Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én legalább is jobban szerettem.Lassan negyven éve nem jártam már cseh vagy szlovákiában,imádtam a magas tátrát.
Pozsonyban (Bratislava) játszódik a játék. Prága Csehországban van.
[merlinw.org]
Nem rossz! Keressétek steamen,most akciós!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Be kell törni a filmstúdióba és megkeresni,mindenféle álöltözeteket lehet szerezni,amikkel mindenhova be lehet jutni gond nélkül.
Majd megszerezni lakókocsikból bizonyítékokat,utána betörni egy irodába,ahol megszerzel egy kulcsot amivel be mehetsz a forgatásra,már csak ki kell találnod az álarcos szinészek közül melyik az akit keresünk.
Ha keresés közben hangtompítóssal észrevétlenül likvidálod az őröket,akkor nincs kit riasztani ha megvan a csaj,be vágod rabszállítóba és hazamész vele.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem tudom az vajon mi a szöszt jelenthet.
Kipróbálhatnád,nekem a nehéz küldetések jönnek be,mert könnyebbek mint a könnyű küldik.
Nekem a kedvencem az ázsiai szinész csaj begyűjtése.
Az vicces és eszetlen könnyű,a játék szerint meg nehéz küldi és sokat fizet.
régen volt hogy csak elkocsikázgattam a városban,de grindfeszt az egész ,nem beszélve a sok hülyéről. igen tudom,van solo session is,van a prohardveres csopi is,benne is voltam,meg vagyok is ha ki nem raktak inaktivitásért sztem :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.03. 19:34:55
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Meglévő járművek fejlesztésével,például Terrorbyte-ra szerelhető lesz scanner ami érzékeli a gyűjthető cuccokat így könnyebb lesz megszerezni.
Automatikusan feltöltődnek az armorok küldetés indításakor.
De a játékban víz alatt sok állat van,rengeteg hal,főleg ott ahol van rendesen növényzet.
Rengeteget búvárkodtam és nagyon sok kis aranyos jószág úszkál a vízben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.03. 10:52:13
Ha jól tudom ettől a peccstől lesznek állatok si online-ban,meg RTx és a tubbi.
Jah az állatok alatt valódira gondolok,nem a játékosokra akik publicban őrjöngenek. :D
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha elrabolnak az UFO-k és kirámolod a labort akkor lehet találni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 22:38:48
Tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.30. 17:05:04
PS4-re keresem a GTA V Premium Online Edition-t (ahol a három főszereplő van a borítón, nem a sima Premium Edition normál borítós kiadást). Létezik dobozos kiadás belőle, ezeket a köröket spóroljuk meg. Ha eladnád a saját példányod, keress meg!
És még egy kérdés: a borítón kívül különbözik valamiben a Premium Edition és a Premium Online Edition kiadás? Látszólag nem. Ugyanaz a lemez, kézikönyv, térkép és Criminal Enterprise Starter Pack kódkártya van mindegyikben (szerintem). Így mi értelme volt a POE kiadásnak?
Hátha valaki tudja, elég sok itt a GTA mágus :D
scrapyard kocsilopóst sem csinálom,1 nap 80k,franklin payphone hit ha jó helyen indítod,ad 4 célpontos bérgyilkolást,opressorral vagy raijuval kb 5 perc és szintén 80k ad.
lent a kikötőben kell inditani a konténereknél,és a közeli teló ezt adja be .
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.26. 20:54:42

Heist-et nem csinálom.
nézegetem a scrapyard autós heistet is. ugye négy beálló van,és heti cooldown. azaz 1 hónap alatt összeszeded a négy legdrágább kocsit,arra van valami bonus eladáskor? vagy akkor is egyesével lehet eladni?
Néha poénból olyan csiricsáré verdát gyártok hogy a tulaj agyérgörcsöt kap a látványtól.
Persze olyankor sessanta telefonál hogy nem vagyok normális.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.21. 12:14:24
Itt van a két kocsi amit meg kell buherálni,mindig random ad autókat.
Miután szépen helyre pofozzuk el kell vinni vevőhöz.Sajna már reggel volt így nem volt prosti az ajtóban,bár a hó miatt még sötét van.
Mivel a pacák ízlését nem találtam el tökéletesen nem kaptam bónuszt,de nem is volt olyan rossz hogy levonjon.
Ki jövök a verdával amit le kell szállítani,fel szedem prostit és elviszem a tulajnak. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.21. 10:23:26
most egyelőre masszív pénz farmban vagyok :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.21. 10:22:13
Aréna repu nélkül ezeket a verdákat nem is látod a boltban.
Viszont az aréna reput arénázással kell húzni,érdekes és vicces,de unalmas.
Plusz az aréna garázsa többszintes,itt is tárolhatsz pár kocsit.
Az auto shop garázsa asszem 10 autós,de van benne heist szerűség.
Kicsit nehéz.
De vehetsz bele két javító helyet,ahova időnként kliensek raknak be autót amit neked kell fel javítani és aztán le szállítani a tulajnak,elküldheted az autót munkással is,de ő valószínűleg összetöri.
Aztán ha a kocsi megfelel a tulajnak akkor örül és kapsz bónusz lóvét,ha nem tetszik neki mert túl csicsás akkor elküld a bánatosba és minuszt kapsz. XD
Én poénból szoktam prostit adni a kocsihoz,de valahogy nem szoktam kapni rá bónuszt. :D
1: lezuhan egy repülő és a roncsok között lesz egy láda,amit meg kell keresni,sima ügy,ha figyelsz már a roncs felé menet grafikai bug miatt felvillan a láda egy pillanatra,simán átmész rajta opresszorral felveszi és irány haza. más repcsiből sajna ki kell szállni,nem kell lövöldözni mert jönnek bandák meg a zsaruk is
2: 2 banda bizniszel,odamész ,szétlősz mindenkit,aztán keresel egy kamion pótkocsit. alapból kéne szerezni egy kamiont , és felcsatolva hazahúzni a hangárba a pótot. na most ha ezt a pótot szétlövöd,kipottyan belőle egy láda amit szintén felveszel a karaktereddel,és lehet hazavinni,nem kell szórakozni a kamionnal
3: egy darus hajón van a konténer,amit a daruval le kell dobni a vizbe,aztán a hajó melletti minitengóval felszeded,ki kell vinni a partra. itt a játék átrakja egy kisteherautóba és ezzel kéne hazavinni. de itt is szétlövöd a teherautót,akkor szintén kiesik a láda és viheted vissza úgy ahogy akarod,opresszorral,gyalog lovaskocsin ahogy tetszik :p
ha megvan az 50 láda,akkor is land sell opció,és garantáltan 1 autót vagy kamiont ad,10 lerakási ponttal,tök könnyű
na autoshop akkor kipróbálós,az aréna garázzsal nem győztél meg,az kimarad egyelőre
most előbb a raiju a cél,a gyorsasága miatt a legjobb a hangár töltős küldikre. na meg a robbanós gépágyú sokkal gyorsabban szétszedi a trailert/teherautot mint az opressorral rakétázgatni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.21. 10:07:06
Az auto shop vicces,imádok szórakozni vele,szoktam autó eladásnál prostit is adni az új kocsihoz. XD
Az aréna meg azért jó mert új egyedi cuccokat tehetsz az autóra rá.
Csak az aréna műhelyében vannak egyedi lámpák és cuccok.
autoshop megéri? az még nincs. meg sztem aréna garázs sem
Azt hiszem.
Scrapyardnál szerintem is csak az autobontó jó,a rablás hülyeség,keveset ad és rohadt sokáig tart,addig ellopok húsz kocsit.
kövi cél a raiju,aztán egy yacht és egyelőre megvagyok :p
cayo perico is könnyű,kár hogy panthert még nem láttam,pedig sokszor csináltam már :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.20. 12:51:42
lett valamikor land source és eladás...kb 3-4 perc alatt begyűjthető egy láda,és az eladás is mindig 1 járműves :D
a taktika: akkor kapod a legnagyobb bonust,ha 1 féle anyagból adsz el 50 ládát,azonban van 3 ? perces cd a láda beszerző küldiken. Narco,medical és chemicals hoz a legtöbbet. ebből a háromból válassz kettőt,és folyamtosan lehet gyújteni őket. én narcot és chemicalst szoktam .ha megvan a 25/25,akkor az chemicalst eladod a 25 öt a másikat megtartod.
második lépés,10 narco 10 animal product szintén felváltva,majd eladod az animal productot. miért épp animal product? mert 10 ládánál kapsz rá 12 százalék bonust,.
3. lépés: van ugye már 35 darab narcod,szal a beszerzés így alakul: 5 narco,5 conterfeit.
conterfeitet eladod,5 ládára kapsz 5 százalék bonust
4 lépés : a harmadik lépés ismétlése
5 létés: 5 narco,és meg is van az 50 narco láda. narco medical és chemicals ha 50 láda egyben eladása +70 százalék bonus pénz. land sell,egy járműves,gyerekjáték,2.5 milla
az új raiju jet a legjobb,vagy opressor. opressornál le sem kell szállni róla,úgy felvehető a láda. csak néha el kell rakni mert kifogy a rakéta. ha kamion pótkocsis küldit kapsz,lődd szét a pótot és kiesik belőle a láda,ha tengeralattjáróst,az lassabb,de ha kiveitted a teherautóhoz a partra,szintén szétlőhető a teherautó és a láda szintén kiesik. ezeket a tippeket tegnap kaptam ingame,tesztelni fogom,de ezzel lényegesen gyorsabb lesz minden,nem kell a lassú teherrel hazavánszorogni :p