyett?
← ElőzőOldal 2 / 2