Ezel - Bosszú mindhalállig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez sztem Ali😊 de most komolyan😊 elsõ perctõl kezdve ezt mondtam, persze tévedhetek😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nos, ki áll az ajtóba?

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Hát gondolom Aliék elmondták neki, hogy Ezel az igazi apja ...
De elvileg 20 évesen tudta csak meg, 12 éves koráig Cengizzel volt..szóval...
mind1 én nem tudom hogy kihez ment a végén!
Mindenki csak találgat!
😊
Ennél azért értelmesebb a fiu és nem Cengizt hiszi az apjának.
Csengó elment Kenanhoz szolgálni. 😊
Vége van... jó volt ez a sorozat!

That's all...
azért, mert a törökök átcsíptek egy picit a Rómeo és Júlia történetbõl😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én sajnálom Eysant is!

Fura vége lett a storynak, de végül is együtt vannak 😊

A lényeg, hogy Can felnõtt, felvette az igazi apja nevét... aztán elment vkihez, aki sztem Cengiz... az a kis mocsok biztos túlélte...😊
najó de....najó...xDDD igazad van
akkor is. Eysannak is milyen rossz lehetett végre megkapta amit akart aztán meghal.
Szerelmes volt és nem bírta volna ki ha mégegyszer elveszíti Eysant!

Én is ezt tettem volna a helyében...
jó tudom ott van Can, de õ 12 éves és Cengiz teljesen maga köré csavarta!
jaaaa.
am ja megnéztem és egész nap (amennyi még hárta volt a napból) tiszta lehangolt voltam.
de Ezelnek most mibaja volt? minek ölte meg magát?
Meghalt a méregtõl!

Tiszta szomcsi a befejezés, de ez egy dráma sorozat...várható volt
de amúgy lehet hülye kérdés. akkor ezellel mi lett? xDDD
Szerintem Cengiz... más nem lehet 😊
Cengiz sztem azt már nem élte túl. ha már szinte mindenki megal hát õ is haljon már meg (csúnyán ) és amúgy szerintem így jó. mindenki találgat. ez egy olyan befelyezés amit senki nem tud...mármint azt hogy valójában mi is a vége. Can meg a világítótoronyhoz kinyitja az ajtót eg hapsi és kész. találgatni lehet.
na ez durva kicsit másabb, mint a vékony farönkös játék😊

jaj már... 😊

Cengiz az!

Mindig a világító toronyhoz menekült
igen egy alacsony csávó volt, és vakarta a fejét

hát de lehet hogy túlélte!

Am induljatok ki a világítótoronyból!

Mindig akkor mutatták amikor Cengiz egyedül maradt!

Biztos hogy õ volt!

A múltban is oda ment amikor egyedül volt illetve amikor Eysant megölte!

Meg a fejvakarás..Cengiz gyakran csinálta amikor meglepõdött vagy nem értette a dolgot!

Meg Ramiz beszéde... minden rá utal
igazad van, tényleg nem Ali volt...

valamelyik túlélte ahhoz ment kész😄

zotya10002
ÁÁÁ nem!!

Cengiz vagy 5-6 métert zuhant!Össze-vissza törte hab testét:-)
Nem élhette túl!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sztem Cengiz van a Világító toronyban!
Olyan kis törpe az a csávó 😊
Ali eleve a családjával él és õ nevelte Can-t, akkor meg minek keresné ott!

Az tuti Cengiz... túlélte szerintem
Jamirofan89
Össz-vissz 1 órát biztos kivágtak már a sorozatból.Múltkor akartam is trollkodni.Temmuz-Ali <<< 1:21:00 ide tekerjétek.

kaposi1
Ha egyszer megjelenik talán meg is vettem volna , de így kenjék a hajukra.
Azért ez egy Fókusz riportot mondjuk egy szembesítéssel megérne a dolog.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ezt is állítom h csak nálunk csinálják akár az Eu-n belül, akár a világon:S:S

kaposi1
Akkor ezt is nézd meg itt egy kicsit mintha jobban elverné elõtte Ezel.
Ezt is kivágták bizony.
Gyakorlatilag szanaszét vágta a ez a mocsok RTL hogy nehogy megbüntessék õket túlzott erõszak mutatásáért.

azt a büdös ezek a mocskok kihagyták a Cengizes jelenetet:S

kaposi1
Sziasztok!

Nem tudom ezt láttátok-e?
És így most azt mondom a Büdös jó kurva anyját ennek a hiteltelen RTL mocskoknak.<#boxer><#violent>

A gyürüben, (ahogy az öreg mondta) egy "másik életet" adó lehetöség volt.
most akkor Ezel nem halt meg?

Mivel Can már mindent tudott hogy ki a valódi apja, (Aliék elárulták) igy az Igazit kereste tehát Ezelt. Megtalálta.!
wesker24
Amúgy attól függ milyen méreg volt halálos méreg vagy csak ideiglenes méreg azért kíváncsi lennék ki volt az a világítótoronynál ?
Mindenesetre ez a sorozat, a néhai túlbonyolultsága ellenére simán vetekszik az amerikai szarokkal, sõt a törökök lazán büszkék lehetnek rá, hogy ilyet alkottak, mert a hibák ellenére valóban zseniális sorozat volt. Szép történet volt, szokványos befejezési elemekkel😊

ott várta õt a toronyban. Az ok nincs meg, miért pont ott, de más nem lehetett...

zotya10002
Tect halott lett csak Ezel:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

egyébként mekkora FAIL, Eysannak szétmegy a lépe és még magához tér és beszél Ezelhez azért ez sem kis hiba😮 lép nélkül már fel sem ébredt volna

zotya10002
Akkor hogy lehetne már Ali???:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Ali volt szerintem, hisz Ezel rábízta h nevelje fel Can-t... Ezel lenyelte azt a mérget a gyûrûjérõl õ nem lehetett...

mekkora lol, Can motoron, és Ali nyit ajtót a világítótoronynál😄😄

Rómeo és Júlia 2. Ezel lenyeli a mérget...

mondjuk ez a vonatos jelenet nagyon ütött ahogy mutatták a már elhunytakat😊

nem semmi sorozat volt azért, igazából az 1. évad volt jó a többit túlbonyolították

zotya10002
Megint kivágtak egy jó kis részt:-((

Kihez ment vajon a gyerek a toronyba???

wesker24
Hát ez meg mi a rossebb volt ?

Ilyen egy befejezést vazee !
szomorú, ezek a sírós részek engem idegesítenek...

szabii98
Ali , Azad, kis Tevfik és Ömer szülei élik túl

I met God. She's black

és átvették a tipikus megható szart, hogy a halálos ágyán fekve ígéretet tetet a másikkal, annyira tipikus😊

Eysannak is annyi?

mindenki kb meghalt a sorozatban? Tevflik is hogyan halt meg? mert azokat a részeket nem is láttam😞

kemény

micsoda ráhatás:

"Két lehetõséged van, a börtön vagy a halál"😊

ez a mondat nem semmi volt Ezeltõl

El sem tudom képzelni,hogy holnap évadzáró epizód. Eddig néha kicsit mérges voltam,hogy nekem mennem kell ide oda és sietek mert kezdõdik a sorozat. De fogadjunk csütörtökön pont akkor lesz tengernyi szabadidõm amikor az Ezel ment. De hiába ilyen fantasztikus sorozatot úgysem találok. 😄D
nagyot ütött az, amikor Ezelt ismét elfogták😊 a történelem ismételte önmagát. ezt a sorozatot egyszer teljes egészében visszanézem, de azt hiszem ehhez több idõ kell majd. Gyakorlatilag alig követem azóta, mióta haldosnak meg a szereplõk...

Nagy egyetértés az elõttem szólókkal 😊

szabii98
Holnap évadzáró. Hát ez is eljött. Elnézegettem volna még kis ideig.

I met God. She's black

Hát jol elcseszte a csatorna még ezt a valamire való sorozatot is. Nem hinném hogy lesz ehez még csak távolról is hasonló filmsorozat itthon.